Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Rozprava - 2015

Nemoderovaná část fóra.
Odpovědět
deʒa vy
Zasloužilý člen
Dal: 86 poděkování
Dostal: 95 poděkování

Re: Rozprava - 2015

Příspěvek od deʒa vy »

Vlčice píše:Čistě jednající osoba s čistým svědomím nemá zapotřebí v zájmu svého očištění produkovat megatuny smradlavého černého bahna
Že to píšeš zrovna ty kto na základe len svojích domnienok (dodnes si ničím čo nebolo len špekulatívnov domnienkov nepodložila svoje tvrdenia) verejne poškodzoval meno v tom čase končiaceho globálného moderátora.

Být sám sebou má za následok vyhostenie mnohými luďmi, podrobenie se prianiu iných má za následok být vyhosteným sám v sebe... Príroda nerobí žiadne skoky... Míerou chápania člověk pracuje na sebe, mierou nechápania na toho, kdo chápe víc...
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Trochu mě překvapilo, že "úplně nový člen fóra" už ve svém desátém příspěvku tak dobře "vidí" do dění fóra. Aby mě tahle "záhada" zbytečně nevrtala hlavou, tak jsem se na to trochu podíval - a už mám klid.
On na to milý deza vy totiž vůbec není sám, ale jedná se o kolektiv celkem čtyř nicků, kteří se spolu zřejmě radí u společného počítače a deza vy pak jejich společný úradek jenom přenese na sklo.
Takže žádná záhada :lol:

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

adam.benda píše:

......2) Jenže jeho předchozí "utržení ze řetězu"
......

Ještě vysvětli, co tím myslíš, protože ve spojení s Anrim tomu nerozumím.
Já, například, nějaké "utržení ze řetězu" vůbec nezaznamenala. Ale taky záleží na tom, čemu říkáš utržení ze řetězu ty a co pod tím rozumím já. Pro mě je to situace, kterou musí vidět i slepý a slyšet i hluchý, je to výbuch bomby.
Mě vlastně zaujalo to, co vypouštěla z úst Hanka. Jelikož ji čtu, tak po přečtení jejích příspěvků jsem zbystřila, protože jsem vůbec nevěděla, co se děje. Sluníčková Hanička a takové věci ji vycházely z pusy? Tak jsem se dala po stopě a to zpětně. :D
A teprve pak začalo to pravé peklíčko. Smečka se pustila do Anriho posilněna vědomím, že moderátoři jsou na jejich straně. Zbytek všichni víme.
A vůbec, připadám si jako kafomlejnek, furt opakuji to samé, vlastně všichni.
Naposledy upravil(a) sisa dne čtv 07 kvě 2015 8:26, celkem upraveno 1 x.

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Poo, ale on to netajil,řekl někde, kdo je, žádná záhada. :-)

deʒa vy
Zasloužilý člen

Příspěvek od deʒa vy »

poota píše:On na to milý deza vy totiž vůbec není sám, ale jedná se o kolektiv celkem čtyř nicků, kteří se spolu zřejmě radí u společného počítače a deza vy pak jejich společný úradek jenom přenese na sklo.
Poota ohováranie na základe vlastných vykonštruovaných domnienok ti ide naozaj dobre, no pravdou tiež je že mi to je naozaj záhadou ako je to zlučitelne so zverenou ti funkciou globálného moderátora. Žeby to už i u teba bolo podla tohto i tu na fore nie raz overeného scenára?
hanka píše: Manipulace je nepřátelský záměr manipulátora, kterého CÍLEM je poškodit vybranou osobu, vytvořit o ní nepříznivé mínění - ať už před jinými lidmi nebo dokonce před ní samou (vyvolat v ní pocity viny a pochybnosti o sobě), z čehož manipulátor následně těží.

Být sám sebou má za následok vyhostenie mnohými luďmi, podrobenie se prianiu iných má za následok být vyhosteným sám v sebe... Príroda nerobí žiadne skoky... Míerou chápania člověk pracuje na sebe, mierou nechápania na toho, kdo chápe víc...
poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

sisa píše:Poo, ale on to netajil,řekl někde, kdo je, žádná záhada. :-)
Někde někomu možná jo, ale na skle to nebylo!
Vícenásobné nicky jsou vždycky podezřelé tím, že se za nimi skrývají většinou nějaké nekalosti - proto je dosavadní pravidla nepřipouštějí a pokud vím, tak i sám Anri za ně dával trvalé bany.
Když já na jejich možnou existenci jenom upozorním, tak jsem rovnou označen za "ohovárača" - nemáš pocit, že se tady tak trochu měří dvojím metrem?
Ale nelam si s tím hlavu, budete tu mít jenom to, co si vy a Rival budete přát - já vám to nijak kazit nebudu.

Zdravím - poota

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

A odkud bych to vzala? Myslíš, že si s ním dopisuji? Četla jsem to v některém příspěvku.
Nechápu, proč si tak ublíženej?
Naposledy upravil(a) sisa dne čtv 07 kvě 2015 9:40, celkem upraveno 1 x.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

Vlčice píše:Čistě jednající osoba s čistým svědomím nemá zapotřebí v zájmu svého očištění produkovat megatuny smradlavého černého bahna a házet ho po ostatních, čehož jsme na FuP už čtvrt roku svědky.
Za tu dobu tady vzniklo rozlehlé a hluboké odkaliště, a málokdo je schopen bez znalosti pozadí a vazeb pochopit, proč se v té černé, mazlavé, lepkavé a smrduté hmotě dokonalý a charakterní A(&F) společně se spřízněnými muži a ženami s takovým gustem pravidelně rochní a donekonečna produkují a recyklují další a další bahno, aby ho měli pro ukojení svých zvláštních potřeb pořád dost.
... mno, konečně hezká příležitost, abych ti vrátil ten tvůj novinkovej styl, cos nám tu před časem předvedla ... klesám tudíž na chvíli na tvou úroveň a pouštím se do hlasitého vyvolávání ... tady by to totiž mohlo zabrat ještě líp než u <Bendy> ... :) ...

... čééérstvé vlčí chcanky, čééérstvé vlčí chcanky, ... óóbzvláště voňavé, véélmi vhodné pro založení vlastního odkaliště ...... čééérstvé vlčí chcanky ........

---------------------------------------------------------------------
... Vulface moc tě prosím, vymysli zase nějakou vtipnou odpověď, jenž by obohatila naše slovníky ...... něco jako jsi před časem napsala:
Vlčice píše: Na ten hysterák odkoukaný od cikánů Ti sere pes
... :laugh: :laugh: :laugh: ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

A to jsem se předevčírem radoval že na FUP bylo klidněji......
Kurňa kdo zase otevřel tu "voliéru".?! :D Ještě otevřít "kurník" a bude vymalováno ("sračkama a chcankama")

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
deʒa vy
Zasloužilý člen

Příspěvek od deʒa vy »

poota píše:Když já na jejich možnou existenci jenom upozorním, tak jsem rovnou označen za "ohovárača" - nemáš pocit, že se tady tak trochu měří dvojím metrem?
V tomto tvojom príspevku
poota píše:Trochu mě překvapilo, že "úplně nový člen fóra" už ve svém desátém příspěvku tak dobře "vidí" do dění fóra. Aby mě tahle "záhada" zbytečně nevrtala hlavou, tak jsem se na to trochu podíval - a už mám klid.
On na to milý deza vy totiž vůbec není sám, ale jedná se o kolektiv celkem čtyř nicků, kteří se spolu zřejmě radí u společného počítače a deza vy pak jejich společný úradek jenom přenese na sklo.
Takže žádná záhada :lol:

Zdravím - poota
neupozornuješ na tú možnosť ale ma z toho priamo obvinuješ. Poota bez doloženia tvojích dehonestujúcích tvrdení na moju adresu je v tejto veci zatial isté len to že v nej umyselne manipuluješ a zavádzaš - vedome klameš.

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

sisa píše:A odkud bych to vzala? Myslíš, že si s ním dopisuji? Četla jsem to v některém příspěvku.
Nechápu, proč si tak ublíženej?
Vůbec nejsem ublíženej, je mi to celkem lhostejné - jenom Tě můžu ujistit, že v žádném jeho příspěvku nic takového není.
Upozornil jsem na to, že celkem čtyři nicky, z nichž jeden je deza vy, přispívají ze stejné IP adresy. To je neoddiskutovatelný fakt - a můžeš si přečíst, jaké jsou na to reakce.
Nemůžeš se potom divit, když píšeme, že se jedná o úmyslné zavádění a ... - a vůbec, škoda slov :bye:

Zdravím . poota

deʒa vy
Zasloužilý člen

Příspěvek od deʒa vy »

poota píše:Upozornil jsem na to, že celkem čtyři nicky, z nichž jeden je deza vy, přispívají ze stejné IP adresy. To je neoddiskutovatelný fakt
Poota všetko sú to len tvoje domnienky, nože daj tu IP adresu na sklo nech sa jej ti čo sa v sieťarine naozaj vyznajú pozrú tiež trošíčku blišie na zúbok. Momentálne moja je 95.211.226.36

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Konečně, je to na Tvé přání, tak proč ne.

Uživatel deza vy má
6 příspěvků z IP 146.185.30.93
7 příspěvků z IP 95.211.226.36 a z téže adresy
9 příspěvků uživatel pbn
7 příspěvků uživatel feedback
1 příspěvek uživatel Dežo

Zdravím - poota

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

poota píše:.......- jenom Tě můžu ujistit, že v žádném jeho příspěvku nic takového není.

Zdravím . poota
Já to někde četla (myslím), ale nepamatuji kde. Odkud bych to jinak věděla?
Ale vždyť je to jedno, máš pravdu.

deʒa vy
Zasloužilý člen

Příspěvek od deʒa vy »

Poota ešte stále to nič z toho čo tvrdíš nedokazuje. Ak majú v prehliadači nainštavovaný tento https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... src=search doplnok, je to potom naozaj velmi pravdepodobné že majú identicku IP adresu s mojou. Ak dobre čítam, k dnešnemu dnu ho má nainštalovaných 542 938 uživatelov.

Odpovědět

Zpět na „Hyde Park nebo Kanál ?“