Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Palo »

Samozřejmě, že by to šlo a bylo by to i lepší, ale tu tekutou formu si může zajistit a naředit sama...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Palo píše: Na nějakou dobu bych přestal s užíváním MMS, doplňovat bych jen HCl...
Nějaké povídání zde:
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=2308

Běžně doporučuji 10 kapek 10% HCl do 300 ml vody, lze pít stále, popř. upravit kyselost podle potřeb.
Někomu stačí pár kapek do čaje, někomu nestačí ani těch 10 kapek do 300 ml vody... Záleží na každém, tělo si často samo řekne, kolik chce, tzn. podle pocitů...
Tady na fóru je toho napsáno celkem dost, zkus si projít ty odkazy a kdyby bylo něco nejasné, napiš dotaz v příslušném vláknu.
Kosarko, při těchto radách si za pár dní ráno naměříš pH moči 4,8! A přes den se nad pH 7 ani nedostaneš. V takovém stavu se bude nemoc šířit rychleji, než ji budeš zdolávat. Buď velmi, velmi opatrná!
Radši se drž ukazatele pH metru, než svými pocity.....
Držím palce, Batles

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Už se Ti to někdy stalo nebo jsou to jen teorie?

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Nemám ve zvyku psát teorie, zvláště když si je můžu ověřit. HCl nás doma používá vícero s různými pauzami už přes rok a hrozně jsem se lekl, když jsem náhodně po delší době začal během týdne měřit. Já měl 4,8 a ostatní byli oproti jejich průměrnému stavu nenormálně kyselí.
Bleskově jsem se začal odkyselovat, a po pár dnech jsem byl na svých číslech - půměrně za den okolo 6,4. To jsem si oddechl :D
Samozřejmě jsem si tento popíjecí způsob zopakoval se stejným výsledkem. Takže od té doby nikomu nedoporučím popíjení HCl bez dozásobení minerálů. Pak to funguje velmi dobře - myslím acidobazickou rovnováhu v těle. To je velmi žádoucí, zvláště při rakovinách.
Jo, moje zkušenosti :D

Milan_Sk
Starší člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Milan_Sk »

Zdravím, nebolo by dobre ak by kosarka napísala viac o svojom zdravotnom stave, či si už merala PH v moči, či už bola ožarovaná, kedy jej bola diagnostikovana choroba, nijaké výsledky, prípadne aká je momentálne strava ? Myslím, že čím viac informácii by kosarka zdelila tak tým skôr by Ste jej vedeli pomôcť - poradiť. Pokiaľ som to ja dobre pochopil, čo tu čítam mesiac možno dlhšie všetko so všetkým súvisi. Ak sa mýlim prosím rýchlo ma opravte.

Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Lidičky ahojky v novém roce, oslavili jsme přežití dalšího roku a jedeme dál.......
Dnes sem dostal od jani něco o sodě. Páč vidím jak důležité je odkyselení tak to dávám i sem, možná to někomu pomůže....
H.v.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Batles píše:Nemám ve zvyku psát teorie, zvláště když si je můžu ověřit. HCl nás doma používá vícero s různými pauzami už přes rok a hrozně jsem se lekl, když jsem náhodně po delší době začal během týdne měřit. Já měl 4,8 a ostatní byli oproti jejich průměrnému stavu nenormálně kyselí.
Bleskově jsem se začal odkyselovat, a po pár dnech jsem byl na svých číslech - půměrně za den okolo 6,4. To jsem si oddechl :D
Podle toho, co popisuješ, bych už musel být dávno mrtvej :D Navíc jsem se teď nově rozhodl, že zkusím to trochu přehánět a zvyšovat poměr HCl ve vodě. Zatím naposledy jsem dal 100 kapek 10% HCl do 1,5 litrový lahve. Chci to hnát do extrémů, abych věděl, jak funguje, protože jsem přesvědčený, že to vyžene imunitu nahoru a pořeší to vícero zdravotních problémů jen samo od sebe - samotná HCl.

Osobně jsem přesvědčenej, že tu kyselost, kterou jsi naměřil nedělá vyloučená "nežádoucí" kyselina chlorovodíková z organizmu, ale jiné kyseliny. To by chtělo rozbor, aby bylo jasné, co ta "překyselená moč" obsahuje. Dalo by se souhlasit s tím, že pokud bude odcházet moč o kyselejším pH než by tělo zvládlo, bude problém, ale bude k tomu docházet?

To, že jsi naměřil pH 4,3 ještě nemusí vůbec nic znamenat.

Dosud jsem ještě neslyšel o jediném případu, kdy by dlouhodobější doplňování většího množství HCl způsobilo nějaké zdravotní problémy a osobně jsem si tím tak jist, že to na sobě otestuju.

Je pravdou, že pH moči moc neměřím, možná bych měl někdy alespoň namátkově změřit...

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Palo píše:.. Osobně jsem přesvědčenej, že tu kyselost, kterou jsi naměřil nedělá vyloučená "nežádoucí" kyselina chlorovodíková z organizmu, ale jiné kyseliny. To by chtělo rozbor, aby bylo jasné, co ta "překyselená moč" obsahuje. ...
Močí se vylučují zbytečné a přebytečné látky. Jestliže jich je v moči víc, tak to vůbec nemusí znamenat, že jich taky v krvi a v těle je rovněž nadbytek. Mám pocit, že to znamená jenom to, že jich tělo vylučuje víc, což činí nejspíš z toho důvodu, že si chce zachovat v těle těch látek optimum.
Měření kyselosti moči je snadnější, než měření kyselosti krve, které by mělo být směrodatnější. Možná by bylo dobré porozhlédnout se po nějaké tělesné tekutině, která je snadno dostupná a nesouvisí přímo s vylučovacím ústrojím. Pot je také vylučovací ústrojí, a tak mě napadají sliny - ovšem nevím, jestli jsou dostatečně probádané a také dostatečně směrodatné. Ale zase se snadno odebírají, takže by to za pokus nejspíš stálo.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
kosarka
Nový člen

Příspěvek od kosarka »

Zdravím všechny, jsem moc vděčná za vaše komentáře... děkuji.
Řeknu tedy víc, pokud dovolíte. První nález nádoru byl v dubnu 2011. 5mm drobeček. Byla jsem na operaci, následné ozařování jsem odmítla. V září mi našli recidivu, hned 3 ložiska cca do 1cm a "patologické" uzliny. Dala jsem si čas, snažila se přírodními prostředky podpořit imunitu (betaglukany, gesavit, Vilcacora a spol). Byla jsem i u lékařky, která používá EAV přístroj (neřeší sice parazity, ale borelie a jiné potvůrky) - hodnoty byly hodně špatné, ukazovalo to na velké oslabení imunity, ale po měsíci jsem už sahala na průměrné hodnoty. Taky jsem si začala před dvěma měsíci aplikovat jmelí. Nicméně přes všechnu snahu se nález na ultrazvuku zhoršil. Nyní mě klasická medicína tlačí do operace a klasického kolečka.
Co se týče stravy - snažím se eliminovat živočišné bílkoviny (jen jednou denně je jím společně s lněným olejem), snažím se měřit si pH, ale sehnala jsem jen takové ty žluté papírky, které mají malou rozlišovací schopnost. Pod 6 to podle mě neleze. Užívám Schindeleho minerály.
S MMS jsem začala před 3 týdny, očekávala jsem "dle reklamy" rychlý nástup účinků. Jo, průjmy přišly skoro hned ;). V posledních dnech se ale přidala i nevolnost... nevím, co s tím a jak dál. Mám takový podivný pocit v žaludku, ztrácím chuť k jídlu.
Díky za vaše zkušenosti...

Milan_Sk
Starší člen

Příspěvek od Milan_Sk »

Kosarka držím palce k skorému uzdraveniu.
Ja radiť nemôžem som ešte neskúsený, tak dúfam chlapci sa teraz do toho pustia.
Príspevok od Kutila - Jani Soda_Bikarbona.pdf vyzerá zaujimavo.
Zaujimavé články, možno to tu už niekto spomenul :
http://www.badatel.sk/index.php?option= ... 4&Itemid=1
http://www.pluska.sk/slovensko/rozhovor ... val-3.html
http://www.pluska.sk/zdravie/rakovinu-vyhladoval.html

Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

kosarka píše:S MMS jsem začala před 3 týdny, očekávala jsem "dle reklamy" rychlý nástup účinků. Jo, průjmy přišly skoro hned ;). V posledních dnech se ale přidala i nevolnost... nevím, co s tím a jak dál. Mám takový podivný pocit v žaludku, ztrácím chuť k jídlu.
Zdravim Ta,napisem co som skusil ja:

1.hnacky som mal takmer hned aj ja, niektori tu na forach ,respektive inych strankach tvrdia,ze sa cisti telo od balastu
2.pretoze tam je velky ubytok mineralov, uzival som aj ja Schindeleho minerály presne podla navodu
3.v prvej faze som miesal MMS1 tak ako predpisuje p.Humble,uzival som to v obycajnej vode/brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr/
4.v druhej faze som presiel na miesanie s HCL + kupele s MMS 1/uzivanie uz v tobolkach ,miesane v injekcnej striekacke/
3.v tretej faze som uzival MMS2 co bolo ovela prijemnejsie hlavne v lete/musis pit vela cistej vody/

Mne sa stav celkovo velmi polepsil ale je fakt ze nie som oficialne diagnostikovany na nejaku vaznu chorobu.
Inac otec zomrel na rakovinu v 81 rokoch,lekari mu vobec chorobu neliecili,vtedy som nepoznal MMS,mozno by to dopadlo inac.
Co sa tyka inych doplnkov okrem HCL a H2O2,kupovanych v lekarnach za drahe prachy mi absolutne nic nepomohlo a ver mi utracal som tam poriadne prachy.

Teraz behom 2 tyzdnov sa chystam na pristroj Diacom,vraj najde vsetkych parazitov v ludskom tele a potom uvidime co dalej.

Inac je tu na fore par borcov co sa tu venuju tomu ozaj super/Palo,Slavek Krepelka atd./,ale ver mi co na sebe neodskusas.............velky otaznik
Aspon ja postupujem tak.................

Vela stastia

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

kosarka píše:Zdravím všechny, jsem moc vděčná za vaše komentáře...
Kosarko otevři si SZ, poslal sem ti nějaké přílohy ať tu neplevelím vlákno
H.v.

Milan_Sk
Starší člen

Příspěvek od Milan_Sk »

early123 môžem sa opýtať ako si užíval MMS1 tobolkach ? Myslím tým, že si aktivoval s HCL a ničím neriedil a dal striekačkou do tobolky ? Ako dlho si čakal keď si to aktivoval a striekol do tobolky ?
Ďakujem za odpoveď.

early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

Cau,poslal som ti to mailom,kolega hore ma pravdu,aby sme nemiesali jablka s hruskami.

Vela stastia

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Palo píše:
Osobně jsem přesvědčenej, že tu kyselost, kterou jsi naměřil nedělá vyloučená "nežádoucí" kyselina chlorovodíková z organizmu, ale jiné kyseliny. To by chtělo rozbor, aby bylo jasné, co ta "překyselená moč" obsahuje. Dalo by se souhlasit s tím, že pokud bude odcházet moč o kyselejším pH než by tělo zvládlo, bude problém, ale bude k tomu docházet?
To, že jsi naměřil pH 4,3 ještě nemusí vůbec nic znamenat.
Dosud jsem ještě neslyšel o jediném případu, kdy by dlouhodobější doplňování většího množství HCl způsobilo nějaké zdravotní problémy a osobně jsem si tím tak jist, že to na sobě otestuju.
Je pravdou, že pH moči moc neměřím, možná bych měl někdy alespoň namátkově změřit...
Tak tohle je opravdu teoretizování a domnívání se, kterému se snažím vyhýbat :)
Že nic nemusí znamenat náměr pH 4,3? To je hodně hloupá domněnka. To si jako vážně myslíš, že tělo jen tak ze srandy vyhodí pH 4,3? Jako že si z dlouhé chvíle hraje na slepou bábu? :D
Mladé a zdravé tělo snese celkem dost dlouho extrémy, ale staré a nemocné nesnese ani zlomek toho. Na sobě tedy testuj a pozoruj, ovšem bude to samozřejmě platit jen pro tebe a tobě konstitučně podobným organismům. Každý jsme jinak nastavený...
Všiml sis, že Kosarka bere minerály a její pH je okolo 6? Ano, to je ta správná cesta. A HCl pak jako doplněk.
Jestliže do sebe člověk dostane správné množství draslíku, které je bezpodmínečně nutné k vlastní výrobě HCl, tak si žaludek vyrobí HCl jen přesně tehdy, když uzná za vhodné a není pak potřeba ho do sebe ládovat přes celý den. HCl je skvělá věc tehdy, když si je člověk jist, že jí má málo. Od toho jsou domácí testy, vymyšlené a ověřené moudrými a zkušenými lidmi. Na to se dá spolehnout.
Někomu jsi tady radil, aby používal k dozásobení draslíku sůl Mary, nebo něco takového. To je nesmysl. Tato sůl svým procentuelním obsahem draslíku (40% na 60%) pouze eliminuje sodík a do těla nedodá vůbec nic! Tak to je, takže pozor na zcestné informace....
Je velmi moudré tvoje rozhodnutí měřit pH moči. Ale namátkově? Co to je? :?:
Toto měření má svá přesná pravidla, pokud chceš správný obraz.
Někde je tady zmínka o možnosti hýbat s pH krve. Než se pohne pH krve, tak to trvá týdny a týdny! A nepohne se víc, jak o několik setin. Nikoli desetin. To je ten takzvaný nárazníkový systém. pH krve každého člověka, se zuby nehty drží své vlastní konstituční hladiny. Když dojde ke kritické hranici směrem k nižšímu pH, tak doslova začne vyžírat ze tkání a kostí minerály, jen aby udrželo svoje. To je něco úžasného.
Zůstane li v této situaci několik desítek měsíců, pak dochází k nejhoršímu scénáři ve všech podobách. :mrgreen:
Nejde jen o to, alkalizovat překyselený organismus např. jedlou sodou, především jde o to, čím vším alkalizovat. Potřebujeme mít v těle všech 48 minerálů ve vyváženém množství (toto vše se dá nastudovat, není to žádný velký problém), jinak každý nedostatek toho, nebo ohoho, vyvolává přesně specifikovanou chorobu pro tento stav. Mouří lidé již před lety sepsali přibližně 200 nemocí s přesnými údaji o chybějících minerálech....To jsou fakta.
O významu vitamínů netřeba psát...
Batles :bye:

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“