Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Všeobecná diskuze
-
- Nový člen
tobolky
Ja som si to plnila len a len do toboliek,lebo som nemohla tú chuť ani cítiť.Ale musíš si to robiť vždy čerstvé,ináč sa to ani nedá už ked to držím v ruke tak sa to začína rozleptávať.
-
- Stálý člen
- Dal: 20 poděkování
- Dostal: 45 poděkování
MMS a ortut ?
Uz dlhsiu dobu pouzivam MMS (1+2), ale taktiez sledujem rozne iné informacie na internete.
Jedno z informacii je napr. obsah ortute v ockovacich latkach.
V jednej technickej specifikacii som objavil, ze Chloritan sodny moze obsahovat aj nepatrne mnozstvo ortute, olova....: linka
Poskodenie nepatrnym mnozstvom ortute: video
Výskum Univerzity v Calgary, ako ortuť a hliník poškodzujú mozog: original, Stuttgart - video 1 , video 2 , video 3 .
Je NaClO2 na nasom trhu cisty, bez tazkych kovov?
Co si prosim Vas o tomto myslite ?
Jedno z informacii je napr. obsah ortute v ockovacich latkach.
V jednej technickej specifikacii som objavil, ze Chloritan sodny moze obsahovat aj nepatrne mnozstvo ortute, olova....: linka
Poskodenie nepatrnym mnozstvom ortute: video
Výskum Univerzity v Calgary, ako ortuť a hliník poškodzujú mozog: original, Stuttgart - video 1 , video 2 , video 3 .
Je NaClO2 na nasom trhu cisty, bez tazkych kovov?
Co si prosim Vas o tomto myslite ?
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: MMS1 a ortut ?
Nazdar J,
Pokud literatura neuvádí kvalitativní rozbor, je informace o tom, co vše která "chemikálie" obsahuje na nic. V očkovacích látkách se rtuť skutečně vyskytuje, ale slovo rtuť zdaleka nevystihuje jedovatost používaného rtuťového konzervačního prostředku.
Pokud jde o MMS, rohlíky, mrkev, vodu, cokoliv, najdeš v tom všem více méně celou Mendělejevovu tabulku, pokud na to máš vybavení. Najdeš ji a v každé lahvi, ve dřevě a kovu atd. Výrok, že MMS obsahuje nepatrné množství rtuti je tedy s nejvyšší pravděpodobností naprosto pravdivý, nicméně definitivně k ničemu.
Ahoj, Slávek.
Pokud literatura neuvádí kvalitativní rozbor, je informace o tom, co vše která "chemikálie" obsahuje na nic. V očkovacích látkách se rtuť skutečně vyskytuje, ale slovo rtuť zdaleka nevystihuje jedovatost používaného rtuťového konzervačního prostředku.
Pokud jde o MMS, rohlíky, mrkev, vodu, cokoliv, najdeš v tom všem více méně celou Mendělejevovu tabulku, pokud na to máš vybavení. Najdeš ji a v každé lahvi, ve dřevě a kovu atd. Výrok, že MMS obsahuje nepatrné množství rtuti je tedy s nejvyšší pravděpodobností naprosto pravdivý, nicméně definitivně k ničemu.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: MMS1 a ortut ?
MMS má, mimo jiné účinky, také chellační schopnost, to znamená, že dokáže vázat i ionty kovů, takže od nich tělo čistí. Že by chloritan kovy do těla vnášel jsem nikde nenašel, ale třeba špatně hledám.jrompf píše:.. V jednej technickej specifikacii som objavil, ze Chloritan sodny moze obsahovat aj nepatrne mnozstvo ortute, olova...
Humbuk se rtutí je docela srandovní - zákonodárci se na jedné straně snaží o to, aby nás chránili před sebemenším rizikem styku se rtutí a na druhou stranu nám zakazují netoxické žárovky a nutí nás používat úsporky, obsahující rtuť. A přitom jediné, jak nás před tou rtutí z úsporek chrání, je jejich doporučení, abychom ty dosloužilé opatrně odkládali do k tomu určených nádob - aby se při tom nerozbily.
Jejich starost o naše zdraví je až dojemná!
Jenom škoda, že z toho příliš okatě čouhá jejich snaha nás pod záminkou ochrany našeho zdraví ještě lépe a radostněji oškubat!
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Üterý, Prima 21:20
Zaslechl jsem, že v úterý (25.10. 2011) bude na Primě v 21:20 hod. o chloritanu.
Může tuto informaci někdo potvrdit?
Může tuto informaci někdo potvrdit?
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Bardioc
- Starší člen
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 74 poděkování
Re: Üterý, Prima 21:20
jj, pořad Soukromá dramata.
Žádná budoucnost nenapraví, co zmeškáš v přítomnosti. A. Schweitzer.
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
V úterý 25.10.11 bude na Primě reportáž o užívání MMS s Jimem Humblem.
Pořad Soukromá dramata
Čas: 21:10.
případně archív
http://prima.stream.cz/soukroma-dramata ... dramata-42
díl o MMS ( 43 ) bude samozřejmě zařazen do archívu až po odvysílání
Pořad Soukromá dramata
Čas: 21:10.
případně archív
http://prima.stream.cz/soukroma-dramata ... dramata-42
díl o MMS ( 43 ) bude samozřejmě zařazen do archívu až po odvysílání
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Díky!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Üterý, Prima 21:20
Tak reportáž dopadla celkem obstojně. Lidé s úspěchy a odborníci s varováním. Potěšilo mě, že MMS dával svým pacientům doktor, který si MMS celkem chválil. Čekal jsem, že najdou někoho, který vzpomíná na MMS se silnou hořkostí, kupodivu se tak nestalo.
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
MMS
Také jsem byl docela příjemně překvapen!
Myslím, že tato reportáž oslovila dost lidí.....
Reportáž ke shlédnutí a stažení už je zde: http://prima.stream.cz/soukroma-dramata ... dramata-43
O MMS se začíná hovořit okolo 22. minuty.
Reportáž ke shlédnutí a stažení už je zde: http://prima.stream.cz/soukroma-dramata ... dramata-43
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: MMS
Pár věcí mne tam zaujalo, zejména klobouk Jima Humble a ten kámen co na něm měl. Skoro bych řekl že ho tam nemá jenom tak, vypadal jak čaroděj.Batles píše:Také jsem byl docela příjemně překvapen!
Jinak se mi líbili odborníci na slovo vzatí jak připustili "samovolné" vyléčení rakoviny a přitom ti samí na slovo vzatí odborníci sepsuli MMS bez zajýchkoliv zkušeností. To je fakt na palici tituly asi opravňují ke kecání do všeho aniž by o tom člověk cokoliv věděl. Pak ten strach z jedné kapky MMS asi v 1dl vody, teď bych možná kecal ale není mnoho běžně dostupných látek které by v ředění 1:2000 mohly způsobit vážné problémy.
Nezbývá než popřát všem mnoho úspěchů v léčení MMS a díky tomi i co nejmenší závislost na farmakomafii.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
?????
Zdravím
jako laik nechemik se ptám
proč někdo říká chlorid oxid a někdo chlor dioxid ???
to může mít vícero pojmenování?
jako laik nechemik se ptám
proč někdo říká chlorid oxid a někdo chlor dioxid ???
to může mít vícero pojmenování?
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Nový užívateľ MMS - prosím o radu
som nový užívateľ MMS1 . Manžel ( vek 66 rokov) je vážne veľmi chorý, Má cukrovku liečenú inzulínom, vysoký krvný tlak a hrozí mu zlyhanie obličiek, to sú hlavné zdravotné problémy. Má samozrejme aj iné, ktoré vyplynuli z cca 20 rokov užívania množstva medikamentov a ich vedľajších účinkov. Dnes sme začali s podávaním MMS1, chcem sa opýtať naozaj mám mu vysadiť všetky tzv lieky ? Cíti sa veľmi slabý, unavený a nemá chuť do jedla. Kto mi poradí ? a prípadne bude ochotný moje prípadné ďalšie otázky zodpovedať. ( Najnovšiu knižku o MMS mám) .
vopred ďakujem
vopred ďakujem
-
- Stálý člen
- Dostal: 2 poděkování
Re: Nový užívateľ MMS - prosím o radu
Můj názor, mohu li. Léky může vysadit pouze lékař, který je předepsal. MMS není lék, jen zbavením se spousty cizopasníků pomáhá tělu aby si s problémy poradilo samo. Takže si myslím léky brát a pokud lékař zjistí že již nejsou třeba vysadí je sám . Je to jen můj názor, nikoliv rada ani návod. Záleží na každém jedinci co a jak ...