Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Stálý člen
- Dostal: 8 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
TETA taky znam ten pocit, ale neboj bude to dobry, za par dni ti to prijde normalni. )
SMAJLICEKK.. to je hezke dekuji ale stale by me zajimalo zda nekdo upravuje nejak jidlo? ..dale by me zajimalo co to koupani v mms...koupat se kazdej den??po vcerejsi koupeli jsem tak cista ze mam pocit ze se nemusim ted koupat celej tejden (ale chci do toho namocit pritele ten ma po celem tele takove ty tukove kulicky tak snad zmiznou) jinak vcera jsem mela 6 krat 1 kapku...docela nuda sem se bala co se bude dit a krom boleni hlavy nic..tak dneska to zkusim na 2 kapky..a v nedeli to rozjedu to mam 4 dny volna
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nechce se mi kvůli tomu zakládat nové vlákno a jelikož jsem to základní zapojení infra přístroje již tady jednou uvedl, konkrétně tady http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... start=1455
tak jenom doplním nové info. Mamča si nakopla prst 8.5. na noze, který ji celkem dosti opuchl a byl i tmavší barvy, čili se vytvořila podlitina, ale hýbat s ním mohla, takže zlomené a snad ani naražené to nebylo. Ale chodit se ji moc dobře nechodilo, ale nikde nemusela, takže to bylo v pohodě. Kdyby něco měla volat. Dneska jsem ji něco vezl a ukazuje mi prst na noze a koukám jako blázen, prst jako předtím, jako by si jí nic nestalo. Jak jsem se ji ptal, čím to dokázala, tak mi sdělila, že si ten infra přístroj dala pouze jednou na půl hodiny na nohu. Kdybych to neviděl na vlastní oči, nevěřil bych, že to zvládne odbourat nejen zánět, ale dokonoce i onu tmavou podlitinu. Dokáže to více než jsem sám čekal
Myslím, že samostatné vlákno by pro tento přístroj a zkušenosti s ním, bylo velice přínosné. Ti méně chápaví, k nimž patřím i já, by určitě ocenili podrobnější popis konstrukce i schema zapojení - poo.
tak jenom doplním nové info. Mamča si nakopla prst 8.5. na noze, který ji celkem dosti opuchl a byl i tmavší barvy, čili se vytvořila podlitina, ale hýbat s ním mohla, takže zlomené a snad ani naražené to nebylo. Ale chodit se ji moc dobře nechodilo, ale nikde nemusela, takže to bylo v pohodě. Kdyby něco měla volat. Dneska jsem ji něco vezl a ukazuje mi prst na noze a koukám jako blázen, prst jako předtím, jako by si jí nic nestalo. Jak jsem se ji ptal, čím to dokázala, tak mi sdělila, že si ten infra přístroj dala pouze jednou na půl hodiny na nohu. Kdybych to neviděl na vlastní oči, nevěřil bych, že to zvládne odbourat nejen zánět, ale dokonoce i onu tmavou podlitinu. Dokáže to více než jsem sám čekal
Myslím, že samostatné vlákno by pro tento přístroj a zkušenosti s ním, bylo velice přínosné. Ti méně chápaví, k nimž patřím i já, by určitě ocenili podrobnější popis konstrukce i schema zapojení - poo.
- Bardioc
- Starší člen
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 74 poděkování
Ahoj, tady už to máš konstrukčně hotové - ZDEPoota píše:Ti méně chápaví, k nimž patřím i já, by určitě ocenili podrobnější popis konstrukce i schema zapojení - poo.
Žádná budoucnost nenapraví, co zmeškáš v přítomnosti. A. Schweitzer.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Že by stačilo problém pouze nahřát? Proč ne, vždyť tím se zrychlí oběh a tím i čištění... Nebo jestli je finta v něčem jiném, rád se poučím...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Ahojky moc děkuji za přínosný odkaz.Dívala jsem se jak je oproti tomu předražený přístroj BioBeam 940.To samé bude i u Zapperu Jsem ráda , že jsou tu tak zvídaví a tvořiví lidé:-)L.Bardioc píše:Ahoj, tady už to máš konstrukčně hotové - ZDEPoota píše:Ti méně chápaví, k nimž patřím i já, by určitě ocenili podrobnější popis konstrukce i schema zapojení - poo.
Změň sebe sama a změníš svět :-)
-
- Stálý člen
- Dal: 15 poděkování
- Dostal: 11 poděkování
Ahoj,
pomocí MMS si potírám vlasatou část hlavy (mám tam prej nějakou houbu). Dost to zabírá, ale také odbarvuje vlasy - pomalu ale jistě se ze mě stává čistý blonďák ) Do 50ml vody dávám 3 až 4 kapky Chloridu + 4 kapky HCL. Je to moc? Dalo by se nějak odbarvovacím reakcím zamezit? Nerad bych se stal co nevidět albínem ) Zkoušel jsem i CDS, ale myslím že to odbarvuje ještě víc )
Dííky D.
pomocí MMS si potírám vlasatou část hlavy (mám tam prej nějakou houbu). Dost to zabírá, ale také odbarvuje vlasy - pomalu ale jistě se ze mě stává čistý blonďák ) Do 50ml vody dávám 3 až 4 kapky Chloridu + 4 kapky HCL. Je to moc? Dalo by se nějak odbarvovacím reakcím zamezit? Nerad bych se stal co nevidět albínem ) Zkoušel jsem i CDS, ale myslím že to odbarvuje ještě víc )
Dííky D.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Chloridu nebo chloritanu? Jak koncentrovaná HCl kyselina?davidekMTB píše:...pomocí MMS... ...ale také odbarvuje vlasy - pomalu ale jistě se ze mě stává čistý blonďák... 3 až 4 kapky Chloridu + 4 kapky HCL...
S takovýmto odbarvováním jsem se ještě nesetkal... Ale taky jsem nedával tak silnou směs... Ta houba, jestli nezmizí hned napoprvé, tak ji budeš mít i v těle, tzn. užívat i vnitřně...
Ale neměli bysme být spíš ve vlákně VMS?
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Já jo. Příliš a zbytečně silná koncentrace to udělá i s citronovou. Osobní zkušenost. Ahoj, Slávek.Palo píše: S takovýmto odbarvováním jsem se ještě nesetkal...
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jé, tak to se odbarvím, bude prča
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Jen abys nezezrzavěl jako já, na prsou i níže Pokud ano, přitlač a zblonďatíš. Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Stálý člen
Palo píše: S takovýmto odbarvováním jsem se ještě nesetkal...
Díky Palo. Používám standard. 25% chloritan sodný a aktuvuji 10% kyselinou chlorovodíkovou. 4 kapky jsou tedy hodně? no úplně to nemizí musím to často mazat a samozřejmě užívám i vnitřně
Díky D.
-
- Stálý člen
Tak je to teda moc silné? a jakou koncentraci používáš ty? Ufff ještě že jsem nezrezavěl - to bych byl už úplně pro smích )Slavek Krepelka píše:Já jo. Příliš a zbytečně silná koncentrace to udělá i s citronovou. Osobní zkušenost. Ahoj, Slávek.Palo píše: S takovýmto odbarvováním jsem se ještě nesetkal...
Díky Slávku
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
10% HCl se dává třetina k chloritanu. Na 4 kapky chloritanu stačí 1 kapka 10% HCl, můžeš dát i dvě, ale 4 jsou moc...davidekMTB píše:...25% chloritan sodný a aktivuji 10% kyselinou chlorovodíkovou.
Pokud to teda mícháš (aktivuješ) před použitím.
-
- Starší člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
Mimo téma (offtopic)
Môžem poprosiť niekto kto má skúsenosti kuknúť na posledné príspevky či to môžem CDS takto vyrobiť a užívať bez testovacích pásikov ? http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 38#p101738
Ďakujem[/offtopic
Ďakujem[/offtopic
Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325