Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Koloidní stříbro

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: KS oralni uziti

Příspěvek od poota »

JardaXXX píše:... ale ten je urcen k natirani na pokozku, ja myslel, ze se da i uzivat oralne, ...
Nejsem si jist, jestli to vysvětluji úplně přesně, ale kdyby ne, tak to někdo, prosím, doplňte.
Jedná se o jistou administrativní "fintu". Pokud někdo něco prodává, podléhá to určitým pravidlům. Jako potravinu může prodávat pouze věci, jako potraviny schválené. Jako lék tedy pouze léky, pod potravinovými doplňky pouze potravinové doplňky, a tak dále. Klasickým příkladem je třeba Stevia Rebaudiana, která slouží jako výborné přírodní sladidlo, ovšem pro toto použití je i jako potravinový doplněk zakázána. Ovšem dá se používat k ošetřování pleti, takže je v prodeji jako kosmetický přípravek. Tím je prodejce dostatečně krytý, protože neprodává sladidlo, ale vodičku na kůži. Jestli si to někdo omylem nebo schválně kape do čaje, tak to už se ho netýká, protože on svoje povinnosti splnil.
Stříbro jako takové je uváděno jako látka nebezpečná a poškozující zdraví. Někde je to definováno úplně přesně, ale hledat se s tím nebudu. Takže nikdo nemůže výrobek, obsahující stříbro, prodávat jako vhodný k požívání. Zřejmě právě někde tady bude kořen té "nesrovnalosti". Ostatně kolem nás je spousta věcí, které "nejsou to, co jsou" a nebo "něco jsou, ale nesmí se jim tak říkat" a to "sou právě ty paradoxy". :D
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
JardaXXX

KS a uziti oralne

Příspěvek od JardaXXX »

souhlasim, alternativni medicina je umyslne odstranovana, proto se KS umyslne radoby zakonama umlcuje pred lidma, jde prece o prachy velkych farma firem, i lekaru, proto rikaji ze to je spatne, protze veci jako KS a MMS urcite pomahaji, kdyby to tyhle NWO vlady sveta rekly na rovinu co umi, tak by cely system zdravotnictvi zkolaboval, oni preci musi vyrabet tuny zbytecnych antibiotik, nejde o to aby clovek byl mrtvy, ale aby byl zivy, ale nemocny cely zivot, je to hnus na tomto svete :-P
no ale dost, tak ja se ptam mohu to normalne uzit? zkousim to poprve, tak takovej malaj strasak mam, i kdyz vim, ze to nic neudela :-P
na jednych strankach jsem nasel toto:

Ag100 Koloidní stříbro - maximální jakost a bezpečnost pro uživatele.
Ag100 Koloidní stříbro se vyrábí ve Velké Británii. Výrobce garantuje nejvyšší jakost, účinnost a bezpečnost při používání preparátu díky vhodné koncentraci částic stříbra, která činí 10 mg/l (10ppm) a příslušné velikosti těchto částic.

Dávkování:
1/2 až 1 čajová lžička denně, dávku lze zvýšit na 4 lžičky denně, po dobu 14 dní až 6 lžiček denně.

cili mam se do toho pusit? :-P

poota
Zasloužilý člen

Re: KS a uziti oralne

Příspěvek od poota »

JardaXXX píše:...cili mam se do toho pusit?
V tomhle vlákně máš celkem 67 stránek převážně o koloidním stříbře, máš ho koupené, a nevíš, jestli to máš zkusit? :D :shock:
Ale vážně - jestli nemáš žádné zdravotní problémy, tak proč bys to zkoušel - leda ze zvědavosti, ale stejně se nic nedozvíš, protože Ti to nemá co dávat do pořádku - takže je to zbytečné, ale můžeš aspoň zkusit, jak to chutná.
Pokud máš nějaké zdravotní problémy, tak to zkus, a zjistíš na vlastním těle, jestli a jak to funguje. Jenom Ti zkusím připomenout, že se to vstřebává pouze sliznicemi, to znamená jenom do té doby, než to spolkneš. Pak už se na to vrhnou kyseliny a začíná rej podobný tomu, který se odehrává se světlocitlivými vrstvami v temné komoře.
KS-guru habana používá k aplikaci přímo do ústního otvoru postřikovací nádobku na květiny (soukromě to nazývám "ct-ct") a nepochybně dobře ví proč. O další rady, pokud již nejsou ve vlákně, se obrať na někoho znalejšího, než jsem já.
Zdravím - poota

JardaXXL

KS

Příspěvek od JardaXXL »

diky, no ja nechodim k lekarum, nebyl jsem u nej 15 let :-D, nejak jim neverim, jdnou za rok dostanu chripajznu, nebo tak neco, ale to vylezim, ale zjistuju ze mne zacina posledni roky bolet co se da, asi mam ty kvasinky v tele, nejim zrovna zdrave, prej jsem nedoslychavej, blbe se mi dejcha, jsem malatny, rychleji se unavim, nez kdysi, zada mne boli, mam zkrivenou pater, nejak se mi poseldni dobou cim dal vic roji opary divne skvrny na tele o kterych jsem nem doted sajnu, hlava boli castejc atd., asi mam nekde v tele za ty roky v tele tolik svinstva a patogenu, ktere mi hnijou v tele, mozna to je tema chemtrails taky co na nas sypou ty jedy, nikdy jsem zadne antibiotika nebral, snad jen acylpyrin, strepsily a pod. s.acky :-P, a dozvedel jsem se o zakazanem KS a MMS, tak to chci vyzkouset, verim ze mi to pomuze, ale k lekari mne nikdo nedonuti jit, to az nudu na smrtelne posteli snad, stejne jim neverim, jsou to jen bussiness lidi, kteri si rikaji doktori :-D

ale diky za rady, jak rikam forum mam proctene, proctu ho opet dokola, tim se clovek uci samozrejme, jinak jak si to myslel s tema sliznicemi? jako ze to ucinkuje jen kdyz se to travi oralne? to ze tam pisou ze se s tim muze natirat oblicej, ruce, to nepomuze?

diky, zatim

poota
Zasloužilý člen

Re: KS

Příspěvek od poota »

JardaXXL píše:...jinak jak si to myslel s tema sliznicemi? jako ze to ucinkuje jen kdyz se to travi oralne? to ze tam pisou ze se s tim muze natirat oblicej, ruce, to nepomuze?
Když to natřeš na kůži, tak to samozřejmě pomůže. Teda na tý kůži, a nejspíš jenom zvenku.
Pokud to chceš dostat dovnitř do člověka, tak musíš skrz nějakou tu sliznici. Počvachtat to třeba v puse. Jak to polkneš, tak už to potom jenom "proteče", a mám dojem, že celkem bez užitku.
Zdravím - poota

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

JardaXXL píše:diky, no ja nechodim k lekarum, nebyl jsem u nej 15 let :-D, nejak jim neverim, jdnou za rok dostanu chripajznu, nebo tak neco, ale to vylezim, ale zjistuju ze mne zacina posledni roky bolet co se da...
Zkus nějakou diagnostiku, třeba Salvia (tu doporučuju), ale běž k někomu, koho někdo doporučí a ať má tento "Salvia diagnostik" i parazitní sadu, jinak je Tvoje návštěva u něho zbytečná. Co jsem tam byl, jsem se dozvěděl dost věcí co mě celej život nahlodává a průběžně mi to všechno začíná docházet :) KS pomůže na chřipajznu a je super na plísně - když jsou "cítit" nohy a užívá se vnitřně. MMS není tak dobré na plísně, ale umí toho mnohem víc :) A když se to zkombinuje ještě s koňskou dávkou česneku, neexistuje, abys měl ještě někdy chřipajznu :)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
JardaXXX

KS

Příspěvek od JardaXXX »

mno nasel jsem jak to uzivat a polykani nevadi:
Koloidní stříbro se podává orálně při léčbě téměř všech obtíží. Roztok je vstřebáván z úst do krevního oběhu a následně do buněk. Někdy je potřeba roztok používat současně orálně a zevně, jako v případě akné. Stříbro je vylučováno ledvinami, lymfatickou soustavou a ve střevech.
- profylakticky: až 1 lžička denně (kolem 5 ml)

to tak ja pujdu k nejakemu samanovi(ne ze bych jim neveril, lepsi nez doktori :-D) a on mi rekne ze jsem si nahromafil rakovinu, aids, alzheimra, prste vse, ne diky to nemusim vedet, ale diky, nejdriv zkusim praktikovat to KS a MMS az mi prijde a uvidim, doted ziju, tak zatim to jde :-D

diky

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

JardaXXX píše:...to tak ja pujdu k nejakemu samanovi(ne ze bych jim neveril, lepsi nez doktori :-D) a on mi rekne ze jsem si nahromafil rakovinu, aids, alzheimra, prste vse, ne diky to nemusim vedet...
Pak jsi jak Ti lidé, co tvrdí, že všechno je jen psychická záležitost. Pak se vykašli na KS i MMS a zfuč do vlákna Etikoterapie :lol:

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Ireneus
Nový člen

craftgen

Příspěvek od Ireneus »

Mimo téma (offtopic)
caute . potrebujem pomoct . chcem si zakupit generator na vyrobu KS craftgen. na stranke su dva kontaktne emaily skusal som obidva ale nikto nereaguje . neviete iny mail alebo iny kontakt ??? preslo uz vyse mesiaca a stale nic ... vdaka

Johny5

predmet

Příspěvek od Johny5 »

Mimo téma (offtopic)
Je mozne,ze tvuj email skoncil ve spamu,mi to obcas taky dela,zkus Craftovi poslat SZ. Nebo muzes zkusit jej kontaktovat na craftcom.net.

Ireneus
Nový člen

craftgen

Příspěvek od Ireneus »

Mimo téma (offtopic)
craftcom.net je nejaky blud mas na mysli craftgen.net tam su dva mejly skusal som obidva ..skusim znovu mozno ten spam hm

Johny5

craftgen

Příspěvek od Johny5 »

Napsal jsem to dobre http://www.craftcom.net. Schvalne se podivej,kdo je autorem tech clanku. Vim to,protoze ho znam odsud. Pak se kvuli zdrav.problemum zacal velmi aktivne zajimat o alternativni lecbu a vytvoril web o zdravi a pak http://www.craftgen.cz a jeho pristroj na vyrobu kol.stribra mam uz dlouho a spokojenost.

xxxxx

busýnes

Příspěvek od xxxxx »

Jak se dá bezvadně podruhé prodat telefoní nabíječka, a dva stříbrné dráty...Ono to navazuje. Když je někdo ochoten, koupit 0,1 gramu stříbra za 60 korun, proč mu ho nestřelit ?

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Blešák

Příspěvek od rival »

Habanův koloidek 0,5l a 1l je možno koupit zde v Blešáku.

rival - živý člověk - suverén
Návštěvník

Jenom informace

Příspěvek od Návštěvník »

A 1:1000 solution of colloidal silver to H2O2 increases the efficacy of colloidal silver by up to 100 times against bacteria. The increased bioavailability reaction using colloidal silver and H2O2 results in a delivery mechanism that increases adsorption of silver directly into tissues. Dilute the H2O2 to the desired concentration, then add the colloidal silver to the solution. The amount of hydrogen peroxide to use will depend on the type and quality of colloidal silver. The higher the particle content, the more hydrogen peroxide will need to be used. A 3% H2O2 solution with colloidal silver is much more reactive than standard 3% H2O2 solution.

http://drinkh2o2.com/#drinking-hydrogen-peroxide

P.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“