Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od poota »

Milan_Sk píše:Jao mám strašnú radosť, že si sa stretol s MUDr. čo podporuje liečbu MMS :)
Tvoje nadšení je sice hezké, ale je potřeba si uvědomit, že dokud není MMS oficiálně zařazené mezi povolené postupy, tak ho doktor nesmí doporučovat, pokud nechce přijít o možnost provozovat praxi.
O tom, co se smí a co ne, rozhoduje dneska farmacie a není vůbec náhodou, že se smí všechno, co je drahé a nesmí se nic, co je levné. Účinnost v tom vůbec nehraje roli, a pokud přece jenom nějakou, tak v tom smyslu, že přednost mají drahá léčiva, která nemoc pouze převedou z akutního do chronického stádia.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

Milan, trochu to poopravím, doktorka nepodporuje MMS (zatiaľ), ale akceptuje a neodmieta iné postupy v liečbe. Antibiotiká mi na moju žiadosť nedala a dve hodiny sme riešili, ako ďaľej pri parainfekčnej artritíde s pozitivitou na IGG boreliovych protilátok. Ale MMS mi do karty nepísala ;)
Predtým som bol u lekára, ktorého som požiadal, aby mi nedával antibiotiká, ale niečo iné. Jeho reakcia - "čo chcete zomrieť ???, takých ako Vy sú plné cintoríny".
Je ozaj dôležité vybrať si v prípade nutnosti správneho človeka, aj keď to môže niekedy trvať dlhšie.

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
jao
Zasloužilý člen

Příspěvek od jao »

poota píše:že se smí všechno, co je drahé a nesmí se nic, co je levné
Plne s Tebou súhlasím, je to hlavne business.
No tentokrát som asi svojou krásou :angel: ovplyvnil pani dochtorovú a predpísala mi liek za 15€, z toho pacient dopláca 0 €. Kľudne mi mohla dať liek za 250 € cez poisťovňu, ale ten nevidela, ako účinný.

Milan_Sk
Starší člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Milan_Sk »

Rozumiem tomu, že lekár nemôže oficiálne podporovať MMS. Ide o to, že mať takých lekároch, čo si trošku naštudujú MMS a niekedy s nimi konzultovať, tak som to myslel.

Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
jao
Zasloužilý člen

Příspěvek od jao »

Milan, je to individuálne. Mladí lekári majú problémy v práci sami so sebou a blamovať sa nejakým MMS pred pánom docentom, primárom, šéfom oddelenia, tak na to nemajú. Starí lekári už väčšinou nemenia názory a MMS je pre nich len záťaž. Museli by sa tomu viac venovať, čo sa im nechce. Tak zostáva ten stredný vek, kde sa pár rozumných lekárov nájde a ako píšeš, niečo si o MMS naštudujú a možno aj vyskúšajú.

Cina
Zasloužilý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cina »

MMS je prostředkem, který účinkuje na mnoho typů nemocí. Farmaceutické koncerny brojí proti tomuto roztoku, jelikož není patentovatelný a je příliš levný, tudíž nevyhovuje standardní farmaceutické politice orientované na zisk. Prostředek nelze chápat jako všelék, jako zázračný medikament, nýbrž jako jednu z alternativních ozdravných cest, avšak s pozoruhodnými výsledky.
:good: :D :jump:

constantin00
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od constantin00 »

"Cina"

prikladám odkaz toho istého videa čo je v tvojom príspevku, ale je v HD kvalite-čiže je obraz v lepšom rozlíšení. titulky sa nastavujú na spodku, keď sa klikne na písmenká "cc"-treba nájsť slovenčinu a dať OK.

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od dancaa »

to jsem nevěděla, že káva taky snižuje účinek MMS, jak dlouho před nebo po nepít kávu nebo ten vit. C ?

zajva
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování

Příspěvek od zajva »

pokud to nepiješ každou hodinu, tak nic z toho nevadí. Ono je vše trošičku jinak. Samozřejmě to buď sníží a nebo neguje účinnost, ale pokud bereš delší dobu MMS základní dávku - asi 3 týdny, tak ničemu nevadí. MMS je strašně účinná, přesně jak je prezentováno, ale také bych dal základní dávku a pak jen občas udržovací. Tělo si poradí samo - poznal jsem. Ještě to trochu proložit koloidními minerály a 2-3 x týdně HCL - dávám si pár kapek do cca třetiny kávového hrnku. A hlavně hodně tělesného výkonu. Jsem neunavitelný, vracejí se mi všechny funkce a jsem spokojený. Neberu léky na cukrovku a cholesterol a přes to je mám nyní již v pořádku. A mnoho dalších věcí. Nejlepší je, že to je za pakatel, někdy zadarmo :)

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

dancaa píše:to jsem nevěděla, že káva taky snižuje účinek MMS, jak dlouho před nebo po nepít kávu nebo ten vit. C ?
Nazdar Danceo,

Káva po zalití začne produkovat velice malé procento H2O2, tedy peroxidu vodíku. Čím déle stojí odstavená, tím víc ho obsahuje, ale je ho skutečně velice málo. Z toho mi není ani jasné, proč by měla působit jako antioxidant a nějak se prát s MMS, ale pokud má J.Humble nějaké připomínky, hádám, že nějaý konflikt bude. V každém případě lze kávový návyk řešit tak, že si dá člověk o trochu víc MMS, nebo se s kávou pokrotí.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od dancaa »

Díky Slávku, mě zajímal ten časový odstup obojího - káva a vit. C od užití MMS,
kafe piju 2 denně, můžu omezit na jedno a vitamín C - pomeranče, grapefruity
dělám dětem denně šťávu, to bych taky musela úplně zrušit v při užívání MMS ?
Nebo stačí nějaký časový odstup - kolik asi ?
Já vím, blbě se ptám, ale já se zatím v MMS jen koupala i děti a čistila zoubky :-)

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Pokud se to nezměnilo, neměl J. Humble žádný problém s přirozeným Vit. C. Chloritan aktivovaný přímo šťávou třeba z pomerančů, alespoň svého času, považoval za fér. Stavěl se proti umělé kyselině askorbové a to je dost rozdíl. Osobně si myslím, že to není až tak moc o té umělé kyselině, jako o momentální koncentraci a množství této kyseliny, pokud ji člověk vezme v tabletách, ale nevím, takže bych se toho Humbla v tomhle držel.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Před časem jsem měřil i různé šťávy a sirupy, včetně reakce s kys. askorbovou. Sebemenší množství synt. vit. Cé katastrofálně likviduje chlordioxid. Takže pozor na to a s pomeranči je to stejné:
Šťávy:
5 kap. MMS1 + deci vody = 80 ppm
5 kap. MMS1 + deci vody + 0,1 gramu sypaného vit.Cé (zváženo mikrováhou) = 0 ppm
5 kap. MMS1 + deci šťávy z pomeranče = 5 ppm (něco maličko je vidět, 10ti ppm to ale neodpovídá)

5 kap. MMS1 + deci šťávy z mandarinek = 15 ppm
5 kap. MMS1 + deci šťávy z bílého greppu = 0 ppm (něco maličko je vidět, 10ti ppm to ale neodpovídá)

3 kap. MMS1 + deci vody = 35 ppm
3 kap. MMS1 + deci vody s sirupem z červeného greppu (asi 8% sirupu) = 10 ppm, možná víc
3 kap. MMS1 + deci jablečné šťávy = 30 ppm (vizuelně není znát úbytek)
3 kap. MMS1 + deci vody s citronovým sirupem (asi 8% sirupu) = 30 ppm (vizuelně není znát úbytek oproti čisté vodě)
3 kap. MMS1 + deci vody s bioBrusinkovým sirupem = 30 ppm (bez úbytku)
CDS 20ml + 20ml koloidního stříbra = plná koncentrace (bez úbytku)

Batles :D

milnem
Zasloužilý člen
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Příspěvek od milnem »

Batlesi možná se ptám hloupě,ale Tvé závěry znamenají konzumovat MMS mezi jídly?Jak to bude s PMS (i když to nepatří do tohoto vlákna,pouze k příspěvku) kdy se bere chloritan s betainem HCl nebo s Hcl při jídle.Nějaký vit .C se dá v jídle předpokládat,aspoň doufám.
Díky.

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

No, MMS1 brát hned po nějakém jídle není zrovna nejlepší. Síla oxidace se vlastně vypotřebuje v žaludku a do těla nic moc nejde.
Vždycky je lepší časový odstup, jak správně píšeš ty. Pokud beru 10x denně 3kap.MMS1, tak vždy doporučím přesně v mezičase. Tím vznikne půlhodinový odstup a již to nijak neřeším.
Přírodní vit. Cé v ovoci je v pořádku, ten nijak nevadí. Pouze pomeranč a grep obsahují ještě něco, co likviduje chlordioxid.
Ale stejně to nijak moc neřeším. Když má nějaký člověk s rakovinou chuť na pomeranče, tak ať si dá! Maximálně se tím ztratí jedna dávka MMS1.
MMS2 má jiné chování, tam to asi nevadí.
PMS jsem přestal již dávno brát a už se k němu nevrátím, takže se ptej Pala.
K aktivaci MMS1 jsem začal používat směs kys. citronové a HCl dohromady, je to chuťově moc fajn, oproti aktivaci jednotlivými kyselinami.
Batles :D

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“