Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS a různé choroby

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
muflon
Zasloužilý člen
Dostal: 32 poděkování

Re: paradentoza

Příspěvek od muflon »

lenkas píše:Ahoj,
mam vleklu paradentozu, zacala som pouzivat MMS na cistenie zubov.presli dva tyzdne a ja necitim ziadny rozdiel.
Chcela by som vediet,ci ma niekdo s tym skusenosti,lebo mne sa zda,ze mam dasna viac zapalene ako pred pouzivanim MMS.
Mozna by pomohl mekci kartacek...V pribuzenstvu jeden uzival MMS2 a hodne se mu vylepsila viklavost zubu pri paradentose - dokonce tak ze zubarka navrhla moznost udelani mustku coz pred tim neprichazelo v uvahu kvuli te viklavosti zubu...

Jinak na zanety obecne v tele je dobre dostatecne zasobeni vit.C(nekombinovat s MMS !), a podle Jardy Zajicka ze zdravi-az.cz velmi vhodne piti premrazene vody (da se do PETky a do mrazaku, a pak se popiji jeste zmrazena-to co zrovna roztaje...aspon 2L denne)
Pokud by jste chtela(neni nutne) pouzivat vodu z osmozy nebo destilky tak je nutne PET flasku nejdrive 3-5x napustit touto vodou a nasledujici den vzdy vodu vylit, nebot vytahne z PETky nebezpecne chem.latky.

Dale jeste mozno koupit NERAFINOVANOU morskou sul (napr.Danival), a stridejte cisteni zubu MMS s cistenim zubu touto morskou soli.

Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

lenkes

Příspěvek od sano »

Ahoj Lenka,
s najväčšou pravdepodobnosťou, v tvojom prípade, nejde o paradentózu vzniklú zlou hygienou v oblasti zubných krčkov. Zrejme pôjde o nedostatok vápniku. V takýchto prípadoch dochádza k odbúravaniu ďasien, následne vznikajú v odchlípeninách rôzne usadeniny, na ktoré zrejme tvoj organizmus reaguje miestnou alergickou reakciou, sčervenením okrajov ďasien. Že nejde o paradentózu spojenú s bakteriálnym zápalom, o tom by svedčilo to, že MMS nezaberá. Skús odstrániť zo stravy požieračov vápnika, cukry, prevarené mlieko, bežné syry. Čo ti pomôže je surové mlieko.
Výborné je podmáslí - srvátka, tá môže byť aj z prevareného, mliekárenského mlieka. Je výborným protijedom na otravy z mlieka a mliečnych výrobkov.

Takisto sa oplatilo odstrániť hlienovú bariéru v tenkom a hrubom čreve pomocou ricínového oleja. Tento hlienový povlak zabraňuje vstrebávaniu živín. Ricínový olej dostaneš bežne v lekárňach. Ak máš okolo 70 kg, tak by si mohla brať tri lyžičky denne. na lačno, po jedle, kedykoľvek. Aspoň tri týždne.
Z byliniek má najväčšie množstvá vápnika zelenina hnojená dolomitickým vápnikom, najmä šaláty, dobrá je aj púpava -pampeliška. Naklíčené semená najmä pšenice špaldy, ovsa tež doplnia tvoj jedálniček. Jedz viac surovej zeleniny. Aspoň tanier denne.
Pozri si vegetariánske kuchárky. Tam je veľa dobrých rád.

Si.Pavel
Nový člen

Re: paradentoza

Příspěvek od Si.Pavel »

lenkas píše: mam vleklu paradentozu, zacala som pouzivat MMS na cistenie zubov.presli dva tyzdne a ja necitim ziadny rozdiel.
Chcela by som vediet,ci ma niekdo s tym skusenosti,lebo mne sa zda,ze mam dasna viac zapalene ako pred pouzivanim MMS.

Vážená paní!
Já jsem měl paradentózu ve stádiu kde mi začali pomalu vypadávat zuby! Nicméně jsem zavčas se dostal k MMS o kt. jsem před tím nevěděl. Dneska můžu říct, že mám všechny zuby v puse a dásně jako nové!Jak na to? Ihned nasadit 10 kapek MMS + 50 kapet k.citronové a stačí minimálně 3x denně kloktat. Uvidíte že to zabere. Nepoužívám a nebudu už používat žádné zubní pasty je to k ničemu. Skutečně MMS funguje skvěle!!

muflon
Zasloužilý člen
Dostal: 32 poděkování

Re: lenkes

Příspěvek od muflon »

sano píše:...
Takisto sa oplatilo odstrániť hlienovú bariéru v tenkom a hrubom čreve pomocou ricínového oleja. Tento hlienový povlak zabraňuje vstrebávaniu živín. Ricínový olej dostaneš bežne v lekárňach. Ak máš okolo 70 kg, tak by si mohla brať tri lyžičky denne. na lačno, po jedle, kedykoľvek. Aspoň tri týždne....
Projednou to muze byt snad prinosne, ale projimadla obecne nutno pouzivat velmi obezretne(at uz epsomkou, ricinovym olejem apod.)

Citace ze zdravi-az:
"..Obecně vzato projímadla střevo dráždí a to se postupně unaví, stane se chronicky lenivé a máte doživotní problém, není nad správně provedený klystýr."

Samozrejme nestaci jeden klystyr ale par dni nebo i tydnu vydrzet- podle stavu zaneseni strev....
Zajemce muzu nasmerovat na:
http://zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=7&t=34

Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
Šárka
Nový člen

MMS a psychické problémy?

Příspěvek od Šárka »

Chtěla bych se zeptat,zda má někdo zkušenosti s léčením psychických problémů a nespavosti pomocí mms. Určitou laxností mého obvoďáka jsem se dostala do nepříjemných psychických stavů.Byla mi na neurologii diagnostikována panická porucha+úzkost.Naordinovali mi Neurol,který jsem sice použila,ale bez větších výsledků až na jedno pozitivum,že jsem při jeho braní spala.Ale tedkom po vysazení 5 dní zase nespím.Dále mi byl předepsáno antidepresivum,ale to se mi právě nechce moc začít užívat,koupila jsem si na depku přírodní alternativu doplněk stravy L-tryptofan. Beru mms 3 den a potřebovala bych poradit,zda ho můžu dále užívat s L-tryptofanem,vitaminy hořčík,B-komplex a taky přírodními prášky na spaní Circadin,popř.jinými lékami.
Taky nemám vyjasněnou otázku zda se může při užívání mms i vitmin C každý den,když dodržím lhůtu 2,5h před a po užití mms.
Předem děkuji za odpověď. :)

Sarik
lena

spani a mms

Příspěvek od lena »

ja muzu jenom potvrdit, ze me mms vzdy dobre pomoha a pomohlo, pokud nemuzu spat a ja jsem pri spani mela potize dost velke, budila jsem se vetsinou kolem 2-3 hodiny v noci a nebo jsem nemohla vecer dlouho usnout

staci si vzit davku, (beru vzdy3-4 aktivovane kapky), za pul hodiny usinam a to bez nejakych vedlejsich ucinku,

neboj se toho a zacni mms brat, zacni 1 kapku + aktivator a pak dle potreby
denne zvysuj nebo kazdy druhy ci treti den pridej na noc o kapku vice, uvidis, ze se ti spani zlepsi

vitamin c ber asi jak pises staci 2-3 hodinnove rozmezi, staci kdyz budes vnimat co ti rekne tve telo,
uvidis ze se ti zlepsi i deprese

mnoho uspechu :!:

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS a psychické problémy?

Příspěvek od Palo »

Šárka píše:Byla mi na neurologii diagnostikována panická porucha+úzkost.Naordinovali mi Neurol,který jsem sice použila,ale bez větších výsledků...
Doktoři se s diagnostikou nikdy moc nevyvedli. Umí leda diagnostikovat to, na co se jim hodí do konce života brát jejich drogy. Doporučil bych diagnostiku Salvia - jak jinak - opět s cizopasnickou sadou. Bez ní to nemá smysl:
http://www.zapper.cz/index.php?option=c ... &Itemid=80

Zkusím se zeptat ohledně té "panické poruchy", jestli by se o tom nedalo něco zjistit...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Šárka
Nový člen

Psychika - Šárka

Příspěvek od Šárka »

Děkuji Vám za odpověď a ochotu,ale velmi by mě zajímalo jestli je možné současně užívat mms a různé potravinové doplňky jako hořčík,B-komplex nebo léky na přírodní bázi,protože jsem se prozatím nikde o tom na fóru nedočetla.

Sarik
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Psychika - Šárka

Příspěvek od Palo »

S MMS se nesmí kombinovat antioxidanty (vitamín C, zelený čaj, apod.). Jinak cokoli ostatního se může kombinovat.

Šárka
Nový člen

Paolovi:od Šárky

Příspěvek od Šárka »

Doufám,že moc neotravuju,ale s užíváním mms teprve začínám a nemám ani koupenou knihu,takže nemám žádné zkušenosti.
Měla bych ještě jednu otázečku když už jsem 3 dny brala mms a dostala se na 2 kapky ráno a 3 večer,ale brala při tom i 1x denně C-čko šumák.Musím začít s braním kapek znovu od 1 nebo mám pokračovat dál.
A do jakého počtu kapek by se vlastně mělo mms užívat a pak udělat pauzu na to C-čko jak všichni píšete? Ptám se protože kamarád od mého přítele radil,že stačí užívat 4- 5 kapek za den a zůstat na tom 14dní?Že pokud netrpím žádnou závažnou nemocí,teda kromě těch psychických a nespavostí,že to jako základní kůra takhle stačí.
Zajímal by mě Váš názor,děkuji. 8)

Sarik
lena

sarka

Příspěvek od lena »

klidne pokracuj dale, pokud ti vice kapek nedelaji potize a zvysuj, ale nejlepe pomalu

pokud je ti zle ci nevolno, tak staci sejit z vyse kapek na min a zase je vse v poradku, nebo vzit vetsi davku vitaminu c,

ja jsem si vyzkousela take brani aktivovanych kapek, namichala jsem si tolik kapek co snesu a brala jsem z toho kazdou hodinu stampelku a pote zapila sklenici vody. ma se to brat 8-10 hodin a to kazdou hodinu, dle vydrze, muzu rict, ze to u me pusobilo velmi dobre, i kdyz jsem tomu nechtela verit, musi si to kazdy z nas sam vyzkouset. udelala jsem, ale tuto kuru jenom 3-4 dny, ted delam zase prestavku, timto brani kazdou hodinu se udrzuje stala hladina chloru, ktery okyslicuje organizmus a tim likviduje nezadouci hosty

jinak to klidne ber jak ti to ten pritel rek, mms pusobi i kdyz to beres v malych davkach a to jednou denne. poslouchej tve telo,

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Paolovi:od Šárky

Příspěvek od Palo »

Šárka píše:A do jakého počtu kapek by se vlastně mělo mms užívat a pak udělat pauzu na to C-čko jak všichni píšete?
Jak píše lena - když už budeš mít MMS plný zuby, nejlepší čas na vitamín C. V poslední době jsme ale přišli na to, že je lepší při MMS přidávat do těla trochu naředěné (3,5%) kyseliny chlorovodíkové (HCl), jelikož MMS tuto kyselinu využívá a pak může být v těle nedostatek této (žaludeční) kyseliny. To je velmi častý důvod, proč MMS přestane brzy zabírat na zdravotní problémy., může se i objevit pálení žáhy. Když budeš doplňovat HCl, pak nemusíš vůbec dávat žádné pauzy (uvidíš - vycítíš). To HCl se dá sehnat v lékárně, ale dá se to sehnat i v tobolkách nebo tabletách. Osobně preferuju tablety, připadá mi to bezpečnější...

Co se týče Tvého problému, tak je otázka, kolik kapek jednorázově na to zabere. Nevěř, že stačí pár kapek po hodině, hodně lidí se už zklamalo (ne všichni)...
MMS je dost slabé na jednobuněčné parazity, ty se musí zlikvidovat například Entizolem...

Jestli se dozvím něco, co by Ti mohlo pomoct, tak napíšu...

Šárka
Nový člen

Re:psychika

Příspěvek od Šárka »

Děkuji Palovi i Lene za odpovedi a snahu mi pomoct,budu zkoušet experimentovat a uvidím.Ikdyž zrovna dneska musím říct,že mi nebylo zrovna nejlíp,přišla na mě ještě větší depka,ale naštěstí mám kolem sebe lidi na které se mužu obrátit o pomoc:) Jinak budu ráda pokud se dozvíte nějaké další nové info co se týče mého problému a budete mě informovat 8) Na závěr bych se ještě chtěla zeptat jestli je pravda,jak jsem se zde na jednom vláknu dozvěděla,že dolívání mms ananasovou šťávou se již nedoporučuje,údajně by tam mělo být z výroby přidávané c ikdyž to není uvedeno na obalu výrobku? Mám totiž dilema,dosud jsem pila jablko,ale ted jsem ho vystřídala za 100% anasový džus,tak by mě zajímalo jestli je to v poho?

Sarik
Šárka
Nový člen

Příspěvek od Šárka »

Děkuji Palovi i Lene za odpovedi a snahu mi pomoct,budu zkoušet experimentovat a uvidím.Ikdyž zrovna dneska musím říct,že mi nebylo zrovna nejlíp,přišla na mě ještě větší depka,ale naštěstí mám kolem sebe lidi na které se mužu obrátit o pomoc:) Jinak budu ráda pokud se dozvíte nějaké další nové info co se týče mého problému a budete mě informovat 8) Na závěr bych se ještě chtěla zeptat jestli je pravda,jak jsem se zde na jednom vláknu dozvěděla,že dolívání mms ananasovou šťávou se již nedoporučuje,údajně by tam mělo být z výroby přidávané c ikdyž to není uvedeno na obalu výrobku? Mám totiž dilema,dosud jsem pila jablko,ale ted jsem ho vystřídala za 100% anasový džus,tak by mě zajímalo jestli je to v poho?

Sarik
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Tak jsem se něco málo dozvěděl, ale nechtěl bych to tu moc rozvádět, mohla bys z toho mít šok :)
Ve své podstatě MMS je dobrý začátek, ale musela bys dojít asi na opravdu velké dávky, které mohou být nepříjemné. Být Tebou, namlel bych si hřebíček do tobolek (tobolky seženeš v lékárně, chtěj čiré, velikost "nula") a začal s užíváním - 3x denně jednu tobolku, den co den navyšovat až na 3x 5 tobolek. A takto to brát celý týden, tzn. 1-1-1, 2-2-2, 3-3-3, 4-4-4, 5-5-5, 5-5-5, 5-5-5. V případě problémů hřebíček vysadit, nebo snížit dávky - podle pocitů. Pak bys měla nasadit Entizol, dvě tablety dvakrát denně. V případě, že by se zbarvovala moč do hněda, tak ubrat po jedné tabletě na den, ale mělo by to být bez problémů.
Pak nějakou dobu to nech, jestli se stav neuklidní. Pokud se neuklidní, pak zvaž, jestli půjdeš do velkých dávek MMS1, nebo jestli by se Ti chtělo do Praziquantelu a Albendazolu. Osobně bych doporučil to druhé, je to dražší, ale není to tak "chuťově" náročné. Samozřejmě pokud to půjde, tak nám poreferuj, jak se daří. Držím palce ;)

Jinak ještě doplním - zapomeň na to, že je to pouze psychického původu ;)

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“