huhu píše:Tak jsem vypižlal kříž z třívrstvé topolové překližky 3mm , dal na něj misku z alobalu, nalil vodu a umístil do mražáku.
Rampouch se nedostavil. Ale místo rovné hladiny mám hladinu s boulí v místě "hlavy" kříže
Stalo se to asi za deset hodin.
Huhu, popravdě bych se docela dost divil, kdyby z toho nějaký rampouch vzešel... Řekl bych, že je tam špatně několik věcí. Kovy s těmato kouzelnými energiemi jaksi prapodivně pracují, no, z mého pohledu jsi to provedl tím nejhůře možným způsobem
(Zapomeň na alobal a na mrazák...) Nejlepší je skutečně si počkat na mrazíky a šoupnout to za okno - zkrátka pod "volný prostor". Jinak my jsme používali kovový (zřejmě železný) amulet ve tvaru Anku... (možná jde o zpracování a uměrňovaní nějakých frekvencí na anténě, kterou tvoří Ank...). Nádoba byla plastová a vůbec nevadilo, že byla pár cm nad křížem.
Ale kříž máš pěknej
Každopádně... můj bývalý kamarád a kolega počítal ještě něco astronomického/astrologického... Vím prd, ale říkal, že onen den na to bude vhodný čas, že by to mělo vyjít. Já to pak několikrát zkoušel sám bez těchto astro propočtů a byl jsem v loji.
Nevím, jestli jsi četl přímo tenhle můj článek, tam všechno je:
http://adambenda.net/index.php?id=10061