Ahojky všem co MMS bud teprve na sobě zkouší a nebo už nějakou tu doufám, že jen kladnou zkušenost mají.Já jsem začala brát MMS teprve od 20/1/2012, jsem nováčkem, ač teorii už přes měsíc zpracovávám a čtu. Jsem velký nadšenec pro MMS.Na sobě pocituji rychlé ukončení rýmy a začínajícího kašle.
Samozřejmě ,že to budu brát min 3 týdny, abych viděla co to udělá a alergickým exémem na citrusy.Dnes jsem si četla debatu o snížené imunitě během užívání MMS.
Když jsem MMS nasadila, to bylo uprostřed léčby rýmy,najednou se mi průběh rýmy zhoršil ,připadala jsem si jako 1.den,začala mi téct voda z nosu,atd.později mi došlo, že to byla tzv odlečovací reakce neboli reverz a naopak se vše velmi urychlilo a po 2 dnech mám pokoj. Mohlo se mi to také zdát jako snížení imunity ,že ?
Když se ale podívám na MMS z hlediska karmy , nemyslím si že nutně musí každému pomoci. Nemoc nás potkává, hlavně ta vážnější jako zvednutý prst při našem neslučitelném chováním,které je v rozporu s Božími zákony .Kdo pochopí, co dělal špatně a tudy už ne , ten má šanci se uzdravit, at už je to díky MMS či jiné pomůcce.Kdo nepochopí, proč se mu nemoc děje, MMS pomoci může ,ale nemoc se opět vrátí. Neexistuje natolik zázračný lék, ale bez vyjímky pomohl všem, protože každý si máme projít jinou zkušenosti, minimálně takovou ,že za nemoc vezmeme zodpovědnost a nějak se poučíme .
Takže toto mě dnes u čtení příspěvků napadlo.Místo hledání, kde nás tento lék po čase zklamal, změňme se my , abychom MMS už nemuseli použít.Pěkný večer