Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Karbanovo vlákno
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
motory
Dvoutakty totiž mužou mít chod reverzibilní např hadrolet mohl stejně rychle dozadu jako dopředu.
http://sergeje.bilysklep.cz/hlavni.htm
Nejsou tam sice vidět sundaný kryty přes ventily, ale jen záběr na motor.
Jak by asi byl u 12-válce do V udělanej rozvod jinak - leda snad šoupátky.
A to by asi bylo dost zbytečně složitý.
http://sergeje.bilysklep.cz/pop/781motor.jpg
- tam jsou vidět kryty, mají hvězdicový matky.
Pod nima jsou ventily.
Nejsou tam sice vidět sundaný kryty přes ventily, ale jen záběr na motor.
Jak by asi byl u 12-válce do V udělanej rozvod jinak - leda snad šoupátky.
A to by asi bylo dost zbytečně složitý.
http://sergeje.bilysklep.cz/pop/781motor.jpg
- tam jsou vidět kryty, mají hvězdicový matky.
Pod nima jsou ventily.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
...hele a odkud to víš..???
...u rusáků se používalo co kde kde co....ponorkám nerozumím....ale vím co používali v optice ve fotoaparátech...
....sergej....to jsem slyšel...jeden kamarád na tom jezdil.....rusové tohodost čorli němcům....třeba moskviče...opel jak když vyšije.....možná to byl nějakej německej fígl.....
....hm...a co...co to změní na konstrukci mýho magnetickýho motoru....už jse se na to díval....první odkaz je 29 .4 2008 mag motory adam benda....jukni se ....možná budeš překvapenej....martin11
....sergej....to jsem slyšel...jeden kamarád na tom jezdil.....rusové tohodost čorli němcům....třeba moskviče...opel jak když vyšije.....možná to byl nějakej německej fígl.....
....hm...a co...co to změní na konstrukci mýho magnetickýho motoru....už jse se na to díval....první odkaz je 29 .4 2008 mag motory adam benda....jukni se ....možná budeš překvapenej....martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
...když nechaj mostaři někde něco složený...tak to hlavně přitahuje různý národnostní menšiny....kompas až v druhý řadě....Karban píše:martin11:
Asi ti něco uniklo, no...
Tak nějak jsem tu psal o těch futrech.
Něco podobnýho platí pro ty železný sloupy.
A třeba taky ocelový nosníky, co nechali mostaři složený na nádraží....
...no hlavně mě uniklo, jakou to má souvislost s magnetickým motorem...
...prosím buď od té dobroty a zopakuj pro mě....specielně pro mě ....proč píšeš. o tom, že futra, sloupy, koleje, nosníky...tedy ty Fe, ocelové nádrže, a veškeré železo vychyluje kompas....
....kompas také vychyluje elektro magnet...a podle vinutí se pozná sever a jih....nějaký pravidlo nějaký ruky a palec sem nebo tam.....učili mě to v 9tý třídě...v roce 1964
...tak napiš co je s tím futrem.....mám dnes náladu si s někým psát.....nemám totiž televizi....m11
-
- Zasloužilý člen
mám domeček z roku 1912
a stejně jako tbest....tudíž futra dřevěná....ale i kdyby byla z kovu....nejspíše Fe....tak nechápu souvislost mezi motorem....magnetickým.....bez přívodu energie...a ne nějaká kotva mezi magnety....
...a magnetizmem dveřních rámů....prosím srozumitelněji....a nejen pro mě.....myslím , že že se baví celá společnost Fora......synku ...tady jsi na jevišti...právě jsi herec v hlavní roli.....
.....tak....dotaz od blbý karkulky....proč mám dávat kompas k futrům.....nebo železným sloupům....ale nechci slyčet....no kompas se vychýlí....a vždy tím červeným koncem k tomu Fe....takhle jsem bloudila lesem....já karkulka....s kompasem....a dorazila jsem k železný lejdy....Margareta se jmenovala....v great britain.....kč&m11
...a magnetizmem dveřních rámů....prosím srozumitelněji....a nejen pro mě.....myslím , že že se baví celá společnost Fora......synku ...tady jsi na jevišti...právě jsi herec v hlavní roli.....
.....tak....dotaz od blbý karkulky....proč mám dávat kompas k futrům.....nebo železným sloupům....ale nechci slyčet....no kompas se vychýlí....a vždy tím červeným koncem k tomu Fe....takhle jsem bloudila lesem....já karkulka....s kompasem....a dorazila jsem k železný lejdy....Margareta se jmenovala....v great britain.....kč&m11
-
- Zasloužilý člen
děkuji za bodík
...děkuji za bodík neznámému dárci....to je za trpělivost s karbanem....nebo za kreativní přístup k volné energii....nebo za obojí...????...karkulka červená....rozverná....
...jdu hledat kompas....pak pujdu k sousedovi....má moderní barák....s kovovými futry.....bude ze meě mít radost...vo pulnoci ...s kompasem....ale dělal na dráze....tak snad mi poví něco k tomu Sergejovi....až mu voznámím , že to má motor z ponorky....2 takt...s ventilem....to zas budem vypadat.....milujeme Fernet.....vemu k tomu kompasu i flašku...tak mě napadá...Fe-rnet....už to mám Fe- r-net....to je magnetická r síť....dřív zkusim ten kompas přiložit k fernetu.......tak já jdu mezi lidi....čau zítra....karkulka a m11
...jdu hledat kompas....pak pujdu k sousedovi....má moderní barák....s kovovými futry.....bude ze meě mít radost...vo pulnoci ...s kompasem....ale dělal na dráze....tak snad mi poví něco k tomu Sergejovi....až mu voznámím , že to má motor z ponorky....2 takt...s ventilem....to zas budem vypadat.....milujeme Fernet.....vemu k tomu kompasu i flašku...tak mě napadá...Fe-rnet....už to mám Fe- r-net....to je magnetická r síť....dřív zkusim ten kompas přiložit k fernetu.......tak já jdu mezi lidi....čau zítra....karkulka a m11
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
pro:Martina
Martine s tím motorem do ponorky má pravdu
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
všem, všem, všem,....
...prosím o pomoc....vezměte někdo kompas...a dejte ho doma k futru....kovovému....asi se něco stane....prosím napište , co se stalo....nejspíše s tím kompasem.....karban tu není pro legraci....a já nemám sílu měřit u souseda futra kompasem.....když je doma...tak s ním chlastám...a když doma není...tak tam nejdu s kompasem..... ....
...inzerát....
hledám někoho , kdo za úplatek změří chování kompasu u kovové dveřní zárubně....lidově futra...3-5 cm nad zemí.....odměna jistá....děkuji martin11
...inzerát....
hledám někoho , kdo za úplatek změří chování kompasu u kovové dveřní zárubně....lidově futra...3-5 cm nad zemí.....odměna jistá....děkuji martin11
Re: pro:Martina
[quote="Aquarius1"]Martine s tím motorem do ponorky má pravdu ;)[/quote]
Ten motor je původně z Velké Británie.
V rámci válečné pomoci byl dodáván do SSSR, následně pak i licenčně vyráběn do sovětsých lodí.
A po válce i do lokomotiv.
U Sergejů byl doplněn turbem a mírně zlepšen, základ je ovšem stejný.
Ten motor je původně z Velké Británie.
V rámci válečné pomoci byl dodáván do SSSR, následně pak i licenčně vyráběn do sovětsých lodí.
A po válce i do lokomotiv.
U Sergejů byl doplněn turbem a mírně zlepšen, základ je ovšem stejný.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování