Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Animálnosti

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
neoanthropus
Starší člen
Dostal: 2 poděkování

Re: Žaludeční trávicí kyselina

Příspěvek od neoanthropus »

Mimo téma (offtopic)
MIRKO píše:No řekl bych, že ten cirkus co tady rozpoutal N. k něčemu bude... :bye:
"Pamätníci" tohto fora si určite pamätaju že doposial platilo že ak tu niekto z nášho týmu rozpútal cirkus, tak vždy to k niečomu užitočnemu bolo & viedlo. N

MIRKO
Zasloužilý člen
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Re: Žaludeční trávicí kyselina

Příspěvek od MIRKO »

Mimo téma (offtopic)
No alespon jsi konečně nevěřícím potvrdil odkud vítr vane... :ptrain:

Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

neoš

Příspěvek od huhu »

neoanthropus se chová dle mého stejně jako spameři, proti kterým se dnes obořil.
V minulosti již byl jako hunter vykázán. myslíte, že tu má co psát ?

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: neoš

Příspěvek od poota »

Do hlasování jsi nedal dost možností - z těch dvou Tebou nabízených mi nevyhovuje ani jedna.
Osobně bych vybral možnost:
Otravuje tu ovzduší, producíruje se a natřásá si ego, ale když člověk přemůže svoji nechuť ho číst, tak se v tom tu a tam najde "zrnko".

Otázkou ovšem je, jestli to má při tak nízké "výtěžnosti" vůbec smysl, a také jestli se má tolerovat nová registrace někomu, komu už byl přístup na fórum zamezen. Že by se někdo dokázal trvale "polepšit" považuji za téměř vyloučené.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

Mne nevadí.
Jeho způsob projevu a komunikace je sice velmi svérázný, avšak nutí mne se zamyslet a třebas i nad sebou samým.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
neoanthropus
Starší člen

animálnosti

Slávku prepáč, no máš to tu jeden blud za druhým. Ak budeš (nie len Ty) menej rozmýšlať nad nezmyslami, garantujem ti že si viac začneš všímaj detaili okolo seba. N

huhu
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Citrát Sodný-informace

Příspěvek od huhu »

Mimo téma (offtopic)
neoantropus prepáč, ale ak budes viac rozmyslat , nebudeš tarat kokotiny a mozno daco k veci

neoanthropus
Starší člen

Mimo téma (offtopic)
huhu píše:neoantropus prepáč, ale ak budes viac rozmyslat , nebude tarat kokotiny a mozno daco k veci
Každý z nás je pánom "svojho merta" a kedže Ty ho máš jak sám tvrdíš vedší, kroť si ho! Huhu prezradňim ti jedno tajomstvo, vo velkých veciach býva velmi maly mozog. N

huhu
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

Mimo téma (offtopic)
neoanthropus píše: prezradňim ti jedno tajomstvo, vo velkých veciach býva velmi maly mozog. N
jj , mám dva vynikající orgány, ale málo krve, takže nefungují současně :D

neoanthropus
Starší člen

A čože to čože to huhu že si sa nám tu takto "rozbehol"? Žeby to bolo o stráte tvojho "image"? Začni sa prosím ťa správať konečne ako človek a garantujem ti že tvoje "image" ani po tvojích "loptošinách" (mýliť sa je ludská) nebude mať so mnou problem. N

neoanthropus
Starší člen

Re: Dohady okolo HCl.

NAVAR píše:Taky mám takový dilema. Kde se vlastně bere kyselina chlorovodíková v žaludku kde je součástí žaludečních šťáv? Z čeho? Snad z chloru který je v soli NaCl ? Jinou reakcí? Pak tedy jakou? Kdyby ze soli tak kde by HCl v žaludku brali neandrtálci když sůl neměli a nebo jí nepotřebovali a nebo jí rozhodně někonzumovali takové množství? Kde jí berou zvířata? Pes jí má prý 5x více než čověk.
Když si dám naředěný neaktivovaný MMS (chcete-li) Chloritan sodný tak mi přece v žaludku musí zreagovat podobně jako bych jej aktivoval HCl. Samozřejmě v patřičné koncentraci.
Hledal jsem v metabolic pathway (vydala chem firma Aldrich) celého těla a nic jsem nenašel (možná jsem blbě hledal)
NAVAR po pravde? Mám rád ludí ktory si všímajú veci okolo seba i v sebe samotnom (tvoj prípad) a neznášam tých "bastardov" ktorý nad vecami o kterých reálne tj z praxi nič nevedia len "naprázdno mudrujú". Veci ohladom tvojho dotazu ti dám do SZ, nalož s tým dľa svojho uváženia. N

neoanthropus
Starší člen

Re: HCl kontra kyselina citrónová

poota píše:Zajímavým faktem je třeba i to, že drtivá většina "komunikací" v našem těle neprobíhá "elektrickými vzruchy", ale chemickými signály.
Poota tak v tomto by som ti oponoval. I tá posledná živá bunka na konci malíčka tvojej nohy dokáže okamžite informovať mozok o tom že má problém. Tento "informačný kanál" chémia nezvláda, to zvládne len (rýchlosť) "elektrika" v nás. Faktom je že "elektrika" má na starosti "prežitie" a "chémia" v nás má pod palcom "život". N

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

NAVAR píše:Mne nevadí.
Jeho způsob projevu a komunikace je sice velmi svérázný, avšak nutí mne se zamyslet a třebas i nad sebou samým.
U mne je to stejné.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
huhu
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

neoanthropus píše:A čože to čože to huhu že si sa nám tu takto "rozbehol"? Žeby to bolo o stráte tvojho "image"? Začni sa prosím ťa správať konečne ako človek a garantujem ti že tvoje "image" ani po tvojích "loptošinách" (mýliť sa je ludská) nebude mať so mnou problem. N
odpovím ti
chováš se jako by sis léčil nějaký problém. napadáš lidi, vyvoláváš pře místo toho abys konstruktivně radil ( pokud máš co )
koneckonců za své chování jsi byl už v minulosti vyloučen ;)

---------------------------------------

ono totiž přehrabovat se tvými hádkami s palem a urážkami kterými napadáš slávka je stejné, jako přehrabovat se spamem na viagru.
obojí je nepřínosné a vnáší nepřehled a zmatek

neoanthropus
Starší člen

Huhu je to tvoj pohlad na vec. Či mi to budeš veriť alebo nie pravda je taký že ti to nemám za zlé. N

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“