.hanka píše: Jenom povídej, moc ráda si Tě poslechnu ! Když je řeč o psychice - moc mě zajímá, jestli ještě pokračuješ s Bengstonem ... ?
Co Ti mám holka povídat. já do toho psychického kromě Bengstona nikdy moc nevrtal, i když jsem si tím jednou v životě pomohl od hrozných migrén. Ale já jsem speciál, musím být strašně nasr..ný, nebo ve velice napjaté situaci, aby mi to pracovalo, to nekecám. S Bengstonem pokračuji tak, abych neztratil co jsem nacvičil. Jinak ted' fakt nemám čas díky HCl. Nicméně to absolutně nehodlám pustit k vodě.
.hanka píše: Slávku, rozumím tomu dobře, že jsi přidal 18 kapek toho 37% HCl do těch skoro dvou deci? Předpokládám, že se s tím mažeš - to je docela síla, co tomu říká pokožka? Můžeš se o tom rozepsat trochu víc, zdá se mi, že jsem Tvoji větu špatně pochopila . Chtěla bych si HCl taky vtírat (do šlapek nohou - ty ostruhy se jaksi nechtějí uklidnit), jenom jsem si ještě nezvolila koncentraci.
Rozumíš správně, ale musíš si uvědomit, že pak jde 5-20 kapek formule do sklenice vody na pití. Beru 20. To už žádná síla není, spíš je to, jak se mi to jeví, údržbařina, i když nyní s mírným pozitivním výsledkem. Zde jsem asi narazil na nejnižší dávku s nějakými účinky, tedy u sebe. Nebude to platit pro každého, ale tak nějak kolem toho. Takže ta formule se zase ještě ředí a tohle jsem udělal, abych začal kompenzovat nepřítomnost arseniku pro ústní použití. Prostě víc kyseliny. Nejsem sebevrah, do injekce bych to takhle kách nezkoušel, určitě ne bez pomalého zvyšování.
S těmi ostruhami určítě sneseš 37% 1/1500, to pracovalo na opařeninu s vynikajícím výsledkem. Na ostruhy asi 1/500, protože kůže vezme daleko víc než otevřená rána, ale zase bych to zvedal z 1/1500 a dával majzla, aby mně to nesežralo. Akorát nevím, jestli to jako obklady něco udělá bez vnitřního použití. O něčem takovém není v těch záznamech zmínka. Nicméně jako pokus bych to namíchal s DMSO. Prý s tím není problém a extra síra by asi přišla vhod. Máš v těch případech jeden s Keratosis,což je tvůj případ, číhni se na to.
OK, našel jsem Ti to.
033 - Dr. Guy - Keratosis
Dalším pozoruhodným případem je 53 let stará žena, Washington, D.C Takoma Park, s 18 letou historií na patě jedné zanícené a bolavé nohy. Tato masa pokaždé popraskala, zvředovatěla a odpadla, jenom aby ji nahradila další. A nyní, šest týdnů po začátku aplikace mojí formule, je noha naprosto v pořádku. Tento případ naprosto jasně dokazuje dlouholetý nedostatek draslíku a otevírá se nám nový náhled na léčení jednak keratosis, ale take psoriaris a podobně, kožní nemoci vice méně související s epithelioma [rakovina kůže a obalů orgánů]
Není to moc přesné, ale používal v té době nejspíše formuli č.2. Určitě to bylo do injekce a nejspíše do žíly. Proč dělat pokusnictví, když tu máš alespoň jeden podobný případ, jedinně snad kvůli potížím s aplikací. Pak by mi dávalo větší smysl jít s ústní formulí s tím, že se dorovná asi nedostupný arsenik kyselinou, což ted' právě "koštuju", kde asi jsme.
Jenom pro zajímavost, jestli jsem se ještě nezmínil, když dám těch dvacet kapek posílené formule do pramenité vody, vůbec z ní není cítit chlór, i když je ho tam o hodně víc než v městské vodě. Když to dám do sklenice a zaleju městskou vodou, zasmrdí to chlórem stejně jako voda samotná na možná vteřinu, a pak je z toho daleko lepší voda a nesmradlavá. To jenom jako zajímavost. Ty chloridy, nebo alespoň jeden z nich, ten chlór nějak drží ve vodě. Formuli mám podle č.2, jenom chlorid a síran draselný a ted' s extra kyselinou.
Ahoj, Slávek.