To martin11 : čistá nahoda. Vysvetlenie nazvu nicku som tu dal z jedineho dovodu. Mam dojem, ze poniektori si to zle vysvetluju a snazia sa ma postavit do role, ktora sa mi pravdupovediac vobec nepaci.
Inač vacsina prispevkov je pre mna fakt zarazajuca. Kazdy chce odo mna aby som prezradil ako to funguje. Ja som ale nikde nenapisal, ze zverejnim moj vynalez. Ja som napisal, ze dam na toto vlakno vseobecny navod ako zostrojit samočinny mechamizmus. Principialne. A to som aj urobil. Ja nemozem za to, ze niekto sa vysmieva z banalnych zalezitosti (obzvlast sa mi pacilo to prirovnanie s pismenami abecedy) a ked pride rad na niečo zložitejšie tak je v koncoch.
Opakujem este raz, kazdy, kto ma trosku filipa, si na tychto principoch moze skonstruovat svoj vlastny SM .... To je moj vklad na toto forum . A myslim, ze nie je zrovna najmensi ...
Mne sa konkretne podarilo vymysliet a zostrojit mechanicky typ SM ale som presvedčeny , ze princip je rovnaky u kazdeho ineho typu. Ci uz je to magneticky, chemicky, tepelny alebo akykolvek iny typ stroja (trebars aj ekonomicky).
Priroda nerobi "bezodporove" vytahy (v mojom pripade premiestnenie zavazia z bodu B do bodu A), ale človek , prave preto, ze dokaze rozmyslat je schopny tieto vytahy vymysliet a prekonat tak "nechut" prirody pomahat
Ja napr. mam vymyslenych niekolko typov mechanickych a niekolko typov magnetickych SM..
Z finančnych dovodov si ale nemozem dovolit zostrojovat vsetko co vymyslim. Pochopte, ja musim vyzit z 250 EUR mesačne. A z toho sa velke svatby robit nedaju ...
To je jedna vec a druha je ta že na to nemam ani priestory ... robit niečo mozem iba v lete.
Ako som uz spominal, ponukal som tieto vecičky majetnejším občanom , žial to čo im osud pridal na majetku im pravdepodobne odobral niekde inde. Ale čo už....
Konieckoncov dokazom je aj vacsina prispevkov na tomto vlakne.
Zial Slovanom odjakziva zda sa vladli a vladnu somari a lumpi, pricom pracoviti ludia tam dole im poslusne zabezpecuju blahobyt ....
Aj to je jeden z dokazov existencie onych "vytahov". Vidite, nepracuju a predsa sa maju 1000 krat lepsie ako Ti co pracuju
Potrebujete este nejaky lepsi dokaz?