Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od poota »

gogolo píše:Čemu už má tedy člověk věřit?
Především vlastnímu rozumu, protože jiný nemá! Potom vlastním zkušenostem, protože ty má ověřené.
Všechny ostatní věci, ať už názory a nebo zkušenosti, mohou být sice "pravé", ale taky zkreslené a nebo dokonce úmyslně zmanipulované.
Tady je už dobrá rada drahá - určitým vodítkem může být zásada, že čím je kdo na informaci hmotně závislejší, tím je také ochotnější ji zkreslit nebo přizpůsobit, ať už z nevědomosti a nebo i záměrně.

Upínáš se k bezpečnostním listům a specifikacím jako k něčemu, co je objektivní - už to je Tvůj veliký omyl. Ty věci jsou psané hlavně s vědomím "právní závaznosti" a taky případné postižitelnosti, takže s objektivní skutečností souvisejí jenom velice volně. Je to stejně kratochvilné čtení, jakým jsou příbalové letáky, kterými nás obveseluje farma průmysl.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
xdraho
Zasloužilý člen
Dal: 23 poděkování
Dostal: 87 poděkování

Příspěvek od xdraho »

gogolo píše:Prosím vás je někdo schopen mi poslat Technickou specifikaci chloritanu sodného,hlavně ti co ho prodávají. Opakuji technickou specifikaci ne bezpečnostní list.
Najdeš to na té stránce, kterou jsem už zmiňoval:
http://www.eurosarm.cz/web/structure/up ... 00-36.html
o kousek níže
http://www.eurosarm.cz/web/umkatalogdoc/1722.pdf

gogolo
Nový člen
Dal: 2 poděkování

Příspěvek od gogolo »

Chlapci a co říkáte na tohle ?......http://www.fichema.cz/index.php?keyword ... cription=1

xdraho
Zasloužilý člen

Příspěvek od xdraho »

Když se podíváš na jejich specifikace, tak zjistíš, že to berou opět z Eurošarmu :D
Tedy odsud: http://www.eurosarm.cz/web/structure/ch ... g.pageNo=0

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Off-topiky

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Byly přemístěny do nového tématu pod jménem Nirvana, aneb celistvé zdraví. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=70&t=3457 SDK

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Kód: Vybrat vše

V tom máš pravdu - dokonce jsi dal i odkaz, kde se to dá sehnat levněji. 
Už jsem tady dlouho nebyl. MMS zabralo a mám zatím pokoj od rakovinky i dalších útoků. Moje nemoci se bojí vystrčit růžky. Ale o tom nechci psát.
Kde koupit a zakolik.? Když jsem tehdy narazil na články o MMS ihned jsem chtěl mít něco doma. Koupil jsem co bylo první po ruce. Malé lahvičky za přehnanou cenu. Teprve potom jsem hledal dál, až jsem našel nejsolidnějšího prodejce a fandu, který za pár kaček mně vše přivezl z Brna k nám na Vyškovsko. Nevím jestli to ještě dělá. Byl to náš PALO.
Dnes má každý internet a může hledat a najít takovou cenu, která mu vyhovuje. Vždy platí zásada, které se můžeme ale ubránit moudrostí. A ta je ZA BLBOST SE MUSÍ PLATIT. Tenkrát jsem platil i já.

Kluci, do toho.
xdraho
Zasloužilý člen

Příspěvek od xdraho »

děda Slavík píše:....jsem našel nejsolidnějšího prodejce a fandu. Nevím jestli to ještě dělá. Byl to náš PALO.
I já jsem vděčný Palovi za materiál pro své první pokusy. Když mi to posílal, tak měl ještě chloritan v prášku. Protože i přes všechno hledání jsem jiného dodavatele práškového chloritanu v malém nenašel, pokusím se ho ještě ukecat, aby mi ještě něco poslal. Ten prášek má proti roztoku přecejen vyšší trvanlivost. V roztoku se prý po jednom až dvou rocích začne dělat nějaký zákal.
Nebyl by jsi tak hodný a nenapsal někam tvé zkušenosti. Zkušenosti od reálného člověka jsou přecejen hodnověrnější než z literatury. Alespoň pro mne.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

xdraho píše:
děda Slavík píše:....jsem našel nejsolidnějšího prodejce a fandu. Nevím jestli to ještě dělá. Byl to náš PALO.
I já jsem vděčný Palovi za materiál pro své první pokusy. Když mi to posílal, tak měl ještě chloritan v prášku.
No měl bych to trochu poopravit, za dědou byl kolega sao... A chloritan práškový je skladem, stačí mi napsat... ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

No měl bych to trochu poopravit, za dědou byl kolega sao... 
Tak to je možné. Kdyby měl každý své pravé jméno (a asi to v dnešní demokracii nejde) nedošlo by k omylu.

Ale jde mně o něco jiného. Psal jsem příspěvek s odvolávkami o CHEMTRAJZ a jejich škodlivosti a hlavně, jak nám MMS může pomoci v případě otravy tímto svinstvem, kterým nás práškují letadla OSN.

Pochopitelně jsem byl DEMOKRATICKY VYMAZÁN. Znamená to pro mne NAPROSTOU NEDŮVĚRU ve FÓRUM U PRAMENE.
Nebo to byl omyl???

V případě vymazání tohoto příspěvku je mně jasné že nejde o omyl, ale záměr...

Kluci, do toho.
cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Příspěvek od cimirek »

děda Slavík píše: Psal jsem příspěvek s odvolávkami o CHEMTRAJZ a jejich škodlivosti a .....
Není vymazán, ale přesunut do tématu o chemtrail, kam patří.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=435

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

děda Slavík píše:... Psal jsem příspěvek s odvolávkami o CHEMTRAJZ a jejich škodlivosti a hlavně, jak nám MMS může pomoci v případě otravy tímto svinstvem, kterým nás práškují letadla OSN. Pochopitelně jsem byl DEMOKRATICKY VYMAZÁN. ...
Dědo, vymazán jsi nebyl, byl jsi přemístěn s tématem Tvého příspěvku "Chemtrails" z tématu "MMS", do tématu "Chemtrails". Nojo, Ty jsi chtěl vlastně mluvit o tom, jak MMS funguje na chemtrails otravy. Jenže jsi ale zapoměl se o tom zmínit a mezi tím ten Tvůj příspěvek mimo téma uškubnl "mimo téma" ocas o chemtrails. Proto to přemístění. Postěžoval sis u očaře na zlomeninu. S laskavým pozdravem SDK

Děkuju Cimírku :bye:

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Postěžoval sis u očaře na zlomeninu. S laskavým pozdravem SDK
Tak to je v pořádku, mládenci. Již jsem měl strach, že se tady děje něco podobného jako na...... asi mně unikla informace o přesunutí. Nebo přišla pozdě, až jsem začal vyskakovat.
Dobrá, vše je v pohodě..

Kluci, do toho.
kattty
Nový člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od kattty »

ahojte, můžete mi prosím vás někdo poradit? včera jsem poprvé vyzkoušela mms, jsem na protokolu 1000. beru 3 kapky každou hodinu, dohromady 8 hodin denně. necítím žádnou nevolnost, vše ok, akorát jsem trochu bledá.. ale co mě štve je, že to zkouším na moji mamce, která od pondělí lehla. chytla nějakou potvoru, začlo to zimnicí, bolestí celého těla a večer horečky, v úterý na tom byla podobně, ve středu jsme začli aplikovat po 3 kapkách 12hodin v kuse.. večer i koupel.. a dneska je ji hůř jak včera:( a to brala 6 kapek 8 hodin.. taky inhalujeme ráno. zase ji stoupla teplota, knihu mám přečtenou, píše se, že chřipka může odeznít i během 12 hodin, někdo na diskuzi píše dva dny, nevím co děláme špatně.. jestli dávat ještě víc kapek? ale pan Humbel píše, že nejefektivnější je 3 kapky po 8 hodinách... jsem z toho docela zklamaná :(
Kdyby měl někdo zkušenosti s léčbou již rozjeté chřipky, prosím napište mi.

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:roll: Katty hned první den 8*3 kapky :bhead: to jsi do toho vlítla trochu tvrdě. Pokud vím tak se začíná s jednou kapkou a až pak se to navyšuje. Je vidět že ti toho moc neschází :eclap: jedině dobře. Protože já takhle začít tak mě to vodrovná na hodně dlouho a ze záchodu neslezu :ptrain: :bye:

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

kattty píše:.. a dneska je ji hůř jak včera:
Jak píše vokoun, vzalas to hopem a u Tebe to prošlo.
Matce je hůř proto, že jí k odcházející chřipce přidáváš ještě silnou Herxheimerovu reakci.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“