Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Starší člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Mám stejné zkušenosti, jako víc jak před rokem napsal Děda Slavík, který PMS začal brát také a pak přestal.
No a na akutní problémy (angína, zánět zubu atd.) je to o ničem a pro malé děti naprosto nevhodné i nebezpečné, ony jsou schopné to
klidně rozkousnout jen aby zjistily, že se to fakt nesmí
Na akutní věci dávám nejčastěji "Kláru" a na těžké problémy (zanedbaný zánět prostaty až do operativního stavu) tak jaksi podle pocitů a zkušeností různé varianty dávkování MMS1 a MMS2. Faktem ale je, že celá moje rodina prošla před dvěma lety pořádnou kůrou s MMS1 a pak bereme udržovací dávky. Neměl jsem v rodině už žádnou chronickou potíž, pouze zánět zubu, ten byl zlikvidován i s otokem během dne s pomocí MMS1 a DMSO.
Asi tak nějak bych to řekl.
No a na akutní problémy (angína, zánět zubu atd.) je to o ničem a pro malé děti naprosto nevhodné i nebezpečné, ony jsou schopné to
klidně rozkousnout jen aby zjistily, že se to fakt nesmí
Na akutní věci dávám nejčastěji "Kláru" a na těžké problémy (zanedbaný zánět prostaty až do operativního stavu) tak jaksi podle pocitů a zkušeností různé varianty dávkování MMS1 a MMS2. Faktem ale je, že celá moje rodina prošla před dvěma lety pořádnou kůrou s MMS1 a pak bereme udržovací dávky. Neměl jsem v rodině už žádnou chronickou potíž, pouze zánět zubu, ten byl zlikvidován i s otokem během dne s pomocí MMS1 a DMSO.
Asi tak nějak bych to řekl.
- Batles
- Zasloužilý člen
Včera jsem se díval na tohle video:
Tvůrce CDS, Andreas Kalcker, hovoří o zcela zásadních věcech i mimo MMS.......
Tvůrce CDS, Andreas Kalcker, hovoří o zcela zásadních věcech i mimo MMS.......
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
V tomto novom videu Andreas Kalcker spomína nové dávkovanie MMS 1:1
On tam nespomína, že ako má byť rozrobená kyselina citrónová? na 10%-nú ako bežne, alebo inak?
VIE NIEKTO PODROBNOSTI??
Ďakujem
On tam nespomína, že ako má byť rozrobená kyselina citrónová? na 10%-nú ako bežne, alebo inak?
VIE NIEKTO PODROBNOSTI??
Ďakujem
- Batles
- Zasloužilý člen
Je zcela jedno, jakou koncentraci kyseliny citronové použiješ. Pokud 10%, tak budeš aktivovat 1kap.chloritanu 5ti kapkami této kyseliny po dobu 20 vteřin.
Pokud použiješ 50%kys. citr., tak budeš aktivovat 1:1 také 20 vteřin. Z praktických důvodů je lepší používat tedy 50% kys. citronovou.
Co se týče kyseliny HCl, tak jsem naměřil, že 7%lék. koncentrace HCl, plně odpovídá aktivaci 50%kys. citr.
Batles
Pokud použiješ 50%kys. citr., tak budeš aktivovat 1:1 také 20 vteřin. Z praktických důvodů je lepší používat tedy 50% kys. citronovou.
Co se týče kyseliny HCl, tak jsem naměřil, že 7%lék. koncentrace HCl, plně odpovídá aktivaci 50%kys. citr.
Batles
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
S tou HCl je to proto tak málo, že tý citronový je podle Humbla v MMS zatraceně moc. Dělal jsem své pokusnictví titrační metodou a vylezlo mi z toho, že zhruba vybalancovaný poměr chloritanu a citrónové je 9 dílů 28% NaClO2 ku 2 dílům 10% (Humble) citrónové. Další citrónová je navíc a do jaké míry je prospěšná ku prospěchu věci je otázkou. Přihlédnu-li k tmu, že to dnes doporučuje dopovat sodou bikarbonou a to dost, je to nasnadě.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=2576
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 666#p98666
Ahoj, Slávek.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
- Batles
- Zasloužilý člen
Měřil jsem také hromadu různých variant. Jako základ jsem vzal běžnou dávku 3kap.MMS1 v deci vody. Vždycky to ukazuje okolo 35 ppm.Slavek Krepelka píše:S tou HCl je to proto tak málo, že tý citronový je podle Humbla v MMS zatraceně moc. Dělal jsem své pokusnictví titrační metodou a vylezlo mi z toho, že zhruba vybalancovaný poměr chloritanu a citrónové je 9 dílů 28% NaClO2 ku 2 dílům 10% (Humble) citrónové. Další citrónová je navíc a do jaké míry je prospěšná ku prospěchu věci je otázkou. Přihlédnu-li k tmu, že to dnes doporučuje dopovat sodou bikarbonou a to dost, je to nasnadě.
Ahoj, Slávek.
Pokud dám na aktivaci jen jednu kapku k.cit.50%, tak to ukáže okolo 10 ppm.
No a o to jde. Všechny léčebné protokoly vychází právě z množství okolo 35 ppm na dávku a toho se při léčení lidí držím a funguje to.
Pokud použiji HCl 10%lék. k aktivaci, tak bez problémů naměřím 50ppm. Do toho tedy také nejdu, nejedná se o mé zdraví
To je právě ta otázka: stačilo by na těžké nemoci 10ppm CLO2 na dávku?
No, s tou sodou jsem také mírně rozhozen. Přidání sody po překročení dost malé hranice, velmi rychle likviduje hladinu CLO2.
Co s tím?
Batles
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Nazdar Batlesi,
Něco je špatně. Ten roztok se dá pokaždé vytitrovat do běla (čira). To by mělo znamenat, že v něm po každé titraci nezbývá něž stopový chordioxid a taky by to mělo znamenat, že zabarvení roztoku je způsobeno pouze ClO2. Pokud je tedy roztok zabarvený, má v sobě chlordioxid a čím tmavší, tím víc. To by mohlo znamenat, že tvůj indikátor je nějak oblafnut něčím co v roztoku zbývá a neměří ClO2 správně. Pokud vím, titrační metoda je doposud uznávána za nejspolehlivější.
Ahoj, Slávek.
Něco je špatně. Ten roztok se dá pokaždé vytitrovat do běla (čira). To by mělo znamenat, že v něm po každé titraci nezbývá něž stopový chordioxid a taky by to mělo znamenat, že zabarvení roztoku je způsobeno pouze ClO2. Pokud je tedy roztok zabarvený, má v sobě chlordioxid a čím tmavší, tím víc. To by mohlo znamenat, že tvůj indikátor je nějak oblafnut něčím co v roztoku zbývá a neměří ClO2 správně. Pokud vím, titrační metoda je doposud uznávána za nejspolehlivější.
Ahoj, Slávek.
- Batles
- Zasloužilý člen
Ahoj Slávku,
no ano. Může to znamenat a nemusí. Mělo by to být a nemusí to být.
Inteligence živého organismu, to je další hráč....
Čert aby se v tom vyznal.
Hlavně pevné zdraví, je čas změn a ne každý se cítí dobře, či naopak atd. - to je další hráč.
Mě z toho jebne
Tvoje příspěvky znám všechny, i z jiných diskuzí. Moc rád je čtu
Ještě poznamenám neco k měření pH. Pokud si začnu hrát s iontovou kapalinou, tak přestávají platit jakákoli pravidla o přímé úměře ředění kapalin kyselinami. To, co jsi dělal ve výše psaných odkazech mi silně připomíná pH reakce iontových kapalin a v tom případě by tvoje domněnky byly jen doměnky.
Mě z toho fakt jebne
no ano. Může to znamenat a nemusí. Mělo by to být a nemusí to být.
Inteligence živého organismu, to je další hráč....
Čert aby se v tom vyznal.
Hlavně pevné zdraví, je čas změn a ne každý se cítí dobře, či naopak atd. - to je další hráč.
Mě z toho jebne
Tvoje příspěvky znám všechny, i z jiných diskuzí. Moc rád je čtu
Ještě poznamenám neco k měření pH. Pokud si začnu hrát s iontovou kapalinou, tak přestávají platit jakákoli pravidla o přímé úměře ředění kapalin kyselinami. To, co jsi dělal ve výše psaných odkazech mi silně připomíná pH reakce iontových kapalin a v tom případě by tvoje domněnky byly jen doměnky.
Mě z toho fakt jebne
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Nazdar Batlesi,
že jsem se v tom pH právě kvůli tomuhle problému před pár dnama hrabal. Ona spousta látek a jejich kombinací slouží jako pH stabilizátory v roztocích. To znamená, že pokud jsou tyto látky v roztoku přítomné na nějakém chemicky vybalancovaném (pro dané chemikálie) pH a dodá se ať už kyselina (do určité míry), nebo zásada, pH se nemění. Citrát sodný je jedním z klasických a je jmenovaný v tabulkách asi tak 20 vzorových stabilizátorů. Taky jsem našel zmínku, že i krevní plasma je vlastně takovým stabilizátorem pH. Tak si to přeber To pro mne totiž znamená, že to vezme hodně, než se pH krve vykolejí, ale zároveň to pro mne znamená, že může být těžké ho trvale přivést zpět, kde má být. Vrtalo mi to totiž v makovici, když jsem zjistil, hledaje info na kritické množství HCl v krvi (stejně to poslala snacha, co je promovaná zdravotní sestra), že 8ml 37% HCl během 4 hodin do žíly pacienta ne vždy srovná příliš zásadité pH krve. To je podle mne děsnej nářez. S těmi stabilizátory mi také hned došlo, že jsou vlastně i problémy jít podle pH v roztocích a i krve. Zase to nepracuje spolehlivě. Na straně druhé to ale také snad může vysvětlovat, co vlastně citrát sodný páchá s tou propustností buněčných membrán specielně u vápníku a dalších zásad. Skoro bych si typnul, že díky němu jsou buňky přesvědčeny, že se potřebují víc alkalizovat a pouštěj ty zásady dovnitř. Snad i proto se zavodňují, či co, a červený krvinky pak pustěj dovnitř i ClO2. To je samozřejmě divoká spekulace, ale někdy to vyjde.
Citrát sodný stabilizuje roztoky mezi pH 3-6, což znamená, že přidržuje při nějakém obsahu v krvi kyselé pH, i když je v krvi zásad dostatek na to, aby byla bez přítomnosti toho citrátu kde má být. To může být momentálně fajn, pokud by jinak docházelo k alkalóze (vysoké pH), ale je to v pytli pokud je acidóza (nízké pH). Mezi ty stabilizátory taky patří i spousta anorganických látek, stejně jako těch organických. Soda bikarbona je jmenovaná jako velice zásaditý stabilizátor pH.
Je toho moc. Člověk nějak najde odpověď na jednu otázku a vyrojí se hned minimálně dvě. Mám čím dál tím víc úctu k biochemikům. V tom aby se prase vyznalo a nedivím se, že medicína se v tom potácí, co s čím a kým vlastně a kdy provést. Pokud nevlezou do biochemie a to velice dobré a do komplexních a dlouhých rozborů, má jenom hrubá vodítka. Řadový MuDr nemá šanci, nemluvě o mně, či nás. Tady je pak nějaký klinický výzkum a zkouška a omyl asi podstatně rychlejší a spolehlivější metodou, než jakékoliv MuDrování a opět to poukazuje na to, proč jsou v tom dost velké rozdíly díky rodinné tradiční dietě, místní sociální struktuře, místním chemickým podmínkám, pracovním podmínkám atd. atd.
Ahoj, Slávek.
že jsem se v tom pH právě kvůli tomuhle problému před pár dnama hrabal. Ona spousta látek a jejich kombinací slouží jako pH stabilizátory v roztocích. To znamená, že pokud jsou tyto látky v roztoku přítomné na nějakém chemicky vybalancovaném (pro dané chemikálie) pH a dodá se ať už kyselina (do určité míry), nebo zásada, pH se nemění. Citrát sodný je jedním z klasických a je jmenovaný v tabulkách asi tak 20 vzorových stabilizátorů. Taky jsem našel zmínku, že i krevní plasma je vlastně takovým stabilizátorem pH. Tak si to přeber To pro mne totiž znamená, že to vezme hodně, než se pH krve vykolejí, ale zároveň to pro mne znamená, že může být těžké ho trvale přivést zpět, kde má být. Vrtalo mi to totiž v makovici, když jsem zjistil, hledaje info na kritické množství HCl v krvi (stejně to poslala snacha, co je promovaná zdravotní sestra), že 8ml 37% HCl během 4 hodin do žíly pacienta ne vždy srovná příliš zásadité pH krve. To je podle mne děsnej nářez. S těmi stabilizátory mi také hned došlo, že jsou vlastně i problémy jít podle pH v roztocích a i krve. Zase to nepracuje spolehlivě. Na straně druhé to ale také snad může vysvětlovat, co vlastně citrát sodný páchá s tou propustností buněčných membrán specielně u vápníku a dalších zásad. Skoro bych si typnul, že díky němu jsou buňky přesvědčeny, že se potřebují víc alkalizovat a pouštěj ty zásady dovnitř. Snad i proto se zavodňují, či co, a červený krvinky pak pustěj dovnitř i ClO2. To je samozřejmě divoká spekulace, ale někdy to vyjde.
Citrát sodný stabilizuje roztoky mezi pH 3-6, což znamená, že přidržuje při nějakém obsahu v krvi kyselé pH, i když je v krvi zásad dostatek na to, aby byla bez přítomnosti toho citrátu kde má být. To může být momentálně fajn, pokud by jinak docházelo k alkalóze (vysoké pH), ale je to v pytli pokud je acidóza (nízké pH). Mezi ty stabilizátory taky patří i spousta anorganických látek, stejně jako těch organických. Soda bikarbona je jmenovaná jako velice zásaditý stabilizátor pH.
Je toho moc. Člověk nějak najde odpověď na jednu otázku a vyrojí se hned minimálně dvě. Mám čím dál tím víc úctu k biochemikům. V tom aby se prase vyznalo a nedivím se, že medicína se v tom potácí, co s čím a kým vlastně a kdy provést. Pokud nevlezou do biochemie a to velice dobré a do komplexních a dlouhých rozborů, má jenom hrubá vodítka. Řadový MuDr nemá šanci, nemluvě o mně, či nás. Tady je pak nějaký klinický výzkum a zkouška a omyl asi podstatně rychlejší a spolehlivější metodou, než jakékoliv MuDrování a opět to poukazuje na to, proč jsou v tom dost velké rozdíly díky rodinné tradiční dietě, místní sociální struktuře, místním chemickým podmínkám, pracovním podmínkám atd. atd.
Ahoj, Slávek.
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
Mám jeden svůj poznatek k užívání MMS,které beru 14dní a to ted CDS jako 3 kapkyMMS1 10x,3/4 tobolky chlornanu vápenatého 5x a zatím jednu kúru 4 denního vtírání MMS1 do kůže pomocí DMSO. Před 5 dny mi praskla žilka v oku, to se občas stává, ale před 2 dny mi praskla další žilka přímo v kůži a samovolně vykapalo asi 10kapek krve. Tak to již jsem byl vyděšen a zavolal svému onkologovi do Motole co se mi stalo(o MMS ví) a dnes mi nabrali krev. Měl jsem strach o srážlivost, se kterou bojuji celou léčbu a destiček mívám okolo stovky. Srážlivost byla nakonec v normě,destičky 150 což je spodní hranice normy takže taky dobrý a biochemie taky dobrá ,akorát trochu zvýšené jaterky ale ty mám takto dlouhodobě. Takže je to prý zhoršenou lomivostí stěn cév a dostal jsem na to nějaký prášky ,které by mohly pouze trochu pomoci. V MMS tedy pokračuji dále ,ale se strachem. Zatím takovéto problémy nikdo neprezentoval, pokud jste někdo o tomto problému slyšel , napište. Zdavim Jirka
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Nejspíš jsi na to dostal Ascorutin. Z přírodních prostředků má stejný účinek "Kokoška pastuší tobolka", což je dost hojně rozšířený plevel.jberanek.j píše:.. je to prý zhoršenou lomivostí stěn cév a dostal jsem na to nějaký prášky ..
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
Dostal jsem DETRALEX, který by měl léčit žilní stěnu a používá se i při léčbě hemeroidů. Já zase našel vhodný účinek na zpružnění cév u pohanky, tak jsem ji měl dnes k večeři,ale nic moc. Zdravím Jirka
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Mimo téma (offtopic)
Nic moc chuť - a nebo toho bylo málo?jberanek.j píše:.. tak jsem ji měl dnes k večeři,ale nic moc.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe