Číhni se na bór. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 28#p126528ito píše:Ahojte všetci ... Po trochu dlhšej dobe chcem zase prispieť trochou.
Ahoj, Slávek.
Číhni se na bór. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 28#p126528ito píše:Ahojte všetci ... Po trochu dlhšej dobe chcem zase prispieť trochou.
Číhni na to stejně. Jestli jedeš množství bóru podle Guye, je to o něčem jiném.ito píše:vlastne to magnezium davam z borom ..
Snad ano. Jinak na MuDrovací stupnice bych se Tomu katechismu nevěřím.ito píše: .. okolo 200mg to je dost co? ...
to ani ja, čo keď to je úplné inak a všetci mudrci klamu alebo nevedia pravdu lebo ich to nezaujíma, podľa mňa mame minerálov príliš veľa ja mam všetky nad normu a boh vie ako sa necítim chcel by som vidieť aké množstvo minerálov podľa analýzy ma maličké dieťa samozrejme v prepočte na kilogram hmotnosti, som si viac než istý že to bude obrovsky rozdiel o proti nám dospelým čo sme doslova zabetónovaný tými minerálmi, asi začnem chelatovat naspäť s EDTASlavek Krepelka píše: Tomu katechismu nevěřím.
Hodnoty pH jsou mezi 5-6.......jojoba píše:jojoba píše: Vrtá mi v hlavě..... kombinace askorbové a hořčíku !
Pokračování - v další várce přidáno trochu více kyseliny, černý povlak vytvořil i uvolňující se jakoby saze, po ca. 2 hodinách po požití docela slušná hnačka !
Takže dále ubereme kyselinu a ještě zkusím porovnat pH.....
Dělá se při použití HCl, askorbové, citronové i bez kyseliny, takže půjde spíše o kysličníky. Ocet to umeje.jojoba píše: ... Napadá mne - ten černý povlak až saze ...
Na kosmetické účely, stejně jako na doplňování hřčíku přes pokožku, a bral bych to na jakékoliv doplňování, se standartně používá 2.5% roztok chloridu hořečnatého, ne síranu. To znamená, že nasycený roztok při cca 21°C naředíš 1 : 97.5 dílům vody. Pak zůstaneš jen skoro celý den zavlhlý. Síran je prakticky nevstřebatelný. Proto se také používá jako projímadlo a dávkuje se tak na polévkové lžíce. Někdo něco nepěkně zmastil dohromady.rikardo píše: ... Zajímalo by mě,jak je to se vstřebáváním hořčíku do kůže. ...