Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Jao, já neříkám, že jsi to neměl těžké, ani nepatřím k těm, kteří brojí proti HCl. Je dobře, že jsi s pomocí Pala našel způsob, který Ti pomohl .. Zřejmě to herxka nebyla. Měl jsi podobné potíže i v minulosti? Stává se, že člověk při léčení znovu prochází stejnými nemocemi, a není to nic příjemného ... říká se, že ten očistný vylučovací proces je žádoucí, ale kdo to má vydžet, že .. . Jestli to byla infekce z aktuálního napadení tak už by se to nemělo opakovat, až budeš znovu brát MMS - ale jestli jsi přerušil vylučování, proces se může obnovit, raději na to buď připraven.
K tomu "napadání" - tím výrazem jsem měla na mysli i výsměch oponujícímu dřív, než se mu odpovědělo.. ..celou záležitost vnímám jenom jako při, a ta je většinou prospěšná, i když třeba nepříjemná...ale je možné, že se mýlím ..
Hanka
K tomu "napadání" - tím výrazem jsem měla na mysli i výsměch oponujícímu dřív, než se mu odpovědělo.. ..celou záležitost vnímám jenom jako při, a ta je většinou prospěšná, i když třeba nepříjemná...ale je možné, že se mýlím ..
Hanka
Naposledy upravil(a) hanka dne úte 24 led 2012 11:06, celkem upraveno 1 x.
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
- hanka
- Zasloužilý člen
Re: MMS a testy
Beatlesi, moc jsi mě potěšil těmi domácími testy - díky, že jsi se o ně s námi podělil . Kolikrát si říkám, že by praktické a už ověřené postupy mohly mít svoje vlákno, které by zůstalo "zavěšené" na začátku sekce Zdraví, aby se neztratily, když se do nich nepřispívá..Batles píše:Při léčbě pomocí MMS je výborná věc, dělat si občas kontrolně "domácí testy"...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Ahojky Jao a proč to všechno děláš ? Přečetla jsem si Vaši poslední debatu,jestli jsem to pochopila jsi po kůže s MMS 1 ? A děláš detox dál ?
MMS2 od pana JH je prý velmi čistící, krev a tak......
MMS2 od pana JH je prý velmi čistící, krev a tak......
Změň sebe sama a změníš svět :-)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 100 poděkování
- Dostal: 127 poděkování
Neviete o nejakej prírodnej náhrade Ibuprofenu prosím ?
Naposledy upravil(a) jao dne stř 25 led 2012 8:46, celkem upraveno 1 x.
Radšej byť špirálou, ako kruhom.
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Batlesi záslužné shrnutí díky wery +1Batles píše:Při léčbě pomocí MMS je výborná věc, dělat si občas kontrolně "domácí testy".
Proto je již po několikáté v tomto fóru dávám v příloze všem ke stažení.
Ať nám všem slouží a nemusíme draze testovat u dochtorů
Není to tak?
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
-
- Starší člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
Taktiež ďakujem Batles.
Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
-
- Starší člen
- Dostal: 2 poděkování
Batlesi je to nie len velmi dobre ale aj zo seriozneho zdroja ktorý evidentne naozaj vie o čom sa hovorí. +1, dík. N
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Hi Jao, Definitivně konopí. Každopádně bych si ale vyzkoušel třeba na pacince Godzilu.jao píše: Neviete o nejakej prírodnej náhrade toho Ibáču prosím ?
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- hanka
- Zasloužilý člen
Jao, já nedám dopustit na MMS2 - když mě něco bolí (záda, hlava, klouby), nebo se cítím být nemocná (leze na mě chřipka apod.) - MMS2 mě z toho vždycky do dvou hodin dostane . .. pro mě je to doslova Zázračný prostředek!jao píše:Neviete o nejakej prírodnej náhrade Ibuprofenu prosím ?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 100 poděkování
- Dostal: 127 poděkování
Slávku, ďakujem za tip. Tú Godzilu určite vyskúšam.
Hanko, MMS2 si určite kúpim. Ďakujem.
Hanko, MMS2 si určite kúpim. Ďakujem.
Radšej byť špirálou, ako kruhom.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
-
- Stálý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 15 poděkování
Má někdo zkušenost nebo informaci jak může MMS nahradit roztok připravený z výrobku DESAM SOLID ?
Dle návodu vznikne roztok obsahující oxid chloričitý který libovolně ředit za cenu cca 10,-Kč.
Dle návodu vznikne roztok obsahující oxid chloričitý který libovolně ředit za cenu cca 10,-Kč.
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Do toho bych nešellozin píše:Má někdo zkušenost nebo informaci jak může MMS nahradit roztok připravený z výrobku DESAM SOLID ?
Složení: chloritan sodný 166 g/kg, hydrogensíran sodný < 400 g/kg, uhličitan draselný < 300 g/kg, dichlorizokyanurát sodný < 100 g/kg.
-
- Stálý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 15 poděkování
Děkuji za odpověď ,
podrobné složení jsem nezjištoval ale když to už vím tak mě to taky odradilo .
podrobné složení jsem nezjištoval ale když to už vím tak mě to taky odradilo .