Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Koloidní stříbro
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: pár drobností o "koloidu"
Díky. hezké pojednání, zejména o těch polovodičích.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
- jardax
- Zasloužilý člen
- Dal: 56 poděkování
- Dostal: 104 poděkování
Nešlo o polovodiče.... v uvedeném dokumentu jde o stranu 16-18, stačí si jen pozorně přečíst název souboru.NAVAR píše:Díky. hezké pojednání, zejména o těch polovodičích.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Jo. Koukl jsem na to. Něco mi to připomíná a to že někdo uváděl vodivost vody na počátku a konci výroby koloidního stříbra jako směrodatnou informaci ke koncentraci v ppm. Tedy: (vodivost na konci - vodivost na začátku) x 1,2 = koncentrace v ppm.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
ионат&
Zdravím Vás,
Robil som doma trochu poriadok a našiel som prístroj na výrobu koloidného striebra (aspoň pokiaľ je moja Ruština na toľko dobrá). Poznáte ho niekto, keď že z návodu sa neviem celkom vynájsť. Podľa toho čo tam popisujú tak výrobný čas trvá v sekundách ... nie je to rýchlo ? Poraďte prosím, Ďakujem
Prajem príjemne a kľudné Vianočné sviatky a šťastný nový rok.
Robil som doma trochu poriadok a našiel som prístroj na výrobu koloidného striebra (aspoň pokiaľ je moja Ruština na toľko dobrá). Poznáte ho niekto, keď že z návodu sa neviem celkom vynájsť. Podľa toho čo tam popisujú tak výrobný čas trvá v sekundách ... nie je to rýchlo ? Poraďte prosím, Ďakujem
Prajem príjemne a kľudné Vianočné sviatky a šťastný nový rok.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: ионат&
Z toho, co vidím to vypadá jako přístroj na dezinfekci vody. Zřejmě stříbrnými ionty.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
secundus
Za secundy vyrobýš pouze brambory, já vím že rusáci umí zázraky ale v tomto oboru existují omezení a obvzlášť časové.
Některé zázraky nefungují!!! Neb nám to není známo???
Některé zázraky nefungují!!! Neb nám to není známo???
Koloidné striebro
Myslíte, že by to bolo dobré využiť aspoň na elektródy, zdroj pre mňa nieje problém vyrobiť ... len či je to skutočne striebro ... ?
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koloidné striebro
Na výrobu koloidního stříbra se používá stříbro s minimální čistotou 99,95%. Jestli tvoje elektrody mají tuto čistotu ti tady nikdo neřekne. Musel by být věštec.
Obávám se, že než si nechat dělat chemický rozbor u tak malého kousku stříbra, bude levnější koupit stříbro rovnou v požadované čistotě.
Obávám se, že než si nechat dělat chemický rozbor u tak malého kousku stříbra, bude levnější koupit stříbro rovnou v požadované čistotě.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- jardax
- Zasloužilý člen
jonátor
secundus - úplně na mě dýchla nostalgie těch let...
Komplet papír k jonátoru je na http://savok.name/777-ionator.html
Teď se dá v Rusku koupit tak okolo 1000 rublů, to jen pro zajímavost.
Více info na http://www.google.cz/#sclient=psy&hl=cs ... 02c1d4d2ed
Jinak je to opravdu zařízení k dezinfekci vody pomocí elektrokatadynace.
To, jestli elektrodu použiješ na výrobu "koloidního stříbra", je jen na tobě....
Pravý koloid (lyofobní sol) elektrolýzou stejně nevyrobíš
Avšak nezoufej, pokud dodržíš základní podmínky přípravy, skutečně se dostaneš k léčivému "lektvaru", pro který je vžitý název "koloidní stříbro".
Komplet papír k jonátoru je na http://savok.name/777-ionator.html
Teď se dá v Rusku koupit tak okolo 1000 rublů, to jen pro zajímavost.
Více info na http://www.google.cz/#sclient=psy&hl=cs ... 02c1d4d2ed
Jinak je to opravdu zařízení k dezinfekci vody pomocí elektrokatadynace.
To, jestli elektrodu použiješ na výrobu "koloidního stříbra", je jen na tobě....
Pravý koloid (lyofobní sol) elektrolýzou stejně nevyrobíš
Avšak nezoufej, pokud dodržíš základní podmínky přípravy, skutečně se dostaneš k léčivému "lektvaru", pro který je vžitý název "koloidní stříbro".
- FrancJoeseph
- Stálý člen
zuby
Mám dotaz. Chci začít užívat KS. Již ho mám doma. Dle návodu se nesmí používat kovová lžička a KS válet v puse 3-10 minut. JENOMŽE -já mám v hubě dva velké kovové můstky. To bude asi dost vadit ne?
Sine amore nihil!
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Re: re
Použil bych rozprašovač (mechanický) sprey k sehnání je v lékárně, nebo frajerský skleněný v kosmetických potřebách a ušetříš i na množství KS.
- FrancJoeseph
- Stálý člen
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
- jardax
- Zasloužilý člen
Re: re
Neviděl bych v tom problém, celý objem roztoku se "nezkazí" okamžitě při styku s kovem....(ona ani nerezová lžička "koloidu" neuškodí a ani po chemické stránce si nedovedu představit, jak by tvoje můstky "koloid" pokazily) A v hubě má spoustu lidí třeba i amalgánové výplně, pírsing....FrancJoeseph píše:Mám dotaz. Chci začít užívat KS. Již ho mám doma. Dle návodu se nesmí používat kovová lžička a KS válet v puse 3-10 minut. JENOMŽE -já mám v hubě dva velké kovové můstky. To bude asi dost vadit ne?
Rozhodně při klasické aplikaci nic nepokazíš...
EDIT: k tomu spreji, je to perfektní záležitost místo deodorantu pod paže.
Závislosti
Zdravím vás
Pročetl jsem diskuzi od začátku zatím po stranu 40 a stále čtu dál. Dozvěděl jsem se spoustu zajímavých věcí a rad pro vytvoření přístroje na výrobu koloidního střibra.
Co mě však zajimá je, jaká je závislost času na množství vyrobeného koloidního stříbra.
Co jsem četl, tak to vyrabíte v množství okolo půl litra. Jak dlouho bude trvat, při zachovaní stejných postupů, jak píše Habana (0,155mA/cm^2, start okolo 200V,.....), výroba třeba v pětilitrové kadince?
(ta destilovaná voda by se měla po otevření ihned (do 24h) použít, a tak vyrobím rovnou pět litrů co je v tom kanistru jak tu zmínil tuším Chiq)
Bude tedy ta časová zavislost na množství lineární? Tzn tedy, že to bude trvat desetkrát déle než pro půl litru.
Nebo závislost bude logaritmická? Exponenciální? Dalo by se k dosažení logaritmické zavislosti zvýšít napětí na větší hodnoty k několika kV?
Pročetl jsem diskuzi od začátku zatím po stranu 40 a stále čtu dál. Dozvěděl jsem se spoustu zajímavých věcí a rad pro vytvoření přístroje na výrobu koloidního střibra.
Co mě však zajimá je, jaká je závislost času na množství vyrobeného koloidního stříbra.
Co jsem četl, tak to vyrabíte v množství okolo půl litra. Jak dlouho bude trvat, při zachovaní stejných postupů, jak píše Habana (0,155mA/cm^2, start okolo 200V,.....), výroba třeba v pětilitrové kadince?
(ta destilovaná voda by se měla po otevření ihned (do 24h) použít, a tak vyrobím rovnou pět litrů co je v tom kanistru jak tu zmínil tuším Chiq)
Bude tedy ta časová zavislost na množství lineární? Tzn tedy, že to bude trvat desetkrát déle než pro půl litru.
Nebo závislost bude logaritmická? Exponenciální? Dalo by se k dosažení logaritmické zavislosti zvýšít napětí na větší hodnoty k několika kV?