Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Zapper - Návrh zapojení přístroje pro léčení AIDS
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
- Igor
- Stálý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pouzitie PC ako generatora frekvencie
To mas pravdu, ja som mal zaujem o ten Craftov zapper ale uprimne napisane, je to pre mna kupa "macky vo vreci". Ked som chcel vediet nieco viac o sposobe ovladania, ako vyzera ovladanie toho programu, nejake printscreeny obrazovky a podobne, nechcel mi poskytnut ziadne ine informacie ako tie, ktore ma na webe. To mi vsak na rozhodnutie o kupe nestaci. Kedze mi nechcel poskytnut ziadne info navyse, zacal som o tom uvazovat a rozoberat si to na drobne. Dospel som ku tomu, ze za tu cenu sa to podla mna neoplati. S vyuzitim PC, free alebo aj kupeneho softweru alebo vyrobenych WAV suborov sa to da vyrobit za par Eur + kupit elektrody a zapper je na svete. Ja uz na tom pracujem, preto som to sem napisal ake mate napady dalej ku tomu. Kedze pouzivam Apple MacOS a nie Windows, je pre mna handicapom Craftov softwer len pre Windows. Vela free softwerovych generatorov pracuju multiplatformovo, takze ani Linuxaci by si nemuseli zufat a v tych softoch sa daju ukladat aj preddefinovane frekvencie ci vytvarat poradie generovania s potrebnou dlzkou. Navyse vyuzitie zvukoveho vystupu nemusi byt podmienene len pouzitim PC. Pokial sa urobi kvalitny pravouhly koncovy stupen, ktory aj s mierne obleho sinusoveho signalu vyroby pravouhly, ako zdroj je mozne pouzit MP3 prehravac alebo iPod s nahranymi potrebnymi frekvenciami ako audio stopy. Mam to uz pokusne vyskusane ako to funguje a u kamarata na osciloscope skontrolovane. Este to chce trosku doladit. Ja napriklad na toto "testovanie" pouzivam iPhone s aplikaciou SignalSuite http://www.faberacoustical.com/products ... gnalsuite/ ale planujem to pouzivat mozno aj vo finale, pokial nebude poruke PC, iPhone mat budem, aplikaciu som kupil este pred rokom za 8 Eur a podla kontroly osciloscopom, dava velmi dobre tvarovany signal. Tak isto sa moznosti rozsiruju aj o pouzitie s novym iPadom atd....
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Pouzitie PC ako generatora frekvencie
+1 za dobrý nápadIgor píše:A co tak pouzit akekolvek PC ako generator frekvencie?
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Zapper z PC
Je to pravda, že ne každý používá Windows, tak mě napadlo udělat Webovky s obslužným programem (volba frekvence, času, napětí).
Kdo je udělá? Hardware bych zvládnul.
Kdo je udělá? Hardware bych zvládnul.
- Igor
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapper z PC
Aj napad s webovou aplikaciou na generovanie tonov je dobry. Nie vsade je vsak dostupny internet ale ako napad a aj dost pouzitelny sa mi to zda byt dobre. V tej webovej aplikacii by sa mohli rovno vyberat frekvencie podla zoznamu parazitov alebo rieseni problemov. Napatia by sa vsak mali volit na koncovom stupni potenciometrom, podla miesta aplikacie, vodivosti koze, resp. pocitov jedinca. Bolo by potom potrebne dat ludom aj zapojenie, ktore si maju poskladat aby mali v kombinacii s webkou ako zapper.
Odo mna mas +1
Odo mna mas +1
-
- Zasloužilý člen
- Igor
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapper a hodnoty
Aky maximalny myslis? Ako tvrdost jeho zdroja alebo nejaky bezny, ktory tecie beznym telom pri navlhcenych elektrodach a maximalnom napati?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Re: Zapper a hodnoty
Jukni semjvj56 píše:Nevíte někdo kolik je max. výstupní proud u Zapperu. Napětí je u Ravo 5-15V.
Díky
http://fyzika.jreichl.com/index.php?sek ... e&page=335
- Igor
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Re: repro
Jak jsi to měřil a čím????hudos píše:co sem měřil tak průmyslový zaper měl 16 mA a nějaké drobné. ty co dělám já mají 7mA
zapery
jasně že je dělám, originál co doporučuje Hulda Clark s frekvencí 33,3kHz dělám aj zapikátory s frekvencí 1khz. jinak mám už pozitivní ohlasy ohledně výsledků. a sou hodně pozitivní zaperem se dají vyléčit věci uvnitř těla např. bolavý kotník a zapikátorem věci na kůži např. nehojící se strupy, nebo tumory. jinak sem to měřil tak že sem vzal měřík pu510 a měřící svorky sem dal do výstupu, sem hlavně potřeboval vědět jestli sem tam nevyrobil skrat.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: zapery
+1hudos píše:jasně že je dělám, ..
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
zapery
ale pořád narážím na dva problémy?
1) nedostatek vhodných krabiček (vždy je vykoupím a potom čekám)
2) pořád nejsou vhodné reproduktory a když sou tak jenom např 8 kusů a to je mi málo (pomohlo by kdybych věděl proč se dávají jenom 4-8ohm to by byla už pohoda)
1) nedostatek vhodných krabiček (vždy je vykoupím a potom čekám)
2) pořád nejsou vhodné reproduktory a když sou tak jenom např 8 kusů a to je mi málo (pomohlo by kdybych věděl proč se dávají jenom 4-8ohm to by byla už pohoda)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
Re: zapery
Zdravím hudos.hudos píše:...(pomohlo by kdybych věděl proč se dávají jenom 4-8ohm to by byla už pohoda)
Ja by som skúsil navinúť plochú vzduchovú cievku napr. s 80 až 100 závitmi drôtu o priemere 0,3 mm a túto použil ako snímač elektromagnetického poľa zapikátora v miestach, kde sa dávajú potraviny na zapikátor. Túto vzduchovú cievku (snímač) by som pripojil na osciloskop, ktorý ti ukáže, čo z akého reproduktora (jeho impedancie) v zapikátore lezie. Je to len taký nápad, ale možno pomôže.
Želám príjemný deň.
Hľadajme možnosti ako sa to dá a nie ako sa to nedá.