Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Animálnosti

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
neoanthropus
Starší člen
Dostal: 2 poděkování

Re: Animálnosti

Příspěvek od neoanthropus »

Rival píše:Z důvodu porušení pravidel vám bylo uděleno varování od administrátora nebo moderátora tohoto fóra.
Toto varování se týká příspěvků, který jste odeslali: http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... 413#p97413. Změň si podpis a přestaň se navážet do druhých lidí...

Rival
Rival Ja viem že pravda bolí a klamári ako Palo alebo Slavek Krepelka ju bytostne nemaju radi. Nech spravíš čokolvek rob čo uznáš za vhodne - nebudem ti to mať za zlé. N

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: neoš

Příspěvek od huhu »

neoanthropus píše:Spravny chlap sa vždy stavia k problemom čelom.
Proto jsem ti vyrobil vlastní vlákno.

Problémy by se hlavně měly řešit a ne vyrábět.
Podívej se, psal jsem to už ťuťumu : kdo má rozum, přehrabe se tím balastem sám, kdo ho nemá, tomu není pomoci.
Osočováním nepomůžeš nikomu. Pokud máš pocit, že dokážeš spasit svět, tak uveď lži na pravou míru.
Dívej se, já mám k lecčemu taky výhrady, ale uvádím je jen když je dokážu zdůvodnit. Kdybych napsal : " toto není pravda " , byl bych za blbce stejně jako jsi ty a ťuťu ( i když jste každý jiný )
neoanthropus píše:z capou Palo & Slavek Krepelka spravili zahradníkov (moderátorov)
Nabídni Rivalovi, že budeš dělat moderátora. Na srazu se ptal, kdo si tuto nevděčnou úlohu vezme na sebe
neoanthropus píše:kedže už si zrejme dospelý a doma ti to rodičia z nejakeho mne neznámeho dôvodu zatajili tak si tu dovolim ti to už teraz prezradím.
dík, s maminkou si to vyřídím !

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

poota píše:Do hlasování jsi nedal dost možností - z těch dvou Tebou nabízených mi nevyhovuje ani jedna.
Osobně bych vybral možnost:
Otravuje tu ovzduší, producíruje se a natřásá si ego, ale když člověk přemůže svoji nechuť ho číst, tak se v tom tu a tam najde "zrnko".

Otázkou ovšem je, jestli to má při tak nízké "výtěžnosti" vůbec smysl, a také jestli se má tolerovat nová registrace někomu, komu už byl přístup na fórum zamezen. Že by se někdo dokázal trvale "polepšit" považuji za téměř vyloučené.

Zdravím - poota
Nazdar Pooto,
mně by zase zajímalo, proč se tady jako moderátoři snažíme a pipláme s jednotlivými spamovými příspěvky tohoto recidivisty, které buďto nejsou k tématice fóra a pokud jsou, nejsou k tematice vlákna, a pokud náhodou jakž takž jsou, skoro vždy jsou bezpředmětné a nikdy ničím solidním podložené a zavádějící, zatímco mu dovolíme založit dvě spamová vlákna, s čímž mu Huhu, i když určitě v dobré vůli, pomohl založením tohoto třetího vlákna.
Je dost logické, že když někdo zasere celý byt, trefí se i do záchoda a jaký div, že v tom je občas pecka, ale ne vždy k sežrání.

Například,
neoanthropus píše:
Mimo téma (offtopic)
Palo píše: ;) Melasa je plná zejména minerálů, tedy dalších teoretických solí ;)
Palo nezavádzaj (neklam). V čistej melase ako takej a je jedno či je vyrobená z repy alebo trstiny nie je viac minerálných soli ako 0,5g na kg čo je 0,05%. N
http://www.whfoods.com/genpage.php?tnam ... le&dbid=85
Je to sice jazykem mého kmene, ale tabulka je jasná. Například draslík vyjde na 25g na kilo, hořčík na 2g a je toho víc. Jinak taky:
http://www.celostnimedicina.cz/melasa.htm
Každý se samozřejmě tu a tam utneme, jenže pokud je to jedno utnutí z mnoha ověřitelných uvedených informací, průměr je velmi dobrý. Pokud je to jedno utnutí na několik málo ověřitelných informací, je to dost průšvih. Z pecek jsou pak povětšinou jenom skořápky.

No a teď už přestává mít kam, tak vyrazil na dvorek se sračkometem.
Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Dohady okolo HCl.

Odstranil jsem nediskutované duplikátní vzkazy bez označení zdroje, ze kterého byly zbytečně přetaženy a pročistil jsem zbylé příspěvky ze stejného důvodu. Vzhledem ke kvantitě mi nezbývá, než považovat většinu obsahu toto vlákna za plevelení, zaměřené na mlžení tématu zdravotního používání HCl jeho zakladatelem Neoanthropus.

Slávek

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Žaludeční trávicí kyselina

neoanthropus píše:Každý už určite postrehol že náš organizmus nás vždy pri našom neprirodzenom správani sa k nemu "odmení" nejakou chorobou. Pozná tu niekto dôvod prečo by malo byť pre náš organizmus uplne neprirodzené perorálne užívanie HCl z tohto pravidla výnimkou? N
Samozřejmě. Velice pomůže si počíst ve vlákně HCl-Základní fakta. Obsahuje mnoho informací ověřených prakticky, včetně lékařských dobrozdání. To ani nemluvím o W.F.Kochovi, který připravoval své terminální případy rakoviny pro svou obdivuhodnou metodu léčení nejen dnes běžnými metodami alternativního léčení, ale také ústním doplňováním HCl. Na základě všech takových doložených klinických zkušeností mi nezbývá, než pokládat tvé řeči za naprosto faktuálně nezdůvodnitelné, jakože faktuálně nezdůvodněné už jsou. Dále se mi také dostávají do rukou historie léčení lidí pomocí HCl v součastné době, které naprosto potvrzují historickou dokumentaci. Ačkoliv užívání HCl v době nemoci není vždy stoprocentním řešením, je vždy alespoň velice účinným pomocníkem.
Slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

neoanthropus píše: Palo kedže HCl sa nenachadza v žiadnej z potravín na svete je neprirodzené touto formou (peroralne) ju našmu organizmus podávať.

Tento tvoj argument o doplnkoch v potravinách je "prázdny", s peroralnim podávanim HCl nemá nič spoločne. Kedže pliesne i z chleba radi žijú a množia sa v kyslom prostredi, neprirodzeným prídavkom HCl ich len podporuješ. Likvidáciu pliesni v traviacom trakte má na starosti žlč vylučovaná zo žlčníka a ten spravne funguje len vtedy ak správne funguje aj prirodzene vylučovanie HCl v organizme. Sú to "spojene nádoby".
Jistě zase šprýmuješ Neoši. Až někdo najde plíseň bující v chlorovaném vodovodním řádu, ať mi dá vědět. Plácáš tu holé nesmysly. Uveď mi jedinný druh plísně, jehož růst je podporovaný kyselostí prostředí způsobenou HCl. Dám ti piškot, nebo mrkvičku, vyber si.
neoanthropus píše:Ďalší z faktou ktory potvrdzuje neprirodzenosť jej užívania týmto spôsoboj je že jedním z podvedomých obraných mechanizmou organizmu je - čo mu nevoní to si do úst nedáva. Samo dobre vie rozlíšiť že čo je preňho toxicke tj. život ohrodzujúce (skracujuce). Má tu snáď niekto z uživatelov tejto kyseliny pocit že táto kyselina voní?

Nie je nič nenormálneho na tom že keď sa neriadiš základnými pudmi ktorými ťa príroda obdarila že máš zdravotné problémi. Ak by si čítal moje príspevky poriadne, dočítal by si sa že je pre nás uplne prirodzené skôr kým si niečo vložíme do úst sa nato pozrieme a následne to i ovoniame. Kombinácia farby (i kvetou) s pachom v prírode nie je vecou náhody. Len vďaka vrodenému prirodzenému reflexu (nenašli sme ho na ulici ale sme k nemu dospeli naším vývojom tj. evolúciov) riadenemu týmito dvoma zmyslami telo a to nielen naše vie či to alebo ono je pre neho "jedlé".
Skutečně Neoši, ty snad bys oblbnul i židli. Malé děcko, a to ještě nezkažené vzděláním, se nacpe prakticky čímkoliv. Kolik se otráví lidí například jedovatými houbami. To by se podle tebe Neoši nemohlo nikdy stát. Jenže ony tak krásně voní, i mnoho z těch hodně jedovatých. Co voní a co ne máme povětšinou vsugerované výchovou a s intuicí to má velice málo u člověka dnes již společného a to od ranného dětství. Malé dítě vypije bez zábran flašku benzínu. Proto je nutno na obaly kde čeho dávat varování, aby si vychovatelé dali majzla a děcka se k takovým věcem nedostaly. Mlžíš velice neomaleně.
neoanthropus píše:Problem s peroralnom užívanim HCl je i v tom že funguje ako ibuprofen na bolavý zub tj."zakryje" dôsledok (bolesť) no nič neurobí s jeho príčinou.
Takže lidi s dostatečnou produkcí žaludeční kyseliny netrpí bolestmi hlavy a kříže. Zajímavé. Můžeš to nejak doložit?
neoanthropus píše: Tebou propagovane neprirodzene peroralne užívanie HCl a to dokonca v konbinácii s BetainomHCl má v sebe z pohladu rizík s tým spojených až príliš vela otáznikov.
Vřele doporučuji všem zúčastněným si vyhledat fakta a definitivně se nespoléhat na mlžící útržkovou literaturu nicku Neoanthropus.

S laskavým pozdravem, Slávek.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Slavek Krepelka píše:.. proč se tady jako moderátoři snažíme a pipláme s jednotlivými spamovými příspěvky tohoto recidivisty, které buďto nejsou k tématice fóra a pokud jsou, nejsou k tematice vlákna, a pokud náhodou jakž takž jsou, skoro vždy jsou bezpředmětné a nikdy ničím solidním podložené a zavádějící, zatímco mu dovolíme založit dvě spamová vlákna, s čímž mu Huhu, i když určitě v dobré vůli, pomohl založením tohoto třetího vlákna. ..
Nejspíš to bude tím, že i jako moderátoři jsme tu "na návštěvě" u Rivala, a jako slušní lidé se tedy snažíme chovat slušně k jeho "hostům", i když nám jejich chování nevyhovuje.
Já si například hulváty domů nezvu, a pokud se někdo jako hulvát projeví, tak ho z bytu vyhodím. Kdyby se mi doma někdo choval jako zde diskutovaní prudiči, tak bych ho vykopal dokonce až před barák.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Slavek Krepelka píše:
neoanthropus píše:Problem s peroralnom užívanim HCl je i v tom že funguje ako ibuprofen na bolavý zub tj."zakryje" dôsledok (bolesť) no nič neurobí s jeho príčinou.
Takže lidi s dostatečnou produkcí žaludeční kyseliny netrpí bolestmi hlavy a kříže. Zajímavé. Můžeš to nejak doložit?
Víš jak to podle něj je?

Každého člověka bez vyjímek stále bolí celé tělo. A samotná produkce HCl tu bolest snižuje :lol:
Takže zdravý člověk, který má dostatek HCl je stabilně oblbnutý a tím pádem ho nic nebolí :lol:

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Palo píše: Víš jak to podle něj je?
Každého člověka bez vyjímek stále bolí celé tělo. A samotná produkce HCl tu bolest snižuje :lol:
Takže zdravý člověk, který má dostatek HCl je stabilně oblbnutý a tím pádem ho nic nebolí :lol:
:laugh: Ten jí musí ale produkovat. Palo, to nemá cenu se s ním párat. Být to mé vlákno, dám mu ultimátum každý takový nesmysly podpořit nějakou solidní literaturou s klinickými výsledky, ze kterých by se kterákoliv taková plácanina dala rozumně odvodit, a pokud to do řekněme dvou dnů nedodá, ven, a příští nezdůvodněný automaticky.

On je ten člověk velmi naivní. Buďto si neuvědomuje, že jedním dechem zde tvrdí, že žaludeční kyselina, jmenovitě HCl, nemá nic společného s HCl v krvi, že jde o dva naprosto oddělené systémy a na druhé straně zase tyhle bláboly, že požívaná kyselina (HCl) oblbuje tělo jako ibuprofen, takže by se tam nutně musela nějak dostávat, nebo doufá, že všichni jsou hlopější než on a mají mizernější paměť, nebo oboje. Litertury je ze všech stran a zdrojů, nemluvě o těch klinických výsledcích, po knihovnách a po netu spousta. Je to trapné, že se s ním člověk vzhledem k ostatním musí vůbec nějak o takových věcech bavit.

No, je to tu tvoje, tak kraluj jak uznáš za vhodné, nicméně pokud ho necháš, definitivně Ti to tu vydrolí a to by zde bylo spoustě lidí velice líto, včetně mne.

S laskavým pozdravem, Slávek.

neoanthropus
Starší člen

Slavek Krepelka píše: http://www.whfoods.com/genpage.php?tnam ... le&dbid=85
Je to sice jazykem mého kmene, ale tabulka je jasná. Například draslík vyjde na 25g na kilo, hořčík na 2g a je toho víc. Jinak taky:
Slávku všetci dobre vieme ako a na čom funguje komercia. Vermi že Ja na rozdial od teba nemám za potreby oháňať sa tu s ich nedôveryhodnými stránkami z netu. Za mnou a mojími tvrdeniami vždy stoja len fakty ktoré sú podložene aj skutočnou prácou ludí ktorý s vecami realne pracujú. Medzi iným viď npr. posledné tri knihy sprava na priloženom snímku ktore pojednávajú len o cukroch a len o melase samotnej. Mimochodom vieš o tom (osobne dosť silne o tom pochybujem že si konkretne Ty v živote niekedy vôbec o tom niečo počul alebo čítal) že v každom cukrovare sa produkujú tri druhy melás? N

Nezbývá mi než tě požádat, abys odstraňoval zbytečné části odkazů. Pokud tak nezačneš od teďka činit, budu ti takové příspěvky chvíli přemísťovat do SZ k přepracování. Je to rychlejší, než to po tobě čistit. Pokud s tím budeš pokračovat, začnu je bez výstrahy mazat. To je zase ještě rychlejší. Nehodlám s tebou trávit mnohonásobně více času než se všemi ostatními členy dohromady. Slávek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

neoanthropus
Starší člen

Re: HCl - Pozitíva & negatíva spojené s jej aplikáciou.

Lenca nepoteším ťa. Toto vlákno Slávek svojím premazaním a svojimi príspevkami ktore su uplne odveci tak ako to robí vždy okolo seba "zaprasil". Tým len opakovane potvrdil moje tvrdenie:
neoanthropus píše:Fakty sa na tomto fore majú tak že tu z capou Palo & Slavek Krepelka spravili zahradníkov (moderátorov) a týmpádom akákolvek verejna konštruktívna debata stráca zmysel.
Radšej budem moju energiu a poznanie venovať a míňať na ludí ktorým sa pozerám priamo do očí ako sa tu handrkovať s capmi z tejto záhrade. N

Dal jsem ti Neoanthropusi varování za tento příspěvek. Ne za to, že jsi neuctivý k moderátorovi, ale za to, že zde přispíváš lavinami tvrzení, která nejsi shopen, či ochoten podložit a která jsou ve většině případů velice zavádějící. Buďto dolož, alespoň na požádání, nebo mlč. Jsi vyjímečný případ. Ahoj, Slávek.

neoanthropus
Starší člen

Re: Odkyselení

Slavek Krepelka píše:
neoanthropus píše:
Mimo téma (offtopic)
Palo píše: ;) Melasa je plná zejména minerálů, tedy dalších teoretických solí ;)
Palo nezavádzaj (neklam). V čistej melase ako takej a je jedno či je vyrobená z repy alebo trstiny nie je viac minerálných soli ako 0,5g na kg čo je 0,05%. N
Je to sice jazykem mého kmene, ale tabulka je jasná. Například draslík vyjde na 25g na kilo, hořčík na 2g a je toho víc.
http://www.whfoods.com/genpage.php?tnam ... le&dbid=85
Jinak taky:

Ahoj, Slávek.
Slávku všetci dobre vieme ako a na čom funguje komercia. Vermi že Ja na rozdial od teba nemám za potreby oháňať sa tu s ich nedôveryhodnými stránkami z netu. Za mnou a mojími tvrdeniami vždy stoja len fakty ktoré sú podložene aj skutočnou prácou ludí ktorý s vecami realne pracujú. Medzi iným viď npr. posledné tri knihy sprava na priloženom snímku ktore pojednávajú len o cukroch a len o melase samotnej. Mimochodom vieš o tom (osobne dosť silne o tom pochybujem že si konkretne Ty v živote niekedy vôbec o tom niečo počul alebo čítal) že v každom cukrovare sa produkujú tri druhy melás? N
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: HCl - Pozitíva & negatíva spojené s jej aplikáciou.

Příspěvek od Palo »

neoanthropus píše:Zveča ano. No na druhú stranu bolo i pár takych prípadov ktoré už mali vážne velmi "na kahánku" a i tých sa mi doposial vždy podarilo vytiahnuť z "jamy levovej". Je fakt že v týchto prípadoch je psychologia na prvom mieste tj. dotičného som najskôr psychicky stabilizoval...
No... Za své metody a postypy si platit nenecháš, ale zároveň se rozkouskovat nemůžeš. To znamená, že nejsi schopen pomoci více lidem zároveň. Denně umírají desítky né-li stovky lidí denně... "Úprava" psychiky bezpochyby pozitivní účinek má, ovšem tohle není můj směr, snažím se pomoci všem, co o pomoc prosí, nikoliv jen těm, kterým jen já pomoci chci a neodmítám případy - to bych si pak hrál na boha a rozhodoval se, koho nechám přežít a koho ne, v tomto směru "nadaný" být nechci...

Není to jednoduše sranda...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

neoanthropus píše:
Slavek Krepelka píše: http://www.whfoods.com/genpage.php?tnam ... le&dbid=85
Mimochodom vieš o tom (osobne dosť silne o tom pochybujem že si konkretne Ty v živote niekedy vôbec o tom niečo počul alebo čítal) že v každom cukrovare sa produkujú tri druhy melás? N
Výborně, melasu jsem skutečně v životě nestudoval. Něco nám o tom pověz a dolož to. Nicméně, tvůj původní výrok se rozdíly v melasách nezabýval a nespecifikoval, co se v různých melasách vyskytuje, dokonce jsi tvrdil, že je jedno, je-li melasa z řepy, nebo třtiny. (Fotka hřbetů knih, možná i z knihovny, průkazná). Takové všeobecné výroky jsou nesmírně zavádějící a budu potěšen, když to uvedeš na správnou míru. Pokud ne, táráš.
Ahoj, Slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Odkyselení

neoanthropus píše: že v každom cukrovare sa produkujú tri druhy melás? N
Zde je odpověď.
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... 618#p97618
Ahoj, Slávek.

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“