Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Relax u kávičky
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Návrh
Vím,že máme každý dost práce,je léto,čas volna i roboty na zahrádkách,chatkách a pod..Je nás tady hromada s různými zájmy a všichni jsme roztroušeni od Šumavy až k Tatrám ,tak mně napadlo,že by jsme si udělali malé večerní popovídání všichni zdejší foraři,kdo budou mít chuť a volno,třeba v pátek 18.7.08 ve 20:00 hod. na Chatu.Jste pro?Pokud mně čert do té doby nevezme,jsem tam!
Díky,jen tak pokecat,pozdravit,zasmát se a i třeba zanadávat.Občerstvení si zajišťuje každý sám,Jeff tolik trubek nemá.
Iv.
Díky,jen tak pokecat,pozdravit,zasmát se a i třeba zanadávat.Občerstvení si zajišťuje každý sám,Jeff tolik trubek nemá.
Iv.
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
pátek
Už jsem psal i do boxovárny, ale sem ještě doplním, že teď v létě bych měl trubek i skla dost pro všechny, pokud neprší tak můžu narazit pivo i v letním výčepu a tam se vejde nějakých 100 lidí. Museli by ale být tady, trubek sice mám dost, ale ne tak dlouhé, aby stačily ke všem až domů. Zítra objednávám Kácov, kalnou 10, tak mám přiobjednat nějaký sud navíc?
Jeff
Jeff
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
- Pego
- Zasloužilý člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 19 poděkování
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Protože se to tu jmenuje relax tak tedy relaxuji.Mám Již asi pátého Burgera a v těchto stavech myšlenky nějak vybočují z normálu Napadla mne jedna věc,dovolená.Někdo jí tráví u rybníka,prochází se po památkách či si jinak rozšiřuje obzor a já dnes skoro celej den strávil se svářečkou v ruce.Asi nejsem ten typ na smažení se na slunci či co,rozhlédl jsem se okolo našeho domu (není můj ale bydlím v něm) a přepadla mne tíseň.Tolik věcí co se dá za pár kaček opravit a majitel nic,tak nastupuje Aquarius1 a dělá.Někdy si myslím že jsem údržbář co si svou práci platí nájmem který odvádí do společnosti co není schopna zajistit to základní ale co alespoň vím že to není odfláklí a vydrží to.Asi neumím odpočívat a dívat se jak se to tu rozpadá a chátrá.Nechci aby si někdo myslel že si stěžuji ,to ne ale říkám si že bych někdy chtěl poznat ten pocit kdy nic nemusím (popravdě nemusím ale nechte něco chátrat) snad se toho dožiju ve věku kdy to budu ještě vnímat. Mějte se všichni fajn a relaxujte alespoň trochu ale jde to??Co já vím možná ano.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ulehl jsem do trávy a najednou vidím,jak souseda položili na máry.Koukal jen z okna a ta "chamraď" mu byla,víte co,jedna.Vše měl,jen se na svět dívat neuměl! Nepronikl hmotou,jen ji kupoval a měnil za jinou.Zbytečně zde trávil čas a tak si ho vzal ďas.Aquarius1 píše:Protože se to tu jmenuje relax tak tedy relaxuji.Mám Již asi pátého Burgera a v těchto stavech myšlenky nějak vybočují z normálu Napadla mne jedna věc,dovolená.Někdo jí tráví u rybníka,prochází se po památkách či si jinak rozšiřuje obzor a já dnes skoro celej den strávil se svářečkou v ruce.Asi nejsem ten typ na smažení se na slunci či co,rozhlédl jsem se okolo našeho domu (není můj ale bydlím v něm) a přepadla mne tíseň.Tolik věcí co se dá za pár kaček opravit a majitel nic,tak nastupuje Aquarius1 a dělá.Někdy si myslím že jsem údržbář co si svou práci platí nájmem který odvádí do společnosti co není schopna zajistit to základní ale co alespoň vím že to není odfláklí a vydrží to.Asi neumím odpočívat a dívat se jak se to tu rozpadá a chátrá.Nechci aby si někdo myslel že si stěžuji ,to ne ale říkám si že bych někdy chtěl poznat ten pocit kdy nic nemusím (popravdě nemusím ale nechte něco chátrat) snad se toho dožiju ve věku kdy to budu ještě vnímat. Mějte se všichni fajn a relaxujte alespoň trochu ale jde to??Co já vím možná ano.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Ty počty
Peter
Ty počty mě dostali
A pro Iva
Tak to stihnu ještě se začít flákat
Ty počty mě dostali
A pro Iva
Tak to stihnu ještě se začít flákat
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Pro někoho...
Ať to máte v jednom:
http://www.vtipy-portal.wz.cz/muzi.html
http://www.vtipy-portal.wz.cz/muzi.html
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
U Jeffa
...omlouvám se všem, kterých se to netýká....ale na této fotografii..???....fotografice....je budoucnost české energetiky.... setkání u Jeffa.... foto..martin11
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
... věřím, že se " TO " povede ......
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: U Jeffa
Chvíli mi trvalo, než jsem jednotlivé postavy identifikoval, ale jsem tam, tak máš bod.martin11 píše:...omlouvám se všem, kterých se to netýká....ale na této fotografii..???....fotografice....je budoucnost české energetiky.... setkání u Jeffa.... foto..martin11
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Naše děti
Možná to sem nepatří a budu zpérován okolo jdoucími ale nedalo mi to.
Má nejmladší dcerka neustále jezdí do Varů za kamarády,nosí oblečení stylu emo a neustále si s nimi píše po chatu.Říkám si co si může neustále psát a povídat ale ctím její soukromí,jen taková ta obava rodiče mne nahlodává.Tedy jen do včera.,,Tati pojď si něco poslechnout" byla její slova jen co dorazila domů.Já jsem vyrostl na Sabatech,Beatles a spoustě jiných kapelách nosil dlouhý vlas (dneska jsem rád že nějaký mám ) ošoupaný jeans a myslel si že není nic lepšího a rád vzpomínám na naši hašišáckou bandu jak nám říkalo okolí. Po zhlédnutí klipu písně skupiny se kterými se kamarádí má dcerka jsem zjistil že ti mladí jsou vlastně stejní jako mi tenkrát jen doba trochu pokročila a s ní styl jinak je všechno jako dříve.Touha po svobodě a uznání sama sebe a respekt dospěláků kteří zapomněli že byli také mladí a hledali tu svojí cestu životem.
Přikládám klip té sešlosti co si říkají Wicemene a opravdu je to relax i přes styl který mám rád.
Má nejmladší dcerka neustále jezdí do Varů za kamarády,nosí oblečení stylu emo a neustále si s nimi píše po chatu.Říkám si co si může neustále psát a povídat ale ctím její soukromí,jen taková ta obava rodiče mne nahlodává.Tedy jen do včera.,,Tati pojď si něco poslechnout" byla její slova jen co dorazila domů.Já jsem vyrostl na Sabatech,Beatles a spoustě jiných kapelách nosil dlouhý vlas (dneska jsem rád že nějaký mám ) ošoupaný jeans a myslel si že není nic lepšího a rád vzpomínám na naši hašišáckou bandu jak nám říkalo okolí. Po zhlédnutí klipu písně skupiny se kterými se kamarádí má dcerka jsem zjistil že ti mladí jsou vlastně stejní jako mi tenkrát jen doba trochu pokročila a s ní styl jinak je všechno jako dříve.Touha po svobodě a uznání sama sebe a respekt dospěláků kteří zapomněli že byli také mladí a hledali tu svojí cestu životem.
Přikládám klip té sešlosti co si říkají Wicemene a opravdu je to relax i přes styl který mám rád.
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
jak zhubnout
tip:
v každé zemi není aerobic jako aerobic ))
v každé zemi není aerobic jako aerobic ))
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.