Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od dancaa »

stendas píše: > > > > > > > > 1. 2P-2A-2P
> > > > > > > > 2. 2P-3A-2P
> > > > > > > > 3. 2P-4A-2P
Nasadil sis velmi vysoké a moc nahusto načasované dávky A a P.
Tyto antihelmitika se neužívají 3 dny za sebou jako např. Vermox nebo denně jako Entizol, zničíš si žaludek.

Měl bys je užívat cca 6 týdnů - např. o sobotách Albendazol, o nedělích Praziquantel.

Pokud to moc přeženeš, bude ti zle a pak nebudeš moci dokončit kůru

Ještě do toho antibiotika....raději brzdi

Při velké srajdě ani netuším, jak pak probíhá vstřebávání do krve (Albendazol se vstřebává i bez srajdy jen 5-10% do krve)

Anka
Stálý člen
Dal: 11 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Anka »

stendas píše:ale asi si ešte od paliho objednám tabletky na ďalšiu kúru, nech mám 100% istotu, keďže je toho vo mne tak veľa (?)

(ak má niekto možnosť aj na SK predať albe alebo praz, nech sa ozve)
Na SK ti tvoj obvodak moze predpisat Zentel,co je Albendazol-2tbl Zentelu 400mg albend.To je davka pre dospeleho.mne lekarka chcela najprv robit rozbor stolice,co som odmietla a povedala som jej ze mam doma psy-co je fakt,ze by to bol zazrak,ak by sme daco za tie roky od nich neschytali.Ochotne mi predpisala zentel.Kedze momentalne nemaju tablety,tak v tekutom stave,co je to iste. baleni co potrebujes vyjde cca na 10 Eur.

Anka
Stálý člen

Příspěvek od Anka »

6 baleni vyjde na 10 eur

akvarista
Starší člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od akvarista »

dancaa píše:Na vlasovce je IVERMECTIN, což je širokospektrální antihelmintikum, nepůsobí snad jen na motolice a tasemnice.

Ještě tu máme MMS, betain HCl, hřebíčková kůra...prostě každý na co se cítí, podle financí a vkusu

Přístroj Salvie odhalí všechny parazity, bakterie, viry, těžké kovy, ale vše záleží na obsluze..
Je třeba si najít zkušeného poradce, jinak je to nanic
Ahoj!
Přesně tak,každý si musí vybrat svou cestu i podle financí.Já jedu kombinaci hřebíček,HCL,godzila,teď možná přidám ivermectin(sehnal jsem 2 tuby za cenu 1 :hip: ) Dále hlídám PH pomocí stravy a jedlé sody,beru vitamíny a minerály a chodím hodně ven a hodně spím a přináší to docela výsledky.Ten ivermectin mám na dvě kůry takže jednu dám teď a jednu na podzim.Když to sečtu dohromady tak mě to celé stojí tak 1000 kč takže docela pohoda.Hřebíček užívám jednou týdně 7 gramů najednou se snídaní,hcl denně k jídlu i mezi,godzila denně 1-2 hodiny a ivermectin ještě nastuduju ale asi tu pastu snim na 5x.Chce to hlavně vydržet a dodržovat vše poctivě!

akvarista
Starší člen

Příspěvek od akvarista »

Anka píše:Ak mas tak zaneseny organizmus ako pises,asi by bolo dobre nebrat Prazi viac ako 10mg na 10kg vahy, ja so zobrala prvykrat vyssiu davku na moju vahu a ten detox bol taky silny,ze som myslela ze je so mnou amen do rana-to je zbytocne taky sok si nerob.
Taky si myslim že už je to trochu hazard se zdravím.Na fóru zdravíaz.cz píše že jedna tableta prazíku má 600mg tak to bere opravdu víc než koňské dávky.Divím se když chodí i na fórum o zdraví že si od pana Zajíčka nenechá poradit něco rozumějšího než toto.Co třeba půst,doplnění minerálů,vitamínů,zdravá strava,PH a když třeba po roce nic z toho tělo nedokáže postavit na nohy tak mu teprv pomoct lékama?Vím že se mi to lehce říká když už je mi líp a mám za sebou 2 měsíce antiparazitických postupů a herxek ale stojí to za zamyšlení.A ty antibiotika při kandidě je skoro sebevražda i když se dávají probiotika.

cherry
Starší člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 16 poděkování

Příspěvek od cherry »

dancaa píše:
stendas píše: > > > > > > > > 1. 2P-2A-2P
> > > > > > > > 2. 2P-3A-2P
> > > > > > > > 3. 2P-4A-2P
Nasadil sis velmi vysoké a moc nahusto načasované dávky A a P.
Tyto antihelmitika se neužívají 3 dny za sebou jako např. Vermox nebo denně jako Entizol, zničíš si žaludek.
Tady s tebou nesouhlasím, já se na mnoha místech dočetla, že se A i P berou několik dní za sebou. ale ne současně a rozhodně bych je nekombinovala s antibiotiky.
Od Praziku mám originální obal, na něm je několik druhů dávkování: proti schistosomam a clonorchis: 20mg na 1kg hmotnosti. Užívá se třikrát denně dávka po dobu jednoho dne.
Proti africké schistosomiase: 40mg na 1kg hmotnosti. Jedna dávka jeden den nebo rozdělit do dvou dávek, takže dávka 20mg na 1 kg hmotnosti dvakrát denně. Proti jaterním motolicím (clonorchis a opisthorchis) je dávka 25mg na 1kg hmotnosti a berou se tři dávky po dobu jednoho dne. Někde jinde jsem se dočetla, že když se berou tři dávky, tak se mají brát v odstupu 4-6 hodin. To jsem taky absolvovala.
Jinak si osobně dávkuji 20mg na 1kg hmotnosti a opakovala jsem asi po týdnu, teď asi po 10 dnech, po každé cítím úlevu.
Albendazol ten se bere denně i 14 dní a pak 14 dní pauza a znovu. Třeba i léta. (Neoperabilní echinokokoza např)

v příloze dávkování léků :arrow:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) cherry dne pát 02 bře 2012 11:08, celkem upraveno 2 x.

Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
stendas
Nový člen

Příspěvek od stendas »

v prvom rade ďakujem za reakcie...

Anka, moja obvodná mi tak maximálne predpísala 1 balenie vermoxu a jej dávkovanie? 1 tableta raz za týždeň...
ale už mesiac čakám na výsledky na tkanivové parazity z infekčného (tiež zo mňa robia idiota a radšej by ma poslali na psychiatriu, už bez výsledkov mi tvrdili, že určite nebudem mať parazitov, pričom tomu nedá šancu ani keď mám trvale zvýšené eozonofily a ige a alergické testy 2 roky negatívne...)

akvarista, pána Zajíčka uznávam s plným rešpektom a zároveň ho obdivujem, ale čo sa týka tých parazitov, tak tam sa pozastavujem....stravu som diametrálne zmenil, beriem vitamíny C, horčík, E, B-komplex, zínok, selén atď...
rok? 2 roky mi nevedia prísť doktory na to, čo mi je, psychicky som ešte na tom stále špatne, ak nemôžem robiť to, čo mám rád (šport) a stále dookola riešiť problémy čo mi vlastne je? pred rokom som mával silne kŕče brucha (vtedy som si želal umrieť) a po hospitalizácii ti tí retardi povedia "nič vám nie je, výsledky máte výborne"
ďalší rok by som ...

k tým antibiotikám, nemyslím si, že zbaviť sa bakteriálnej príčiny bude také ľahké bez antibiotík, aj keď nie nemožné, ale pol roka vykašľavania hustých zelených sračiek bolo dosť...

mám trošku rozumu a kombinovať praziq a alb s antibiotikami je vážne tak trochu samovražda, a preto som nad tým ani neuvažoval a dal som po 3 dňovej kúre 2 dni voľno....

včera po 2 klystíroch a dnes ráno po 4! je mi už celkom fajn, tak ako som predpokladal, črevo nestíhalo bordel vylučovať a tak si vybralo iné "kanály"
ráno som s kľudom mohol robiť ešte viac klystírov...po každom jednom som tam mal spoustu bordelu (ak sa nemýlim tak parazity) mám to odfotenné, takže budete môcť posúdiť sami...

celkovo sa mi uľavilo, bolesti hrudníka zázračne zmizli, hlieny mi už z nosa netečú ako voda z kohútika..
a ešte dodám, že počas klystírov, ma pekne pichlo v kolene a trvalo to pár minút, čítal som niečo aj o tom, že parazity sa môžu dostať do kĺbov, ale hádam, tie nie je môj prípad

Anka
Stálý člen

Příspěvek od Anka »

To je tobre ze s ti ulavilo a znamka toho,ze si na spravnej ceste!
K tym doktorom-jedine riesenie-zisti,ktory ma viac rozumu,zober papiere a chod k tomu.
Ja som dala mojej lekarke precitat text pani Bláhovej-Revoluce v leceni nemoci,moja lekarka zjavne nieje padnuta na hlavu-nastastie-hovorila mi,ze ked rozprava s alergologmi a imunologmi,tak sa zhodli na tom,ze za diagnozami,co nevedia riesit by mohli byt parazity,alebo mykozy!!! Mozno by si to mohol aj ty takto skusit.A este povedat,ze dobrovolne chces vyskusat tuto liecbu-ktora je oproti inym lacna a ozaj financne nezatazi to nase porazene zdravotnictvo! Nenechaj sa odbit-konieckoncov ide o tvoje zdravie.!

:idea: Když odpovídáš hned pod příspěvkem, tak je citace zbytečná - smysl má, jenom když odpovídáš na jeho určitou část, kterou v té citaci necháš a zbytek smažeš :idea:
poo.

etericka
Stálý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od etericka »

kde sa da zohnat najlacnejsie praziquatel alebo nieco,co ma rovnake ucinky? Mam za sebou dnes vys. Salviou, nemam chut o tom pisat,potrebujem stravit vnucovanie Joalis pripravkou. Teraz ma ale zaujima ten praziq, a tiez, ako vizera,chuti ten slovensky tekuty Zentel?

" Iba mŕtve ryby plávajú s prúdom "
stendas
Nový člen

Příspěvek od stendas »

takže pridávam "menšiu" zbierku, ospravedlňujem sa vopred za tieto nechutné fotky...

obrázok 1 - mesiac aj niečo stará fotka, niečo také zo mňa vychádzalo v tej dobe, po konzumácii habanera

obrázok 2 až 4 - niekedy v strede februára, prebiehala hrebičková kúra (8 dní 10 toboliek, 3 dni - 12 -16 toboliek veľkosti 0)

obrázok 5 a 6 - z dnešného rána, po 3 klystíre, vychádza to zo mňa až po kúre albe a praziq,

Anka, už verím, že tento týždeň budú výsledky z infekčného a budú pozitívne, vtedy by som sa dostal raz dva ku zentelu, ak nie, tak to budem riešiť tak, ako píšeš...ináč, zentel je na našom trhu to najlepšie čo máme?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

akvarista
Starší člen

Příspěvek od akvarista »

Kamaráde nevím jestli tohle nejsou jen zbytky jídla.Po tolika klistýrech a konzumaci hřebíčku,habaněra a kdečeho si myslím že máš totálně vymlácenou bakteriální mikrofloru.Jardu Zajíčka taky uznávám a dokonce k němu jezdim sem tam na pokec(bydlí ve stejném městě jako moje matka),ale v názoru na klistýr se s ním trochu rozcházím.Beru nárazové použití klistýru tak 2x měsíčně,beru pokud cítíš že na tebe něco leze a chceš se vyčistit,beru jako začátek půstu,beru pokud máš po něčem extrémní herx,ale neberu jako trenikovou metodu nebo závod kdo dá víc.K těm laktobacilům-mám kandidu ale zvládnutou dietou,když ji porušim tak mi je blbě a prdim.Moje pozorování je toto-když udělám klistýr čímkoliv tak tejden prdim skoro po všem a 2 tejdny trvá než vypadá ho..no normálně(takže klistýr mi vymlátí laktíky),když to přepálim s čili tak mám druhej den průjem a 3 dny prdění takže candida takže si dávám čili tak akorát(1vrchovatá čajová lžička)-laktíci ho moc nemusej,jednodenní hřebíčková (7gramů plus HCL se snídaní) mi taky na 2 dny rozhodí trávení(dělám pravidelně 1 týdně)takže buď hřebíček vymlátí laktíky nebo candida požírá vymlácené parazity a proto se rozjede.Nemyslím to s tebou špatně,ale nemáš prostě jen rozjetou candidozu?Může i s klistýrama způsobit narušení střevní stěny a ta pak propouští bakterie do krve a z toho ti může bejt sakra špatně.Když neprovádíš žádné tvé procedůry máš stolici v pořádku?Ještě by mě zajímalo jaký děláš sport(jsem taky sportovec a peru se s tim jak se dá).Měj se chlape a drž se!Jsem sám zvědav kam pokročíš-třeba se pletu :)

stendas
Nový člen

Příspěvek od stendas »

veľmi dobrý postreh ;) len nedávno mi prebehla podobná myšlienka hlavou, keďže niečo podobné som registroval na sebe...

ak nerobím klystír, čakám na stolicu 3-4 dni, stolica je tuhá, na dne, keďže som stratil čuch, tak nemôžem potvrdiť, že zapácha, ale predpokladám, že áno...
len tento týždeň som mal s tým problém, keď sa mi na piati deň po klystíri spustilo preháňanie (možno je to práve tými antibiotikami)

skúsim sa teraz skôr sústrediť na candidu a tie baktérie v prieduškach a nahodiť ideálne podmienky na lactiky...

futbal som hral na ligovej úrovni, ale od vtedy, čo začali moje problémy, som musel prestať, chodil som hrať ešte rekreačne, ale to sa mi motala hlava z nedostatku kyslíka, keďže som sa nemohol nadýchnúť...:/

Anka
Stálý člen

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace zentel

Příspěvek od Anka »

Teraz maju Zentel len tekuty-kedze je to asi najma pre deti,ma to taku fajnu umelu jahodovu prichut,ale je to celkom dobre. Je to na SK teraz to najlepsie co sa tu da zohnat -na predpis.Prazik musis zohnat inde. Myslim,ze v tomto vlakne spomina Palo,ze ho ma.

etericka
Stálý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace zentel

Příspěvek od etericka »

je to ako krieda,v takej umelej flaske . Fakt neviem co to je ,nejaka jahodova chut to asi nieje,je toho max 50ml

" Iba mŕtve ryby plávajú s prúdom "
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

akvarista píše:Kamaráde nevím jestli tohle nejsou jen zbytky jídla.:)
Podívám-li se na fotku číslo 2, nemyslím si, že lze mluvit jen o zbytcích jídla (pokud tedy Stendas nedlabe něco jako žáby :D )
Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“