![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
11:20
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátor: aNONym
... jó, kéž by to bylo tak "růžové" ...Podle místopředsedy Sdružení Romů a národnostních menšin ČR Vladimíra Galbavého je v Česku 250 000 romských občanů.
Týý brďo!!!A(&F) píše:.... plus minus celkem milion i s tou "bílou špínou, co se na ně nalepila" ...
huhu píše:Tak ona to není sranda, hnědočeši by aji makali, ale nejsou na to love.
Bo zaměstnat 50 indiánů, to stojí 37 mega !!
http://www.esfcr.cz/projekty/asistent-p ... riminality
Ověřovat tvrzení Cikánů je úplně zbytečné. Chápu, že to zákon nařizuje, ale zákon si neuvědomuje, že pro Cikány je lhaní stejně přirozené, jako třeba dýchání nebo kradení. Mám pocit, že Cikán by se zdráhal říct pravdu, i kdyby to pro něj bylo výhodnější, ale možná přeháním.huhu píše:Policie provedla rekonstrukci střelby v Tanvaldu, podrobnosti tají ...
...prosakuje info, že byli tři.....poota píše:Ověřovat tvrzení Cikánů je úplně zbytečné. Chápu, že to zákon nařizuje, ale zákon si neuvědomuje, že pro Cikány je lhaní stejně přirozené, jako třeba dýchání nebo kradení. Mám pocit, že Cikán by se zdráhal říct pravdu, i kdyby to pro něj bylo výhodnější, ale možná přeháním.huhu píše:Policie provedla rekonstrukci střelby v Tanvaldu, podrobnosti tají ...
Stačí srovnat obě verze.
Šel jsem a zezadu mě někdo praštil do hlavy a mlátil do mě ještě na zemi. Podařilo se mi vytáhnout zbraň a dvakrát jsem v sebeobraně vystřelil.
- útočníky jsou v této variantě dva Cikáni, kteří již mají na svědomí několik loupežných přepadení - skřípe vám tady něco?
Šli jsme si pokojně liduprázdným prostorem na procházku, když tu kde se vzal, tu se vzal agresivní penzista, který tasil zbraň, aby bezdůvodně svět zbavil dvou spořádaných příslušníků cikánského národa.
- dva notoričtí loupežníci, zrovna když jsou opilí, ozbrojení a v mírumilovné náladě, jsou na odlehlém místě ostřelováni penzistou, který právě tímto činem začíná svou dráhu zavilého a surového pobíječe Cikánů. Dejme tomu, ale když jeho cílem bylo zabíjení Cikánů, tak proč toho jednoho jenom zranil a nechal utéct, došly mu snad náboje? - tak tady mi skřípe všecko!
Zdravím - poota