Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
sao
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Ať to jede na plný koule

Příspěvek od sao »

Tak jsem to teda všechno přečet a chce se mi z té zavádějící a odvádějící oponentury vůči MMS zvracet a to mi ještě od Mahatmi nepřišla , abych ji taky do sebe frknul .
Samozřejmě --- a to nikomu a nejenom já nechci brát , že když se něco přežene , tak to asi nebude to pravé ořechové , nebo jablkohruškové ?
Třeba hodit do sebe půl litru Mogulu by nemuselo dopadnout dobře a nebo třeba frťana Jaru , či Nafty . A co potom ty naše geny , a co budoucnost lidstva a co na to třeba řekne ten , jak se mu říká -- jóó už vím Genetizmus , nebo tak něco . No prostě naše šroubovice , nebo snad škrkavice ?
No to je jedno , hlavně že si všichni rozumíme , ne .

Ačkoli jsem nikde tady nečet , že by někdo brblal nad tím , jak je vodovod zachlórovanej , ledaže tam nějakýmu dělňasovi , po pátým pivu , toho upadlo trochu víc a lidi potom nadělají cirátů , apropó , jak správně píše Ziusudra , tak se tam sype NaClO2 , jak mě před čase sdělil kamarád , kterej tam makal , takže mrsknout do sebe naráz třeba pět litrů vody , by asi taky nedopadlo dobře , načež :
Malá štamprlička čistého Mogulu , jakožto přírodního a ještě k tomu vypalovaného produktu Vám vyjde nastejno , jako třeba stolní , tedy jedlí olej a časem si zvyknete i na dvě , či tři deci Nafty , či třeba pár kapek Jaru a spíš Vám to bude k užitku , než aby uškodilo , jako tudle jeden takovej.

Vsadil se , že sežere celé své auto , -- a taky ho sežral .
Udělal to však mazaně a pěkně pomaloučku a polehoučku to auto napiloval a přidával oné do jídla . Trvalo mu to asi deset let , nebo tak nějak , ale spořádal ho i s pneumatikama , takže jakýpak copak , ne .
Podle mě je lepší umřít zdravej , jak chudej a nemocnej .
Ausgerechnet , -- Kdo chce psa bít , vždycky si hůl najde , -- nebo tak nějak .

Kde jsem to zase přestal --- jo už vím MMS , takže :

Stavil jsem se u La a už jenom z jeho vyprávění , co se týče MMS , jsem úúplně celej zdravej .
S La jsme se tak nasmáli , že mě ještě teďko z toho bolí břicho .
Když jsem tam totiž přišel , tak La , levou rukou stavěl skleník a ještě si u toho , představte si prozpěvoval :
Ani tak něbolo , ani tak nesmie byť
Aby La , němohol MMSku piť .

Poskakoval kolem toho skleníku jak čamrda a v mezičase tancoval Kozáčka se špinkou v hubě a na plné kolo řval že je mu třicet .
Ještě před čtrnácti dny to byl chlapík v letech , a taky se k tomuto věku tak stavěl .
Né že bychom jsme se dřív nezasmáli a nedělali si srandu , ale co se s ním děje teď , tak to už teda přestává všechno a připadám si vedle něho jako stařec , který neuzdvihne lopatu , natož pak aby s ní ještě něco dělal .

Taky jsem nadhodil , jestli by se s tím dalo i letovat , načež sebou La mrsknul na zem a já , když jsem si uvědomil , co jsem vypustil z huby taky a půl hodiny jsme se váleli smíchy .
Když začal vykládat o tom , jak se z toho čudí když to míchá a že si připadal jak na dvoře Rudolfově , tak jsem hnedka viděl Wericha , jak dělají s Burianem lívance a vzápětí La , jak všeho dává přiměřeně , -- aby to bylo pěkně křupavoučké – no prostě něco .
Když už jsme tak byli v ráži , tak jsme ještě vzpomněli pár blbostí , na co by jsme to jakože použili , ale museli jsme toho nechat , protože by to naše bránice už nesnesly a taky se telefonicky připojil Iv a to už bylo moc , protože ho La nepustil ke slovu a z telefonu bylo slyšet jenom hekání , sípění a skřípání zubů .

Psal jsem sice NAŠE bránice , ale prdlajs naše .
Moje bránice by to nesnesla , protože La je teďko k neutahání . Budu mu to asi muset vyměnit za nějaký placebo , nebo bude moc čiloučkej a bude vymejšlet . Nakonec by mě ještě TRko z gruntu překopal a potom by to ani naftu nepotřebovalo .

Jestli to tak půjde dál a já si to MMS taky nedám , tak to s ním bude k nevydržení .
Po nemocech u něho není ani památky a na odchodu ještě za mnou řval , že s tím bude zalívat i zahrádku a udělá si to koloidní , aby jakože měli všichni recht a že to ještě nalije do motoru , aby se taky pěkně pročistil a ještě že to dá i do ...........
To už jsem ale neslyšel , protože jsem za sebou zaprásknul dveře auta a ujížděl co to dá .

To byla moje první zkušenost s MMS jako takovou a co potom až mě přijde a já to do sebe nahrnu .

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

MMS

Příspěvek od la »

Přece jenom bych doporučil pečlivě přečíst knihu a koupit originál komplet protože se takto získají kapátka správného průměru (mají jiný neobvyklý u nás průměr)k dávkování a taky správné užívání na různé nemoci.
Šetřit a míchat (hrát si na chemiky)se může až pak.Taky o netrpělivých je tam počteníčko.
Je tam též pro zajímavost publikován Klářin úspěšný recept (používaný v Africe) 6 kapek MMS dvě hodiny přestávka a 6 kapek MMS.A ochod s ordinace.
Pacient si s Klárou asi moc nepokecá. :D
Co se děje venku to tam není. :D
Mám na sobě vyzkoušený ,že do hodiny až hodiny a púl se žaludek ozve co bude následovat dál (určitě aspoň 6hodin)proto si takovým způsobem po dvou kapkách a dvouhodinových přestávkách ,osobně, nastavuju startovací laťku protože v krvi udajně je to dvanáct hodin tak to jde.Naslouchat vnitřnostem je třeba,každý je má jiné i když detox je potřebný ,příjemný není.Starším a těžce nemocným tam doporučuje jemnější nástup.

Tys tu knihu ještě nečetl, že? ;)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

kolemjdoucí

Karty a jiné šarlatánství

Příspěvek od kolemjdoucí »

Ano, posuzovat účinnost, prospěšnost či negativní dopady dle karet - blábol jak vyšitý. Přimlouvám se za to, aby se diskuse o MMS nezaplevelovala šarlatánskými praktikami, kartářstvím a podobnými nesmysly.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Další pochybovač ;)

Příspěvek od Palo »

Takto to vypadá, že MMS vytváří závislost a pokud dojde k nemožnosti sehnání, tak uživatel by mohl mít potíže, což se zřejmě někomu nehodí. Nenapsal jsem jenom o kartách, ale i věci k zamyšlení.

Podle ČEHO "to vypadá"??? O "závislosti" není nikde ani slovo! Vnucuješ lidem vlastní úvahy jako nějaký fakt. TO není fair. :roll:

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Karty a jiné šarlatánství

Příspěvek od Palo »

kolemjdoucí píše:Ano, posuzovat účinnost, prospěšnost či negativní dopady dle karet - blábol jak vyšitý. Přimlouvám se za to, aby se diskuse o MMS nezaplevelovala šarlatánskými praktikami, kartářstvím a podobnými nesmysly.
Neposuzuji účinnost, prospěšnost, ale jen možné negativní dopady. Ty kolikrát převálcují i tu prospěšnost i účinnost...

MMS vypadá jako zázrak, avšak nepředpokládám, že by ho bral někdo celý život a mohl se vyjádřit k dlouhodobému užívání...

Nejsem proti MMS!

Pokud chceš opravdu diskutovat, pořiď si tu knihu. Najdeš tam i odpovědi na to, co Ti dělá starosti. Jinak je to plácání do vody pro potěšení se spooousty rozprsklých kapek.. :?

kolemjdoucí

Negativní dopady

Příspěvek od kolemjdoucí »

Pokud se rozhodeš posuzovat negativní dopady užívání MMS, pak tak konej na základě relevantních odborných zdrojů, studií, proč by ona látka obsažená v MMS měla škodit, ne co ti vyjeví karty. Tady by se měla vést seriozní diskuse, ne nějaké plky jako na sezení u kartářky..

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Tak jo

Příspěvek od Palo »

Tak jo

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Palo, môžeš napísať aspoň jediný podložený prípad vzniku závislosti na MMS? Inak je to skutočne len "blábol"...

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

chiq píše:Palo, môžeš napísať aspoň jediný podložený prípad vzniku závislosti na MMS? Inak je to skutočne len "blábol"...
Je to blábol. OK?

:good: Klobouk dolů Palo...

ondra

dotaz antioxidanty

Příspěvek od ondra »

zajímalo by mne jak je to s tou kontraindikací MMS a antioxidantů? Platí to jen pro vitamn C anebo se jedná o veškeré antioxidanty? Antioxidačně přeci působí naprostá většina bylin, zeleniny, čokoláda, čaj a všechno možné....
a jak je to s užíváním vitamínu C? V době braní MMS vůbec nebo nějaký odstup? Chtěl bych užívat MMS 2x denně - ráno a večer, takže jak s ostatními doplňky?

díky!

Podle všeho vadí jen syntetické přípravky, především synteticky získaná kyselina l-askorbová. Koncentrace přírodního vit. C v potravě a přírodních šťávách nevadí, ten odreaguje jinak.

Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Vitamin C CC CCC

Příspěvek od Magnea »

Ahojte, uvazujem nad tym, ze by som zacala s tym prerusovanym branim MMS, teda tyzden by som brala iba vit. C, ale vedel by mi niekto poradit aky by bol najlepsi? A v akych davkach? Na chronicku boreliozu sa liecim od r. 2001 s tym ze sa mi po kazdej liecbe vracaju symptomy. Spominali ste tu aj nemeckeho doktora, kt. lieci boreliotikov tak ze strieda MMS s vit. C. Mohol by ma niekto blizsie informovat alebo aspon odkaz na stranku, alebo alebo... dakujem velmi. Na toto forum som dlho cakala :) Je dobre, ze existuje....
--------------------
http://www.drmax-lekarna.cz/medpharma-v ... 7-tbl.html

http://www.mujmultimarket.cz/produkt/jm ... et-zdarma/
---------------------

Všechny tyto odkazy už tady jednou jsou. Noví příchozí, pročtěte si to prosím celé, jinak se budeme donekonečna opakovat.

Instruktážní film toho německého léčitele (MUDr. Peter Rohsmann) je tady

http://www.alleinklang.tv/themen/naturh ... ement.html

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Re: Vitamin C CC CCC

Příspěvek od rival »

Magnea píše:... na toto forum som dlho cakala :) je dobre , ze existuje....

Opravdu mne těší, že je o tuto část fóra takový zájem. Doufám, že informace zde uvedené, budou přínosem pro všechny nemocné i zdravé...

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

toto je volně

Příspěvek od cimirek »

ke stažení

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Normální

Příspěvek od cimirek »

překlad ;)
díky moc
Naposledy upravil(a) cimirek dne pát 01 kvě 2009 21:08, celkem upraveno 1 x.

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Psoriáza a jiné radosti

Příspěvek od Merlin »

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“