Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Palo »

Lenka87 píše:Jeden jsem našla, píšou ve složení betain HCL (z řepy), je to ono, i když je to z řepy? :)
Jinak MMS mi zatim moc dobře nedělá, hlavně se mi hrozně nafukuje žaludek, tak nevím jestli se něco děje nebo ne. Jinak absolutně žádná změna.
No ač řepa je pro zdraví velmi dobrá a nedoceněná, řekl bych, že řepa spíše obsahuje betanin... Často se prodejci rádi pletou a nabízí Betain HCL, ikdyž jde pouze o Betain, který slouží zejména pro lov kaprů. Betain je chuťově nasládlý, Betain HCL je silně kyselý. Zde v ČR nabízí Betain HCL zde: http://www.swanson.cz/betain-hcl-120pcs-648mg
Avšak je to poměrně drahé bych řekl... Osobně si nechávám zasílat Betain HCL ze zahraničí větší množství, pro objednávky do konce tohoto měsíce platí cena 500 Kč (za balení 250 ks 600 mg tablet), od února za 750 Kč, zkrz nárůst dolaru vůči koruně a zvýšenou cenu poštovného ze 70 dolarů na 110 dolarů za balík (nemluvě o dalších poplatcích), toto zdražení by bylo neúnosné, pokud bych chtěl zachovat původní cenu...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Lenka87
Nový člen

Příspěvek od Lenka87 »

No to je odkaz na ten samý co jsem koukala, tam právě mají napsaný (z řepy). On to je asi jedný obchod kde to v ČR prodavají. Každopádně si to teda vezmu radši od tebe. Napíšu ti SZ

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

OK... Podle mě je to v tomto případě mylná informace, že pochází z řepy... V návodu se píše "užívejte před jídlem" a "neužívejte na prázdný žaludek", což se mi zdá protichůdné... Ten prodejce v tom má asi trohu zmatek :)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Lenka87
Nový člen

Příspěvek od Lenka87 »

Slávku děkuju. Já v podstatě našla to samý. Akorát je to stará adresa a telefon nesouhlasí s adresou. Podle telefonu je to na Praze 8 a je to zdravá výživa, což by tak nějak odpovídalo, ale pochybuju že to tam budou ještě mít. Zkusim zavolat a nebo se tam stavim. Neměcko to kdyžtak jistí. Akorát by mě zajímalo jestli si na to ty potvory neumí vytvořit rezistenci? Třeba nystatin mi neuvěřitelným způsobem pomohl do druhýho dne, ale po dvou měsích přestal účinkovat :(

Palo tak to jsi všímavý, každopádně je to docela úsměvný :) Jim se teda asi moc věřit nedá! Zprávu jsem ti poslala, tak snad dorazila

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Lenka87 píše: Jinak MMS mi zatim moc dobře nedělá ......
Nejen pro Lenku 87 :!:
Zbytečně zatěžujete fórum citováním odkazů, zejména těch dlouhých ----- :cry:

Když zadáte dole citovat, tak v otevřeném okně na odpověď zajeďte kurzorem za hranatou závorku odesilatele .....Lenka87"] a dejte Enter
Pak z původního textu ponechejte jen to co potřebujete a zbytek nemilosrdně smazat.
Konec citace ukončíte .../quote] Záměrně nepíši tu první hranatou závorku, musí tam být...

Pod takto vybraný text pak píšete svůj text ......
Vyzkoušejte si to a před odesláním zadejte příkaz Náhled (vedle okénka odeslat)
Díky
H.v.

PS- prošel sem ten odkaz na
http://www.dejsibacha.cz/home/newscbm_417436/12/
a fakt sem v nabídce tu Moringu nenašel. Ale má ji, bral sem 250 g sušiny za 920,- Kč = 750 kapslí velikost Nula! (tedy plním si tobolky sám), 1/2 kg tuším za 1500,- Kč.
Běžně se na trhu (v PC) nabízí 120 ks kapslí Moringy okolo 500,- Kč

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Moringu kupuji tady: http://www.ebay.com/sch/agoods2008/m.ht ... ksid=p3686. Poštovné je již v ceně.

Crayon
Stálý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Příspěvek od Crayon »

Prosím vás, můj taťka bere MMS 1 a 2 asi tak 2 měsíce kvůli rakovině prostaty. Hodnoty PSA v krvi se mu ale zvýšily... Může to být špatná reakce na MMS? Nebo jak si to vysvětlujete? Děkuji za názory.

milnem
Zasloužilý člen
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Příspěvek od milnem »

kutil píše: PS- prošel sem ten odkaz na
http://www.dejsibacha.cz/home/newscbm_417436/12/
a fakt sem v nabídce tu Moringu nenašel. Ale má ji, bral sem 250 g sušiny za 920,- Kč = 750 kapslí velikost Nula! (tedy plním si tobolky sám), 1/2 kg tuším za 1500,- Kč.
Běžně se na trhu (v PC) nabízí 120 ks kapslí Moringy okolo 500,- Kč
Psala jsem včera na uvedený odkaz a hned mi odpověděl.že Moringa se objeví v jeho e-shopu i velkoobchodě během února.

kutil
Zasloužilý člen

Příspěvek od kutil »

Crayon píše:Prosím vás, můj taťka bere MMS 1 a 2 asi tak 2 měsíce kvůli rakovině prostaty. Hodnoty PSA v krvi se mu ale zvýšily... Může to být špatná reakce na MMS? Nebo jak si to vysvětlujete? Děkuji za názory.
Ahojky,
naštuduj si MMS2, Modrou lagunu.
Pan Humble vymyslel toto mmsko (chlornan vápenatý) specielně na rakovinu prostaty i když působí v širším rozsahu.
Teď sem si všim že ji táta (tu 2) bere. Zkus se na ten chlornan zaměřit, možná to chce jiné dávkování......
H.v.

Crayon
Stálý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Příspěvek od Crayon »

Děkuju za reakci. Napadlo mě ještě, jestli se nejedná o počáteční zhoršení jako důsledek detoxu. Ale když to bere už tak dlouho, tak se mi to nezdá. Jinak zlepšení má co se týče proudu moči a celkově čůrání. Říkal "jak za mlada".

kutil
Zasloužilý člen

Příspěvek od kutil »

Crayon píše:Děkuju za reakci. Napadlo mě ještě, jestli se nejedná o počáteční zhoršení jako důsledek detoxu. Ale když to bere už tak dlouho, tak se mi to nezdá.
Nésu Mudrc, ale z pokusů na sobě vím že tělo reaguje na změny a pokaždé jinak.
Po odeznění (třeba i přerušení braní mmska) vždy lepší stav než počáteční.
Ta nemoc vzniká potajmů i několik roků, to nejde se jí zbavit ihned tak brzy...Chce to vydržať třeba i při snížených dávkách, když mu to nedělá dobře.
I když sou ty změny nepříjemný, furt je to lepší jak po klasické chemoterapii umírat na selhání IS-grrr. Mudrci si to zdůvodní jednoduše, zemřel na rakovinu, to vítě, těžká nemoc......
Nechci zlehčovat jejich práci, ale proč se tak zoufale brání jiným způsobům léčení :bhead:

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Crayon píše:Prosím vás, můj taťka bere MMS 1 a 2 asi tak 2 měsíce kvůli rakovině prostaty. Hodnoty PSA v krvi se mu ale zvýšily... Může to být špatná reakce na MMS? Nebo jak si to vysvětlujete? Děkuji za názory.
No, názor. Podíval jsem se kvůli tobě co o tom říká National Cancer Institute. Něco mi strašilo v hlavě, že jsem o tom někde nějakou zmínku už chytil a že se o tomhle testu zmiňovala dost neuctivě.

V kostce je to velice nespolehlivá metoda a sama o sobě je byzvýznamná. S tím, že otec toho raka má, se to poněkud mění, ale ne zas až tak moc. Ono stále je velice dobrá šanceš, že zvyšování PSA má na svědomí něco jiného. Vždy jde o prostatu, ale může to být zánětlivost, podráždění atd. včetně neznámých příčin a šance, že ten test je zavádějící sám o sobě, je velice dobrá. Podle toho zápisu bych to odhadl nejméně na 50%. Mluvíme tady o MuDrcké organizaci a lze se domnívat, že informace je spíše příznívá PSA testování, než negativní, takže ten test je možná ještě podstatně nespolehlivější, než přiznávají.

Sami uvádějí, že symptomy, fyzické vyšetření, ultrazvuk, magnetická resonance atd. jsou daleko spolehlivějšími vodítky než celé PSA markery.

Tady máš odkaz, jestli někdo angličtíte. http://www.cancer.gov/cancertopics/fact ... ection/PSA

Takže so to přeberte a zařiďte se. Hodně štěstí, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Ahoj Crayone,
taťka ať začne co nejrychleji brát jód (pro jistotu si doma udělat test na jód), třeba ve formě Lugolova roztoku a ihned se zaměřte na kontrolu pH moči a srovnání acidobazické rovnováhy!
Taťka odvádí dobrou práci s MMS1 a MMS2.
Nic se neboj, všechno bude dobré :D
Ahoj, Batles

jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

Ahoj,
Po vlastných skúsenostiach musím dať za pravdu Palovi, že užívanie MMS1 aktivované kyselinou citrónovou môže spôsobiť prudké zníženie imunity. Imunita mi klesla a angína sa ma hneď chytila s nevídanou silou. Dva mesiace sa dostávam zo silného zápalu kĺbov. Mudrci majú na to len antibiotiká a aj s nimi len strieľajú do vzduchu. Zistia, aké ABT ste užívali predtým a vyskúšajú iný typ. Po užívaní HCl sa mi dosť uľavilo a už sa viem hýbať oveľa lepšie. Palo díky.
Takže u každého bude priebeh liečenia s iným priebehom, ako píše Kutil.
Psychika pri liečení je tiež veľmi dôležitá a treba sa hlavne zbaviť strachu, ako sa o tom hovorí v tomto dokumente

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Příspěvek od jani »

jao píše:Po vlastných skúsenostiach musím dať za pravdu Palovi, že užívanie MMS1 aktivované kyselinou citrónovou môže spôsobiť prudké zníženie imunity. Imunita mi klesla ...
Pak tedy nerozumím tomu, že když byl můj manža nemocný - přepadla ho horečka, bolest v krku, šílená rýma, vzal si mms aktivované právě kyselinou citronovou a na třetí den byl zcela zázračně vyléčený a to bral mms jen několikrát málo za den, s nejvyšším počtem 5 kapek ( na hranici průjmu ). Pokud by tedy, jak je výše citováno, mms snížilo prudce imuninu, asi by se manža z nemoci nedostal do tří dnů, zrovna řádila nějaká viroza s vysokými horečkami a lidé marodili i pár týdnů.
Naposledy upravil(a) jani dne sob 21 led 2012 18:35, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“