Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Gaia »

zkoušel jste někdo TRIGELM?
Protiparazitická kůra ze sibiřských bylin

akvarista
Starší člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od akvarista »

cherry píše: K tomu hřebíčku-s ním se musí opatrně, protože účinná látka je eterický olej a ty jsou v podstatě jedovaté. Stejně jako z tea tree atd. mají se používat i na kůži velmi opatrně, ve velkém množstí se s tím může člověk asi otrávit nebo přinejmenším dost poškodit zdraví. Kdysi jsem si nakoupila dost čistých es. olejů a tahle informace mi uvízla v paměti. Je dost možné, že množství hřebíčku, jaké užíváš, je dost i na tebe. :ethink:
Ahoj!
To mě taky napadlo,jestli ten hřebíček nenadělá víc škody než užitku.Asi ho vynechám a dám jen léky nebo volno protože jsem od včerejška šíleně unavenej,jakoby přiotrávenej(pondělí ivermectin,středa hřebíček a lugol).Asi je toho od ledna už na mě moc a dám si pauzu.V pátek dám ještě ivermectin,příští tejden očistu jater a pak zkusim nebrat nic a bejt co nejvíc v pohodě.Zatím je mi totiž hůř než na začátku-říkám si že jsem neměl začít sledovat tu krev,aspoň bych nevěděl na čem jsem a měl relativní klid.No snad bude líp až bude venku zas hezký počasí.
Chci se tak nějak zeptat všech jaký je váš názor na škodlivost hřebíčku,pelyňku a jiných bylin v porovnání se škodlivostí léků(antihelmentik) pro a proti atd.
Já jsem s léky teprv na začátku ale zdá se mi že jsou víc v pohodě než byliny.

Anka
Stálý člen
Dal: 11 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Anka »

Ahoj,ja beru jen prazi a zentel,vcera jsem mela prazi a opet zachvat koprivky asi 3 hodiny od hlavy po paty,zimnice,unava.Ja jen doufam,ze to neni alergie na lek,ale detox pusobeni leku.Budu v tom pokracovat,uvidim vysledek,snad to bude ok.
Akvaristo,myslim,ze jestli se clovek chce zbavit chamrade z tela,asi musi pouzit leky,to pise pani Ing.Bláhová i jini.Myslim,ze ty byliny jsou vyborne,ale asi nejsou dostatecne ucinne,ale potom mozna na prevenci je to ok.Nevim-to je jen muj dohad.
Cherry,prosim te-zbavily te protipazaz.kury te zravosti o ktere si psala?Ja take poslednich par let-unava zravost....

cherry
Starší člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 16 poděkování

Příspěvek od cherry »

Anko, už první dávka léku mě zbavila žravosti. Léta jsem si lámala hlavu, proč se musím cpát obrovským množstvím především bílkovin (sýry, maso, vejce). Odpověď jsem dostala, když mě po Ivermectinu opustily škrkavky a motolice a ihned přestala žravost.
Když pročítám návod k trigelmu (bylinný protiparazitární lék), píší, že není účinný na dospělce, naopak u léků píší, že účinkují na dospělce a max. 4 larv. stadium některých druhů. Pokud to tak je, tak jsem ráda, že jsem to udělala jak jsem to udělala: nejdřív chemickými léky vymlátit dospělce a pak přírodními vyhánět mláďata.

Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

Díky Danielo..
a prosím ve spolek, kde seženu Ivermectin (pastu), po tomto týdnu jsem dost hotová na hledání.. Že bych šla do lékárny a koupila..to asi nehrozí, že?
Díky

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od dancaa »

medicína opět nezklamala, parazita léčili penicilínem a pak nitrožilně :-)
chudák chlapec

http://www.novinky.cz/zahranicni/261487 ... tvare.html

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

Gaia píše:Díky Danielo..
a prosím ve spolek, kde seženu Ivermectin (pastu), po tomto týdnu jsem dost hotová na hledání.. Že bych šla do lékárny a koupila..to asi nehrozí, že?
Díky
napiš mail na paraziti@centrum.cz

Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od dancaa »

Na té diagnostice Salvií mi tam ještě měřil vhodnost ořešáku černého,
ukázal se jako ne zcela vyhovující, ale nějaký mišung hřebíček+ořešák černý vyšel ok,
poradce říkal, že ořešák černý bude u mě vhodný spíše po antihelmintikách
jako taková dočišťovací kůra...

Naměřil mi jakousi úzkost jako dědictví po předcích, asi i jako zápis na DNA,
jsem prý naladěna na nějaké "vítací frekvence" pro parazity,
toto musím nějak změnit, jinak paraziti budou do mého organismu i nadále vstupovat.

Musím se zbavit nějak té úzkosti z něčeho a naladit se na jinou frekvenci,
to vše jsem řekla spíše zjednodušeně a neodborně, neboť se sama moc nechytám.

S těma frekvencema úplně nevím, ale té úzkosti na DNA se prý dá zbavit informačními kapkami,
doporučil DEPRESON a EMOCE.
Není to o tom, že bych měla deprese, ale tyto informační kapky mi pomůžou se zbavit
různých negativních emocí, přestanou mi vadit různé věci...

Ještě říkal, že mám dobrou imunitu na to, co všechno v těle mám,
moje tělo se prý moc neumí zbavovat toxinů, a tak mi dal informační kapky TOXIGEN

Tu informaci, že informační kapky působí na DNA, jsem si potvrdila zde:

http://www.med-al.cz/news/prednaska-na- ... 4-04-2011/

Sháním Entizol, víte někdo ?

etericka
Stálý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od etericka »

ahojte,surne potrebujem radu. Beriem ENTIZOL 3 dni a od 2.dna sa mi robia na tele vyrazky,neviem ci alergia,ci ako to brat. Su to take pupence,svrbia,ako ked zjete nieco co vam nerobi dobre.myslela som,ze je to nejaky kusanec od blbhy,ale zrejme nie

" Iba mŕtve ryby plávajú s prúdom "
cherry
Starší člen

Příspěvek od cherry »

Entizol by mohl předepsat gynekolog.
etericka: jak dávkuješ ten Entizol? Mě se vyrážka objevila až po využívání asi 25 tablet a ještě jsem jich tak pět vydržela, asi po celkově 30tbl jsem s ním tedy skončila hlavně kvůli vyrážce. Po dvou dnech se pak ztratila.

etericka
Stálý člen

Příspěvek od etericka »

rano a vecer 250mg. Beriem to len par dni,snad 4.mam na 10dni dokopy.

cherry
Starší člen

Příspěvek od cherry »

to máš správnou dávku, taky jsem to tak brala 250mg dvakrát denně, tak zkus vydržet, ale jakou vyrážku máš na mysli vím zcela přesně. :|

etericka
Stálý člen

Příspěvek od etericka »

tak si ma ukludnila,cize je to normálne? prave sa mi priznal manzel,ze aj on ma vyrazky .my ideme s tou celou kurou spoločne . tie vyrazky su take pupence co svrbia,večer som si nato dala aleridc a aspon nesvrbi

cherry
Starší člen

Příspěvek od cherry »

No že normální se asi moc říct asi nedá, ale proti prvokům nejspíš nic jiného není, tak nezbývá než vydržet to co se dá. Jo Vyrážku jsem měla stejnou, do červena naskákané pupence jako kopřivka, svědilo, vydržela jsem pár dní, ale mě se to objevilo spíš ke konci léčby. Měla jsem ji po stranách hrudníku do podpaží.
Trochu mi to připomíná: Ivermectin jsem já i ml. syn snášeli v pohodě, ale starší se asi po 30hod osypal po celém těle, červená vyrážka s otokem a šíleným svěděním. Mám pocit, že to je reakce přímo na parazity pod palbou léku. Já totiž mám po stranách hrudníku a v podpaží spousty hmatných uzlíků (myslím podle Bláhové a Jelisejevové nejspíš zacystované trichinely (svalovci)), i v prsou jsem měla spousty výrazných cystiček, ty po dávkách antihelmintik výrazně polevily a struktura prsou zjemněla. Tak se mi tam jeví nějaká souvislost. Pozoruju a vyhodnocuju dál. Teď skoro týden beru tinkturu pelyněk-hřebíček-ořešák americký a ještě jiné tinktury z pupenů na játra a protiinfekční a cítím se trochu líp, tak bych řekla, že taky účinkují, tedy ale mám za sebou 7 týdnů intenzivního užívání chem. protiparazitik. Včera jsem vzala po týdnu prazik. Jinak jsem hlavně šťastná, že už netrpím migrénami, které mě sužovaly skoro obden a bolest v pravém podžebří je už jen výjimečná (dřív ve dne v noci téměř stále). :jump:

etericka
Stálý člen

Příspěvek od etericka »

Obrázek neviem,či mame rovnake.ja mam niečo take -toto niesom ja,to som nasla na nete
http://www.skudci.com/files/P6020279.JPG

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“