Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Stálý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Děkuju za odpovědi.
Četla jsem nějaké odkazy v angličtině o PSA a je pravdou, že na zvýšení této hodnoty může mít vliv i delší sezení atd. Nemusí to tedy nutně souviset s rakovinou, jak píšete. Jinak taťka zatím žádnou klasickou léčbu nepodstupuje, řešíme to dietou a MMS.
Mamka také začala s MMS, ale pouze s 1. Má bolavé klouby a špatně se pohybuje, skončila na práškách proti bolesti. Pak začala s tím MMS a stav se zhoršil + průjmy a jakoby chřipkoidní stavy. Tak to vysazuje a po sklidnění opět bere. Uvidíme za nějaký čas.
Ještě jednou díky!
Četla jsem nějaké odkazy v angličtině o PSA a je pravdou, že na zvýšení této hodnoty může mít vliv i delší sezení atd. Nemusí to tedy nutně souviset s rakovinou, jak píšete. Jinak taťka zatím žádnou klasickou léčbu nepodstupuje, řešíme to dietou a MMS.
Mamka také začala s MMS, ale pouze s 1. Má bolavé klouby a špatně se pohybuje, skončila na práškách proti bolesti. Pak začala s tím MMS a stav se zhoršil + průjmy a jakoby chřipkoidní stavy. Tak to vysazuje a po sklidnění opět bere. Uvidíme za nějaký čas.
Ještě jednou díky!
-
- Stálý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
Děkuju. Jód zatím nebere, ale to pH si snaží hlídat. Docela hodně věří MMS. Každopádně mu zkusím doporučit ten Lugolův roztok. Opravdu díky.Batles píše:taťka ať začne co nejrychleji brát jód (pro jistotu si doma udělat test na jód), třeba ve formě Lugolova roztoku a ihned se zaměřte na kontrolu pH moči a srovnání acidobazické rovnováhy!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 100 poděkování
- Dostal: 127 poděkování
Ahoj Jani.Pokud by tedy, jak je výše citováno, mms snížilo prudce imuninu, asi by se manža z nemoci nedostal do tří dnů, zrovna řádila nějaká viroza s vysokými horečkami a lidé marodili i pár týdnů.
To potvrdzuje, že sme každý originál a to čo funguje u jedného, u druhého to môže mať opačnú reakciu.
Radšej byť špirálou, ako kruhom.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ono to není tak jednoduché. Každý má imunitu, v souvislosti s trávicí kyselinou na různé "síle". Imunita samotná nemusí stačit na vše = přijde nemoc, proto máme a dáme MMS.jani píše:Pokud by tedy, jak je výše citováno, mms snížilo prudce imuninu, asi by se manža z nemoci nedostal do tří dnů, zrovna řádila nějaká viroza s vysokými horečkami a lidé marodili i pár týdnů.
Je jen otázkou, kdy dojde ke snížení imunity natolik, že přestane pracovat. Lidé, co dlouhodoběji berou MMS (akt. kys. citr.), u nich prakticky VŽDY dojde k "vypnutí" imunity, akorát u každého v jinou dobu. V některých případech zeslábne imunita za dva dny, u někoho zase třeba za dva týdny. Při dlouhodobém užívání MMS k tomu ale dochází VŽDY, ve všech případech, jen u každého v jinou chvíli, v závislosti na tom, kdy imunitě dojdou "baterky". Vzhledem k tomu, že nikdo neví, kdy mu imunita při užívání MMS "vypne", je lepší INHED nahradit aktivátor za kyselinu chlorovodíkovou. Sice i u případů nahrazení aktivátoru za kyselinu chlorovodíkovou může dojít k tomu stejnému, ale přijde to nejdříve tak odhadem za 5x delší dobu a samozřejmě se to dá ještě prodloužit (možná i do nekonečna) dodáváním trávicí kyseliny samotné. Chlordioxid jednoduše dokáže imunitu pěkně zapřáhnout a potrápit.
Což o to, kobercově MMS akt. kys. citr. lze užívat, ale při absenci kyseliny chlorovodíkové, ať už v podobě tekuté nebo tobolkové/tabletové v domácnosti, bych to nedělal.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 100 poděkování
- Dostal: 127 poděkování
To vypnutie imunity by sa možno dalo zistiť z krvi. Pri poslednom odbere som sa pýtal, ako som na tom s bielymi krvinkami. Predpokladal som extrémne zvýšenie pri veľkom zápale. Odpoveď lekárky bola, že ich mám na minime. Teraz dopĺňam HCl a budúci týždeň pôjdem znovu na odber. Tak som zvedavý na rozdiel.
Radšej byť špirálou, ako kruhom.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Určitě pak napiš
Jao, tak to jsem taky zvědavá jak odběry dopadnou. Já teda musím osobně říct, že po užívání MMS se mi kandida ještě víc rozjela a bohužel v takovým množství, že opravdu nevím jak se toho teď zbavim Takže u mě s největší pravděpodobností došlo ke snížení imunity a to rapidně, teď se bouchám hlavou do zdi, že jsem do toho vůbec šla Předtím to bylo celkem snesitelný, teď už mě to velice otravuje život!
Pro jistotu jsem si objednala ještě ten betain HCL, prodávají ho v kapslích a mě zajímá jedna věc, můžu tu kapsli vysypat a rozpustit ve vodě a vypít a v jakém množství vody?? Zkoušela jsem doma vhodit kapsli (jiného prášku) do sklenici s vodou a ani náhodou se nerozpustila, jelikož mám trávení teď velice špatný, tak ani nevím jestli tam nějakou kyselinu mám v které by se to rozpustilo a evidentně v obyč vodě se to jen tak nerozpustí, nebo někdy asi jo, ale ne v žaludku Raději bych to tedy vypila ve vodě, bojim se podráždění jídnu, mám ho dost citlivej.
Taky jsem si objednala i ten ozovit, opravdu jsem zvědavá co to se mnou udělá. Ještě mě napadlo jestli plísně co mám v sobě nemůžou být aerobního původu, když na ně ani MMS nezabralo, myslíte že to je možný?
Pro jistotu jsem si objednala ještě ten betain HCL, prodávají ho v kapslích a mě zajímá jedna věc, můžu tu kapsli vysypat a rozpustit ve vodě a vypít a v jakém množství vody?? Zkoušela jsem doma vhodit kapsli (jiného prášku) do sklenici s vodou a ani náhodou se nerozpustila, jelikož mám trávení teď velice špatný, tak ani nevím jestli tam nějakou kyselinu mám v které by se to rozpustilo a evidentně v obyč vodě se to jen tak nerozpustí, nebo někdy asi jo, ale ne v žaludku Raději bych to tedy vypila ve vodě, bojim se podráždění jídnu, mám ho dost citlivej.
Taky jsem si objednala i ten ozovit, opravdu jsem zvědavá co to se mnou udělá. Ještě mě napadlo jestli plísně co mám v sobě nemůžou být aerobního původu, když na ně ani MMS nezabralo, myslíte že to je možný?
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Jen malý dotaz: nezapomněla jsi na střídání MMS s vitamínem"C" ? Ten by měl pomoci bílým krvinkám i celkové imunitě.Lenka87 píše:Jao, tak to jsem taky zvědavá jak odběry dopadnou. Já teda musím osobně říct, že po užívání MMS se mi kandida ještě víc rozjela a bohužel v takovým množství, že opravdu nevím jak se toho teď zbavim Takže u mě s největší pravděpodobností došlo ke snížení imunity a to rapidně, teď se bouchám hlavou do zdi, že jsem do toho vůbec šla Předtím to bylo celkem snesitelný, teď už mě to velice otravuje život!
Prospělo by taky užívání probiotik.....
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
Zkus na nějakou dobu vysadit uplně mouku a cukry - včetně ovoce ( obsahuje jednoduchý cukr ), dělej si klystýry z jablečného octa ( nejlépe domácího, jinak celkem slušný je v DM drogerce ) a zkus žužlat slunečnicový olej v puse ( cca 2 polevkové lžíce 20 minut, vyplyvneš hustší bílou emulzi, řádně pak vyčistíš zuby a vypláchneš usta hodně teplou vodou ). Je dobré také užívat jablečný ocet vnitřně.Lenka87 píše:Jao, tak to jsem taky zvědavá jak odběry dopadnou. Já teda musím osobně říct, že po užívání MMS se mi kandida ještě víc rozjela a bohužel v takovým množství, že opravdu nevím jak se toho teď zbavim
Já už opravdu zkusila všechno možné, včeně toho co jsi psala. Ovoce samozřejmě nejím vůbec už hodně dlouho. Ani hladovka mě nepomohla, takže s dietou se zázraky dít určitě nebudou. S tím olejem jsem to teda nezkoušela, ale nějak nechápu jak to má fungovat? Každopádně pro mě je potřeba něco silnějšího.
Vitamin C jsem při MMS nebrala - když se nemá. MMS jsem brala týden, nevim kdy bych ho měla zařadit, každopádně jsem nikdy žádný zázraky s céčkem nezaznamenala.
Vitamin C jsem při MMS nebrala - když se nemá. MMS jsem brala týden, nevim kdy bych ho měla zařadit, každopádně jsem nikdy žádný zázraky s céčkem nezaznamenala.
tak bez Vitaminu C to neni dobre, precti si pozorne vlakno uzivani MMS, kde se doctes, ze brani vit.c je velmi dulezite. MMS telo cisti, ale nedodava vitaminy, proto je nutno po 2- 3 hodinach dat telu cecko. A nebo na noc pred spanim, pokud jsi zadne mms-ko kratce pred tim nebrala. Vubec se nicemu nedivim, ze si myslis, ze mms nezabira. mms zabira velmi dobre, ale zalezi na kazdem jedinci jak s nim zachazi ci je ochoten si zde vlaknu neco pozorne precist. Ja jsem si pred branim precetla prvni vsechny zkusenosti a az pote jsem ho aplikovala !!!!!!!
http://www.emms.cz zde jsou vsechny nutne informace take dobre popsany.
http://www.emms.cz zde jsou vsechny nutne informace take dobre popsany.
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
S tím olejem jsem to teda nezkoušela, ale nějak nechápu jak to má fungovat? Každopádně pro mě je potřeba něco silnějšího.
Asi by tohle spíš patřilo do parazitů, ale někteří členové zde uváděli, že jim bíle potažený jazyk začal po oleji růžovět, zpravidla uváděli, že mají candidu. Já jsem v Malachovi vyčetla, že se jedná o bičenku, která se v ustech dá zlikvidovat právě žužláním oleje. Takže je možné, že nemají kandidu, ale bičenku, nebo obojí...
Jsi si jistá kandidou nebo to jen typuješ? Bylo by zajímavé žužlání oleje zkusit.
Ten jablečný ocet ti opravdu nijak výrazně nic nedělal, zkoušela jsi jak klyzma tak vnitřní užití podle doporučení dr. Jarvise?
Přikládám úryvek z knihy Malachova:
Pacientům se doporučuje cucání slunečnicového
nebo ještě lépe olivového oleje. Ráno na lačný žalu
dek naberete do úst vrchovatou polévkovou lžíci ole
je a cucáte jej tak dlouho, dokud se jeho konzistence
nezmění a nebude z něj vodnatá bělavá hmota; to trvá
zpravidla deset až dvacet minut. Potom si důkladně
vypláchněte ústa převařenou vodou nebo (ještě lépe)
výtažkem z pelyňku a k tomu žvýkejte trochu klikvy,
a pokud máte, zapijte to klikvovým moštem. Procedu
ru zopakujte i před spaním.
Tajemství efektivity této procedury tkví v tom,
že toxiny bičenek jsou rozpustné v tucích. Olej ob
sahuje kyselinu Irpoovou, která podporuje jejich růst
a zároveň slouží j a ko vábnička, která parazity přitahu
je a člověk se snáze zbaví j ak parazitů samotných, tak
i jejich toxinů.
http://anitram.files.wordpress.com/2011 ... cit-v0.pdf
Asi by tohle spíš patřilo do parazitů, ale někteří členové zde uváděli, že jim bíle potažený jazyk začal po oleji růžovět, zpravidla uváděli, že mají candidu. Já jsem v Malachovi vyčetla, že se jedná o bičenku, která se v ustech dá zlikvidovat právě žužláním oleje. Takže je možné, že nemají kandidu, ale bičenku, nebo obojí...
Jsi si jistá kandidou nebo to jen typuješ? Bylo by zajímavé žužlání oleje zkusit.
Ten jablečný ocet ti opravdu nijak výrazně nic nedělal, zkoušela jsi jak klyzma tak vnitřní užití podle doporučení dr. Jarvise?
Přikládám úryvek z knihy Malachova:
Pacientům se doporučuje cucání slunečnicového
nebo ještě lépe olivového oleje. Ráno na lačný žalu
dek naberete do úst vrchovatou polévkovou lžíci ole
je a cucáte jej tak dlouho, dokud se jeho konzistence
nezmění a nebude z něj vodnatá bělavá hmota; to trvá
zpravidla deset až dvacet minut. Potom si důkladně
vypláchněte ústa převařenou vodou nebo (ještě lépe)
výtažkem z pelyňku a k tomu žvýkejte trochu klikvy,
a pokud máte, zapijte to klikvovým moštem. Procedu
ru zopakujte i před spaním.
Tajemství efektivity této procedury tkví v tom,
že toxiny bičenek jsou rozpustné v tucích. Olej ob
sahuje kyselinu Irpoovou, která podporuje jejich růst
a zároveň slouží j a ko vábnička, která parazity přitahu
je a člověk se snáze zbaví j ak parazitů samotných, tak
i jejich toxinů.
http://anitram.files.wordpress.com/2011 ... cit-v0.pdf
Jani, zkoušela jsem ho akorát pít a nic, kupovala jsem ho ve zdravé výživě. Klysma je pro mě naprosto nemožné, není čas a klid Každopádně děkuju, ten olej určitě vyzkouším a ještě pouvažuju o tom octu a uvidím.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Existují případy, kdy se při užívání MMS (akt. kys. citr.) stav zhoršil natolik, že jedinci skončili v nemocnici - podáš mi vysvětlení? Já v tom mám jasno.neoanthropus píše:Jao čím môžeš podložiť to tvrdenie o zníženi tvojej imunity? Palo ty si kde nato prišiel že sa pri dlhodobom uživaní MMS imunita "vypína"? .....
U tzv. CDS se uvádí, že nezpůsobuje tolik problémů jako MMS - podáš mi vysvětlení? Já v tom mám jasno. naopak jsme tu hned ze začátku zavedli "pocitové" užívání MMS, které bezpochyby zachránilo několik jedinců před tím nejhorším.
Pokud jsem někde tvrdil, že se imunita "vypne", pak je to špatně. Síla imunity buď klesá (na dno) nebo stoupá.
A o HCl v krvi - bylo zjištěno, že HCl aktivuje bílé krvinky. Nemám k tomu co víc říct, jen snad to, že všechny pokusy, které jsem prováděl, tomu odpovídají a tím pádem s tím mohu jen souhlasit. Možná bys si měl přečíst celé toto a předchozí vlákno, abys byl trochu v obraze... Nechce se? Mě se asi taky přestane chtít odpovídat na takovéto dotazy...
Editována irelevantní část citace 13.3.2012 SDK
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Jedinci skončili v nemocnici - i ti, kteří aktivovali pomocí HCl. Proč? Předávkování, to je zcela jasná věc. Za to nemůže kys. citronová
U CDS se uvádí...Kdopak to uvádí? Kdo z fóra užívá CDS kromě mne? Jasně jsem napsal, že při vyšší dávce se mi lehce točila hlava, což je jeden z možných příznaků oxidačního stresu.
U MMS1 bylo zjištěno, že aktivuje bílé krvinky, ony zrychlí pohyb a aktivitu. Stačí číst knihu Zásady používání MMS.
HCl se objeví v krvi leda po injekci
Doplňování HCl před každým jídlem je věc výborná, pokud ovšem člověku chybí....
Jasně že je možné aktivovat MMS pomocí HCl, zrovna tak, jako dalšími v knize jmenovanými kyselinami. Ovšem, nikdo už nezaručí, jaké množství plynu do sebe člověk dostane. V tom případě nemusí být vůbec platné Protokoly vytvořené J.Humblem. Takže pozor
Palo, přestaň strašit lidi, po tvých vstupech neznalý člověk dostane strach MMS1 užívat
Co se týče aktivace bílých krvinek, tak to zdaleka neřeší všechno. O to rychleji zlikvidují patogeny a člověka to přetíží a množství bílých krvinek rychle klesá. Mnohem důležitější věc je vytvářet je. A to už dávno víme, že k mohutnému nárůstu BK dojde během několika hodin při větších dávkách vit.C se selenem a germaniem, což obsahují oříšky Kešu. Toto mám stoprocentně ověřeno opakovanými odběry krve, jak jsem o tom psal někdy v loni. Toto má průkaznou hodnotu....
Podle mých zkušeností a vyléčených rakovin je MMS1 naprosto v pořádku.
Batles
U CDS se uvádí...Kdopak to uvádí? Kdo z fóra užívá CDS kromě mne? Jasně jsem napsal, že při vyšší dávce se mi lehce točila hlava, což je jeden z možných příznaků oxidačního stresu.
U MMS1 bylo zjištěno, že aktivuje bílé krvinky, ony zrychlí pohyb a aktivitu. Stačí číst knihu Zásady používání MMS.
HCl se objeví v krvi leda po injekci
Doplňování HCl před každým jídlem je věc výborná, pokud ovšem člověku chybí....
Jasně že je možné aktivovat MMS pomocí HCl, zrovna tak, jako dalšími v knize jmenovanými kyselinami. Ovšem, nikdo už nezaručí, jaké množství plynu do sebe člověk dostane. V tom případě nemusí být vůbec platné Protokoly vytvořené J.Humblem. Takže pozor
Palo, přestaň strašit lidi, po tvých vstupech neznalý člověk dostane strach MMS1 užívat
Co se týče aktivace bílých krvinek, tak to zdaleka neřeší všechno. O to rychleji zlikvidují patogeny a člověka to přetíží a množství bílých krvinek rychle klesá. Mnohem důležitější věc je vytvářet je. A to už dávno víme, že k mohutnému nárůstu BK dojde během několika hodin při větších dávkách vit.C se selenem a germaniem, což obsahují oříšky Kešu. Toto mám stoprocentně ověřeno opakovanými odběry krve, jak jsem o tom psal někdy v loni. Toto má průkaznou hodnotu....
Podle mých zkušeností a vyléčených rakovin je MMS1 naprosto v pořádku.
Batles