adam.benda píše:Jak jsi se všiml, moc se tvým kroutivým a hadovitým reakcím a dotazům tohoto typu věnovat nechci (neb už dobře znám následující slizký vývoj), ale naštěstí v tomto konkrétním případě ani odpověď neexistuje, protože dotaz sám o sobě je vadný
... mno, jak vidno, tak <Benda> nejenže nepřiznal, že opět přestřelil, ale dokonce ve své odpovědi ještě více rozvíjí své "nepravdy", takže mi tím pádem nezbývá, než abych dokázal, že není nic jiného než prachobyčejnej lhář ...
... vezmu po to jednotlivých bodech, aby to nebylo příliš dlouhé (a neodrazovalo to od čtení) ...
adam.benda píše:Když přišel Rival a některé ty věci vysvětlil (třeba zneužitelnost SZ), je to tím vyřízené. Nebo si budu jako nějakej *** ublíženecky vydupávat omluvu od někoho? Jak jsem řekl, to nemám zapotřebí, pokud mě tedy třeba netíží vlastní svědomí. Totiž právě tohle vydupávání, slovíčkaření a pošťuchování vyprovokovalo konflikt do takového rozměru, že se pak fórum nachází v tomto stavu.
...
... já že jsem si vydupával omluvu ??!... a kde, prosím tě ?!! ...
...... proč jsem tedy potom již 17. března tr. napsal (hnědě zvýrazněno):
A(&F) píše:adam.benda píše:P.S. Vypadá to na naději, že jsme tady skutečně dokázali poklnout vyhrocená slova, ....
... obávám se, Adame, že Tě zklamu ... diskuze totiž ještě neskončila, neb jak jsem již dříve avizoval, určitě se ještě vrátím k některým křivým nařčením, kterých se zde protistrana dopustila ...... opravdu na sobě nehodlám ponechat všechnu tu "špínu", která na mě byla během posledního týdne nepravdivě nakydána ... (což doufám chápeš) ...
... neboj, nebudu zbytečně kalit vodu a rovněž nebudu rozebírat podivné (mnohdy až nechutné) metody ani "výrazivo", jenž během diskuze použily "dámičky", ... to vše budiž pouze jejich
osobní vizitkou, kterou se zde odprezentovaly své charaktery ...
... (
nicméně pokud samy od sebe uznají, že používání těchto jejich podlých praktik a vulgárních výrazů nebylo na místě, tak jejich omluvu přijmu, ...... vyžadovat ji však nebudu ... ) ...
... chci se pouze očistit ... nic víc ...
...
... Anri ...
... takže pokud tvrdíš, že jsem si "vydupával omluvu",
potom to dokaž !!! ... kde, kdy a čím konkrétně jsem se dle tebe něčeho takového dožadoval ????? ...
...
(na rozdíl od ostatních běžných členů máš přístup k vláknu "Obdržel by MIRKO", odsunutému to do moderátorovny, takže pro tebe jistě nebude problém dohledat patřičné důkazy, jimiž potvrdíš svá slova ...... a Rival ti jistě odpustí, pokud zde budeš citovat z jím "uklizeného vlákna") ...
... Anri ...
---------------
PeS: ... nicméně, pokud bys snad z ničeho nic měl "morální problém" porušovat Rivalovo nařízení o "tlusté čáře" (což beztak děláš neustále, takže by to teď najednou neměl být problém), potom napiš číslo příspěvku a já ho sem pak umístím ze své "zálohy" ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.