Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde... Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní.Více zde...
lena píše:Tak jsem se do toho pustila take, injekce s urinou ....
Tož vitej ve spolku ! Díky za popis Tvých zkušeností, to zlepšení Tvého tlaku je skvělé. Ještě mě zajímá, jestli bereš současně i léky na snížení tlaku, nebo jsi léky ještě nemusela brát? Ten pocit hýbání se něčeho u srdce - máš na mysli extrasystoly (vynechání nebo srdeční stah navíc), nebo jako že se něco pohybuje v blízkosti srdce a tep je přitom pravidelný?
Všeobecně si myslím, že bychom měli být obezřetní na průvodní projevy, protože jak se popisuje v materiálech o urinoterapii, může nás překvapit nepříjemná očista těla - očista je sice žádoucí, ale jestli bude probíhat silně, může také od urinoterapie odradit ... proto je lepší, jet raději pomalu.
Musím se ale přiznat, že mne osobně jde opatrnost, kterou tady doporučuji, dost na nervy , protože jedu 2x denně 2 ml a stále se, kromě té počáteční herxky nic zvláštního neděje ... zatím ..
Všechno je tak, jak má být. "Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Slavek Krepelka píše:... první dojmy z vnější aplikace čtvrtinové vymražené ranní uriny. Sysluju ji už několik dnů ve vypnuté lednici...
Tu čtvrtinovou vymraženou ranní urinu si udělám také, když není cítit... . Slávku, trochu nerozumím tomu, proč ta lednice má být na skladování vypnutá ..nějak mi to nedochází
Všechno je tak, jak má být. "Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
hanka píše: ... Slávku, trochu nerozumím tomu, proč ta lednice má být na skladování vypnutá ...
Není divu Nešlo o účel. Mám v pokoji malou nepoužívanpou ledničku zbyvší mi po synovi, který ji měl na koleji a co už mi žena chce přes 4 roky vyhodit. Tož jsem ji použil na vymražení a že to v ní budu skladovat v chladu. Jenže došlo k tomu, že byla lednička následovně "někým" vypnuta, díky jakési prozřetelnosti, a já to nechal bejt se zvoláním: "Hyn sa ukáže"! Tož sa hyn ukázalo Ve skutečnosti jsem se již konečně naučil nelámat přes koleno spoustu věcí, do kterých nevidím. Velice často se to vyplatí.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slavek Krepelka píše:.. nelámat přes koleno spoustu věcí, do kterých nevidím. Velice často se to vyplatí.
Já myslela, že to bylo úmyslně .. ..Tuhle skutečnost o přenechání uskutečnění nějakého svého záměru "osudu" mám taky několikrát ověřenou. Většinou se záměr uskuteční lépe, než když ho silou tlačím podle svého přání a uskuteční se způsobem, který by mě vůbec nenapadl
Ahoj, Hanka.
Ještě pro upřesnění, v pokoji netopím a je v něm přes zimu hádám kolem 15°C, což se kýve s větráním, ale topení nepouštím, pokud není - 25 a to se už leta nekoná. Takže ne vyloženě pokojová teplota. Že už jsem se dal do psaní, pro ty kdo už to strávili s těma ledvinama atd.
Vše, co jde ven střevem je k Je to nestravitený odpad až na nějaké drobky, které jsou pozůstatkem zhruba řečeno kvašení a hniloby.
Vše, co leze z ledvin, bylo již stráveno, jde pouze o "organické" látky včetně všech minerálů, ať již dříve tělem přijaté, nebo tělem vytvořené, či upravené. Naprosto polopaticky řečeno, všechny jsou nikoliv stravitelné, nebo lehce stravitelné, ale absolutně stravitelné. Proto jsou beze zbytku přijaty i pokožkou. Toto je (co se týče čistě trávení) alfa omega Armstrongova léčení a jeho trvání nejen na tom, že všechna vlastní urina musí zpět, ale i na tom, že je velice prospěšné doplňovat vlastní urinu vnitřně i cizí urinou zevně, pokud se má člověk celkem rychle vyhrabat z těžkých onemocnění a otočit smrťáka čelem vzad. Současná hladovka pak kompletně uleví všem orgánům zúčastněných na běžném trávení potravy, jejich celá a často mizerná produkce enzymů a kde čeho se může soustředit na trávení a neutralizaci všeho, co se začne v těle ničit, vymírat a uvolňovat ze zásob v tucích, zničených tkání, parasitů a malých breberek, aniž by tělo přicházelo o cenné minerální živiny, momentálně nadbytečné enzymy atd. Jak prosté.To nemluvíme o informatice a protilátkách. Toto činí nesmírný rozdíl mezi vodovou hladovkou a urinovou hladovkou.
Proto je Armstrong bezkonkurenční jednička, zatímco všichni ostatní jen záplatují, špekulujou a kombinujou částečná řešení a metody, i když i ta částečná řešení mohou být velice ku prospěchu.
Nejdál se člověk dopracuje čtením jednotlivých zpráv, a to i v těch dalších autorech, o kdejakém vyléčení kde čeho a za jakých okolností. Vše ostatní jsou více méně bláboly, specielně obšírný, ukecaný a uraděný Malachov, ale i on obsahuje spoustu případů vlastními slovy těch, co si nějak urinou pomohli a je pro to cenným zdrojem informace.
Mi došlo, proč se dlouhou zkušeností došlo na to, že "nelze" přežít na moři bez sladké vody a proč to námořnictvo historicky chcípalo, pokud došla, přestože kolem nich bylo vody habaděj a jela z nich urina, byť oboje pněkud slané. Jejich dieta totiž sestávala z lodních sucharů a .... soleného masa. To bylo natolik slané, aby se nekazilo ani v tropech, takže požehnaně a sůl z masa se rychle akumulovala.
Oproti tomu Armstrong uvádí, že jeho nejdelší případ byl na urině a hladovce přes 100 dní, i když tam byla dodávaná nějaká ta sladká voda (zde je dobré si uvědomit, že u velice nemocné osoby a bez jakékoliv hladovkové přípravy). Jenže voda v oceánu, na rozdíl od okrajových moří, zas tak moc slaná není. Ono by se na obojím dalo přežít asi celkem dost dlouho s tím, že na moři taky občas prší, i když míň než je průměr nad pevninami. Nejdelší trosečník na moři například přežil mám pocit 109 dní na záchraném voru a to tím, že cucal vodu z ulovených ryb a taky se jima živil, samozřejmě syrovýma. Jenže to byl Číňan, nebyl úplně blbé, měl chuť do života a nedirigoval ho lampasák.
Takže se dá nějaká ta sladká strava a voda získat i z móře a vše je nějak jinak. To taky znamená, že člověk téměř stoprocentně na urině je na tom podstatně líp, když nejí, a pokud, tak absolutně neslaná jídla.
Pokud se sůl nedodává, je úplně putna, jestli je urina slaná nebo ne. Pokud je výlučná, co jde dovnítř jde aj ven v koloběhu s tím, že o nějakou tu sůl člověk přijde taky pocením, stejně jako o vodu a o vodu taky dýcháním, takže se může snad i odsolovat. Vše je nějak jinak protože navíc s úbytkem tuku a bílkovin odchází ze tkání spousta vody, slaností snad krevní plasmy (protože špeky taky nejsou zdaleka jen tuk). Tím pádem může snad docházet do zhubnutí na nějakou stabilní úroveň k zasolování organismu, jenže i tento proces je zase vyvažovaný nutnou ztrátou slané uriny, protože všechnu tu urinu člověk vypít nemůže. Hraje v těch vztazích roli hodně činitelů, ale to, že na oceánské vodě, nebo na urině se nedá přežít relativně hodně dlouho je velice podmíněno a nelze to brát všeobecně, jak se to bere.
Pár dní pred zahájením hladovky, som vyskúšal ponožky v čerstvej urine na noc - mal som to na nohách zhruba 6 hodín, ale nespozoroval som žiadne účinky okrem slabého bolenia hlavy, aj keď je pravdou, že ma hlava nebolieva.
Ďalšie tri večery som vyskúšal potieranie výskytu psoriázy na tele (vrátane uší) čerstvou urinou so súčasnou masážou krku, tváre, hlavy a nôh, nakoniec chodidiel. Mal som z toho dobrý pocit a poškodená pokožka trochu zvláčnela.
9.1.2013 od 17,30 som už nič nejedol
10.1.2013 pracovné voľno
- návšteva obvodnej lekárky - predpísanie chýbajúcich liekov, zmeranie tlaku: 130/80 (som hypertonik asi 8 rokov, keď neberiem lieky aj 170/110) lieky: Lokren 20 mg, Lussopres
- reumatologické vyšetrenie - predpísanie biolieku Enbrel (injekcie) (psoriatická artritída asi 12 rokov, injekcie beriem len 2 roky) lieky: Methotrexat 2,5mg, Acidum folicu a Enbrel 50
Výsledky odberov krvi a moču z 9.1.2013: Le-6,7,N:41,6, ery-4,78, Hb:14,5,tromb.266, kreat.91, ALT:0,52,CRP:7,9,FW:20
- 4.30 hod. vypil som asi 1 dcl strednej rannej uriny, vyplachoval som si urinou ústa asi 2 minúty, urina bola pomerne svetlá, veľmi slaná, chuť horkastá, nie veľmi výrazná a zápach prijateľný
nasledovala 2 x stolica riedka (tak u mňa býva zvykom)
Zahájenie
- 10,10 hod. urina asi 1,5 dl, nechal som ju vychladnúť, vypil som všetku a zapil vodou z vodovodu, vypil som to na 5 dúškov a zapil piatimi dúškami vody, chuť slaná a trochu horkastá
- 10,33 hod. stolica riedka aj s hustým
- 12,30 hod. stolica riedka – poriadne zapáchajúca
- 12,40 hod. urina asi 1,2 dl, nechal som ju vychladnúť, vypil som to na 3 dúšky (mali byť radšej 4) a zapil asi 2 dl vody, chuť slaná a trochu horkastá a kyslastá, iná – horšia ako prvý krát
- 15,40 hod. urina asi 2 dl, vychladnutú som ju vypil na 8 dúškou a zapil asi 3 dl vody, chuť ako predchádzajúca
- 15,50 hod. stolica riedka
- 16,20 hod. stolica riedka, urina asi 1 dl – odložené na večernú masáž
- 17,00 hod. urina asi 1 dl – odložené na večernú masáž
- 18,40 hod. urina asi 1 dl – odložené na večernú masáž
- 19,20 hod. urina asi 0,5 dl, skúsil som vypiť teplú (prijateľnejšie pre mňa je studená), zapité asi 1 dl vody
- 20,20 hod. do vane napustených asi 5 cm veľmi teplej vody, potom masáž výskytu psoriazy odloženou urinou (po stojačky vo vani), potom urina vyliata do vody vo vani a masáž celého tela, vrátane tváre, krku a hlavy tou tekutinou asi 10 minút, nakoniec osprchovnie sa
- 23,30 hod. urina asi 3 dl odložená na Ďalší veèer na masáže
11.1.2013
Je piatok krátky deň, do práce idem z domu o 5,55 hod. a prichádzam tam o 6,45 hod.
Končím prácu o 13,00 hod a domov prichádzam o 14,00 hod.
- 3,20 hod. urina asi 2 dl
- 4.30 hod. vychladená, vypitá s 2,5 dl vody
- 5,30 hod. urina asi 2 dl, vychladená, vypitá s 2,5 dl vody, chuť už len horkastá a stále kyslastá, už nie slaná, lepšia ako predtým
- 5,50 hod. stolica riedka smrdutá malé množstvo
V práci
- 6,50 hod. stolica riedka smrdutá pomerne dos, plus trochu moču do záchodu
- 8,50 hod. urina asi 1 dl, vychladená, vypitá s 1,5 dl vody, chuť ako predtým
- 10.20 hod. stolica riedka smrdutá plus trochu moču do záchodu
Doma
- 14.00 hod. stolica riedka smrdutá plus trochu moču do záchodu
- 15.00 hod. ukončenie testu
- celý čas bez pocitu hladu, nespozoroval som žiadne zmeny v organizme, schudol som asi 1 kg
- 15,30 - 17,00 hod skonzumoval som niekoľko suchých vianočných koláčikov (sladkých), potom som mal pečenú kačku s bielou kapustou a 3 knedlíkmi, k tomu asi 4 dl bieleho vína
A TO SOM NEMAL ROBIŤ!!!
Spať som išiel až okolo jednej ráno (chodievam nejneskôr o 21.00). Neustále mi krútilo v žalúdku, mal som ťažobu, veľa krát som bol na stolici. Jednou vetou. nebolo mi dobre.
Proste som to s tou kačkou a tým ostatným prehnal.
Dnes ráno som síce moč odchytil, ale som ho vylial, bol tmavší, zapáchal a bol mi protivný.
Idem zahájiť vlastne novú hladovku, ale moč začnem piť až keď sa trochu upraví, možno už večer.
Chcem to doplniť aj pichaním uriny 1 ml do brucha denne.
PS
- 9.20 1 ml uriny do brucha, poriadne to štípe, zhruba za pol hodinku to odznelo
libcosenior píše: Ďalšie tri večery som vyskúšal potieranie výskytu psoriázy
S tou psoriázou bych pro rychlá efekt doporučil ovodíkovanou vodu. Právě jsem se dozvěděl, že to zabírá velice rychle od chlapíka, který to řeší již leta a že prý se jí teď zbavil tou H2 vodou za tři dny. Najdeš ve vlákně hydroxyly a vodík. Pravdou však je, že by bylo krásné, kdybys tomu dal ještě chvíli šanci urinou. Něco bychom se dozvěděli nového.
Jinak všechna čest za ten čureport Pokud se však nepřestaneš cpát soleným a kořeněným jídlem, ta čurina bude pořád velice potentní.
Včera jsem taky už málem zmákl první den totální urinohladovky, ale v noci jsem nevydržel takže hold dnes
Ahoj, Slávek.
Dnes jsem zatím nejedl a jsem na urině. Včera večer po pár krajících chleba jsem dostal jaksi průjem, jenom řídké, ale ne mnoho a jen jednou. Dnes přes den párkrát opět řídké, zahleněné a málo. Teď to přišlo opět a vypadlo ze mně opět dost hlenů, výkal žádný kromě pár drobků, ale za to celej, i když dost natrávenej červ, bajvoko 10cm dlouhej a v nejširším tak 4mm tlustej, jak dešťovka a možná jednoho o dost silnějšího kus. Že to nesjelo z okraje mísy do středu, mísa nemá pánev, letěl jsem pro foťák, ale mezi tím bohužel sjela ta celá mrcha do hlubin. Taky mám dnes už od rána velice čpavkovou moč a jaksi mně napadá, jestli to žene ven ten čpavek. Každopádně mám prasečí radost. Jaký antihelmetika? Na ascaridilu nejsem co jsem přestoupil z AHT na čurinu, což je tak tejden.
Tak ze mě začala téct žumpa kolem 11.30 večer, jakou jsem při hladovce na vodě musel ze sebe tahat klystýrama. Žádná námaha, žádné bolesti a kroucení střev větrama kromě trochy žbluňkání v břiše, tak nějak přirozeně to jde ven. Dost se mi to líbí.
Ja teda pokračujem ďalej. Kombinujem pitie s injekciami. Asi už nebudem fakt nič jesť, hlad nepociťujem a keď začne, stačí deci uriny (nielen strednej) a je po hlade. Navyše ma väčšinou chvíľku po vypití, pošle na stolicu.
Mojim cieľom, je okrem vyliečenia sa, aj schudnutie na ideálnu váhu a to je o 22 kg.
Potom to chcem udržiavať na tej úrovni.
Ďalší report dám o týždeň, ak do vtedy vydržím, ale myslím, že by nemal byť žiadny problém.
Zatiaľ sa cítim veľmi dobre až na to, že cítim ľadviny (slabý tlak, viem že ich mám). Možno to spôsobuje kombinácia pitia a injekcií. Uvidím neskôr.
libcoseniore, držím Ti palce, aby se Ti Tvůj záměr podařil!
Chci Ti říct, aby jsi se nelekl se a nenechal se odradit, jestli se Tvoje lupénka bude napřed hodně zhoršovat - to totiž bude příznak léčení. Připrav se na to, že to bude na Tvoji psychiku hodně náročné, ale když přesto vydržíš, dojde ke zlepšení a to dost rychlému . Hlavně nepřestávej, když už jsi se na to dal.
Jo, a raději ubírej vodu, kterou urinu zapíjíš, až se obejdeš bez zapíjení. Tou vodou se snižuje účinek (ředíš si tím urinu), což je škoda...
Slavek Krepelka píše:.. celej, i když dost natrávenej červ, bajvoko 10cm dlouhej a v nejširším tak 4mm tlustej, jak dešťovka a možná jednoho o dost silnějšího kus....
Tak se už čistíš ! Slávku, to abys raději chodil na záchod s foťákem ... Jsem zvědava, jestli bude i herxka, když jo, pomůžou Ti od ní injekce uriny ...
Ahoj a ať to přežiješ v pohodě . Hanka
hanka píše: ... Ahoj a ať to přežiješ v pohodě . Hanka
Nazdar Hanko. První děkuju. ale já se nesnažím přežít v pohodě tu terapii. Já se snažím přežít v pohodě cca 55let nasbíraného neřádu Ano, čistím se a cítím to. Když jsem chytil první vítr o urinoterapii před cca 3 roky, odsoudil jsem to jako pitomost. V podstatě jsem rád, protože jsem se mezi tím dozvěděl spoustu věcí, které mi pomohly začít rozumět. Bez toho bych nejspíše chvilku zkusil bez většího hledání všech možných zvěstí a nechal toho a už se k tomu třeba ani nevrátil Takhle mám dostatečně jasno.
Chuť se mění a to dost dramaticky i při hladovce. Nejde tedy zdaleka jen o to, čím se člověk cpe. Troufám si nadhodit, že tělo ví co dělá a "vaří" medicínu podle momentálních potřeb na zakázku a v posloupnosti, která tělu vyhovuje. Vypadá to na nějakou logickou smyčku.
Ahoj, Slávek.