Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Animálnosti
Moderátor: FUP - Moderátoři
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
Re: neoš
Rivalovi:
Nebylo by možné tohohle debila trvale zabanovat?
Všem:
Jako alternativu doporučuju - ignorujte ho a na jeho příspěvky nereagujte. Časem se na to vysere a potáhne jinam.
Je to jako hovno: Stačí když projdeš okolo - smrdí to, snažíš se s tím něco udělat - smrdí to ještě víc, rejpneš do toho - budeš smrdět i ty.
Zabývat se blbcem je ztráta času a reagovat na někoho, kdo se chce hádat, jakbysmet.
Takže neztrácejme čas a věnujme se jen tomu, co za to stojí !!!
Zdar a sílu všem
Magneto
Nebylo by možné tohohle debila trvale zabanovat?
Všem:
Jako alternativu doporučuju - ignorujte ho a na jeho příspěvky nereagujte. Časem se na to vysere a potáhne jinam.
Je to jako hovno: Stačí když projdeš okolo - smrdí to, snažíš se s tím něco udělat - smrdí to ještě víc, rejpneš do toho - budeš smrdět i ty.
Zabývat se blbcem je ztráta času a reagovat na někoho, kdo se chce hádat, jakbysmet.
Takže neztrácejme čas a věnujme se jen tomu, co za to stojí !!!
Zdar a sílu všem
Magneto
-
- Starší člen
- Dostal: 2 poděkování
Magneto dobre si prečítaj túto Slávkovu vetu:"Jedna věc je diskuze založena na zkušenostech a vědomostech, popřípadě i otázky k věci, pak je přínosná a druhá věc je tohle tárání." Ak nemáš čo k veci povedať alebo ponúknuť, radím ti neotravuj tento svet svojími "zvratkami". N
-
- Starší člen
Re: HCl - Pozitíva & negatíva spojené s jej aplikáciou.
Zveča ano. No na druhú stranu bolo i pár takych prípadov ktoré už mali vážne velmi "na kahánku" a i tých sa mi doposial vždy podarilo vytiahnuť z "jamy levovej". Je fakt že v týchto prípadoch je psychologia na prvom mieste tj. dotičného som najskôr psychicky stabilizoval a až následne nato nastúpila ozdravná procedúra na fyziologickéj úrovni. Palo uvedom si jednu základnu vec a tou je že pokjal človek dýcha tak jeho TELO stále bojuje o život a spraví všetko preto aby prežilo. Na druhú stranu ak prestane "dýchať jeho duša", to ostatné už potom nemá zmysel a treba tomu bez zasahovania nechať "volný priebeȟ". Znie to neuverutelne ale pre toho kto sa naozaj vyzná tomu priami pohlad z oči do oči povie viac ako "nahmataný tep". N
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
toto radím aj ja tebeneoanthropus píše: Ak nemáš čo k veci povedať alebo ponúknuť, radím ti neotravuj tento svet svojími "zvratkami". N
- jsem rád, že mi to nemáš za zlé snad ani magneto tobě to neude mít za zlé
-
- Starší člen
Huhu, už všetci vieme že ho máš večí. Nemusíš mať "bobana", nemám ti to za zlé a ani ti ho nezávidím. Nhuhu píše:toto radím aj ja tebeneoanthropus píše: Ak nemáš čo k veci povedať alebo ponúknuť, radím ti neotravuj tento svet svojími "zvratkami". N
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
neoanthropus píše:Huhu, už všetci vieme že ho máš večí. Nemusíš mať "bobana", nemám ti to za zlé a ani ti ho nezávidím. Nhuhu píše:toto radím aj ja tebeneoanthropus píše: Ak nemáš čo k veci povedať alebo ponúknuť, radím ti neotravuj tento svet svojími "zvratkami". N
...to jsem viděl v jednom filmu...."knoflíková válka"....všichni tady víme, že Neoš nebude náčelníkem.....
Jinak hele Neoš.....jak ti je po duši, když tě tady nechceme a ty se sem furt cpeš ...jak napsal Poota...občas dobrá poznámka.....to ano, jenže ty asi nerozeznáš dobrý a blbý .....tak to zkus ....a posílej sem jen to dobrý ...a hlavně ...vždy k věci. ....dík...kč
p.s. to píšu proto, že toto je technické forum o energiích .....a i sci-fi jako e-fuze je zajímavá ....takže polemika...že to nejde je mimo .....pa
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Starší člen
Halóóó, zobuď sa! Martin11 môžeš mi prosím ťa prezradiť čo má toto vlákno v tejto časti fora spoločného s technikou alebo energiou? Nmartin11 píše:p.s. to píšu proto, že toto je technické forum o energiích .....a i sci-fi jako e-fuze je zajímavá ....takže polemika...že to nejde je mimo .....pa
-
- Starší člen
Re: animálnosti
Slávku poriadne si prečítaj tú vetu v mojom podpise ktorú si Ty sám napísal. NSlavek Krepelka píše:Tohle je jenom upozornění, že bezpředmětné plevelné příspěvky jsem přesunul do sekce Černá Díra - téma Animálnosti. Dále upozorňovat nehodlám a všechny příspěvky takového charakteru opět přesunu.
S pozdravem Slávek.
-
- Starší člen
Animálnosti
Slávku poriadne si prečítaj tú vetu v mojom podpise ktorú si Ty sám napísal. NSlavek Krepelka píše:Tohle je jenom upozornění, že bezpředmětné plevelné příspěvky jsem přesunul do sekce Černá Díra - téma Animálnosti. Dále upozorňovat nehodlám a všechny příspěvky takového charakteru opět přesunu.
S pozdravem Slávek.
-
- Zasloužilý člen
možem...tu stříšku nad o muj komp neumí a to mám slovenštinu velmi rádneoanthropus píše:Halóóó, zobuď sa! Martin11 môžeš mi prosím ťa prezradiť čo má toto vlákno v tejto časti fora spoločného s technikou alebo energiou? Nmartin11 píše:p.s. to píšu proto, že toto je technické forum o energiích .....a i sci-fi jako e-fuze je zajímavá:
toto forum má dvě základní větve.....léčení a vše kolem zdraví , nemocí atd, popř. vše co souvisí se zdravím jak lidí tak zvířat..
Hlavní a motto Fora je..."hledání" volné energie...a jestli jsi toto nepochopil tak se jdi bodnout.
všechno co je kolem , třeba tvoje kydy o čemkoli je tady vlastně spam, který tu nemá co dělat....bohužel se s tím bojuje jako s plevelem na poli nebo v zahrádce....kdejaký příchozí si založí vlákno...a nabízí viagru....i tvoje vlákno je k hovnu ale budiž...nejsem moderátor....
např. já osobně, bych tu neměl vůbec co dělat....jsem netechnik, mechanické jelito. rozumím jiné práci, kterou dělám, a přesto se na toto forum hrabu...vím , že občas plevelím svým dotazem, ale také vím, že jsou i další netechnici...třeba magnetáři...a rádi se poučíme....je zde spousta kamarádů...a známe se osobně s přátelských setkání, která si sami organisujeme...tady nejde již o techniku ale o lidský přístup....
takže odpověď na tvoji otázku...tato část fora je tu jen proto, že tu pruděj takový kreteni jako jsi ty , i když asi něco znáš a víš....jen jsi na špatné foru....jdi k nějakejm iteligentům...tam tě uvítají...pokud jsi dobrej.....pa m11
-
- Starší člen
Martin11 nehnevaj sa na mňa ale Ty musíš byť ako človak velký pokrytec keď si dovolíš toto tvrdiť.
Dal som si tú robotu a spočítal som že v tejto časti fora je 168 vlákien do ktorých s vážnou tvárou prispievaju desiatky ǔčastníkov tohto fora adminiasrátorom počínajúc a tebou samotným končiac. Halóóó, zobuď sa! Nmartin11 píše:takže odpověď na tvoji otázku...tato část fora je tu jen proto, že tu pruděj takový kreteni jako jsi ty
-
- Starší člen
- Dal: 73 poděkování
- Dostal: 70 poděkování
Re: Dohady okolo HCl.
Mimo téma (offtopic)
heh a ty si kto keď nazýváš ĺudí bastardami?ty si nadčovek ,ktorý neverí nikomu a ničomu?Neoanthropus píše: (tvoj prípad) a neznášam tých "bastardov" ktorý nad vecami o kterých reálne tj z praxi nič nevedia len "naprázdno mudrujú". Veci ohladom tvojho dotazu ti dám do SZ, nalož s tým dľa svojho uváženia. N
Si Judáš?
Ok skončil som na tomto vlákne , urážať ľudí .......................to nie je môj štýl.............
-
- Zasloužilý člen
...hele neandrtálče....přeti si , co ji si napsal do svého nicku pod čarou....Slávek to napsal správně....jsi fakt bluma....nevim jak se to řekne slovensky.....třeba drotár .....m11neoanthropus píše:Martin11 nehnevaj sa na mňa ale Ty musíš byť ako človak velký pokrytec keď si dovolíš toto tvrdiť.Dal som si tú robotu a spočítal som že v tejto časti fora je 168 vlákien do ktorých s vážnou tvárou prispievaju desiatky ǔčastníkov tohto fora adminiasrátorom počínajúc a tebou samotným končiac. Halóóó, zobuď sa! Nmartin11 píše:takže odpověď na tvoji otázku...tato část fora je tu jen proto, že tu pruděj takový kreteni jako jsi ty
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Správně. Takže si to pamatuj už se tu nenavážej do diskutérů, přispívej konstruktivně a k věci. Chovej se jako chlap a ne jako malé děcko.neoanthropus píše:Huhu, už všetci vieme že ho máš večí.
-
- Starší člen
Huhu nepoteším ťa. Fakty sa na tomto fore majú tak že tu z capou Palo & Slavek Krepelka spravili zahradníkov (moderátorov) a týmpádom akákolvek verejna konštruktívna debata stráca zmysel. Nato žialbohu na tomto fore treba využívať SZ. Stačí si pozrieť ich príspevky & prístup k polemizujúcim & oponentom a súdnemu človeku je hneď jasné ktorá bije. Huhu kedže už si zrejme dospelý a doma ti to rodičia z nejakeho mne neznámeho dôvodu zatajili tak si tu dovolim ti to už teraz prezradím. Spravny chlap sa vždy stavia k problemom čelom. Vychádzajúc z toho ak by to tu tak robili všetci prispievajúci, neboli by tu z capou záhradníci. N