Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Mimův vyvíječ vodíku - pokus o repliku
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
trubky
Domluvil jsem se jěště s jedním kamarádem a koupili jsme 2m,150mm napůl.No moc místa vevnitř není.Já to jěště nemám hotový,ale posílám foto.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Re: trubky
to modre dole je cerpsdlo s odlucovac?la píše:Domluvil jsem se jěště s jedním kamarádem a koupili jsme 2m,150mm napůl.No moc místa vevnitř není.Já to jěště nemám hotový,ale posílám foto.
- la
- Zasloužilý člen
trubky
Ano,to vlevo dole je čerpadlo na 12V a filtr na nečistoty.Provozní tlak se bude pohybovat mezi 0,6až1,2at vydrží to vpohodě 2at, ale ta síla co působí na ta rovná víka je vskutku ipozantní.Vpravo dole je tlakový spinač 3fázový kvůli počtu kontaktú na tlak 0,6 až1,2 klasika firmy Pumpa a el.magnetický ventil s pračky.Musím tam přidat ještě zpětný ventil, aby ten el.ventil nepropouštěl při odšrubované přívodní hadici vodu.
- la
- Zasloužilý člen
Karel 11
Elektrika bude zvlášť ve skřínce . Vlevo dole je na ni nachystané trafo chtěl bych si vyzkoušet i vzestupné pulzy a taky taky trochu fotony. Škoda ,že nemám poslední IV zapojení než jsem se dostal k počítači tak zmizlo.
-
- Zasloužilý člen
Re: trubky
kde si kupil to cerpadlo s tim filtrom? a co to stalo?la píše:Ano,to vlevo dole je čerpadlo na 12V a filtr na nečistoty.Provozní tlak se bude pohybovat mezi 0,6až1,2at vydrží to vpohodě 2at, ale ta síla co působí na ta rovná víka je vskutku ipozantní.Vpravo dole je tlakový spinač 3fázový kvůli počtu kontaktú na tlak 0,6 až1,2 klasika firmy Pumpa a el.magnetický ventil s pračky.Musím tam přidat ještě zpětný ventil, aby ten el.ventil nepropouštěl při odšrubované přívodní hadici vodu.
- la
- Zasloužilý člen
schema
Díky.Mám takový nápad,abych udělal radost druhým dobrým lidem.Co takhle mechanický rotační měnič.Najednu hřídel toho lze naskládat opravdu hodně.
- la
- Zasloužilý člen
trubky
Filtr u Nojmana v Brně do 600kč a čerpadlo v mototechně na ul Bayerova v Brně je určeno na teplou vodu je na něm ještě cenovka s daní .foto
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- la
- Zasloužilý člen
Rival
Omlouvám se, že jsem se sem tak navezl s trubkama,ale tlak BS musí být vyšší než 0,5at .Při zapálení mám vyzkoušeno že pod 0,4at se začnou dít věci.Mluvím o směsi.Raděj 1at aji víc.Pojistku proti spětnému hoření z brousku nebo sintrovanou, protišlevka při malém tlaku nefunguje spolehlivě.Tvar je jenom otázkou výpočtu ,vkusu a financí.A kolísání tlaku je o regulaci. Na obrázku je jenom skoro hotové vodní hospodářství.Nestíhám. Držím palce.
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Včerejší chat
Záznam včerejšího chatu o replice Mimova vyvíječe najdete zde http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=9565#9565 Je to poučné počteníčko...
Naposledy upravil(a) rival dne ned 25 úno 2007 21:09, celkem upraveno 1 x.
rival - živý člověk - suverén
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Stálý člen
- Dostal: 10 poděkování
-
- Zasloužilý člen
Re: bedna vyvijaca
dokazem s tim vytvorit valcovy tvar?pista píše:ak je zaujem,existuje jednoducha ohybacka na plexi a pod.material....
-
- Stálý člen
- Dostal: 10 poděkování