Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Všeobecná diskuze
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
Ať to jede na plný koule
Tak jsem to teda všechno přečet a chce se mi z té zavádějící a odvádějící oponentury vůči MMS zvracet a to mi ještě od Mahatmi nepřišla , abych ji taky do sebe frknul .
Samozřejmě --- a to nikomu a nejenom já nechci brát , že když se něco přežene , tak to asi nebude to pravé ořechové , nebo jablkohruškové ?
Třeba hodit do sebe půl litru Mogulu by nemuselo dopadnout dobře a nebo třeba frťana Jaru , či Nafty . A co potom ty naše geny , a co budoucnost lidstva a co na to třeba řekne ten , jak se mu říká -- jóó už vím Genetizmus , nebo tak něco . No prostě naše šroubovice , nebo snad škrkavice ?
No to je jedno , hlavně že si všichni rozumíme , ne .
Ačkoli jsem nikde tady nečet , že by někdo brblal nad tím , jak je vodovod zachlórovanej , ledaže tam nějakýmu dělňasovi , po pátým pivu , toho upadlo trochu víc a lidi potom nadělají cirátů , apropó , jak správně píše Ziusudra , tak se tam sype NaClO2 , jak mě před čase sdělil kamarád , kterej tam makal , takže mrsknout do sebe naráz třeba pět litrů vody , by asi taky nedopadlo dobře , načež :
Malá štamprlička čistého Mogulu , jakožto přírodního a ještě k tomu vypalovaného produktu Vám vyjde nastejno , jako třeba stolní , tedy jedlí olej a časem si zvyknete i na dvě , či tři deci Nafty , či třeba pár kapek Jaru a spíš Vám to bude k užitku , než aby uškodilo , jako tudle jeden takovej.
Vsadil se , že sežere celé své auto , -- a taky ho sežral .
Udělal to však mazaně a pěkně pomaloučku a polehoučku to auto napiloval a přidával oné do jídla . Trvalo mu to asi deset let , nebo tak nějak , ale spořádal ho i s pneumatikama , takže jakýpak copak , ne .
Podle mě je lepší umřít zdravej , jak chudej a nemocnej .
Ausgerechnet , -- Kdo chce psa bít , vždycky si hůl najde , -- nebo tak nějak .
Kde jsem to zase přestal --- jo už vím MMS , takže :
Stavil jsem se u La a už jenom z jeho vyprávění , co se týče MMS , jsem úúplně celej zdravej .
S La jsme se tak nasmáli , že mě ještě teďko z toho bolí břicho .
Když jsem tam totiž přišel , tak La , levou rukou stavěl skleník a ještě si u toho , představte si prozpěvoval :
Ani tak něbolo , ani tak nesmie byť
Aby La , němohol MMSku piť .
Poskakoval kolem toho skleníku jak čamrda a v mezičase tancoval Kozáčka se špinkou v hubě a na plné kolo řval že je mu třicet .
Ještě před čtrnácti dny to byl chlapík v letech , a taky se k tomuto věku tak stavěl .
Né že bychom jsme se dřív nezasmáli a nedělali si srandu , ale co se s ním děje teď , tak to už teda přestává všechno a připadám si vedle něho jako stařec , který neuzdvihne lopatu , natož pak aby s ní ještě něco dělal .
Taky jsem nadhodil , jestli by se s tím dalo i letovat , načež sebou La mrsknul na zem a já , když jsem si uvědomil , co jsem vypustil z huby taky a půl hodiny jsme se váleli smíchy .
Když začal vykládat o tom , jak se z toho čudí když to míchá a že si připadal jak na dvoře Rudolfově , tak jsem hnedka viděl Wericha , jak dělají s Burianem lívance a vzápětí La , jak všeho dává přiměřeně , -- aby to bylo pěkně křupavoučké – no prostě něco .
Když už jsme tak byli v ráži , tak jsme ještě vzpomněli pár blbostí , na co by jsme to jakože použili , ale museli jsme toho nechat , protože by to naše bránice už nesnesly a taky se telefonicky připojil Iv a to už bylo moc , protože ho La nepustil ke slovu a z telefonu bylo slyšet jenom hekání , sípění a skřípání zubů .
Psal jsem sice NAŠE bránice , ale prdlajs naše .
Moje bránice by to nesnesla , protože La je teďko k neutahání . Budu mu to asi muset vyměnit za nějaký placebo , nebo bude moc čiloučkej a bude vymejšlet . Nakonec by mě ještě TRko z gruntu překopal a potom by to ani naftu nepotřebovalo .
Jestli to tak půjde dál a já si to MMS taky nedám , tak to s ním bude k nevydržení .
Po nemocech u něho není ani památky a na odchodu ještě za mnou řval , že s tím bude zalívat i zahrádku a udělá si to koloidní , aby jakože měli všichni recht a že to ještě nalije do motoru , aby se taky pěkně pročistil a ještě že to dá i do ...........
To už jsem ale neslyšel , protože jsem za sebou zaprásknul dveře auta a ujížděl co to dá .
To byla moje první zkušenost s MMS jako takovou a co potom až mě přijde a já to do sebe nahrnu .
Samozřejmě --- a to nikomu a nejenom já nechci brát , že když se něco přežene , tak to asi nebude to pravé ořechové , nebo jablkohruškové ?
Třeba hodit do sebe půl litru Mogulu by nemuselo dopadnout dobře a nebo třeba frťana Jaru , či Nafty . A co potom ty naše geny , a co budoucnost lidstva a co na to třeba řekne ten , jak se mu říká -- jóó už vím Genetizmus , nebo tak něco . No prostě naše šroubovice , nebo snad škrkavice ?
No to je jedno , hlavně že si všichni rozumíme , ne .
Ačkoli jsem nikde tady nečet , že by někdo brblal nad tím , jak je vodovod zachlórovanej , ledaže tam nějakýmu dělňasovi , po pátým pivu , toho upadlo trochu víc a lidi potom nadělají cirátů , apropó , jak správně píše Ziusudra , tak se tam sype NaClO2 , jak mě před čase sdělil kamarád , kterej tam makal , takže mrsknout do sebe naráz třeba pět litrů vody , by asi taky nedopadlo dobře , načež :
Malá štamprlička čistého Mogulu , jakožto přírodního a ještě k tomu vypalovaného produktu Vám vyjde nastejno , jako třeba stolní , tedy jedlí olej a časem si zvyknete i na dvě , či tři deci Nafty , či třeba pár kapek Jaru a spíš Vám to bude k užitku , než aby uškodilo , jako tudle jeden takovej.
Vsadil se , že sežere celé své auto , -- a taky ho sežral .
Udělal to však mazaně a pěkně pomaloučku a polehoučku to auto napiloval a přidával oné do jídla . Trvalo mu to asi deset let , nebo tak nějak , ale spořádal ho i s pneumatikama , takže jakýpak copak , ne .
Podle mě je lepší umřít zdravej , jak chudej a nemocnej .
Ausgerechnet , -- Kdo chce psa bít , vždycky si hůl najde , -- nebo tak nějak .
Kde jsem to zase přestal --- jo už vím MMS , takže :
Stavil jsem se u La a už jenom z jeho vyprávění , co se týče MMS , jsem úúplně celej zdravej .
S La jsme se tak nasmáli , že mě ještě teďko z toho bolí břicho .
Když jsem tam totiž přišel , tak La , levou rukou stavěl skleník a ještě si u toho , představte si prozpěvoval :
Ani tak něbolo , ani tak nesmie byť
Aby La , němohol MMSku piť .
Poskakoval kolem toho skleníku jak čamrda a v mezičase tancoval Kozáčka se špinkou v hubě a na plné kolo řval že je mu třicet .
Ještě před čtrnácti dny to byl chlapík v letech , a taky se k tomuto věku tak stavěl .
Né že bychom jsme se dřív nezasmáli a nedělali si srandu , ale co se s ním děje teď , tak to už teda přestává všechno a připadám si vedle něho jako stařec , který neuzdvihne lopatu , natož pak aby s ní ještě něco dělal .
Taky jsem nadhodil , jestli by se s tím dalo i letovat , načež sebou La mrsknul na zem a já , když jsem si uvědomil , co jsem vypustil z huby taky a půl hodiny jsme se váleli smíchy .
Když začal vykládat o tom , jak se z toho čudí když to míchá a že si připadal jak na dvoře Rudolfově , tak jsem hnedka viděl Wericha , jak dělají s Burianem lívance a vzápětí La , jak všeho dává přiměřeně , -- aby to bylo pěkně křupavoučké – no prostě něco .
Když už jsme tak byli v ráži , tak jsme ještě vzpomněli pár blbostí , na co by jsme to jakože použili , ale museli jsme toho nechat , protože by to naše bránice už nesnesly a taky se telefonicky připojil Iv a to už bylo moc , protože ho La nepustil ke slovu a z telefonu bylo slyšet jenom hekání , sípění a skřípání zubů .
Psal jsem sice NAŠE bránice , ale prdlajs naše .
Moje bránice by to nesnesla , protože La je teďko k neutahání . Budu mu to asi muset vyměnit za nějaký placebo , nebo bude moc čiloučkej a bude vymejšlet . Nakonec by mě ještě TRko z gruntu překopal a potom by to ani naftu nepotřebovalo .
Jestli to tak půjde dál a já si to MMS taky nedám , tak to s ním bude k nevydržení .
Po nemocech u něho není ani památky a na odchodu ještě za mnou řval , že s tím bude zalívat i zahrádku a udělá si to koloidní , aby jakože měli všichni recht a že to ještě nalije do motoru , aby se taky pěkně pročistil a ještě že to dá i do ...........
To už jsem ale neslyšel , protože jsem za sebou zaprásknul dveře auta a ujížděl co to dá .
To byla moje první zkušenost s MMS jako takovou a co potom až mě přijde a já to do sebe nahrnu .
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
MMS
Přece jenom bych doporučil pečlivě přečíst knihu a koupit originál komplet protože se takto získají kapátka správného průměru (mají jiný neobvyklý u nás průměr)k dávkování a taky správné užívání na různé nemoci.
Šetřit a míchat (hrát si na chemiky)se může až pak.Taky o netrpělivých je tam počteníčko.
Je tam též pro zajímavost publikován Klářin úspěšný recept (používaný v Africe) 6 kapek MMS dvě hodiny přestávka a 6 kapek MMS.A ochod s ordinace.
Pacient si s Klárou asi moc nepokecá.
Co se děje venku to tam není.
Mám na sobě vyzkoušený ,že do hodiny až hodiny a púl se žaludek ozve co bude následovat dál (určitě aspoň 6hodin)proto si takovým způsobem po dvou kapkách a dvouhodinových přestávkách ,osobně, nastavuju startovací laťku protože v krvi udajně je to dvanáct hodin tak to jde.Naslouchat vnitřnostem je třeba,každý je má jiné i když detox je potřebný ,příjemný není.Starším a těžce nemocným tam doporučuje jemnější nástup.
Tys tu knihu ještě nečetl, že?
Šetřit a míchat (hrát si na chemiky)se může až pak.Taky o netrpělivých je tam počteníčko.
Je tam též pro zajímavost publikován Klářin úspěšný recept (používaný v Africe) 6 kapek MMS dvě hodiny přestávka a 6 kapek MMS.A ochod s ordinace.
Pacient si s Klárou asi moc nepokecá.
Co se děje venku to tam není.
Mám na sobě vyzkoušený ,že do hodiny až hodiny a púl se žaludek ozve co bude následovat dál (určitě aspoň 6hodin)proto si takovým způsobem po dvou kapkách a dvouhodinových přestávkách ,osobně, nastavuju startovací laťku protože v krvi udajně je to dvanáct hodin tak to jde.Naslouchat vnitřnostem je třeba,každý je má jiné i když detox je potřebný ,příjemný není.Starším a těžce nemocným tam doporučuje jemnější nástup.
Tys tu knihu ještě nečetl, že?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Karty a jiné šarlatánství
Ano, posuzovat účinnost, prospěšnost či negativní dopady dle karet - blábol jak vyšitý. Přimlouvám se za to, aby se diskuse o MMS nezaplevelovala šarlatánskými praktikami, kartářstvím a podobnými nesmysly.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Další pochybovač ;)
Takto to vypadá, že MMS vytváří závislost a pokud dojde k nemožnosti sehnání, tak uživatel by mohl mít potíže, což se zřejmě někomu nehodí. Nenapsal jsem jenom o kartách, ale i věci k zamyšlení.
Podle ČEHO "to vypadá"??? O "závislosti" není nikde ani slovo! Vnucuješ lidem vlastní úvahy jako nějaký fakt. TO není fair.
Podle ČEHO "to vypadá"??? O "závislosti" není nikde ani slovo! Vnucuješ lidem vlastní úvahy jako nějaký fakt. TO není fair.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Karty a jiné šarlatánství
Neposuzuji účinnost, prospěšnost, ale jen možné negativní dopady. Ty kolikrát převálcují i tu prospěšnost i účinnost...kolemjdoucí píše:Ano, posuzovat účinnost, prospěšnost či negativní dopady dle karet - blábol jak vyšitý. Přimlouvám se za to, aby se diskuse o MMS nezaplevelovala šarlatánskými praktikami, kartářstvím a podobnými nesmysly.
MMS vypadá jako zázrak, avšak nepředpokládám, že by ho bral někdo celý život a mohl se vyjádřit k dlouhodobému užívání...
Nejsem proti MMS!
Pokud chceš opravdu diskutovat, pořiď si tu knihu. Najdeš tam i odpovědi na to, co Ti dělá starosti. Jinak je to plácání do vody pro potěšení se spooousty rozprsklých kapek..
Negativní dopady
Pokud se rozhodeš posuzovat negativní dopady užívání MMS, pak tak konej na základě relevantních odborných zdrojů, studií, proč by ona látka obsažená v MMS měla škodit, ne co ti vyjeví karty. Tady by se měla vést seriozní diskuse, ne nějaké plky jako na sezení u kartářky..
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak jo
Tak jo
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
dotaz antioxidanty
zajímalo by mne jak je to s tou kontraindikací MMS a antioxidantů? Platí to jen pro vitamn C anebo se jedná o veškeré antioxidanty? Antioxidačně přeci působí naprostá většina bylin, zeleniny, čokoláda, čaj a všechno možné....
a jak je to s užíváním vitamínu C? V době braní MMS vůbec nebo nějaký odstup? Chtěl bych užívat MMS 2x denně - ráno a večer, takže jak s ostatními doplňky?
díky!
Podle všeho vadí jen syntetické přípravky, především synteticky získaná kyselina l-askorbová. Koncentrace přírodního vit. C v potravě a přírodních šťávách nevadí, ten odreaguje jinak.
a jak je to s užíváním vitamínu C? V době braní MMS vůbec nebo nějaký odstup? Chtěl bych užívat MMS 2x denně - ráno a večer, takže jak s ostatními doplňky?
díky!
Podle všeho vadí jen syntetické přípravky, především synteticky získaná kyselina l-askorbová. Koncentrace přírodního vit. C v potravě a přírodních šťávách nevadí, ten odreaguje jinak.
-
- Starší člen
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Vitamin C CC CCC
Ahojte, uvazujem nad tym, ze by som zacala s tym prerusovanym branim MMS, teda tyzden by som brala iba vit. C, ale vedel by mi niekto poradit aky by bol najlepsi? A v akych davkach? Na chronicku boreliozu sa liecim od r. 2001 s tym ze sa mi po kazdej liecbe vracaju symptomy. Spominali ste tu aj nemeckeho doktora, kt. lieci boreliotikov tak ze strieda MMS s vit. C. Mohol by ma niekto blizsie informovat alebo aspon odkaz na stranku, alebo alebo... dakujem velmi. Na toto forum som dlho cakala Je dobre, ze existuje....
--------------------
http://www.drmax-lekarna.cz/medpharma-v ... 7-tbl.html
http://www.mujmultimarket.cz/produkt/jm ... et-zdarma/
---------------------
Všechny tyto odkazy už tady jednou jsou. Noví příchozí, pročtěte si to prosím celé, jinak se budeme donekonečna opakovat.
Instruktážní film toho německého léčitele (MUDr. Peter Rohsmann) je tady
http://www.alleinklang.tv/themen/naturh ... ement.html
--------------------
http://www.drmax-lekarna.cz/medpharma-v ... 7-tbl.html
http://www.mujmultimarket.cz/produkt/jm ... et-zdarma/
---------------------
Všechny tyto odkazy už tady jednou jsou. Noví příchozí, pročtěte si to prosím celé, jinak se budeme donekonečna opakovat.
Instruktážní film toho německého léčitele (MUDr. Peter Rohsmann) je tady
http://www.alleinklang.tv/themen/naturh ... ement.html
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vitamin C CC CCC
Magnea píše:... na toto forum som dlho cakala je dobre , ze existuje....
Opravdu mne těší, že je o tuto část fóra takový zájem. Doufám, že informace zde uvedené, budou přínosem pro všechny nemocné i zdravé...
rival - živý člověk
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Psoriáza a jiné radosti
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------