Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ultrazvuková mlha - oponentura

Vodík, plasma, orgon... a spalovací motory.
Odpovědět
Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

Karban píše:
Aquarius1 píše:A jak můžeš vědět jakou profesí se živím a co dělám ve volném čase,nejsi sám co dělal motory a určitě se jich i pár najde co je dělají pořád.
Kdybys o spalovacích motorech skutečně něco znal, pak nebudeš brát vážně kecy o poloviční spotřebě díky pár kapkám vody.

:roll:
Tak jo nechám tě při tom,máš svůj názor a já ti ho brát nechci ani vlastně nemohu na to nemám nejmenší právo a právo jedince na svůj názor je dokonce i v ústavě a z morálního hlediska je pro mne svaté a to nejen kvůli nějakým napsaným slovům.Co člověk to názor.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Mám takový divný pocit, čím tolerantnější jsme ke Karbanovi- tím by jsme mohly být tolerantnější k sobě i ty ostatní. Tolik zas nám uškodit nemůže, až se mi zdá že nám pomáhá-expert jeden.

Karban

Příspěvek od Karban »

Aquarius1 píše:Tak jo nechám tě při tom,máš svůj názor a já ti ho brát nechci ani vlastně nemohu na to nemám nejmenší právo a právo jedince na svůj názor je dokonce i v ústavě a z morálního hlediska je pro mne svaté a to nejen kvůli nějakým napsaným slovům.Co člověk to názor.
Naprosto vzorová odpověď pubertíka: "...právo, názor, blabla..." a nic, argument nikde, prostě jen obhajoba výkřiku do tmy jiného puberta...

:lol:

Karban

Re: 50% uspora

Příspěvek od Karban »

martin11 píše:...svého času se jezdili..t.zv..EKO RALLYE....borci ..se Š 100 jezdili pod 3 litry!!! na 100km.....jasná uspora proti homologované spotřebě....
...to za prvé....já jsem dělal ..JEN...do Trabanta....a vím co v tomto konkretním motoru lze a nelze....dále budu mluvit jen a jen o tomto motoru....
...za druhé....v Trabantu lze vodou dosáhnout znatelného zvýšení výkonu jen vodou a ultrazvukem, tj smícháním vody s palivem ve vhodném prostředí za vhodných podmínek...prostě nádržka s vodou a nárdrž benzínu...z tohoto motoru, bez zvýšení objemu válců se dalo vytáhnout až 50HP na kilovaty to nevím....a jelo to....myslím, že tam voda nebyla jen na ochlazování....
...za třetí...Karbane...nepodceňujeme tvoje mechanicko technické znalosti...ale ruku na srdce.....experimentoval jsi někdy s něčím....tedy mimo toho motůrku s diodou....mám pocit , že nikdy.....chodíš jen po vyšlapaných cestičkách a šíříš učebnicové moudro....v knihách a příručkách se nikdy nedozvíš o magnetickým motoru, o volné energii nebo o léčbě MMS....to chce jít s kůží ne trh...nebát se neuspěchu....a tohle Forum....je vice méně o neuspěších....a lidi tvýho typu....nám neuspěšným....kazí radost...a jako v mém případě od tebe ...ještě napíšou..." že to se mnou myslí dobře.."...na tvoje rady a polemiku ti sere pes....zkus někdy napsat..." hoši a co to udělat tak a tak....já to také tak zkusil...a šlo to...nebo tohle ne ...tady jsem se spálil.....ani jeden tvuj příspěvek nic podobnýho neobsahuje....ale dobře , že tu jsi....díky jedný tvý blbý připomínce ...jsem udělal cosi na mém mag motoru....a jdu si dát kapku MMS. :idea: ....martin11
Milej zlatej nepříteli, nezkoušej tu něco zkreslovat o Eko-Rallye.
Nikoliv Š-100 za 3 litry, ale jiný auta a za jiný cifry.

Ano, jezdila Dacia 1310, Š-120 a podobně i pod 4 litry, ale nikoli Š-100.

Já sám jsem sice nejel tuhle soutěž naostro, ale co vyžaduje jízda se Š-120 tak, abych neměl víc jak 5 litrů, to vím zatraceně dobře.
---------
Vodu raději vynecháme - já vím, jak působí přízemní mlha na dvoutakty.
Nikdy ovšem nebude poloviční spotřeba díky nějakým kapkám z mlhovače, jak tu prezentoval ten pubert z Plzně.

:lol:

Karban

Re: jenoduché dostupné ověření

Příspěvek od Karban »

la píše:Pro karbana nic ve zlým. :D Zcela dobrovolný a nepožadovaný DÚ.dosud tajemné.

Ultrazvukový mlhovač ve funkci s vodou ,zhluboka s z blízka nosem čichnout a pak přemýšlet jestli to pude,proč se tak děje a zkusit to změřit.Porovnat pocit a intenzitu s měřením.Obě dvě hodnoty jsou zcela reálné.Materiál na pokus je dostupný v každém větším obchodním domě obvykle ve funkci pod názvem mlhovací fontána přístupný zdarma.Měření ovšemže dokonalé mít vlastní.Chce to trošku sebezapření člověk nevypadá u toho zrovna in.Určité sebezapření bude též asi potřebovat zveřejnění pokusu a jeho průběhu,natož vytvoření vlastní rukou nikým nenapadnutelné dokumentace a její odborné vysvětlení.
Upozornění!!! Některé mlhovací ultrazvukové fontánky vydávají v nepravidelných intervalech strašidelné skřeky což je považováno v některých vrstvách naší společnosti za umění.Obvykle mají tvar připomínající malou jeskyni.
Je zde spousta členů ať anonymních či registrovaných před jejich ochotou sdělovat své zkušenosti a jejich nekonečnou trpělivostí ve vysvětlování i ochotou oponovat se hluboce skláním.
???

Copak jsi to sem zkopíroval za blábol?

Dej odkaz na originál...

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Pro Karbana

Příspěvek od la »

To je originál to je totiž tajemství argumentu. :D

Karban

Re: Pro Karbana

Příspěvek od Karban »

la píše:To je originál to je totiž tajemství argumentu. :D
Ne, tohle je strojový překlad - dej sem originál, odkud jsi to kopíroval....

la
Zasloužilý člen

Pro Karbana

Příspěvek od la »

Nikoliv to je špatně vypotil sem to sám máš jiný argument?
Než že je to strojový překlad?

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Pro la

Příspěvek od poota »

Jedno pěkné české úsloví praví: S Tatarem si popovídáš!
Tedy ne že bych měl něco proti potomkům nájezdníků - poota

Karban

Příspěvek od Karban »

la píše:Nikoliv to je špatně vypotil sem to sám máš jiný argument?
Fajn, vezmu tedy jako předpoklad, že jsi to napsal sám.

Asi tedy máš problémy s češtinou a se stavbou vět, používám vhodných výrazů a podobně.

Ale vysvětli mi tedy, co míníš tím měřením ve výrocích

"...,zhluboka s z blízka nosem čichnout a pak přemýšlet jestli to pude,proč se tak děje a zkusit to změřit.Porovnat pocit a intenzitu s měřením..."

Co měřit, čím a jak?

:?:

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

:)

Příspěvek od Merlin »

pán jménem Einstein kdysi prohlásil:

"Tajemství úspěchu spočívá v utajení zdrojů." ... a zdroje svých slavných kompilátů nezveřejňoval. Ve vědě do té doby u peer reviev článků naprosto bezprecedentní a neopakovatelné, ale jemu to tehdy kupodivu procházelo...

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
la
Zasloužilý člen

Příspěvek od la »

Karban píše:
la píše:Nikoliv to je špatně vypotil sem to sám máš jiný argument?
Fajn, vezmu tedy jako předpoklad, že jsi to napsal sám.

Asi tedy máš problémy s češtinou a se stavbou vět, používám vhodných výrazů a podobně.

Ale vysvětli mi tedy, co míníš tím měřením ve výrocích

"...,zhluboka s z blízka nosem čichnout a pak přemýšlet jestli to pude,proč se tak děje a zkusit to změřit.Porovnat pocit a intenzitu s měřením..."

Co měřit, čím a jak?

:?:
Subjektivně a objektivně ,je to hodně těžký a pečlivě sestavený Dů (uznávám)ale přece nechceš abych ti ho vypracoval .Ale mohu napovědět je to tajemství argumentu

Karban

Příspěvek od Karban »

la píše:Subjektivně a objektivně ,je to hodně těžký a pečlivě sestavený Dů (uznávám)ale přece nechceš abych ti ho vypracoval .Ale mohu napovědět je to tajemství argumentu
Co to je "pečlivě sestavený Dů"...???

la
Zasloužilý člen

pro Karbana

Příspěvek od la »

Pečlivě sestavený domácí úkol.Promiň prosím za skratku. :D

Karban

Re: pro Karbana

Příspěvek od Karban »

la píše:Pečlivě sestavený domácí úkol.Promiň prosím za skratku. :D
Aha, ty seš nějakej školáček....
Tak to už chápu, že máš zatím potíže s tvorbou vět.

To z tebe asi nedostanu, čím bych měl měřit a co měřit...

8)

Odpovědět

Zpět na „Auto na alternativní pohon“