Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Starší člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 16 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Můj pes dostal posledně taky Pratel a pak jsem mu dala ještě trochu pasty Ivermectinu a papouch si olízl trošku té pasty taky.
Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
-
- Stálý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
ahojte. Po precitani jedneho clanku od p.blahovej som ostala v trvalom soku,v ktorom som dodnes. Hned som jej pisala a tak ma odporucila v ramci slovenska na vysetrenie k mvdr.varinskej. Musim nabrat odvahu a objednat sa,ale zaujim ma,ako sa to vysetruje,ci je to aj doverihodne,ci da p.doktorka aj lieky alebo iba zoznam a ja si ich budem moct lacnejsie zohnat. P.blahova spomina rozne lieky ako tusim ceresol? ,ivermectin,inde pisete aj rozne paraz..neviem presne tie nazvy. To su vsetko lieky,co znicia vsetky parazity? Ja mam podla p.blahovej podla opisu mojich potiazi nejake vlasavca tusim. Hlavne ma zaujima skusenost s mvdr.varinskou,dakujem
" Iba mŕtve ryby plávajú s prúdom "
-
- Stálý člen
a ako prebieha vysetrenie pristrojom Salvia,su vysledky doveryhodne?
-
- Starší člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
Všechny informace najdeš, když zalistuješ pár stránek zpět
a pak ještě další v tomto vláknu:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=2713
je toho dost
a pak ještě další v tomto vláknu:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=2713
je toho dost
-
- Stálý člen
myslela som ze sa pytam v spravnej teme. Tazko sa mi to cele hlada a prehliada,fungujem momentalne len na mobile,a este nejaky cas budem.takze aj to listovanie tu v temach je obtiazne
-
- Starší člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
Na vlasovce je IVERMECTIN, což je širokospektrální antihelmintikum, nepůsobí snad jen na motolice a tasemnice.
Při napadení vlasovci ing. Bláhová navíc doporučuje zapper,
elektrody dát na prsa, do podpaždí, do podkolení
a střídat program Angíny, Lupus, Gastritida, Mykózy, Lymfatický systém...jde o čísla, ne o názvy programů.
Křečové žíly - filária
Pokud má člověk všechny druhy parazitů, tak jsou tu 4 druhy antihelmintik:
Praziquantel (CESOL je jen na recept v Němcku), Albendazol, Ivermectin, Entizol
Každý ale řeší parazity jinak, ing. Bláhová používá ještě kapky Joalis (od MUDr. Jonáše),
má s nimi dobré zkušenosti, opět to teď potvrdila v nové Regeně
Ještě tu máme MMS, betain HCl, hřebíčková kůra...prostě každý na co se cítí, podle financí a vkusu
Přístroj Salvie odhalí všechny parazity, bakterie, viry, těžké kovy, ale vše záleží na obsluze..
Je třeba si najít zkušeného poradce, jinak je to nanic
Při napadení vlasovci ing. Bláhová navíc doporučuje zapper,
elektrody dát na prsa, do podpaždí, do podkolení
a střídat program Angíny, Lupus, Gastritida, Mykózy, Lymfatický systém...jde o čísla, ne o názvy programů.
Křečové žíly - filária
Pokud má člověk všechny druhy parazitů, tak jsou tu 4 druhy antihelmintik:
Praziquantel (CESOL je jen na recept v Němcku), Albendazol, Ivermectin, Entizol
Každý ale řeší parazity jinak, ing. Bláhová používá ještě kapky Joalis (od MUDr. Jonáše),
má s nimi dobré zkušenosti, opět to teď potvrdila v nové Regeně
Ještě tu máme MMS, betain HCl, hřebíčková kůra...prostě každý na co se cítí, podle financí a vkusu
Přístroj Salvie odhalí všechny parazity, bakterie, viry, těžké kovy, ale vše záleží na obsluze..
Je třeba si najít zkušeného poradce, jinak je to nanic
-
- Stálý člen
dakujem,tak sa objednam. P.blahova nam odporucila v ramci. Sk dr.varinsku. Tak sa necham prekvapit. Po tom vysetreni aj dostanem nejaky papier,zoznam co v sebe mam? Uz som raz bola na Eav v energy centre,tam to bolo ubohe,a raz tusim na EAV u FIRMY HERBAL. Ale tiez mi nedali do ruky nic,uz nepamatam co zistili. A kde zhanate ivermectin v tabletach?
-
- Stálý člen
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
ahoj,na Slovensku je este Zentel,co je albendazol na predpis,mojej lekarke som povedala,ze mame doma zvierata,mame macky aj psov ,ochotne mi predpisala Zentel
-
- Stálý člen
dakujem! Nasa tiez predpise co chcem. Vcera som si bola pre vermoxi.
Dobrý deň,
chcem sa spýtať, som 8 deň po hrebičkovej kúre (9 dní 10 toboliek, 2 dni 15 toboliek veľkosti 0), a 4 deň po trojdňovej kúre albendazolu a prazinquelu....
> > > > > > > > 1. 2P-2A-2P
> > > > > > > > 2. 2P-3A-2P
> > > > > > > > 3. 2P-4A-2P
od včera, ma v kuse preháňa a stále to vychádza vo veľkom množstve, dnes po príchode domov, som spravil 2 kystíri a na hladine plavú samé malé 0,3-0,6cm veľké objekty (to isté som mal aj pri preháňaní, len trochu tuhšie, žltej farby..a mimochodom tie objekty si nachádzam pravidelne po klystíri, ak ho neurobím pár dní) lebo už fakt si nie som istý, či sú to nazoja parazity (?)
pridali sa stavy - ešte enormnejšie množstvo hlienov, ale už nie takých hustých, nie su už tak zafarbené, ale slané a idú hlavne z nosa, pľúca sa trošku ukľudnili...
začal som kychať, bolesti na hrudníku, ak som sa veľmi nadýchol atď...+ som si zvláštne cítil srdce, aj keď som s ním ešte nemal problémy, stale som mal tlak 120/80 s menšími rozptylmi...
mám bronchitidu
momentálne sa liečim antibiotikami na streptococcus viridans, haemophilus parainfluenzae, klebseilla pneumoniae, samozrejme beriem po 4 hodinách probio-fix, a aby som nedal možnosť kvitnúť už takisto potvrdenej candide, obmedzil som sacharidy, som len na šalátoch s troškou pečiva, cesnak, cibuľa tvoria každodenný základ...takisto lapacho, mate, domáci kefír
našiel som http://www.google.sk/imgres?q=master+cl ... x=43&ty=91
také tenké červené si nachádzam takisto po klystíri..1-2cm veľké..
čo na to hovoríte? ak sú to parazity, tak zrejme, bude potrebné ešte zopakovať kúru, keďže ešte stále to zo mna vychádza a neverím, že som všetko zabil...
chcem sa spýtať, som 8 deň po hrebičkovej kúre (9 dní 10 toboliek, 2 dni 15 toboliek veľkosti 0), a 4 deň po trojdňovej kúre albendazolu a prazinquelu....
> > > > > > > > 1. 2P-2A-2P
> > > > > > > > 2. 2P-3A-2P
> > > > > > > > 3. 2P-4A-2P
od včera, ma v kuse preháňa a stále to vychádza vo veľkom množstve, dnes po príchode domov, som spravil 2 kystíri a na hladine plavú samé malé 0,3-0,6cm veľké objekty (to isté som mal aj pri preháňaní, len trochu tuhšie, žltej farby..a mimochodom tie objekty si nachádzam pravidelne po klystíri, ak ho neurobím pár dní) lebo už fakt si nie som istý, či sú to nazoja parazity (?)
pridali sa stavy - ešte enormnejšie množstvo hlienov, ale už nie takých hustých, nie su už tak zafarbené, ale slané a idú hlavne z nosa, pľúca sa trošku ukľudnili...
začal som kychať, bolesti na hrudníku, ak som sa veľmi nadýchol atď...+ som si zvláštne cítil srdce, aj keď som s ním ešte nemal problémy, stale som mal tlak 120/80 s menšími rozptylmi...
mám bronchitidu
momentálne sa liečim antibiotikami na streptococcus viridans, haemophilus parainfluenzae, klebseilla pneumoniae, samozrejme beriem po 4 hodinách probio-fix, a aby som nedal možnosť kvitnúť už takisto potvrdenej candide, obmedzil som sacharidy, som len na šalátoch s troškou pečiva, cesnak, cibuľa tvoria každodenný základ...takisto lapacho, mate, domáci kefír
našiel som http://www.google.sk/imgres?q=master+cl ... x=43&ty=91
také tenké červené si nachádzam takisto po klystíri..1-2cm veľké..
čo na to hovoríte? ak sú to parazity, tak zrejme, bude potrebné ešte zopakovať kúru, keďže ešte stále to zo mna vychádza a neverím, že som všetko zabil...
-
- Stálý člen
Ahoj, mne pani Ing.Bláhová mailom radila na taketo potiaze brat tieto lieky 6 tyzdnov a to tak,ze kazdy tyzden v dvoch po sebe nasledujucich dnoch jednu davku Prazi a jednu davku Albend. v tomto poradi rano po ranajkach.Davka by mala byt u prazi podla vahy 10mg na 10 kg vahy-niekto udava aj viac-v jednej davke naraz.Albendazol 400mg pre dospeleho.stendas píše:Dobrý deň,
chcem sa spýtať, som 8 deň po hrebičkovej kúre (9 dní 10 toboliek, 2 dni 15 toboliek veľkosti 0), a 4 deň po trojdňovej kúre albendazolu a prazinquelu.... keďže ešte stále to zo mna vychádza a neverím, že som všetko zabil...
K tomu pit vela tekutin-aspon 2 litre ,moze byt voda a caj ostropestrec 2x denne a caj detox 1x denne.
Nazdar Aničko, prosím Tě zkracuj ty citace tak aby se jenom dalo identifikovat na který vzkaz odpovídáš. Ahoj, SDK
-
- Stálý člen
Ak mas tak zaneseny organizmus ako pises,asi by bolo dobre nebrat Prazi viac ako 10mg na 10kg vahy, ja so zobrala prvykrat vyssiu davku na moju vahu a ten detox bol taky silny,ze som myslela ze je so mnou amen do rana-to je zbytocne taky sok si nerob.stendas píše:Dobrý deň, chcem sa spýtať, som 8 deň po hrebičkovej kúre (9 dní 10 toboliek, 2 dni 15 toboliek veľkosti 0), a 4 deň po trojdňovej kúre albendazolu a prazinquelu....keďže ešte stále to zo mna vychádza a neverím, že som všetko zabil...
vážim 82kg, čiže som bral trošku nadmerné dávky, mne ani tak nevadia tieto detoxikačné príznaky, keďže psychicky sa mi uľavuje, že sa naozaj niečo deje a stavy, ktoré som mal pred rokom a pol, kedy to všetko začalo a doteraz pokračuje vo forme silnej astmy a bronchitidi, keď mi nepomáhali ani spreje a myslel si, že sa zadusím, tak toto je hračka...
a nech mi žiadny doktor nehovorí, že 23 ročnému už ex-športujúcemu človeku to príde len tak a mám s tým žiť do konca života...
teraz som si aspoň istý, kde je príčina a tú treba odstrániť...
zanesený organizmus, krutá pravda....srandou je, že 4 tobolky (0) MSS2 so mnou ani nepohli, ale aspoň si už vôbec necítim operované kolená a takisto k tej candide, aj keď nemám žiadny atopicky ekzém, a len jemno biely povlak na jazyku, nie som si istý, či takisto nezohráva veľkú úlohu s mojím dýchacím systémom...
ešte k tým kúram, ja som skôr blbec a zástanca niečoho rýchlejšieho a razantnejšieho, pretože moja trplezlivosť je na bode mrazu
ale asi si ešte od paliho objednám tabletky na ďalšiu kúru, nech mám 100% istotu, keďže je toho vo mne tak veľa (?)
(ak má niekto možnosť aj na SK predať albe alebo praz, nech sa ozve)
ďakujem za reakcie
a nech mi žiadny doktor nehovorí, že 23 ročnému už ex-športujúcemu človeku to príde len tak a mám s tým žiť do konca života...
teraz som si aspoň istý, kde je príčina a tú treba odstrániť...
zanesený organizmus, krutá pravda....srandou je, že 4 tobolky (0) MSS2 so mnou ani nepohli, ale aspoň si už vôbec necítim operované kolená a takisto k tej candide, aj keď nemám žiadny atopicky ekzém, a len jemno biely povlak na jazyku, nie som si istý, či takisto nezohráva veľkú úlohu s mojím dýchacím systémom...
ešte k tým kúram, ja som skôr blbec a zástanca niečoho rýchlejšieho a razantnejšieho, pretože moja trplezlivosť je na bode mrazu
ale asi si ešte od paliho objednám tabletky na ďalšiu kúru, nech mám 100% istotu, keďže je toho vo mne tak veľa (?)
(ak má niekto možnosť aj na SK predať albe alebo praz, nech sa ozve)
ďakujem za reakcie
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 100 poděkování
- Dostal: 127 poděkování
Stendas - astmu, bronchitídu a iné problémy s dýchaním môže vyvolávať aj plieseň. Moju astmu som si vyliečil za pár dní s opatrným inhalovaním chlordioxidu. A ako bonus, trvalo plné čelné dutiny sú u mňa už minulosťou.
Radšej byť špirálou, ako kruhom.
dobre píšem, ak poviem, že si si inhaloval vlastne MMS1 cez ultrazvukový inhalátor?
niekde som to už zazrel, a už som nad tým vážne rozmýšľal a tipujem, že účinnosť musí byť veľmi slušná, len doteraz ma brzdil ten ultrazvukovy inhalátor...
niekde som to už zazrel, a už som nad tým vážne rozmýšľal a tipujem, že účinnosť musí byť veľmi slušná, len doteraz ma brzdil ten ultrazvukovy inhalátor...