hanka píše:KORKO, není to tak dávno, co tady řešila svůj problém s tasemnicí Magnea. Nevím, jak to nakonec vyřešila (přes léto jsem tady byla jenom sporadicky), a jak to s Uršulou (tak si ji pojmenovala
) nakonec dopadlo - zkus se podívat v tomto vlákně o něco zpátky na její příspěvky....
Zachovej klid, vždyť ještě nevíš jistě, že to byly články od tasemnice. Metrová a delší tasemnice způsobují hubnutí (kdysi slavné herečky úmyslně polykaly vajíčka tasemnic, aby byly štíhlé
).
Já na Tvém místě bych si zašla na diagnostku oberonem nebo salvií, a podle toho bych se zařizovala dále.
Držím Ti palečky. Hanka
Hanka a Korka
ano ano, riesila som tu Ursulu pred rokom... pokial si dobre pamatam, skusala som hlavne ananasovu dietu, lebo pasomnica velmi nemusi ten enzym BROMELAIN co ananas obsahuje alebo PAPAIN z papaje. tak som rozmixxovala cely ananas a do toho som este cerstvy cesnak popretlacovala a snazlia somsa tusim 3 dni jest iba to a potom som este robila Shankparsalanu, vyplach creva solou, so vsetkymi cvikmi.
Hulda Clarkova ma speciane parazitalny program na pasomnice sa to vola "MOP up".
Ja napriklad som bola velmi prekvapena ked mi ju namerali aj po "dobrati" praziquantelu. Potom som googlila, a nasla som ze niekedy treba znicit hlavne tu hlavu pasomnice . A to dokaze Niclosamide....komercny nazov: Yomesan.
Tiez som citala, ze niektori ludia z pasomnice nechudnu, doknca nejake dievca pisalo, ze priberalo. Tak neviem.
Neveim do akej miery sa da pasomnica alebo neda opit, ale po predvcerajsej prihode, ako somsa priotravila RICINOVYM Olejom omylom a presedela na zachode 1 apol dna
asi by som ju opila vodkou a potom si cucla z ricinnu
- toje uz iba taky polozartovny navrh...ale musim uznat ze Ricinovy olej je poriadne kafe (Vraj Mussoliny s nim trapil svojich zajatcov.)