Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Ring volný-boxovárna
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Blbky z Facebooku
Tak tady jsem se válel ještě 1/2 hodiny.
http://www.stream.cz/video/537732-blbky-z-facebooku
http://www.stream.cz/video/537732-blbky-z-facebooku
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Odpověď Animalovi
... mám chuť tě oslovit: Ty hovado !!! ... ale neudělám to, protože to bych potom klesnul na tvoji úroveň ... ...Animal píše:Laik pride mi to dosť divné že sa tu o týchto veciach vážne bavíš s človekom ktorý je v tomto neklamne len teoretikom . Je to priam ukážkový príklad "spracovania" človeka masmédiami . Zjavne jeden z ďalšich z toho davu okolo nás bez vlasného názoru - "ovčan". Animal
... (blijící smajlík) ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
Re: Odpověď Animalovi
Takto podane si to defacto aj spravil no s tým rozdielom že týmto počinom neklesáš z tých "oblakov" v ktorých zjavne žiješ len na mojú úroveň ale až na úroveň "tvojho stáda". AnimalA(&F) píše:... mám chuť tě oslovit: Ty hovado !!! ... ale neudělám to, protože to bych potom klesnul na tvoji úroveň ...
Život nie je o počte nadýchnutí ale o chvýlkach ktoré ti dych berú...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... přesně to jsem čekal ... ani špetka pokusu o omluvu (např. že jsi se třeba mohl mýlit) ... hlavně že máš neustále potřebu se k něčemu (a k někomu vyjadřovat) ...Animal píše:Takto podane si to defacto aj spravil no s tým rozdielom že týmto počinom neklesáš z tých "oblakov" v ktorých zjavne žiješ len na mojú úroveň ale až na úroveň "tvojho stáda". AnimalA(&F) píše:... mám chuť tě oslovit: Ty hovado !!! ... ale neudělám to, protože to bych potom klesnul na tvoji úroveň ...
... fakt k zblití ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
Toxická psychoza ... Animalovi vstuj zakázan !!!
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 7964#77964 . A&F keď zachadzaš na verejnom fore až takto ďaleko , za seba možem povedať že v tom vydím len dve možnosti : 1 - Máš STRACH že sa zhovadíš pri vecnéj argumentáci . 2 - Máš STRACH že sa zhovadíš keď ťa nachytam "na hruškách" ako tu o niečom len teoretizuješ o čom defacto v skutočností vieš len to , čo niekto iný pred tebou buď povedal alebo si si o tom len niekde niečo prečital - pozrel . Animal
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Re: Toxická psychoza ... Animalovi vstuj zakázan !!!
... máš to tam ...Animal píše:http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 7964#77964 . A&F keď zachadzaš na verejnom fore až takto ďaleko , za seba možem povedať že v tom vydím len dve možnosti : 1 - Máš STRACH že sa zhovadíš pri vecnéj argumentáci . 2 - Máš STRACH že sa zhovadíš keď ťa nachytam "na hruškách" ako tu o niečom len teoretizuješ o čom defacto v skutočností vieš len to , čo niekto iný pred tebou buď povedal alebo si si o tom len niekde niečo prečital - pozrel . Animal
... i když kvůli tobě jsem svůj příběh rozhodně nepopsal ... nepotřebuji si totiž nic obhajovat (navíc zrovna před někým takovým jako jsi ty) ...
... nechť je to tichým varováním všem, kteří zlehčují užívání lehkých drog ...
A&F nepomýlil si si náhodou smer ktorým to ospravedlnovanie malo ísť ? O tých potrebách sa k niečomu stále vyjadrovať bi som na tvojom mieste račéj pomlčal . Je to fakt k zblití - na tom i keď každý z inéj strany sa asi obaja zhodneme . AnimalA(&F) píše:... přesně to jsem čekal ... ani špetka pokusu o omluvu (např. že jsi se třeba mohl mýlit) ... hlavně že máš neustále potřebu se k něčemu (a k někomu vyjadřovat) ...Animal píše:Takto podane si to defacto aj spravil no s tým rozdielom že týmto počinom neklesáš z tých "oblakov" v ktorých zjavne žiješ len na mojú úroveň ale až na úroveň "tvojho stáda". AnimalA(&F) píše:... mám chuť tě oslovit: Ty hovado !!! ... ale neudělám to, protože to bych potom klesnul na tvoji úroveň ...
... fakt k zblití ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... buď rád, že jsem tě tituloval pouze takto (odvozeno od toho tvojho "zhovadíš") ... na jazyku mám totiž vůči tvé osobě mnohá jiná více odpovídající oslovení ... a rozhodně nejsem na tomto fóru sám ... zamysli se nad tím ...Animal píše:A&F nepomýlil si si náhodou smer ktorým to ospravedlnovanie malo ísť ?
Jak hovorieva pepe "Pravda bolí a preto ju nikto nemá rád". V tom je ten rozdiel i medzi nami dvoma , mne pravda nevadí , na rozdiel od tých čo si len myslia... . AnimalA(&F) píše:... buď rád, že jsem tě tituloval pouze takto (odvozeno od toho tvojho "zhovadíš") ... na jazyku mám totiž vůči tvé osobě mnohá jiná více odpovídající oslovení ... a rozhodně nejsem na tomto fóru sám ... zamysli se nad tím ...Animal píše:A&F nepomýlil si si náhodou smer ktorým to ospravedlnovanie malo ísť ?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Tvůj nadhled (nadřazenost) je obdivuhodná, že by jsme se bez ní neobešli?? Asi tento fórum bez tebe by byl neúplný.Animal píše:Jak hovorieva pepe "Pravda bolí a preto ju nikto nemá rád". V tom je ten rozdiel i medzi nami dvoma , mne pravda nevadí , na rozdiel od tých čo si len myslia... . AnimalA(&F) píše:... buď rád, že jsem tě tituloval pouze takto (odvozeno od toho tvojho "zhovadíš") ... na jazyku mám totiž vůči tvé osobě mnohá jiná více odpovídající oslovení ... a rozhodně nejsem na tomto fóru sám ... zamysli se nad tím ...Animal píše:A&F nepomýlil si si náhodou smer ktorým to ospravedlnovanie malo ísť ?
Všichni z tebe máme velikou radost(když jenom čteš).
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... přesně tak, jak napsal Lájoš ... ... Animale, a pokud máš potřebu vyjadřovat se (třeba k tématu ve vlákně "Toxická psychóza", které je ti navždy zapovězeno), můžeš k tomu vždy využít "odpadiště" vytvořené speciálně pro tebe ... http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1833 ... neboj, všichni si to tam určitě rádi dohledají ...lajos píše:Tvůj nadhled (nadřazenost) je obdivuhodná, že by jsme se bez ní neobešli?? Asi tento fórum bez tebe by byl neúplný.Animal píše:Jak hovorieva pepe "Pravda bolí a preto ju nikto nemá rád". V tom je ten rozdiel i medzi nami dvoma , mne pravda nevadí , na rozdiel od tých čo si len myslia... . Animal
Všichni z tebe máme velikou radost (když jenom čteš).
A&F , chlapče je mi jasne že ako teoretik v danéj problematike potrebuješ odviesť pozornosť do iného vlákna , len nejak mi uniká tvoja potreba na to zneužiť iného "fetáka" tj. nášho "logača" Lajiho . Truhlík , v tomto kruhu tj. v téjto tvojéj vlastnéj tme ti pomože len svetlo... , samozrejme ak vieš čo to je (osobne pri tvojom druhu "postihu" tj. druh riadiaci sa pravidlami stáda o tom velmi pochybujem). "Pravda bolí..." . AnimalA(&F) píše:... přesně tak, jak napsal Lájoš ... ... Animale, a pokud máš potřebu vyjadřovat se (třeba k tématu ve vlákně "Toxická psychóza", které je ti navždy zapovězeno), můžeš k tomu vždy využít "odpadiště" vytvořené speciálně pro tebe ... http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1833 ... neboj, všichni si to tam určitě rádi dohledají ...lajos píše:Tvůj nadhled (nadřazenost) je obdivuhodná, že by jsme se bez ní neobešli?? Asi tento fórum bez tebe by byl neúplný.Animal píše:Jak hovorieva pepe "Pravda bolí a preto ju nikto nemá rád". V tom je ten rozdiel i medzi nami dvoma , mne pravda nevadí , na rozdiel od tých čo si len myslia... . Animal
Všichni z tebe máme velikou radost (když jenom čteš).
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Animal
Ano správně jsi nás zařadil. A&F je chlapeček neb je mladší než já a já jsem truhlík neb k té truhle jsem blýž.
Trochu mně irituje že Béčka jsme pořád my, chtěl bych to prohodit, příště budeš hrát na Béčko ty a my na Áčko jo?
Trochu mně irituje že Béčka jsme pořád my, chtěl bych to prohodit, příště budeš hrát na Béčko ty a my na Áčko jo?
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... ... a "Uprimný smiech lieči" ... dík Animale, tahle jsem se už dloouho nenasmál ... ...Animal píše:A&F , chlapče je mi jasne že ako teoretik v danéj problematike potrebuješ odviesť pozornosť do iného vlákna , len nejak mi uniká tvoja potreba na to zneužiť iného "fetáka" tj. nášho "logača" Lajiho . Truhlík , v tomto kruhu tj. v téjto tvojéj vlastnéj tme ti pomože len svetlo... , samozrejme ak vieš čo to je (osobne pri tvojom druhu "postihu" tj. druh riadiaci sa pravidlami stáda o tom velmi pochybujem). "Pravda bolí..." . AnimalA(&F) píše:... přesně tak, jak napsal Lájoš ... ... Animale, a pokud máš potřebu vyjadřovat se (třeba k tématu ve vlákně "Toxická psychóza", které je ti navždy zapovězeno), můžeš k tomu vždy využít "odpadiště" vytvořené speciálně pro tebe ... http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1833 ... neboj, všichni si to tam určitě rádi dohledají ...
... víš co ??? ... tady si taky mel co chceš ...
PeS: ... ono pro nás, co čteme knížky od Terryho Pratchetta, má i pojmenovaní "Truhlík" své roztomilé kouzlo ... ... http://cs.wikipedia.org/wiki/Truhl%C3%A ... %9Bplocha)
... "Zpočátku se pokoušel Smrť kvůli stylovosti jezdit na kostěném koni. To však nebylo moc praktické, protože mu musel neustále přidrátovávat různé odpadlé části těla." ... ...
Na tomto sa určite zhodneme , to ano , takže v tomto problém s tebou nevydím . No problém bi som súdiac dla tvojích "manévrov" tu na fore vydel skôr v tom , či ty vlasne vieš čo to je ten úprimný smiech a to teraz nemám na mysli jeho teoretyckú časť . AnimalA&F píše:..."Uprimný smiech lieči"...