"Pamätníci" tohto fora si určite pamätaju že doposial platilo že ak tu niekto z nášho týmu rozpútal cirkus, tak vždy to k niečomu užitočnemu bolo & viedlo. NMIRKO píše:No řekl bych, že ten cirkus co tady rozpoutal N. k něčemu bude...
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Animálnosti
Moderátor: FUP - Moderátoři
-
- Starší člen
- Dostal: 2 poděkování
Re: Žaludeční trávicí kyselina
Mimo téma (offtopic)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Re: Žaludeční trávicí kyselina
Mimo téma (offtopic)
No alespon jsi konečně nevěřícím potvrdil odkud vítr vane...
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
neoš
neoanthropus se chová dle mého stejně jako spameři, proti kterým se dnes obořil.
V minulosti již byl jako hunter vykázán. myslíte, že tu má co psát ?
V minulosti již byl jako hunter vykázán. myslíte, že tu má co psát ?
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: neoš
Do hlasování jsi nedal dost možností - z těch dvou Tebou nabízených mi nevyhovuje ani jedna.
Osobně bych vybral možnost:
Otravuje tu ovzduší, producíruje se a natřásá si ego, ale když člověk přemůže svoji nechuť ho číst, tak se v tom tu a tam najde "zrnko".
Otázkou ovšem je, jestli to má při tak nízké "výtěžnosti" vůbec smysl, a také jestli se má tolerovat nová registrace někomu, komu už byl přístup na fórum zamezen. Že by se někdo dokázal trvale "polepšit" považuji za téměř vyloučené.
Zdravím - poota
Osobně bych vybral možnost:
Otravuje tu ovzduší, producíruje se a natřásá si ego, ale když člověk přemůže svoji nechuť ho číst, tak se v tom tu a tam najde "zrnko".
Otázkou ovšem je, jestli to má při tak nízké "výtěžnosti" vůbec smysl, a také jestli se má tolerovat nová registrace někomu, komu už byl přístup na fórum zamezen. Že by se někdo dokázal trvale "polepšit" považuji za téměř vyloučené.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Mne nevadí.
Jeho způsob projevu a komunikace je sice velmi svérázný, avšak nutí mne se zamyslet a třebas i nad sebou samým.
Jeho způsob projevu a komunikace je sice velmi svérázný, avšak nutí mne se zamyslet a třebas i nad sebou samým.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
-
- Starší člen
animálnosti
Slávku prepáč, no máš to tu jeden blud za druhým. Ak budeš (nie len Ty) menej rozmýšlať nad nezmyslami, garantujem ti že si viac začneš všímaj detaili okolo seba. N
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Citrát Sodný-informace
Mimo téma (offtopic)
neoantropus prepáč, ale ak budes viac rozmyslat , nebudeš tarat kokotiny a mozno daco k veci
-
- Starší člen
Mimo téma (offtopic)
Každý z nás je pánom "svojho merta" a kedže Ty ho máš jak sám tvrdíš vedší, kroť si ho! Huhu prezradňim ti jedno tajomstvo, vo velkých veciach býva velmi maly mozog. Nhuhu píše:neoantropus prepáč, ale ak budes viac rozmyslat , nebude tarat kokotiny a mozno daco k veci
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Mimo téma (offtopic)
jj , mám dva vynikající orgány, ale málo krve, takže nefungují současněneoanthropus píše: prezradňim ti jedno tajomstvo, vo velkých veciach býva velmi maly mozog. N
-
- Starší člen
A čože to čože to huhu že si sa nám tu takto "rozbehol"? Žeby to bolo o stráte tvojho "image"? Začni sa prosím ťa správať konečne ako človek a garantujem ti že tvoje "image" ani po tvojích "loptošinách" (mýliť sa je ludská) nebude mať so mnou problem. N
-
- Starší člen
Re: Dohady okolo HCl.
NAVAR po pravde? Mám rád ludí ktory si všímajú veci okolo seba i v sebe samotnom (tvoj prípad) a neznášam tých "bastardov" ktorý nad vecami o kterých reálne tj z praxi nič nevedia len "naprázdno mudrujú". Veci ohladom tvojho dotazu ti dám do SZ, nalož s tým dľa svojho uváženia. NNAVAR píše:Taky mám takový dilema. Kde se vlastně bere kyselina chlorovodíková v žaludku kde je součástí žaludečních šťáv? Z čeho? Snad z chloru který je v soli NaCl ? Jinou reakcí? Pak tedy jakou? Kdyby ze soli tak kde by HCl v žaludku brali neandrtálci když sůl neměli a nebo jí nepotřebovali a nebo jí rozhodně někonzumovali takové množství? Kde jí berou zvířata? Pes jí má prý 5x více než čověk.
Když si dám naředěný neaktivovaný MMS (chcete-li) Chloritan sodný tak mi přece v žaludku musí zreagovat podobně jako bych jej aktivoval HCl. Samozřejmě v patřičné koncentraci.
Hledal jsem v metabolic pathway (vydala chem firma Aldrich) celého těla a nic jsem nenašel (možná jsem blbě hledal)
-
- Starší člen
Re: HCl kontra kyselina citrónová
Poota tak v tomto by som ti oponoval. I tá posledná živá bunka na konci malíčka tvojej nohy dokáže okamžite informovať mozok o tom že má problém. Tento "informačný kanál" chémia nezvláda, to zvládne len (rýchlosť) "elektrika" v nás. Faktom je že "elektrika" má na starosti "prežitie" a "chémia" v nás má pod palcom "život". Npoota píše:Zajímavým faktem je třeba i to, že drtivá většina "komunikací" v našem těle neprobíhá "elektrickými vzruchy", ale chemickými signály.
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
U mne je to stejné.NAVAR píše:Mne nevadí.
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
odpovím tineoanthropus píše:A čože to čože to huhu že si sa nám tu takto "rozbehol"? Žeby to bolo o stráte tvojho "image"? Začni sa prosím ťa správať konečne ako človek a garantujem ti že tvoje "image" ani po tvojích "loptošinách" (mýliť sa je ludská) nebude mať so mnou problem. N
chováš se jako by sis léčil nějaký problém. napadáš lidi, vyvoláváš pře místo toho abys konstruktivně radil ( pokud máš co )
koneckonců za své chování jsi byl už v minulosti vyloučen
---------------------------------------
ono totiž přehrabovat se tvými hádkami s palem a urážkami kterými napadáš slávka je stejné, jako přehrabovat se spamem na viagru.
obojí je nepřínosné a vnáší nepřehled a zmatek
-
- Starší člen
Huhu je to tvoj pohlad na vec. Či mi to budeš veriť alebo nie pravda je taký že ti to nemám za zlé. N