Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
awa
Nový člen

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od awa »

Ako mam brat mms1? V knihe som sa docitala , ze kazdu hodinu 3 kvapky po dobu 8 hodin za den.
To cele 3 az 4 tyzdne.

V dalsej knihe som sa docitala, ze sa maju davky kazdu hodinu zvysovat o jednu kvapku v priebehu 8 hodin za den. A neviem ake obdobie. No to by bolo obrovske mnozstvo za 4 tyzdne nie?
A ze sa ma vzdy zacat jednou kvapkou. To ale odporuje aj tomu co som napisala, ze 3 kvapky v priebehu 8 hodin za den. Tak vas prosim povedzte mi ako to mam uzivat, lebo nejak tomu nerozumiem.

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Jok, MMS musí brát tak, aby mu nebylo špatně. Ať je na jedné kapičce a pomalu zkouší přidávat. Každopádně by to chtělo i koupele i vtírání do kůže plus aplikaci přes pytel. A každopádně i vdechovat. A postupně přidávat i MMS2. Tělo by mělo být přesyceno MMSkem.
Další účinná látka je DCA http://www.edca.cz/.

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Terezko, nepřestávala bych, nevím, kolik toho berete, max. lze ubrat. Dlohodobé braní MMS nevadí, J. Humble to bere již 15 let.

rasta.p
Nový člen

MMS - Východní čechy

Příspěvek od rasta.p »

Zdravím všechny lidičky, kteří sem chodí. Nenašel by se tu někdo zkušený, kdo by mi předal informace a vše ukázal kolem míchání a tak. Nejlépe Náchod. Předem díky. :)

:idea: Nezakládej kvůli dotazu nové vlákno - poo.

Lucik
Nový člen

czCHEM.cz

Příspěvek od Lucik »

Dobry vecer,
Jsem novacek, ktery se rozhodl pro uzivani MMS, po precteni titulu od pana Humblera jsem si dnes objednala chloritam sodny kys.citronovou a DMSO, na strankach czCHEM.cz, kde me vydesilo ze v obchodni podminkach pisou, ze to nesmim uzivat jinak nez je povoleno a to na laboratorni potreby, chapu ze se tak jisti, ale trochu me to znejistilo a proto prosim zda-li je tu nekdo kdo si od nich objednava a nema s tim zadne problemy. Moc dekuji

:idea: Omylem jsi pro svůj dotaz založila nové vlákno - poo.

jája
Nový člen

Příspěvek od jája »

jsem začátečník a řeším . Je možné připravit dení dávku protokol 1000 najednou nebo musím připravovat jen tři kapky . chystám se na detox a to je můj druhý dotaz jaké s ním máte zkušenosti . Slyšela jsem, že je to mazec

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Podpořte Andrease Kalckera !

Andreas Kalcker byl nedávno zatčen na Ibize při přednášce o MMS. Tento víkend se uskutečnila přednáška na které se sešlo přes 500 lidí a na které bylo veřejně protestováno proti postupu španělských úřadů. Na této přednášce španělská policie byla, ale již nikoho nezatkla!

Podpořte Andrease Kalckera a celosvětový boj proti zákazům zveřejňování informací o MMS !!!

Odkaz na petici je zde:

https://www.change.org/en-GB/petitions/ ... 3n-del-mms

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Díky Siso,
není k tomu co dodat.
Podepsáno a odesláno :D

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

sisa píše:Podpořte Andrease Kalckera!
Kdo nás to naučil takhle na sebe bonzovat, že se ochotně ohlásíme, že my s tím nesouhlasíme?
Nežádoucí grázlové tak akorát dostanou seznam lidí, kteří jsou "neposlušní".
Jestli si myslíte, že tohle něco vyřeší, tak jste na omylu.

Ač si vážím pana Kalckera a udělal bych pro takovéhoto "kolegu" téměř cokoliv, tenhle způsob je naprosto směšnej.
Když chcete grázla přemluvit, aby přestal dělat grázloviny, budeme mu zpívat? Asi těžko, to spíš s ním něco hne, když mu dáte přes držku.

Jen najít způsob, jak těm grázlům dát přes držku...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

No ano. Mlčící většina je bezpečný režim, klídek, pohoda, tabáček. To nás naučil život.
Proto je svět tam, kde je.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Někomu stačí poslat své jméno do neznámé databáze, kterou spravuje kdo ví kdo, a je se sebou spokojený, že udělal maximum a že se víc udělat nedá...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Palo píše: ... Jen najít způsob, jak těm grázlům dát přes držku...
To je právě ta potíž.Navíc po držce je nedostatečné. Hele Palo, já jsem starej dědek a čert je vzal lumpy a když na to přijde tak mně s nima. Pokud se na to podívám z psychologického hlediska, čím víc lídí jim dá na otevřeně na jevo, že jich maj plný zuby, tím větší mráz jim bude běhat po zádech. To je taky takový daní po držce a navíc s dlouhodobějšíma účinkama. Nevím, jak moc to myslí vážně, ale Jarda Ovčák to má docela dobře vystižený v podpisu.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Palo píše:Někomu stačí poslat své jméno do neznámé databáze, kterou spravuje kdo ví kdo, a je se sebou spokojený, že udělal maximum a že se víc udělat nedá...
A co uděláš Ty, Palo? 99 jak Gretzky na košili? Ahoj, Slávek.

P.S. Už toho tam je 10247

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

Slavek Krepelka píše:....... z psychologického hlediska, čím víc lídí jim dá na otevřeně na jevo, že jich maj plný zuby, tím větší mráz jim bude běhat po zádech. ....
A nebude - sám jsi to psal :
Slavek Krepelka píše:- Petice skutečně pomáhají, nebo spíše se zdá, že pomáhají, ale pokud za nimi nestojí veliké peníze a zájmy velikých průmyslových hráčů, jsou naprosto k ničemu.
- Ti, kdož se z dobrého srdce těchto akcí zůčasní, jsou buďto zklamáni neúčinností, jde li o zájem petic, který vyšel na prázdno, nebo že byli zneužiti především pro účely naprosto jiné, než které měli na mysli.
( tuleni, masové mučení zvířat ... )

Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
Lucik
Nový člen

Příspěvek od Lucik »

Dobry den, moc prosim o radu, moje babicka je po chripce a ma bolesti celeho pohyboveho aparatu, chtela bych ji udelat koupel z MMS+ DMSO, babicka jeste nikdy MMS nemela takze nevim kolik je tak adekvatni davka pro koupel plus jeji prvni oralni uziti. Nemuze ji to nejak ublizit?
Mockrat dekuji za odpoved

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“