Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Blbky z Facebooku

Příspěvek od Iv »

Tak tady jsem se válel ještě 1/2 hodiny.
http://www.stream.cz/video/537732-blbky-z-facebooku

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Odpověď Animalovi

Příspěvek od A(&F) »

Animal píše:Laik pride mi to dosť divné že sa tu o týchto veciach vážne bavíš s človekom ktorý je v tomto neklamne len teoretikom . Je to priam ukážkový príklad "spracovania" človeka masmédiami . Zjavne jeden z ďalšich z toho davu okolo nás bez vlasného názoru - "ovčan". Animal
... mám chuť tě oslovit: Ty hovado !!! ... ale neudělám to, protože to bych potom klesnul na tvoji úroveň ... :| ...

... (blijící smajlík) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Animal
Starší člen

Re: Odpověď Animalovi

Příspěvek od Animal »

A(&F) píše:... mám chuť tě oslovit: Ty hovado !!! ... ale neudělám to, protože to bych potom klesnul na tvoji úroveň ...
Takto podane si to defacto aj spravil no s tým rozdielom že týmto počinom neklesáš z tých "oblakov" v ktorých zjavne žiješ len na mojú úroveň ale až na úroveň "tvojho stáda". Animal

Život nie je o počte nadýchnutí ale o chvýlkach ktoré ti dych berú...
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Animal píše:
A(&F) píše:... mám chuť tě oslovit: Ty hovado !!! ... ale neudělám to, protože to bych potom klesnul na tvoji úroveň ...
Takto podane si to defacto aj spravil no s tým rozdielom že týmto počinom neklesáš z tých "oblakov" v ktorých zjavne žiješ len na mojú úroveň ale až na úroveň "tvojho stáda". Animal
... přesně to jsem čekal ... ani špetka pokusu o omluvu (např. že jsi se třeba mohl mýlit) ... hlavně že máš neustále potřebu se k něčemu (a k někomu vyjadřovat) ... :roll:

... fakt k zblití ... :|

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Animal
Starší člen

Toxická psychoza ... Animalovi vstuj zakázan !!!

Příspěvek od Animal »

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 7964#77964 . A&F keď zachadzaš na verejnom fore až takto ďaleko , za seba možem povedať že v tom vydím len dve možnosti : 1 - Máš STRACH že sa zhovadíš pri vecnéj argumentáci . 2 - Máš STRACH že sa zhovadíš keď ťa nachytam "na hruškách" ako tu o niečom len teoretizuješ o čom defacto v skutočností vieš len to , čo niekto iný pred tebou buď povedal alebo si si o tom len niekde niečo prečital - pozrel . Animal

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Toxická psychoza ... Animalovi vstuj zakázan !!!

Příspěvek od A(&F) »

Animal píše:http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 7964#77964 . A&F keď zachadzaš na verejnom fore až takto ďaleko , za seba možem povedať že v tom vydím len dve možnosti : 1 - Máš STRACH že sa zhovadíš pri vecnéj argumentáci . 2 - Máš STRACH že sa zhovadíš keď ťa nachytam "na hruškách" ako tu o niečom len teoretizuješ o čom defacto v skutočností vieš len to , čo niekto iný pred tebou buď povedal alebo si si o tom len niekde niečo prečital - pozrel . Animal
... máš to tam ...

... i když kvůli tobě jsem svůj příběh rozhodně nepopsal ... nepotřebuji si totiž nic obhajovat (navíc zrovna před někým takovým jako jsi ty) ...

... nechť je to tichým varováním všem, kteří zlehčují užívání lehkých drog ...

Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

A(&F) píše:
Animal píše:
... přesně to jsem čekal ... ani špetka pokusu o omluvu (např. že jsi se třeba mohl mýlit) ... hlavně že máš neustále potřebu se k něčemu (a k někomu vyjadřovat) ... :roll:

... fakt k zblití ... :|
A&F nepomýlil si si náhodou smer ktorým to ospravedlnovanie malo ísť ? O tých potrebách sa k niečomu stále vyjadrovať bi som na tvojom mieste račéj pomlčal . Je to fakt k zblití - na tom i keď každý z inéj strany sa asi obaja zhodneme . Animal

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Animal píše:A&F nepomýlil si si náhodou smer ktorým to ospravedlnovanie malo ísť ?
... buď rád, že jsem tě tituloval pouze takto (odvozeno od toho tvojho "zhovadíš") ... na jazyku mám totiž vůči tvé osobě mnohá jiná více odpovídající oslovení ... a rozhodně nejsem na tomto fóru sám ... zamysli se nad tím ... :|

Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

A(&F) píše:
Animal píše:A&F nepomýlil si si náhodou smer ktorým to ospravedlnovanie malo ísť ?
... buď rád, že jsem tě tituloval pouze takto (odvozeno od toho tvojho "zhovadíš") ... na jazyku mám totiž vůči tvé osobě mnohá jiná více odpovídající oslovení ... a rozhodně nejsem na tomto fóru sám ... zamysli se nad tím ... :|
Jak hovorieva pepe "Pravda bolí a preto ju nikto nemá rád". V tom je ten rozdiel i medzi nami dvoma , mne pravda nevadí , na rozdiel od tých čo si len myslia... . Animal

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Animal píše:
A(&F) píše:
Jak hovorieva pepe "Pravda bolí a preto ju nikto nemá rád". V tom je ten rozdiel i medzi nami dvoma , mne pravda nevadí , na rozdiel od tých čo si len myslia... . Animal
Tvůj nadhled (nadřazenost) je obdivuhodná, že by jsme se bez ní neobešli?? Asi tento fórum bez tebe by byl neúplný.
Všichni z tebe máme velikou radost(když jenom čteš).

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

lajos píše:
Animal píše:Jak hovorieva pepe "Pravda bolí a preto ju nikto nemá rád". V tom je ten rozdiel i medzi nami dvoma , mne pravda nevadí , na rozdiel od tých čo si len myslia... . Animal
Tvůj nadhled (nadřazenost) je obdivuhodná, že by jsme se bez ní neobešli?? Asi tento fórum bez tebe by byl neúplný.
Všichni z tebe máme velikou radost (když jenom čteš).
... přesně tak, jak napsal Lájoš ... :good: ... Animale, a pokud máš potřebu vyjadřovat se (třeba k tématu ve vlákně "Toxická psychóza", které je ti navždy zapovězeno), můžeš k tomu vždy využít "odpadiště" vytvořené speciálně pro tebe ... http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1833 ... neboj, všichni si to tam určitě rádi dohledají ... :P

Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

A(&F) píše:
lajos píše:
Animal píše:Jak hovorieva pepe "Pravda bolí a preto ju nikto nemá rád". V tom je ten rozdiel i medzi nami dvoma , mne pravda nevadí , na rozdiel od tých čo si len myslia... . Animal
Všichni z tebe máme velikou radost (když jenom čteš).
... přesně tak, jak napsal Lájoš ... :good: ... Animale, a pokud máš potřebu vyjadřovat se (třeba k tématu ve vlákně "Toxická psychóza", které je ti navždy zapovězeno), můžeš k tomu vždy využít "odpadiště" vytvořené speciálně pro tebe ... http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1833 ... neboj, všichni si to tam určitě rádi dohledají ... :P
A&F , chlapče je mi jasne že ako teoretik v danéj problematike potrebuješ odviesť pozornosť do iného vlákna , len nejak mi uniká tvoja potreba na to zneužiť iného "fetáka" tj. nášho "logača" Lajiho . Truhlík , v tomto kruhu tj. v téjto tvojéj vlastnéj tme ti pomože len svetlo... , samozrejme ak vieš čo to je (osobne pri tvojom druhu "postihu" tj. druh riadiaci sa pravidlami stáda o tom velmi pochybujem). "Pravda bolí..." . Animal

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Animal

Příspěvek od lajos »

Ano správně jsi nás zařadil. A&F je chlapeček neb je mladší než já a já jsem truhlík neb k té truhle jsem blýž.
Trochu mně irituje že Béčka jsme pořád my, chtěl bych to prohodit, příště budeš hrát na Béčko ty a my na Áčko jo?

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Animal píše:
A(&F) píše:... přesně tak, jak napsal Lájoš ... :good: ... Animale, a pokud máš potřebu vyjadřovat se (třeba k tématu ve vlákně "Toxická psychóza", které je ti navždy zapovězeno), můžeš k tomu vždy využít "odpadiště" vytvořené speciálně pro tebe ... http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1833 ... neboj, všichni si to tam určitě rádi dohledají ... :P
A&F , chlapče je mi jasne že ako teoretik v danéj problematike potrebuješ odviesť pozornosť do iného vlákna , len nejak mi uniká tvoja potreba na to zneužiť iného "fetáka" tj. nášho "logača" Lajiho . Truhlík , v tomto kruhu tj. v téjto tvojéj vlastnéj tme ti pomože len svetlo... , samozrejme ak vieš čo to je (osobne pri tvojom druhu "postihu" tj. druh riadiaci sa pravidlami stáda o tom velmi pochybujem). "Pravda bolí..." . Animal
... :D ... a "Uprimný smiech lieči" ... dík Animale, tahle jsem se už dloouho nenasmál ... :lol: :lol: :lol: ...

... víš co ??? ... tady si taky mel co chceš ... :P

PeS: ... ono pro nás, co čteme knížky od Terryho Pratchetta, má i pojmenovaní "Truhlík" své roztomilé kouzlo ... ;) ... http://cs.wikipedia.org/wiki/Truhl%C3%A ... %9Bplocha)

Obrázek

... "Zpočátku se pokoušel Smrť kvůli stylovosti jezdit na kostěném koni. To však nebylo moc praktické, protože mu musel neustále přidrátovávat různé odpadlé části těla." ... :D ...

Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

A&F píše:..."Uprimný smiech lieči"...
Na tomto sa určite zhodneme , to ano , takže v tomto problém s tebou nevydím . No problém bi som súdiac dla tvojích "manévrov" tu na fore vydel skôr v tom , či ty vlasne vieš čo to je ten úprimný smiech a to teraz nemám na mysli jeho teoretyckú časť . Animal

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“