Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Free Energy - Volná Diskuze

Praktické poznatky a projekty uživatelů tohoto fóra.
Odpovědět
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Ako zostrojit samočinné stroje ...

Příspěvek od martin11 »

Mimo téma (offtopic)
božský_genius píše:..Tento nick som zvolil symbolicky ako oslavu sposobu ako som sa k danemu mechanizmu dopracoval. ...
Podotykam, že to nie je silvestrovsky for.
zdarec hoši..../ děvče tu žádné v diskusi není, tak zdarec hoši.../...
Já vaše Karkulka červená :oops: ...jsem jedna z těch, co zde hltá každé slovo....jsouc nadržená, že se dozvím,... kterak (ako)sestrojit......a klidně budu i bouchat :bhead: ....
otázka na Božského genia......včera jsem se zde jednomu z vás psal SZ....na tema ..ako sestrojit....moje poslední věta té SZ byla.....a ten nick jméno Božský genius.... :shock: ..... a hle zcela náhle se zde objevia, veřejně odpověď.....proč se jmenuji Božský genius.....vždyť , Božský genius-e se tě nikdo neptal, proč se tak jmenuješ... :mrgreen:
...komu jsem to psal neřeknu, příjemce této mojí SZ se také v dobrém zájmu ozývat nebude.....
Tak nevím, jestli do této hry začínám vidět, nebo jestli to je náhoda... :idea: ...ať je to jakkoliv zábava vynikající....
tak klucí....mějte se fajn.....jedu fotit budu tady před půlnocí......zdraví kč :oops: a m11 :D

... věřím, že se " TO " povede ......
božský_genius
Nový člen

Příspěvek od božský_genius »

Mimo téma (offtopic)
To martin11 : čistá nahoda. Vysvetlenie nazvu nicku som tu dal z jedineho dovodu. Mam dojem, ze poniektori si to zle vysvetluju a snazia sa ma postavit do role, ktora sa mi pravdupovediac vobec nepaci.

Inač vacsina prispevkov je pre mna fakt zarazajuca. Kazdy chce odo mna aby som prezradil ako to funguje. Ja som ale nikde nenapisal, ze zverejnim moj vynalez. Ja som napisal, ze dam na toto vlakno vseobecny navod ako zostrojit samočinny mechamizmus. Principialne. A to som aj urobil. Ja nemozem za to, ze niekto sa vysmieva z banalnych zalezitosti (obzvlast sa mi pacilo to prirovnanie s pismenami abecedy) a ked pride rad na niečo zložitejšie tak je v koncoch.
Opakujem este raz, kazdy, kto ma trosku filipa, si na tychto principoch moze skonstruovat svoj vlastny SM .... To je moj vklad na toto forum . A myslim, ze nie je zrovna najmensi ...
Mne sa konkretne podarilo vymysliet a zostrojit mechanicky typ SM ale som presvedčeny , ze princip je rovnaky u kazdeho ineho typu. Ci uz je to magneticky, chemicky, tepelny alebo akykolvek iny typ stroja (trebars aj ekonomicky).
Priroda nerobi "bezodporove" vytahy (v mojom pripade premiestnenie zavazia z bodu B do bodu A), ale človek , prave preto, ze dokaze rozmyslat je schopny tieto vytahy vymysliet a prekonat tak "nechut" prirody pomahat :D
Ja napr. mam vymyslenych niekolko typov mechanickych a niekolko typov magnetickych SM..
Z finančnych dovodov si ale nemozem dovolit zostrojovat vsetko co vymyslim. Pochopte, ja musim vyzit z 250 EUR mesačne. A z toho sa velke svatby robit nedaju ...
To je jedna vec a druha je ta že na to nemam ani priestory ... robit niečo mozem iba v lete.

Ako som uz spominal, ponukal som tieto vecičky majetnejším občanom , žial to čo im osud pridal na majetku im pravdepodobne odobral niekde inde. Ale čo už....
Konieckoncov dokazom je aj vacsina prispevkov na tomto vlakne.
Zial Slovanom odjakziva zda sa vladli a vladnu somari a lumpi, pricom pracoviti ludia tam dole im poslusne zabezpecuju blahobyt ....
Aj to je jeden z dokazov existencie onych "vytahov". Vidite, nepracuju a predsa sa maju 1000 krat lepsie ako Ti co pracuju :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Potrebujete este nejaky lepsi dokaz?

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

ako Slovanom vládnu Slovania

Příspěvek od Akord »

Mimo téma (offtopic)
božský_genius píše:...Ja nemozem za to, ze niekto sa vysmieva z banalnych zalezitosti (obzvlast sa mi pacilo to prirovnanie s pismenami abecedy) a ked pride rad na niečo zložitejšie tak je v koncoch.

...Z finančnych dovodov si ale nemozem dovolit zostrojovat vsetko co vymyslim. Pochopte, ja musim vyzit z 250 EUR mesačne. A z toho sa velke svatby robit nedaju ...
To je jedna vec a druha je ta že na to nemam ani priestory ... robit niečo mozem iba v lete.

...Zial Slovanom odjakziva zda sa vladli a vladnu somari a lumpi, pricom pracoviti ludia tam dole im poslusne zabezpecuju blahobyt ....
Aj to je jeden z dokazov existencie onych "vytahov". Vidite, nepracuju a predsa sa maju 1000 krat lepsie ako Ti co pracuju :laugh: :laugh: :laugh:
Zábava hodná Silvestra. Mládek mal svojho času parťáka, ktorého nazýval "inženýr". Bolo by ho treba prilákať do tejto diskusie. Tiež by malo platiť najprv nevesta, potom svaDba, takže zatiaľ nepotrebujete ani veno, ani saloon. Burian to mohol dotiahnuť až po perpetum, ak by sa dôsledne držal svojho "dejte mi lidi a kancelár, a já vám to udelám" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vy to tu tak rozosmejete, že tu ešte nakoniec niekto niečo vynájde...

buky
Zasloužilý člen
Dal: 10 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od buky »

Mimo téma (offtopic)
božský_genius píše: Myslite si ze by som tu daval nieco , co nemam odskusane? Veru nie.
Prototyp existuje a funguje. Čestne pionierske.
Péééékne, len tak ďalej, silvestrovský program je balast :laugh:

božský_genius
Nový člen

Mimo téma (offtopic)
Potešili ste ma,

som rad, ze som Vas aspon rozosmial, ked uz nic ine ....
Ja, ako vyznavač budhistickej filozofie, nemam moc rad, ked ludia trpia :D :D :D

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Mimo téma (offtopic)
Mně napadá paralela Oryfeus, pokud už něco- proč ne???

božský_genius
Nový člen

Mimo téma (offtopic)
Si si isty , že je Oryfeus? :laugh:
Nie nahodou Orffyreus? :roll:

Nazorny priklad ako si tu poniektori mylia pojmy s dojmami a gule s vajcami :pivko: :pivko: :pivko:
Nič v zlom. To sa stava. :smoke:

božský_genius
Nový člen

Mimo téma (offtopic)
Ináč:

Všetko dobre v Novom Roku 2012.

samozrejem všetkým :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

Akord
Zasloužilý člen

Příspěvek od Akord »

Mimo téma (offtopic)
vravíš gule s vajcami....to je ako keď si niekto pomýli tú svaTbu zo svaDbou, alebo "papier" či monitor s rukami....tý brďo, aká pekná dúha ide v tom spraviť... :good: ...a pravdaže "samozrejeme" všetci :mrgreen:

božský_genius
Nový člen

Mimo téma (offtopic)
Potvrdzuješ moje predošle slova.

Je totiž podstatny rozdiel medzi gulami a vajcami

a medzi svatbou a svadbou

Za domacu ulohu maš zistit aky :laugh: :laugh: :laugh:

Akord
Zasloužilý člen

error, job terminated

Příspěvek od Akord »

Mimo téma (offtopic)
Slovo svaTba si použil prvý ty, nie ja, pripomenul som ti to, lebo si sa tváril príliš neomylne. Domáce úlohy si dávaj blbším od teba, pozerám, že pokus o kompromis nepomohol. Nechápem, prečo v prírode nenastáva prípad, že by kura učilo zobať sliepku, medzi ľuďmi to funguje celkom dobre.

božský_genius
Nový člen

Mimo téma (offtopic)
Ale no tak, Akord, ved sa už tolko nehnevaj. :devil:

Oryfeus - = pravdepodobne clen greckeho spevokolu alebo niečo take - Orfeus
Orffyreus - tusim vynalezca v stredoveku alebo niečo take

svatba = svadba - napisal som t namiesto d preto, lebo som si myslel v tej chvili, ze slovo svatba je odvodene od slova sväty, svätit, posvätny. Vidis myslel som si to ma to logiku a predsa je to inač :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

To zadanie na domacu ulohu samozrejme neber prilis vazne. Kdeze by som ja mohol tebe davat domace ulohy. To by som si nikdy nedovolil.

Ale pozrime sa na vec z ineho uhla. Dokazal si ty pri vsetkej svojej učenosti aspon vymysliet nejaky samočinny mechanizmus ?

Pretože ja som to dokazal. A nielen vymysliet, ale aj zostrojit a odskusat.
A poviem ti, je to úžasny pocit. Fakt.

Aj ked to zatial este nezverejnujem, nemam chut totiz robit spolocnost vodnym zivocichom s betonovymi papučkami na nohach. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Akord
Zasloužilý člen

Příspěvek od Akord »

Mimo téma (offtopic)
božský_genius píše:Pretože ja som to dokazal. A nielen vymysliet, ale aj zostrojit a odskusat. A poviem ti, je to úžasny pocit. Fakt.
Aj ked to zatial este nezverejnujem, nemam chut totiz robit spolocnost vodnym zivocichom s betonovymi papučkami na nohach.
Odlož na rozosmiatie do budúceho Silvestra, lebo dnes už je Nový rok.
Môj názor je, že ďaleko viac riskuješ, ak také dačo vyhlásiš a potom nedoložíš. Podľa mňa si nepochopil, v akej si pozícii.

božský_genius
Nový člen

Mimo téma (offtopic)
Vidíš, zase potrvdzuješ moje slova.
No nič chlapci, navod mate k dispozicii, rozmyslajte, opušťam toto forum. :bye:

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

Mimo téma (offtopic)
...hezký nový rok na tomto vláknu....
tak tu popět proletěla kometa , nebo meteor....jistou světelnou stopu sice zanechal...a pro některé i jistá jiskřička, že je možno "sestrojit" a nejlépe podle naznačeného výše...osobně jsem nezahlédl nic magnetického, pouze gravitačního....
...takže, zdarec Božský Genius / nepochopil jsem to podtržítko v podpisu "_" /...vlastně my všichni tady nevíme, co jsi nám vlastně chtěl naznačit....vše, co jsme od tebe zhlédli samozřejmě známe, a víme o tom své :idea: ....to že jsme slepí a nevidíme "jakousi skulinku" v gravitaci v souvislosti s mechanikou je to , co nás asi odsuzuje do věčného bloudění....No budiž ti to přáno, dále žij skromně a u hořící lojové svíčky, při černém tvrdém chlebu a umatlané sklenice s vodou se kochej svým stáleběžícím stroječkem...
...co jiného ti vlastně popřát...trochu odbočím...kdysi tu exeloval jakýsi MFAAA....myslím že podobný případ....
tak....až se opět budeš chtít profilovat kdekoli, zkus něco nového....samohejbátka "jaksi" už nefčí....zkus třeba neviditelnost, levitaci ne transmutaci olova ...no třeba na zlato....krásný a ničím nerušený další život ti zcela osobně přeje karkulka červená :oops:

... věřím, že se " TO " povede ......
Odpovědět

Zpět na „Lidé sobě“