neoanthropus píše:martin11 píše:p.s. to píšu proto, že toto je technické forum o energiích

.....a i sci-fi jako e-fuze je zajímavá:
Halóóó, zobuď sa! Martin11 môžeš mi prosím ťa prezradiť čo má toto vlákno v tejto časti fora spoločného s technikou alebo energiou? N
možem...tu stříšku nad o muj komp neumí

a to mám slovenštinu velmi rád
toto forum má dvě základní větve.....léčení a vše kolem zdraví , nemocí atd, popř. vše co souvisí se zdravím jak lidí tak zvířat..
Hlavní a motto Fora je..."hledání" volné energie...a jestli jsi toto nepochopil tak se jdi bodnout.
všechno co je kolem , třeba tvoje kydy o čemkoli je tady vlastně spam, který tu nemá co dělat....bohužel se s tím bojuje jako s plevelem na poli nebo v zahrádce....kdejaký příchozí si založí vlákno...a nabízí viagru....i tvoje vlákno je k hovnu ale budiž...nejsem moderátor....
např. já osobně, bych tu neměl vůbec co dělat....jsem netechnik, mechanické jelito. rozumím jiné práci, kterou dělám, a přesto se na toto forum hrabu...vím , že občas plevelím svým dotazem, ale také vím, že jsou i další netechnici...třeba magnetáři...a rádi se poučíme....je zde spousta kamarádů...a známe se osobně s přátelských setkání, která si sami organisujeme...tady nejde již o techniku ale o lidský přístup....
takže odpověď na tvoji otázku...tato část fora je tu jen proto, že tu pruděj takový kreteni jako jsi ty , i když asi něco znáš a víš....jen jsi na špatné foru....jdi k nějakejm iteligentům...tam tě uvítají...pokud jsi dobrej.....pa m11

... věřím, že se " TO " povede ......