Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Animálnosti

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
Magneto
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 26 poděkování

Re: neoš

Příspěvek od Magneto »

Rivalovi:
Nebylo by možné tohohle debila trvale zabanovat?
Všem:
Jako alternativu doporučuju - ignorujte ho a na jeho příspěvky nereagujte. Časem se na to vysere a potáhne jinam.
Je to jako hovno: Stačí když projdeš okolo - smrdí to, snažíš se s tím něco udělat - smrdí to ještě víc, rejpneš do toho - budeš smrdět i ty.
Zabývat se blbcem je ztráta času a reagovat na někoho, kdo se chce hádat, jakbysmet.
Takže neztrácejme čas a věnujme se jen tomu, co za to stojí !!!
Zdar a sílu všem :)
Magneto

neoanthropus
Starší člen
Dostal: 2 poděkování

Příspěvek od neoanthropus »

Magneto dobre si prečítaj túto Slávkovu vetu:"Jedna věc je diskuze založena na zkušenostech a vědomostech, popřípadě i otázky k věci, pak je přínosná a druhá věc je tohle tárání." Ak nemáš čo k veci povedať alebo ponúknuť, radím ti neotravuj tento svet svojími "zvratkami". N

neoanthropus
Starší člen

Re: HCl - Pozitíva & negatíva spojené s jej aplikáciou.

Zveča ano. No na druhú stranu bolo i pár takych prípadov ktoré už mali vážne velmi "na kahánku" a i tých sa mi doposial vždy podarilo vytiahnuť z "jamy levovej". Je fakt že v týchto prípadoch je psychologia na prvom mieste tj. dotičného som najskôr psychicky stabilizoval a až následne nato nastúpila ozdravná procedúra na fyziologickéj úrovni. Palo uvedom si jednu základnu vec a tou je že pokjal človek dýcha tak jeho TELO stále bojuje o život a spraví všetko preto aby prežilo. Na druhú stranu ak prestane "dýchať jeho duša", to ostatné už potom nemá zmysel a treba tomu bez zasahovania nechať "volný priebeȟ". Znie to neuverutelne ale pre toho kto sa naozaj vyzná tomu priami pohlad z oči do oči povie viac ako "nahmataný tep". N

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

neoanthropus píše: Ak nemáš čo k veci povedať alebo ponúknuť, radím ti neotravuj tento svet svojími "zvratkami". N
toto radím aj ja tebe

- jsem rád, že mi to nemáš za zlé :D snad ani magneto tobě to neude mít za zlé

neoanthropus
Starší člen

huhu píše:
neoanthropus píše: Ak nemáš čo k veci povedať alebo ponúknuť, radím ti neotravuj tento svet svojími "zvratkami". N
toto radím aj ja tebe

Huhu, už všetci vieme že ho máš večí. Nemusíš mať "bobana", nemám ti to za zlé a ani ti ho nezávidím. N

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

neoanthropus píše:
huhu píše:
toto radím aj ja tebe

Huhu, už všetci vieme že ho máš večí. Nemusíš mať "bobana", nemám ti to za zlé a ani ti ho nezávidím. N

...to jsem viděl v jednom filmu...."knoflíková válka"....všichni tady víme, že Neoš nebude náčelníkem..... :enaughty:
Jinak hele Neoš.....jak ti je po duši, když tě tady nechceme a ty se sem furt cpeš :bhead: ...jak napsal Poota...občas dobrá poznámka.....to ano, jenže ty asi nerozeznáš dobrý a blbý :dknow: .....tak to zkus :esilenced: ....a posílej sem jen to dobrý :eclap: ...a hlavně ...vždy k věci. :eclap: ....dík...kč :oops:
p.s. to píšu proto, že toto je technické forum o energiích :idea: .....a i sci-fi jako e-fuze je zajímavá :shock: ....takže polemika...že to nejde je mimo :hip: .....pa :bye:

... věřím, že se " TO " povede ......
neoanthropus
Starší člen

martin11 píše:p.s. to píšu proto, že toto je technické forum o energiích :idea: .....a i sci-fi jako e-fuze je zajímavá :shock: ....takže polemika...že to nejde je mimo :hip: .....pa :bye:
Halóóó, zobuď sa! Martin11 môžeš mi prosím ťa prezradiť čo má toto vlákno v tejto časti fora spoločného s technikou alebo energiou? N

neoanthropus
Starší člen

Re: animálnosti

Slavek Krepelka píše:Tohle je jenom upozornění, že bezpředmětné plevelné příspěvky jsem přesunul do sekce Černá Díra - téma Animálnosti. Dále upozorňovat nehodlám a všechny příspěvky takového charakteru opět přesunu.
S pozdravem Slávek.
Slávku poriadne si prečítaj tú vetu v mojom podpise ktorú si Ty sám napísal. N

neoanthropus
Starší člen

Animálnosti

Slavek Krepelka píše:Tohle je jenom upozornění, že bezpředmětné plevelné příspěvky jsem přesunul do sekce Černá Díra - téma Animálnosti. Dále upozorňovat nehodlám a všechny příspěvky takového charakteru opět přesunu.
S pozdravem Slávek.
Slávku poriadne si prečítaj tú vetu v mojom podpise ktorú si Ty sám napísal. N

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

neoanthropus píše:
martin11 píše:p.s. to píšu proto, že toto je technické forum o energiích :idea: .....a i sci-fi jako e-fuze je zajímavá:
Halóóó, zobuď sa! Martin11 môžeš mi prosím ťa prezradiť čo má toto vlákno v tejto časti fora spoločného s technikou alebo energiou? N
možem...tu stříšku nad o muj komp neumí :cry: a to mám slovenštinu velmi rád :idea:
toto forum má dvě základní větve.....léčení a vše kolem zdraví , nemocí atd, popř. vše co souvisí se zdravím jak lidí tak zvířat..
Hlavní a motto Fora je..."hledání" volné energie...a jestli jsi toto nepochopil tak se jdi bodnout.
všechno co je kolem , třeba tvoje kydy o čemkoli je tady vlastně spam, který tu nemá co dělat....bohužel se s tím bojuje jako s plevelem na poli nebo v zahrádce....kdejaký příchozí si založí vlákno...a nabízí viagru....i tvoje vlákno je k hovnu ale budiž...nejsem moderátor....
např. já osobně, bych tu neměl vůbec co dělat....jsem netechnik, mechanické jelito. rozumím jiné práci, kterou dělám, a přesto se na toto forum hrabu...vím , že občas plevelím svým dotazem, ale také vím, že jsou i další netechnici...třeba magnetáři...a rádi se poučíme....je zde spousta kamarádů...a známe se osobně s přátelských setkání, která si sami organisujeme...tady nejde již o techniku ale o lidský přístup....

takže odpověď na tvoji otázku...tato část fora je tu jen proto, že tu pruděj takový kreteni jako jsi ty , i když asi něco znáš a víš....jen jsi na špatné foru....jdi k nějakejm iteligentům...tam tě uvítají...pokud jsi dobrej.....pa m11 :D

neoanthropus
Starší člen

Martin11 nehnevaj sa na mňa ale Ty musíš byť ako človak velký pokrytec keď si dovolíš toto tvrdiť.
martin11 píše:takže odpověď na tvoji otázku...tato část fora je tu jen proto, že tu pruděj takový kreteni jako jsi ty
Dal som si tú robotu a spočítal som že v tejto časti fora je 168 vlákien do ktorých s vážnou tvárou prispievaju desiatky ǔčastníkov tohto fora adminiasrátorom počínajúc a tebou samotným končiac. Halóóó, zobuď sa! N

early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Re: Dohady okolo HCl.

Příspěvek od early123 »

Mimo téma (offtopic)
Neoanthropus píše: (tvoj prípad) a neznášam tých "bastardov" ktorý nad vecami o kterých reálne tj z praxi nič nevedia len "naprázdno mudrujú". Veci ohladom tvojho dotazu ti dám do SZ, nalož s tým dľa svojho uváženia. N
heh a ty si kto keď nazýváš ĺudí bastardami?ty si nadčovek ,ktorý neverí nikomu a ničomu?

Si Judáš?

Ok skončil som na tomto vlákne , urážať ľudí .......................to nie je môj štýl.............

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

neoanthropus píše:Martin11 nehnevaj sa na mňa ale Ty musíš byť ako človak velký pokrytec keď si dovolíš toto tvrdiť.
martin11 píše:takže odpověď na tvoji otázku...tato část fora je tu jen proto, že tu pruděj takový kreteni jako jsi ty
Dal som si tú robotu a spočítal som že v tejto časti fora je 168 vlákien do ktorých s vážnou tvárou prispievaju desiatky ǔčastníkov tohto fora adminiasrátorom počínajúc a tebou samotným končiac. Halóóó, zobuď sa! N
...hele neandrtálče....přeti si , co ji si napsal do svého nicku pod čarou....Slávek to napsal správně....jsi fakt bluma....nevim jak se to řekne slovensky.....třeba drotár :baby: .....m11 :D

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

neoanthropus píše:Huhu, už všetci vieme že ho máš večí.
Správně. Takže si to pamatuj už se tu nenavážej do diskutérů, přispívej konstruktivně a k věci. Chovej se jako chlap a ne jako malé děcko.

neoanthropus
Starší člen

Huhu nepoteším ťa. Fakty sa na tomto fore majú tak že tu z capou Palo & Slavek Krepelka spravili zahradníkov (moderátorov) a týmpádom akákolvek verejna konštruktívna debata stráca zmysel. Nato žialbohu na tomto fore treba využívať SZ. Stačí si pozrieť ich príspevky & prístup k polemizujúcim & oponentom a súdnemu človeku je hneď jasné ktorá bije. Huhu kedže už si zrejme dospelý a doma ti to rodičia z nejakeho mne neznámeho dôvodu zatajili tak si tu dovolim ti to už teraz prezradím. Spravny chlap sa vždy stavia k problemom čelom. Vychádzajúc z toho ak by to tu tak robili všetci prispievajúci, neboli by tu z capou záhradníci. N

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“