Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Mechanický Ohřívač Kapaliny
Moderátor: rival
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
....?
Tohle?
Youtube je velký.
autor má 203 videí tohle je konkrétně na jeho straně č.3
http://www.youtube.com/profile_videos?p ... iii&page=3
jiný box:
Držím palce
Youtube je velký.
autor má 203 videí tohle je konkrétně na jeho straně č.3
http://www.youtube.com/profile_videos?p ... iii&page=3
jiný box:
Držím palce
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Ak je whispergen ten novozélandský stirling, tak je síce drahý, ale bežne sa podobné veci nerobia lacnejšie, aj my by sme mali s cenou problém. Ale je to aspoň reálna vec, kým perendev je na môj vkus nefunkčná atrapa, divím sa, že tak letí.chiq píše:... a my onedlho uvidíme reklamu na ďalší sfušovaný a predražený výrobok typu whispergen, či perendev...
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dostal: 20 poděkování
Něco málo
Oproti vodíkářům jsem lenoch líná,asi to bude tím že nevlastním automobil ale dnes i přes polepené jedno oko (koukal jsem kam neměl ) jsem nabastlil alespoň šroubení.Vím už tu mohli být nějaké výsledky (budu se chvíli stydět) ale jsem mlád a tudíž si říkám že mi nic neuteče.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Jak jsem slíbyl tak tady je krátké video z provozu.S hladkým válcem to nejde ať seřídíte ventili jakkoliv,při uzavření ventilů se ohřívač natlakuje a při otevření výstupu vychrstne zpěněná voda.Ještě skusím verzi s děrovaným válcem a pokud ani to nepůjde přenechám to vzdělanějším,připadám si jako bych chtěl zapálit páru sirkou.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
vetrna elektrarna
Jako zajimavy napad mi prijde ohrivat vodu pomoci vetrne elektrarny. Napriklad pomoci Savoniova rotoru mate u zeme tocici se hridel, tak proc to prevadet na eletrinu a pak s tim topit, kdyz muzu rovnou vyrabet teplo.
Prikladam vynatek z jedne knizky kde o tom psaly. Jsou tam i nejake vypocty jak to dimenzivat.
Prikladam vynatek z jedne knizky kde o tom psaly. Jsou tam i nejake vypocty jak to dimenzivat.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
ultrasonický ohřívač
Využívá tlakových vln a jejich rezonance v nádobě kulového tvaru .Pěkná psaná diskuze pod filmem .Pohon údajně 9V baterie.Stojatá akustická vlna údajně podle autora brání přestupu tepla do obalu.Účinnost ohřevu 160% .tlak atmosferický.
-
- Stálý člen
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: meranie
Odstraněny prázdné příspěvky SDK.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.