dík za odpověd, právě o tohle mi šlo. no právě že jsem byl kupovat hnědý v lékárně a za 0,25 a 0,5l jsem dal asi 120kč. Pravda bylo s skleněným víčkem zabroušeným, ale nevím když vaděj plasty jaký jiný víčko může mít než skleněný. No jako první várku jsem kupoval hotový..... Tlačil mě čas a neměl jsem kdy čekat až mi přijde objednaný stříbro.....snažil jsem se aby to bylo v barevný lahvičce přišlo... ale v plastový to jen utvrdilo moji snahu dělat si ho sám doma... nemluvě o cenové nevýhodnosti za kterou to prodávají Taky jsem se ještě nikde nedočetl, jaká je bezpečná vzdálenost od vyzařujícího přístroje.... 0,5m, 1m 2m 5m?Batles píše:Ahoj Same, radši bych nic neřešil a hned bych v lékárně koupil hnědé sklenice, 250ml obsah stojí myslím 15,-Kč...
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Koloidní stříbro
Re: Shrnutí
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Jéžiši, skleničky se zabroušeným víčkem to použij radši na Brendy!
Na KS ti v pohodě stačí plastová víčka, s tak malou plochou to přece téměř vůbec nepřijde do styku. To, co prodávají v lékárně, má vždycky plastovou, kovovou ne, ta by vadila.
Jasně že doma vyrobené 2,5 dcl KS tě vyjde tak na 5,-Kč po počáteční investici za generátor.
A jaký si koupíš?
Bezpečná vzdálenost? Od ledničky 0,5, od konvice 0,3, od rádia a televize 1m, s mobilem se vůbec nepřibližuj a jinak na mnoho přístrojů můžeš zkoušet vzdálenost kompasem, kdy se začne vychylovat, nebo sebou cukne.
Ahoj, Batles
Na KS ti v pohodě stačí plastová víčka, s tak malou plochou to přece téměř vůbec nepřijde do styku. To, co prodávají v lékárně, má vždycky plastovou, kovovou ne, ta by vadila.
Jasně že doma vyrobené 2,5 dcl KS tě vyjde tak na 5,-Kč po počáteční investici za generátor.
A jaký si koupíš?
Bezpečná vzdálenost? Od ledničky 0,5, od konvice 0,3, od rádia a televize 1m, s mobilem se vůbec nepřibližuj a jinak na mnoho přístrojů můžeš zkoušet vzdálenost kompasem, kdy se začne vychylovat, nebo sebou cukne.
Ahoj, Batles
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
laické dotazy..
Zdravím
Muže KL novorozenec (1,5měsíce)?....
Může kojící žena ?....
Třeba jen kapičku do pusy?....
Muže KL novorozenec (1,5měsíce)?....
Může kojící žena ?....
Třeba jen kapičku do pusy?....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Re: laické dotazy..
Myslím určitě, pokud nemá rovnou alergii na Ag, což jsem zatím nepotkal, možné plus převažují.
Nepřivezeš také koláčky k té masti?
Nepřivezeš také koláčky k té masti?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
koloid...
Rozhodně kojící žena ano, zcela bez potíží. Kojenec povrchově , třebas na prdýlku nebo kamkoli bez potíží, vnitřně jen krátkodobě, tedy max dva dny po sobě, zozprašovačem do pusinky, při větších dávkách vyvolává změny v trávení s náběhem na průjem. Ten je zcela nežádoucí a šíleně nebezpečnej. Mrňata může dehydratace zabít, jako prd. Takže, opatrně a.... funguje to....
děkuju za vyčerpávající info super.... genrator kupovat nebudu, nechce se mi vyhazovat 4 litry za krabičku kterou mi udělají elektro učni za pár stovek...... prošel jsem diskuze tady na prameni a doufám, že mi dokážou podle těch parametrů co tu jsou dát něco podobnýho dokupy, údajně by to neměl být problém. nejlepší by prý bylo mit nějaký schéma, ale ač tu o něm byla zmínka, nepodařilo se mě ho zobrazit......snad na tom příští týden začnou pracovat. docela už se na KS těším, protože už 14 dní zápasím s nějakejma bacilama a ne a ne to zvládnoutBatles píše: Jasně že doma vyrobené 2,5 dcl KS tě vyjde tak na 5,-Kč po počáteční investici za generátor.
A jaký si koupíš?
- Batles
- Zasloužilý člen
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
rady pro laika
Zdravím dík za rady
Já totiž někde četl že těhotný a kojící to nesmí ,tak sem se ještě poinformoval....
já měl totiž vnitřní pocit že musím někde sehnat koloidko...
protože už delší čas nás z přestávkama sužují občasné respirační problémy což nikdy nebylo....ale taky je asi jedna příčina
v tom že dcerka začla chodit do školky.....(a další problém v tom že si nikdy nepřizná že je trošku nemocná a mermomocí chce neustále chodit do školky takže se ani pořádně nevyleží a je tam zas....) snažíme se cpát Cčkem a Dčkem a pod...ale někde je nějaká chyba...tak chci nejdřív pořádně desifikovat naše těla a pak se preventivně udržovat v dobrém stavu..... pomocí vitamínů a bylin a pod...
No a když máte teda ten vnitřní poci že něco potřebujete ,tak co vás napadne?......zeptat se Pala .....nebot ten má snad všechno co se týče zdraví
No a teda zatím musím říct že je to na dobré cestě ,co tak svuj stav pozoruji.....prostě tělo ví co potřebuje....
No a co se týče toho ,jestli si dělat to koloidko sám.....já si dřív myslel že musím umět všechno a všechno si taky sám udělat ,ale někdy platí "ševče drž se svého kopyta"......takže pro mě bude lepší bárterový obchod tj. např. mastě za stříbro....a pod.
ps:jo a lajosi...koláčky nevím ,ale pokud by byl zájem o nějaké "léčivé pečivo" ,tak žena by mě teda na cestu něco určitě upekla.....
Já totiž někde četl že těhotný a kojící to nesmí ,tak sem se ještě poinformoval....
já měl totiž vnitřní pocit že musím někde sehnat koloidko...
protože už delší čas nás z přestávkama sužují občasné respirační problémy což nikdy nebylo....ale taky je asi jedna příčina
v tom že dcerka začla chodit do školky.....(a další problém v tom že si nikdy nepřizná že je trošku nemocná a mermomocí chce neustále chodit do školky takže se ani pořádně nevyleží a je tam zas....) snažíme se cpát Cčkem a Dčkem a pod...ale někde je nějaká chyba...tak chci nejdřív pořádně desifikovat naše těla a pak se preventivně udržovat v dobrém stavu..... pomocí vitamínů a bylin a pod...
No a když máte teda ten vnitřní poci že něco potřebujete ,tak co vás napadne?......zeptat se Pala .....nebot ten má snad všechno co se týče zdraví
No a teda zatím musím říct že je to na dobré cestě ,co tak svuj stav pozoruji.....prostě tělo ví co potřebuje....
No a co se týče toho ,jestli si dělat to koloidko sám.....já si dřív myslel že musím umět všechno a všechno si taky sám udělat ,ale někdy platí "ševče drž se svého kopyta"......takže pro mě bude lepší bárterový obchod tj. např. mastě za stříbro....a pod.
ps:jo a lajosi...koláčky nevím ,ale pokud by byl zájem o nějaké "léčivé pečivo" ,tak žena by mě teda na cestu něco určitě upekla.....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Re: rady pro laika
Si piš, nevím kdo ještě (já osamocen z Liberca), zájem mám, nevím jaký bártr ale dříve koloid dodával na místě ( u Jeffa) jiný odborník, já si nechám udělat občas litr v práci v laborkách neb mé předělané nedoděláný výrobník nemá mýchadlo, tak že jedině orgonit?
Zmena barvy
Zdravim vas, mel bych takovy dotaz.Znama mi udelal 0,7 l stribra 25 PPM.Po tydnu se tekutina zmenila z ciry na takovou hnedo-zlutou?
Myslite si ze tam byly moc velky castice?V tom tydnu jsem mel nejspis chripku a po tydnu uzivani tohoto stribra se nic nezlepsovalo.
Po zjisteni teto barvy jsem zbytek vylil.
Diky za odpoved
Myslite si ze tam byly moc velky castice?V tom tydnu jsem mel nejspis chripku a po tydnu uzivani tohoto stribra se nic nezlepsovalo.
Po zjisteni teto barvy jsem zbytek vylil.
Diky za odpoved
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: ach jo
Vypadá to na nežádoucí reakci na světle. Mě se stalo to samé, ale od doby, co mám lahev (kromě skladování mimo silnější světlo) omotanou černou izolepou, se mi toto zatím ještě nestalo.aldapu píše:no to me napadlo taky, ale az potom co jsem to vylil.
Spis by me zajimalo, kde se stala chyba
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
skladovani
Palo, myslis pri vyrobe nebo pri skladovani?
Naposledy upravil(a) aldapu dne ned 28 lis 2010 17:50, celkem upraveno 1 x.
- Batles
- Zasloužilý člen
Re: skladovani
Tak tahle změna barvy na hnědožlutou se mi stane vždycky, když náhodou promeškám tu správnou dobu na ukončení výroby generátorem.aldapu píše:Palo, myslis pri vyrobe nebo pri skladovani?Ja to totiz skladoval v zavreny skrince ve flasce od piva v ty tmavy.
Částice překročily velikost 20 ppm, tak v tom vymáchám několik párů ponožek, nechám uschnout a začnu vyrábět novou dávku.