Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Nejen Ing. Hana Bláhová - dokumenty

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
viktoria
Stálý člen
Dal: 32 poděkování
Dostal: 18 poděkování

Re: Nejen Ing. Hana Bláhová - dokumenty

Příspěvek od viktoria »

Palo píše:Přišel mi mail od Hanky Bláhové. Mám povoleno ho uveřejnit zde na fóru.
Tato paní je lékařka, není parazitoložka, ale je naštvaná z dlouhého běhání po kolezích s nulovým výsledkem. Zakoupila si mikroskop a okamžitě, v každém odběru krve, jak píše, si potvrdila to, co jsem jí předtím naměřila. A to je laik. Naši parazitologové ani po osmém odběru nedokázali určit vlasovce mízního u Ladislava Hasmandy, hocha, který nevytáhl paty z České Lípy. Raději ho nechají 14 let rápit, než přiznat, že nerozpoznali elefantiázu, a i kdyby, tak ji nemají čím léčit, a i kdyby měli léky, tak neví jak léčit. Smutné. To tam určitě dej, i s fotkami.

Ahojte, aj u nás je podobný prípad:
http://www.topky.sk/cl/10/1346978/Ladis ... -do-Prahy-

môže to byť ten vlasovec? To je strašné, keď je niekto rozhodnutý dať si odrezať končatinu... tí lekári sú fakt takí blbí?
pekný deň

V.
Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Palo sem hodil skvělé fotky :good: Sice již se autorka nezmiňuje, zda to bylo prováděno metodou temného pole (Darkfield), nebo jinou metodou, což je škoda. Jak jsem ale zjistil, metoda temného pole (Darkfield) není diagnosticko-průkazná metoda, čili zase záměrná páska přes oči, aby se to nemuselo přiznat, pokud snímky byly provedeny touto metodou. Takže pak by byla opět marná snaha to otřískávat zabedněncům o hlavy. Prostě brání se tomu všichni zuby nehty, až je to už směšné a raději furt budou dělat laboratorní testy "průkaznýma metodama", ale co na tom, že jsou na dvě věci :roll: Pojišťovny to zacvakají a všichni jsou spokojeni, až na pacienta a raději se pošle na psychiatrii, aby se nějak utišil a byl klid.
Stejně jako Jonáš, který nechce být dáván do souvislosti s parazity vs. jeho metoda, čím dál více. Už se mi doneslo, že bude dokonce i rušit jednu svoji pobočku, kde právě se velkými parazity úzce zabývali. Ale není všem dnům konec, stejně měl v dobrých 15 z více jak 40 drenů, které vyrábí podstatné chyby. Jestli záměrných to už se asi nikdo nedozví. Jak se ne nadarmo říká, co si člověk sám pořádně neudělá, to prostě nemá :) V nejbližší době už Jonáš zase pojede svou slepou, ale pozlacenou víru zvanou Joalis, jako kdysi. Takže ona záměrná zaslepenost není pouze v klasické medicíně, ale taky v alternativě :roll:

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Craft píše: Takže ona záměrná zaslepenost není pouze v klasické medicíně, ale taky v alternativě :roll:
Ono už i v té alternativě začíná jít čím dál tím víc hlavně o peníze, čili žádný div :(

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
milnem
Zasloužilý člen
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Příspěvek od milnem »

Craft píše:Stejně jako Jonáš, který nechce být dáván do souvislosti s parazity vs. jeho metoda, čím dál více. Už se mi doneslo, že bude dokonce i rušit jednu svoji pobočku, kde právě se velkými parazity úzce zabývali. Ale není všem dnům konec, stejně měl v dobrých 15 z více jak 40 drenů, které vyrábí podstatné chyby. Jestli záměrných to už se asi nikdo nedozví.
Crafte,prosím,jaké Joalisky od něho považuješ za dobré?Díky.M.
Mimo téma (offtopic)
Teda ať dělám co dělám citovat na tomto fóru opravdu neumím a už mne to docela zlobí.Poota to před nedávnem někoho tady učil,ale mně to fakt podle toho nejde.M. :roll:

:idea: Nech hranatou závorku před textem i za textem netknutou a odmazávej jenom mezi nimi - poo.

jrompf
Stálý člen
Dal: 20 poděkování
Dostal: 45 poděkování

Příspěvek od jrompf »

Bol som zo zvedavosti na Biostyl 2013 a mali tam stanok Joalis. Iba to zhrniem: ak niekto vytvori konkurenciu na informatika, dajte tu prosim kontakt. Diskusia s nimi na temu parazity je strata vaseho casu (napr. plazmodia tu neexistuju).

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

poota píše: ... Ono už i v té alternativě začíná jít čím dál tím víc hlavně o peníze ...
:) Ale nezačíná. Vždycky to tak bylo. Rozdíl je jen v tom, co je v té které době považováno za mainstream a co za alternativní. V momentě, kdy nás někdo přesvědčí, že on ví líp než naše děděná přirozenost se vystavujeme podvodu a zneužití a to platí ve všem, nejen u zdraví. Žijeme ve světě iluzí, ve kterém jen naprosté vyjímky poukazují na realitu toho, že pomoct si musíme každý sám. Však už i Kristus učil lidi ryby lovit a ne kupovat.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
milnem
Zasloužilý člen
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Příspěvek od milnem »

Mimo téma (offtopic)
milnem píše: Teda ať dělám co dělám citovat na tomto fóru opravdu neumím a už mne to docela zlobí.Poota to před nedávnem někoho tady učil,ale mně to fakt podle toho nejde.M. :roll:

:idea: Nech hranatou závorku před textem i za textem netknutou a odmazávej jenom mezi nimi - poo.
Díky Pó,snad už to půjde.Uff... :jump: M.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Další přírůstky...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Opět něco dalšího, bohužel v DOCX...

Přehodil jsem to Palo do doc SDK

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Další kauza, přišla mi opět v DOCX, tak jsem zkopíroval text...

Kauza paní I.K. - ANGÍNA

Dobrý den, paní inženýrko,

chtěla jsem Vám vyprávět moji nejnovější zkušenost s MMS, z minulého měsíce. Rok co rok jsem mívala silnou angínu a 14 dní brala antibiotika. Loni poprvé - díky Vaší léčbě - jsem neměla žádnou. Letos po oslabení organismu mě přepadla v červnu. Lékař mi klasicky okamžitě nasadil antibiotika na 14 dní. S tím by souvisel minimálně další týden, než by moje tělo "rozchodilo" následky antibiotik. Tak jsem si řekla, budu brát tři dny MMS. Pokud mi nezabere, pak nasadím antibiotika. Naordinovala jsem si 3-4x denně 6 kapek vnitřně a k tomu kloktání, kdykoliv jsem byla schopna vstát z postele. Také jsem si dělala vnější obklady, protože jsem měla nateklý krk, a na dotek velmi bolel. První den i noc to byla hrůza, a váhala jsem, zda si nemám ulevit antibiotiky. Druhý den nastalo výrazné zlepšení, a třetí den nebyla po angíně ani stopa. Ještě dva dny mi pomalu mizel otok krku, ale už mě nic mě nebolelo, a fakticky mi nemoc "vzala" pouze dva dny na léčení. Jinak jsem fungovala naprosto normálně. Pro mě hotový zázrak!!! Všem to vyprávím jako důkaz, jak úžasně MMS funguje. Mějte se krásně, hezký večer, I.K.

Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

Michalitos
Nový člen

Příspěvek od Michalitos »

Dobry den

podla fora vidim že ste v kontakte s Ing.Bláhovou...zhánam na nu mailovy kontakt ohladom mojich zdravotnych tazkosti...podarilo sa mi zohnat blahova.ha@seznam.cz ale je nefunkcny...tak sa Vás chcem opytat ci by ste mi ho nemohol poskytnut, popripade jej preposlat moj mail čo som je pisal na hore uvedeny mail....

dakujem za akukolvek odpoved:-)

s pozdravom Michal

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Kauza pana ing. R.K.

BECHTĚREV, TINITUS, POLYNEUROPATIE...

Můj příběh začal v roce 1993. Zničeho nic mi začaly nesnesitelné bolesti a slabost. Nebyl jsem si vědom ničeho zásadního, co by to mohlo způsobit, vysvětloval jsem si to tehdy tím, že jsem vypil nepřevařené kravské mléko. /Dnes víme, že v mléce může být klíšťová encefalitida, brucella, zárodky parazitů…, ale patrně byl tehdy také souběžně poštípán hmyzem, kterého si nevšiml/. Bolelo mne všechno. Břicho – měl jsem velké křeče, svaly klouby, kosti, byl jsem extrémně zesláblý a psychicky na dně. Přijali mne v nemocnici u Svaté Anny v Brně, kde mne vyšetřovali na oddělení nemocí z povolání. Našli lymeskou borreliózu a další vyšetření přinesla diagnózu Bechtěrev IV. stupně. Sotva jsem chodil, cítil jsem se jako před infarktem, měl jsem hrůzu, že někde omdlím a spadnu, stále jsem sebou nosil nitroglycerin. Při prohlídce mi našli sklerotizaci aorty. V říjnu 1994 mi přiznali plný invalidní důchod. V roce 1995 jsem ležel v nemocnici v Bohunicích. Tři týdny mi dávali krystalický penicilín. Byl jsem čím dál slabší, až jsem jim spadl z postele. Pak jsem byl propuštěn do domácího ošetřování. Ještě v nemocnici jsem si ve stánku koupil dva časopisy, Regenu a Regeneraci. Tak jsem poprvé objevil, že existuje nějaká alternativa. Věděl jsem, že nemoc Bechtěrev je na jedné straně zánět, ale také tuhnutí a ukládání vápenatých solí do páteře, svalů a cév. Začetl jsem se do článků a začal jsem si vypisovat všechny zmínky a návody, jak se zbavit zánětu a aterosklerózy. Další alternativní literaturu už jsem hledal cíleně a stále jsem vypisoval. Kartičky s poznámkami jsem nosil sebou a hned jsem se snažil aplikovat vše, co jsem se dočetl. Začal jsem s tím, co bylo po ruce doma v kuchyni a vařil jsem si čaje z kurkumy, majoránky, bobkového listu- to byl velký průlom, z anýzu, fenyklu, lékořice, jedl jsem ananas, zázvor, pepř, česnek, cibuli, hlívu, brusinky, celer, grep, pil jsem zelený čaj a čaj z třezalky. Později jsem přidal byliny jako je měsíček, hřebíček, šalvěj, ta byla úžasná, rakytník, aloe, tužebník, ženšen, lípu, podběl, levanduli, Yuccu, echinaceu, eleuterokok, čaj roiboos, vilkakoru, mořské řasy, švédské kapky. Do roku 2006 jsem chodil do bohunické nemocnice, kde kontrolovali protilátky proti borrelii. Ty stále neklesaly. Oslovil mne článek v jednom z alternativních časopisů, že je dnes oslabena životní energie lidí. Rozhodl jsem se posilovat svou životní energii. Začal jsem cvičit Pět tibeťanů a cvičení Alung-gong. Chodil jsem na procházky, objímal stromy a opakoval si, že je mi 55 let, jsem mladý, zdravý a plný sil. Změnil jsem myšlení a přestal sám sebe považovat za nemocného. V té době už jsem mohl odložit IBUPROFEN a DIMEXOL, které jsem bral pro nesnesitelné bolesti. Od roku 1998 do roku 2012 jsem jezdil do lázní Slatinice, kde mi vždy hodně pomohli. Začal jsem tam dokonce chodit tančit. Uvědomil
jsem si, že zbavit tělo zánětu je jedna věc, ale druhá část plánu spočívala ve snaze zbavit tělo ztuhlosti. Napadlo mne, že Bechtěrev a ateroskleróza vlastně musí souviset, že ukládání vápníku v páteři a v cévách musí mít stejný základ. A opět jsem studoval a četl vše, co jsem našel o kornatění tepen a páteře. Zjistil jsem, že ARGININ uvolňuje svaly a vypsal jsem si, ve kterých potravinách se nachází. Přirozený arginin je v mrkvi, dýních, v celeru, rajčatech, olivovém oleji, ostružinách, třešních, v sóji, v ořeších, v červeném víně, v červené řepě, fazolích, česneku a zeleném čaji. Také jsem se dočetl, že Bechtěrev je porucha hormonální a všichni Bechtěrevici potřebují dodávat FYTOESTROGENY. Kotvičník, ploštičník, měsíček, řebříček, meduňku, třezalku, šalvěj, anýz, fenykl, rybíz, červené víno, slunečnicová semínka a olej, kontryhel, kozlík, ženšen, česnek. Jak vidíte, některé se opakovaly. Důležitý byl také POHYB. Rozcvičoval jsem páteř. Třetí část plánu bylo posílit oběhový systém a srdce. Jedl jsem ANTIOXIDANTY, VITAMÍNY a MINERÁLY. Užíval jsem beta-karoten, selen, zinek, vitamín C, lecitin, omega-3 mastné kyseliny, chrom, hořčík a zinek. Stále mne však ještě bolely klouby a svaly, nejvíce mne pálilo levé stehno. Nejdříve jen při delší námaze, později i po pár krocích. Bolest se stupňovala a po čase byla nepřetržitá. Nenechala mne vyspat, chůze byla utrpením. Dokonce ve mně sílila myšlenka, jak by to bylo krásné, kdybych si mohl nohu nechat uříznout a bleskla i myšlenka na škončení života. Zvýšil se mi tlak. Přidalo se hučení v uších, které opět postupně stále sílilo. Bylo to k nesnesení. Pak jsem se dozvěděl o metodě MUDr. Jonáše a zajel jsem k němu. V Brně jsem si pak našel poradkyni firmy Joalis. Bohužel jejich postupy mi nepomohly. Nepomohli mi ani lékaři na ORL, ortopedii a neurologii. Pak se mi dostala do ruky kniha ing. Bláhové Deník poradce a její závěry se mi zdály logické. V Regeně paní ing. psala, že léčba tinitu je boj s živým nepřítelem. Objednal jsem se k ní a začátkem ledna 2013 proběhlo první měření. Paní inženýrka naměřila pomalé viry, prvoky, plasmodia, echinokoka, svalovce, hlísty a několik druhů vlasovců. Ti byli všude. V na mozku a v páteřním kanále echinokok, v zádových svalech svalovci a dirofilária, v kloubech plasmodia, na nervové soustavě pomalé viry, v zažívání améby. V uších tři druhy hlístů, plasmodia a vlasovci, v cévách a žilách plasmodia a vlasovci. Dostal jsem preparáty PERIFERNÍ NERVY, AURIDREN, PLASMODIA, DIROFILARIA, PARAPARA. Doporučila mi MMS1, Ivermectin a Hetrazan. Dále jsem užíval Vermox, Entizol, Albendazol, Praziquantel. Od Mgr.Podhorné jsem si koupil kapky PLASMOFIT, GREP, HELMIFIT, Ořešák americký. Na kontrole 13. 5. 2013 jsem mohl s radostí nahlásit, že nesnesitelné pálení a bolesti kůže na stehně zmizelo!!! Tinitus je slabší, ale zatím trvá. Znovu si pročítám knihu Deník poradce a dělám si výpisky. Obdivuji znalosti medicíny, za které by se nestyděl vysokoškolský profesor. Úspěšně se tu léčí příčiny, nikoliv symptomy nemocí. Na druhý měsíc jsem dostal ARTIDREN, POMALÉ VIRY, PLASMODIA, MUSCUDREN. Na kontrole 13. 5. 2013 ještě měříme zbytky všech druhů
parazitů. MMS zvedáme na dvakrát denně 6 kapek, opakuji praziquantel a dostal jsem rozpis na zesílenou kúru Ivermectinu a Hetrazanu. V uších mám už jen samé vlasovce, přesně jak paní ing. popisuje v Regeně. Užíval jsem kapky NEURODREN, MINDDREN, PLASMODIA, CORTEX. Rozhodl jsem se, že jestliže titintus rovná se vlasovci, zatočím s nimi. Dobrovolně jsem si MMS zvedl na třikrát denně 6 kapek, koupil navíc několik ivermectinových past a měsíc den co den užíval po jednom dílku.
Kontrola 12. 9. 2013 Nebolí mne klouby, nebolí mne záda, nebolí mne noha, a nešumí mi v uchu!!!! Pořezal jsem, naštípal a uložil na zimu 2 kubíků dřeva. V pohodě ujdu 10 kilometrů. Mám plno životní energie, cítím se jako nikdy, cítím se lépe než v padesáti letech. Tlak mám 142/68. Ing. R.K.
Komentář HB: Pan K. ročník 1939!, dle diagnóz y ,, bechtěrevik IV. stupně“, mi dnes předvedl, jak se ohne v pase a dotkne se rukama podlahy. Největší radost mám z jeho vyléčeného tinitu. Detoxikační mapa je dnes celkem prázdná, až na drobnosti na prostatě. /prvoci a vlasovci/.Dokážeme urologovi, že i ve čtyřiasedmdesáti letech se zvětšená prostata dá vrátit do normálu. Mám velké štěstí na klienty.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Michalitos píše:podla fora vidim že ste v kontakte s Ing.Bláhovou...zhánam na nu mailovy kontakt...
Bohužel H. Bláhová je natolik zatížená, že se rozhodla omezit e-mailovou komunikaci.

Osobně považuje za shodně kvalitní poradce (jako je ona) tyto poradce: Šilingerová (Písek, silingerova.h@seznam.cz), Bulišová (Brno, mariebulisova@seznam.cz), Hroudová (Děčín, aaivca@seznam.cz).

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Hanka Bláhová mě poprosila, abych tu uvedl videonávod na jaterní a žlučníkovou očistu.
Dříve jsem jí ho poslal, zdroj byl zřejmě odtud z fóra, ale řekl bych, že by se hodilo toto fajn video zopáknout v tomto vlákně.

[youtube][/youtube]

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“