Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Palo »

Batles píše:Jedinci skončili v nemocnici - i ti, kteří aktivovali pomocí HCl.
Batlesi, přetaň si konečně už vymýšlet ;) Neznám jediný případ, kdy to s HCl takto skončilo. Naproti tomu hned ze začátku MMS Zkušeností I. napsal berky svůj příběh s užíváním MMS (tehdy jsme se HCl ještě nezabývali), četl jsi to? S aktivací HCl se už dávno začalo a dosud žádný takový případ nevznikl - nevím o žádném.
Batles píše:HCl se objeví v krvi leda po injekci :D
Žrádlo se taky neválí jen tak na silnici, ale nosíš si ho "neviditelně" v břiše.
Batles píše:Doplňování HCl před každým jídlem je věc výborná, pokud ovšem člověku chybí...
Jak zjistíš, že nechybí? Znáš krkací test s jedlou sodou? Doporučuješ ho a zajímáš se o to? Pochybuju.
Batles píše:Palo, přestaň strašit lidi, po tvých vstupech neznalý člověk dostane strach MMS1 užívat :devil:
Nejsem tu, abych si vymýšlel, poněkud se Ti vykuřují z hlavy starší příspěvky v tomto vlákně.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

Ja som začal s MMS1 kvôli špatnému dýchaniu. To sa podarilo vyliečiť akoby zázrakom.
No hneď na to som chytil silnú angínu, ktorú som nemal podľa rodičov ani v detstve.
Nieje dôvodom ochorenia práve znížená imunita ? To Vám predsa potvrdí každý lekár.
Máte angínu, lebo máte slabú imunitu.
Keby som neužíval MMS1, tak angína by ma nepoložila do postele a imunitný systém by si poradil tak, ako vždy predtým. Mám malé deti, ktoré ponosili zo škôlky a teraz školy množstvo chorôb. Okrem jednej črevnej virózy ma choroby nikdy nepostihli.

Batles, tu nejde o nejaké strašenie. Ja som Palovi veľmi vďačný, že mi vo svojich príspevkoch dal informácie, ktoré som si overil na vlastnej koži a vyhol som sa nemocnici. A ak by tieto informácie mali pomôcť čo i len jednému človeku, aby sa vyhol zdravotným problémom, stojí to zato.

Lenka87, kým som bol nahnevaný na celý svet a mal som strach, čo so mnou bude, choroba sa mi zhoršovala. Teraz som dokonca chorobe vďačný, že ma nakopla k tomu, aby som prehodnotil svoj hodnotový systém a zbavil sa strachu. Odvtedy sa cítim lepšie.

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

jao píše:Ja som Palovi veľmi vďačný, že mi vo svojich príspevkoch dal informácie, ktoré som si overil na vlastnej koži a vyhol som sa nemocnici.
Přesně takto si představuji, že by měl jednat každý. Neprndat, ověřit si vše co tvrdím a udělat si vlastní názor. Pokud se nezadaří, napsat mi, jak se postupovalo, co se stalo - často najdeme třeba chybku (málo HCl nebo špatnou koncentraci ve vodě apod.), chybku odstraníme a pak to většinou všechno hezky funguje.

HCl není z mé hlavy, tento šlánek mě donutil se HCl zabývat:
http://www.zdravie.sk/sz/content/674-38 ... renie.html

Tvrzení v článku jsem si ověřil na sobě a své poznatky tu na fórum poskytuji s tím, že jsem pochopitelně pokusničil i s kombinacemi s chloritanem či chlornanem (ad.).

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Palo píše:
Batles píše:Doplňování HCl před každým jídlem je věc výborná, pokud ovšem člověku chybí...
Jak zjistíš, že nechybí? Znáš krkací test s jedlou sodou? Doporučuješ ho a zajímáš se o to? Pochybuju.
To je zase jedna tvoje zbytečná a hloupá otázka.
"Domácí testy" jsou zde na fóru pro každého už hodně dlouho ke stažení. Ty testy jsou zde ode mne. Nechce se číst? :D
Kdyby jsi se na ně aspoń podíval, tak bys "nepochyboval", což činíš.
MMS1 je perfektní a skvělá věc, pokud se člověk drží návodů a nepřehání s dávkováním. Pak není co řešit.
Batles :D

.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Batles píše:To je zase jedna tvoje zbytečná a hloupá otázka.
"Domácí testy" jsou zde na fóru pro každého už hodně dlouho ke stažení. Ty testy jsou zde ode mne. Nechce se číst? :D
Nenarazil jsem na ně, možná budou někde, kam nechodím nebo jsem to přehlédl.
Batles píše:MMS1 je perfektní a skvělá věc, pokud se člověk drží návodů a nepřehání s dávkováním. Pak není co řešit.
Když myslíš...

Batles
Zasloužilý člen

MMS a testy

Příspěvek od Batles »

Při léčbě pomocí MMS je výborná věc, dělat si občas kontrolně "domácí testy".
Proto je již po několikáté v tomto fóru dávám v příloze všem ke stažení.
Ať nám všem slouží a nemusíme draze testovat u dochtorů :laugh:
Není to tak? :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

Ahojky všem co MMS bud teprve na sobě zkouší a nebo už nějakou tu doufám, že jen kladnou zkušenost mají.Já jsem začala brát MMS teprve od 20/1/2012, jsem nováčkem, ač teorii už přes měsíc zpracovávám a čtu. Jsem velký nadšenec pro MMS.Na sobě pocituji rychlé ukončení rýmy a začínajícího kašle.
Samozřejmě ,že to budu brát min 3 týdny, abych viděla co to udělá a alergickým exémem na citrusy.Dnes jsem si četla debatu o snížené imunitě během užívání MMS.
Když jsem MMS nasadila, to bylo uprostřed léčby rýmy,najednou se mi průběh rýmy zhoršil ,připadala jsem si jako 1.den,začala mi téct voda z nosu,atd.později mi došlo, že to byla tzv odlečovací reakce neboli reverz a naopak se vše velmi urychlilo a po 2 dnech mám pokoj. Mohlo se mi to také zdát jako snížení imunity ,že ?
Když se ale podívám na MMS z hlediska karmy , nemyslím si že nutně musí každému pomoci. Nemoc nás potkává, hlavně ta vážnější jako zvednutý prst při našem neslučitelném chováním,které je v rozporu s Božími zákony .Kdo pochopí, co dělal špatně a tudy už ne , ten má šanci se uzdravit, at už je to díky MMS či jiné pomůcce.Kdo nepochopí, proč se mu nemoc děje, MMS pomoci může ,ale nemoc se opět vrátí. Neexistuje natolik zázračný lék, ale bez vyjímky pomohl všem, protože každý si máme projít jinou zkušenosti, minimálně takovou ,že za nemoc vezmeme zodpovědnost a nějak se poučíme .
Takže toto mě dnes u čtení příspěvků napadlo.Místo hledání, kde nás tento lék po čase zklamal, změňme se my , abychom MMS už nemuseli použít.Pěkný večer :bye:

jao
Zasloužilý člen

Příspěvek od jao »

to Batles:
Díky za testy, tiež som na ne predtým nenarazil.

to LenkaX:
S tou karmou súhlasím. Preto som napísal, že som vlastne vďačný za momentálny ťažky zdravotný problém. Telo sa lieči, ale mal som asi najprv začať s liečbou duše.

to Palo:
koncom týždňa idem na krv, ak by bol záujem, výsledky zverejním.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

jao píše:Ahoj,
Po vlastných skúsenostiach musím dať za pravdu Palovi, že užívanie MMS1 aktivované kyselinou citrónovou môže spôsobiť prudké zníženie imunity. Imunita mi klesla a angína sa ma hneď chytila s nevídanou silou. Dva mesiace sa dostávam zo silného zápalu kĺbov. Mudrci majú na to len antibiotiká a aj s nimi len strieľajú do vzduchu. Zistia, aké ABT ste užívali predtým a vyskúšajú iný typ. Po užívaní HCl sa mi dosť uľavilo a už sa viem hýbať oveľa lepšie. Palo díky.
Takže u každého bude priebeh liečenia s iným priebehom, ako píše Kutil.
Psychika pri liečení je tiež veľmi dôležitá a treba sa hlavne zbaviť strachu, ako sa o tom hovorí v tomto dokumente
Jao, podobnými potížemi jsme tady procházeli takřka všichni (stačí si pročíst zpětně příspěvky v tomhle vlákně - nejraději Zkušenosti uživatelů I. část) , akorát my jsme tomu říkali Herxhammerova reakce :lol: a většinou to jmenujeme "herxka". Teď se někde pro stejnou potíž ujalo pojmenování "ztráta imunity" ... ;)
Léčí ji každý tak, jak mu vyhovuje.. my jsme tehdy zařazovali přestávky, během kterých jsme brali vit. C apod..

Je velká škoda, že na jiný názor reagujete tímto způsobem (viz výše) :enaughty: - osobní napadání používá ten, komu chybí (došly) argumenty ...

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

LenkaX píše:Když jsem MMS nasadila, to bylo uprostřed léčby rýmy,najednou se mi průběh rýmy zhoršil ,připadala jsem si jako 1.den,začala mi téct voda z nosu,atd.později mi došlo, že to byla tzv odlečovací reakce neboli reverz a naopak se vše velmi urychlilo a po 2 dnech mám pokoj. Mohlo se mi to také zdát jako snížení imunity ,že ?
Když se ale podívám na MMS z hlediska karmy , nemyslím si že nutně musí každému pomoci.
Takže toto mě dnes u čtení příspěvků napadlo.Místo hledání, kde nás tento lék po čase zklamal, změňme se my, abychom MMS už nemuseli použít. Pěkný večer :bye:
Celé je to pravdivé, krásné a moudré :good:

jao
Zasloužilý člen

Příspěvek od jao »

Hanka,
Obidve vlákna som si postupne prečítal a ak si pozrieš moje staršie príspevky, sám som najprv tvrdil, že za svoje zdravotné problémy vďačím Herxheimerovej reakcii. Ale odstupom času to vidím trochu inak. Podľa mňa sú to dva odlišné stavy v organizme, ktoré môžu, ale aj nemusia prebiehať súčasne.
Toxíny v tele sa dajú spoľahlivo odbúrať rôznymi očistnými postupmi, no napriek tomu imunita môže klesnúť natoľko, že aj keď je vyčistený organizmus od toxínov, nedokáže sa ubrániť obyčajnej kvapôčkovej nákaze. Potvrdením by mohol byť žalostný stav bielych krviniek pri rozsiahlom zápale v tele. A to som v dostatočnom odstupe od MMS1 hltal vitamín C za plné hrste. Keby som zbieral do pohára hnis z veľkých vyrážok po celom tele, bolo by ho možno do štvrť litra. Vtedy som začal s užívaním HCl a do týždňa sa vyrážky uzavreli a produkcia hnisu prestala.
je velká škoda, že na jiný názor reagujete tímto způsobem (viz výše) :enaughty: - osobní napadání používá ten, komu chybí (došly) argumenty ...
Neviem, ako to myslíš, ale ak som niekoho osobne napadol, týmto sa mu ospravedlňujem.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

hanka píše:...akorát my jsme tomu říkali Herxhammerova reakce :lol: a většinou to jmenujeme "herxka". Teď se někde pro stejnou potíž ujalo pojmenování "ztráta imunity" ... ;)
Hanko, Ty máš snad i pravdu ;) Lidé, co doplňují HCl, tak se dávají dokupy bez herxky nebo s velmi slabou herxkou ;)
Co je lepší, dávat se dokupy a herxkovat nebo dávat se dokupy a neherxkovat? ;)

Ale stejně, není herxka jako herxka... ;)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

jao píše:to Palo: koncom týždňa idem na krv, ak by bol záujem, výsledky zverejním.
Jasný! ;)

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

jao píše:A to som v dostatočnom odstupe od MMS1 hltal vitamín C za plné hrste.....
Plné hrstě vitamínu C, bez selenu a germania je při tvém zdravotním stavu, jako kdybys nehltal nic.
A kolikrát už to tady bylo řečeno a zase bez povšimnutí.
No jo, tak to často je.
A nic nefunguje.
Bodéď by jo.
Dobrou.
:bye:

jao
Zasloužilý člen

Příspěvek od jao »

to Batles:
Nevynechal som ani selén a germanium. Ale to už nebolo na plné hrste. :)
Doplňujem aj Jamieson - Stamina a tekutý vitamín D3.
Nepravidelne podľa rady od Jani cayenske korenie, detox so slnečnicovým olejom.
Napchávam sa surovou červenou repou a aj cashew oriešky mi tiež robia dobre.
Dobrú aj Tebe. :bye:

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“