Sú len dva možnosti na výber, buď si velmi starý chlap a už si nato zabudol alebo si velmi mladý chlapec ktorý to nevie že ešte toť pred nedávnom boli autíčka ktoré sa klúčikom alebo ťahom do zadu natiahli (akumulácia energie do namotanéj pružiny + zotrvačníka) a následne tie novšie i so svetlom a húkačkou po položení na podklad hoci i do kopca vyrazili bez sebemenších problémov vpred. Martin11 nemysli! Myslenie bolo, je a vždy aj bude len matkou omylu. Nmartin11 píše:/ tak si myslím a navíc si myslím, že zrovna tak jako magnetem ani nataženou pružinou / roztočeným setrvačníkem/ nic nerozsvítíte...ač jsou plné energie. jestli to chápu blbě , tak mě opravte m11
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Animálnosti
Moderátor: FUP - Moderátoři
-
- Starší člen
- Dostal: 2 poděkování
Re: O čem je ta debata ?
Mimo téma (offtopic)
Naposledy upravil(a) neoanthropus dne úte 24 led 2012 20:37, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Vlákno se jmenuje ...pozooooor
ZKUŠENOSTI UŽIVATELU II.Tak se toho držme a pišme své zkušenosti.Často se mi stává že jdu od příspěvku k příspěvku a chvíli trvá, než nějakou zkušenost najdu mezi tou spoustou slov všech EG.Prominte mi prosím
ZKUŠENOSTI UŽIVATELU II.Tak se toho držme a pišme své zkušenosti.Často se mi stává že jdu od příspěvku k příspěvku a chvíli trvá, než nějakou zkušenost najdu mezi tou spoustou slov všech EG.Prominte mi prosím
Změň sebe sama a změníš svět :-)
-
- Starší člen
LenkaX aj polemika o skúsenostiach so skúsenostou je tiež o skúsenostiach. N
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
neoanthropus píše:Mimo téma (offtopic)Sú len dva možnosti na výber, buď si velmi starý chlap a už si nato zabudol alebo si velmi mladý chlapec ktorý to nevie že ešte toť pred nedávnom boli autíčka ktoré sa klúčikom alebo ťahom do zadu natiahli (akumulácia energie do namotanéj pružiny + zotrvačníka) a následne tie novšie i so svetlom a húkačkou po položení na podklad hoci i do kopca vyrazili bez sebemenších problémov vpred. Martin11 nemysli! Myslenie bolo, je a vždy aj bude len matkou omylu. Nmartin11 píše:/ tak si myslím a navíc si myslím, že zrovna tak jako magnetem ani nataženou pružinou / roztočeným setrvačníkem/ nic nerozsvítíte...ač jsou plné energie. jestli to chápu blbě , tak mě opravte m11
Tak to jsem tu ještě nezažil. Tady na foru se už vyskytlo dost individuííí, ale aby nám nějakej trotl radil "nemysli"....no dejme tomu , že jsem se špatně vyjádřil a místo myslím, jsem měl napsat " domnívám se"
čímž tedy dle rady nemyslím. A protože jsem uvedl svůj výrok na pravou míru tak se zeptám Neoanrdtálce jak to "myslel" se svojí větou...Myslenie bolo, je a vždy aj bude len matkou omylu...s pozdravem a nesmírnou úctou ke všem tvým zde dosud zveřejněným příspěvkům zdraví martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Starší člen
Mimo téma (offtopic)
Martin11 z vlastných skúsenosti ti môžem povedať že dodnes som nestretol mysliaceho človeka ktorý by si nezakladal svoje myšlienky na domnienkak, dohadoch a iných vymyslených blbostiach, proste a jednoducho ktorý by nebol blbec. S pozdravom a nesmiernou úctou ku doposial všetkým tu tvojim zverejneným a zjavne premysleným príspevkom tvoj trotl. N
Naposledy upravil(a) neoanthropus dne stř 25 led 2012 13:30, celkem upraveno 1 x.
-
- Starší člen
Re: Diskuze k seriálu o magnetech
Mimo téma (offtopic)
Omyl, ani ten fúrik tu nie je vďaka tomu že niekto myslel a vymyslel ale vďaka tomu že si niekto niečo všimol a dostal nápad. To s myslením nemá nič spoločné. N
-
- Zasloužilý člen
neoanthropus píše:Mimo téma (offtopic)Martin11 z vlastných skúsenosti ti môžem povedať že dodnes som nestretol mysliaceho človeka ktorý by si nezakladal svoje myšlienky na domnienkak, dohadoch a iných vymyslených blbostiach, proste a jednoducho ktorý by nebol blbec. S pozdravom a nesmiernou úctou ku doposial všetkým tu tvojim zverejneným a zjavne premysleným príspevkom tvoj trotl. N
...kurňa, jakřekl klasik..."kdybych to byl věděl, tak jsem sem nechodil".....
a ještě větší perla...
ten samej napsal....
Mimo tému :
Omyl, ani ten fúrik tu nie je vďaka tomu že niekto myslel a vymyslel ale vďaka tomu že si niekto niečo všimol a dostal nápad. To s myslením nemá nič spoločné. N
vím , že tahle diskuse je tady plevelná....takže tyto příspěvky šoupnout do boxovárny nebo lépe do koše...
ale je to zábavné.......Neo antroandrtálec mě někoho připomíná.....skladbou řeči......pamatujete Pepo bn
....no je to zpestření řešení tech . problémů...takže hoši.....hlavně ne hlavou nemyslet, stačí dostat nápad....zdraví kartulka
-
- Starší člen
Mimo téma (offtopic)
Zas len domnienky a dohady, už zase myslíš? Martin11 tvoje nápady sa ti rodia v riti alebo si ich cucáš z malíčka na nohe keď tu ostatným doporučuješ nepoužívať pri tom hlavu? No hlavne že sa nám tu pasuješ na dronta. Nmartin11 píše:Neo antroandrtálec mě někoho připomíná.....skladbou řeči......pamatujete Pepo bn
....no je to zpestření řešení tech . problémů...takže hoši.....hlavně ne hlavou nemyslet, stačí dostat nápad....zdraví kartulka
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 10 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Nepotstatné táraniny.neoanthropus píše:Mimo téma (offtopic)Martin11 tvoje nápady sa ti rodia v riti alebo si ich cucáš z malíčka na nohe keď tu ostatným doporučuješ nepoužívať pri tom hlavu? No hlavne že sa nám tu pasuješ na dronta. N
Martin dostal nápad zrearizoval ho a taky ho tu prezentoval, což je neocenitelná záslužní práce.
neoanthropus, ak máš nejaký nápad alebo názor na možnosť konať nenulovú prácu bez dodania energie z vonka pri per. magnetoch, tak sa pokús aspoň k tejto téme vyjadriť.
Akord tu píše o energetických hodnotách per. magnetov, takže neprítomnosť energie môžme vylúčiť.
V čom je teda základný problém?
-
- Starší člen
Mimo téma (offtopic)
Váš základný a hlavný problem je v tom že nad tým zbytočne veľa rozmýšlate a málo (ak vôbec) sa venujete pozorovaniu sprievodných javov okolo toho. Mimochodom vaše prílišné zamyslenie sa nad problémom je nie len jedným z hlavných dôvodov vašej stagnáce ale i príčinou k vyusteniu uplne zbytočných hádok ktore v konečnom dôsledku nikomu a v ničom okrem podpory chorôb ktoré má každý človek v sebe nepomôžu. Riešenia sú a nie su len na papieri. N
-
- Zasloužilý člen
neoanthropus píše:Mimo téma (offtopic)Váš základný a hlavný problem je v tom že nad tým zbytočne veľa rozmýšlate a málo (ak vôbec) sa venujete pozorovaniu sprievodných javov okolo toho. Mimochodom vaše prílišné zamyslenie sa nad problémom je nie len jedným z hlavných dôvodov vašej stagnáce ale i príčinou k vyusteniu uplne zbytočných hádok ktore v konečnom dôsledku nikomu a v ničom okrem podpory chorôb ktoré má každý človek v sebe nepomôžu. Riešenia sú a nie su len na papieri. N
...Tímto navrhuji moderátorům tohoto vlákna, resp. přímo pro RIVAL....vyloučit nick NEOANT....atd.....z tohoto fora.nejlépe ihned a navždy ...zdůvodnění....rozkladný živel neschopný pochopit , že jsou tady členové, kteří nejčastěji právě myslí, a jsou tímto prvotními nepřáteli výše zmíněného nicku. s plnou vážností tohoto veřejého prohlášení martin11 p.s. bohy tady nechci...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Souhlas. Ještě bych k tomu přihodil nicky stejného individua s rozpolceným jazykem i osobností, Ťuťu, Klucka atp.martin11 píše:...Tímto navrhuji moderátorům tohoto vlákna, resp. přímo pro RIVAL....vyloučit nick NEOANT....atd.....z tohoto fora.nejlépe ihned a navždy ...zdůvodnění....rozkladný živel neschopný pochopit , že jsou tady členové, kteří nejčastěji právě myslí, a jsou tímto prvotními nepřáteli výše zmíněného nicku. s plnou vážností tohoto veřejého prohlášení martin11 p.s. bohy tady nechci...
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Starší člen
Mimo téma (offtopic)
Velmi vala zajva, hovorí sa tomu zodpovednosť. Napísať do verejného fora "geniálnú myšlienku" (blbosť) je jedna vec a niesť dôsledky za škody ktoré jéj aplikáciou do praxe vzniknú je vec druhá. Neviem ako ty, ale Ja mám za to že zodpovednosť v tomto prípade za zdravie iných je dôležitejšia ako širenie neoverených "geniálnych myšlienok" nech pochádzajú od kohokoľvek.zajva píše:Vidím, že někteří jedinci si pokoj prostě nedají. Co to má vše společného s MMS2?
A Ty si si čítal všetkých 36 bezpečnostné listy (tolko druhov SAVA sa vyrába len v Bochemiji v ČR http://www.bochemie.cz/ke-stazeni/bezpecnostni-listy/ ) keď máš tú odvahu tu niečo hovoriť o faktoch? Ak vychádzam z tohto tvojho tvrdenia "funguje prý téměř stejně jako MMS" je velmi pravdepodobné že nie. Skúšal si to na sebe s tým SAVOM (ak ano o čom velmi pochybujem, tak s ktorým z tých 36?) keď si tu dovolíš tvrdiť že "prý téměř stejne". Trochu od témi no podla mňa tento tiež zaujímavý link http://www.tzb-info.cz/2803-vplyv-vybra ... stiaren-ii súvysí jak so SAVOM tak i nepriamo so zdravím.zajva píše:Jinak doporučuji se seznámit s oficiální stránkou výrobce Savo - možná budete čubrnět - funguje prý téměř stejně jako MMS a v minimálním množství organismu neublíží - to co se o něm píše je prý silně zavádějící a nepravdivé. Doporučuji místo prudění se raději seznamovat s fakty. Pochybuji, že by si velký výrobce dovolil na své stránky umístit nějakou blbost.
Túto vec môžeš hodiť kludne za hlavu, už sú založené a prispieva sa aj tam. Nič nové pod slnkom, verím tomu že nezodpovedný šíritelia "geniálnich myšlienot" o polemiku a konfrontáciu nestoja.zajva píše:O tu se zde pokoušejí jen někteří prodiči ze spřátelených zemí, kam už asi nesmí přispívat svými moudry. Doporučuji, založte si vlastní stránky a neotravujte zde ostatní, nestojíme o to
A Ty sa tu teraz o čo vehementne snažíš? Nie náhodou o to isté keď tu nadrzovku tvrdiť niečo čo nemáš na sebe overene?zajva píše:a ještě jedna věc, kdo zaručí že učebnice mají pravdu - co je to vůbec pravda? Že se mudrové nabiflují blbosti a trvale něčím lidem ubližují?
Kecáš, ak by to bola pravda nechodil by si si sem stále po rozumy.zajva píše:Od té doby co se léčím sám jsem konečně - zdravý, tedy alespoň se tak cítím
To isté sa dá povedať o tebe len s tým rozdielom že Ty tu zjavne kopeš za nezodpovedných šíritelov "geniálnych myšlienok".zajva píše:Jenom nějak nemohu cítit tadyty žvanily, hned se mi otevírá rybička ve vrecku. Je z nich na hony cítit za kterou stranu kopají.
To zas Ja doporučujem v záujme zdravia každého z Vás overovať si dôveryhodnosť jak predkladaných faktov tak i ich autorov. Mimochodom, zajva nemusíš sa báť že neviem o čom hovorím, nie len s MMS mám niečo preskákané. Nzajva píše:Doporučuji - nereagujte na ně, ono je to pak časem přejde provokovat - blee
-
- Starší člen
Mimo téma (offtopic)
Ako vždy, zase vedla. NSlavek Krepelka píše:Ještě bych k tomu přihodil nicky stejného individua s rozpolceným jazykem i osobností, Ťuťu, Klucka atp.
-
- Starší člen
Pri tvojích znalostiach zo základov chémie & biochémie ma vôbec neprekvapuje že sa v tvojej hlave zrodila takáto "genialna myšlienka". Slavku dovolím si prezradiť ti jedno male tajomstvo, MMS je z pohladu selekcie a biodiverzity "osadenctva" tráviaceho traktu neporovnatelne šetrnejšie ako Savo kedže Savo na rozdiel od MMS totálne vyhladzuje "osadenstvo" v celom tráviacom trakte. Medzinami, kde je gro našej imunity? Nie náhodou v tráviacom trakte? Ak sa mýlim, oprav ma. NSlavek Krepelka píše: Možná zde koukáme na MMS3 a ještě o tom nevíme.
Ahoj, Slávek.
Mimo téma (offtopic)
Zajva o čom rospravaš, o akých rytieroch? Základom rytierstva je česť a Ty ju podla toho čo tu robíš (radíš tu druhým ludom používať Savo ktoré si Ty sám na sebe neskúsil) zjavne nemáš. Netvrď že je to len trocha chémie keď o tej chémii zjavne nič nevieš. Nzajva píše:Jsem pak jako rytíř, co chrání svoji dámu i když je to jen trocha chemie