No, já vám nevím.... On je brácha děsně hodnej člověk, skoro zenový budhista on i jako buddha vlastně vypadá , on se i tak dokonce chová.........ťuťu píše:Tebe už jsem se všiml dávno - píšeš mnohdy věci dost křiklavě nesmyslné. Ale já je vždy nějak přešel, nepovažoval jsem tě za nějak příliš škodlivého.jarda ovčák píše:tutu, už nic nepiš, nic nevysvětluj a rychle spáchej sebevraždu, nebo se zkompostuj, klidně zaživa.
já málokdy reaguju na názor druhého a když se najde xindl, jsou na něj jiní. .....
Někoho prásknout a brát to jako věc osobní cti, to už musíš hulit fakt nějakek odvaz, nebo máš morální část osobnosti natolik pokroucenou a zparchantělou, že to svět neviděl.
Co se proboha sereš do druhých???? Co ti je po nich??? To jsi fízl, nebo nějaké podobné lejno, že se nutně musíš srát do druhých????
ŽÍT A NECHAT ŽÍT.
Jsi to, proti čemu celý život bojujem a máme naději, že až se rozsype systém, tak ten xindl vyscípe, páč mu nikdo nikdy nepodá stébla naděje.
Žijeme v nejzkorumpovanější zemi světa, technická kontrola je zlatý, opravdu zlatý důl s požehnáním státního aparátu. Již druhá generace řidičů uplácí na stk kdekoho a stalo se to folklorem, potřebou i zvykem. Nač si lámat hlavu, když se dá technická koupit jako kus bůčku nebo chleba....... Ani armáda konfidentů, práskačů, nebo spolupracovníků systému nic nezmění na faktu, že si lidi budou chtít dělat to, co chtějí.
Ten nejhorší odpad má tendenci moralizovat, umravňovat a usměrnit......
I mého dědu jeden aktivní šlém prásknul a usekli mu hlavu v breslau. Starat se o druhý je opravdu dobrý zvyk......
Nyní jsi začal sám - takže ti povím, aby ses ty laskavě nenavážel do mně a hleděl si svého (ať už ovcí, nebo více či méně hloupých nápadů).
Než ho někdo n.....e