Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Palo »

KORKA píše:...můžou odcházet články,ale je možné,že se ,,pustí,, i ta hlava?nebo budu muset k dr a všechno vyklopit?je šance se ji zbavit svépomocně?pokud ano,a poradí mi někdo jak,udělám pro to všechno.
Je možné, že se spustí i ta hlava a pak budeš mít nějaký ten metřík spojených šunkafleků :lol:
Jestli chceš jít k Dr., tak budeš muset s sebou vzít vzorek těch šunkafleků a pokud možno nějaké slušné množství, "zakonzervovaného" asi nejlépe v lihu (nebo možná by šla i nouzově vodka)... Ať nechal bych to schválně na Dr., ať zkusí všechno možné, co se týče neinvazivních metod a ať se ukáže ;)

Zatím pokračuj. Kdyby se nedařilo, tak bysme přitvrdili. Kdyby nepomohl hřebíček, tak bych zkusil Praziquantel, ten jí dá pořádně pokouřit ;) Někdy se ale urve až při druhé várce Praziquantelu...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
KORKA
Stálý člen
Dal: 1 poděkování

Příspěvek od KORKA »

dobře,budu pokračovat zatím tak.prosím buď tady se mnou v kontaktu.kdybych potom potřebovala ten lék,máš možnost mi ho obstarat?abych byla upřímná,k dr.se mi moc nechce-je takový-co vám mám napsat?co myslíte?chcete tohle,nebo tohle?na něco je to dobré,ale tady fakt bych mu moc nevěřila,že se mnou udělá pořádek.leda tak náš veterinář-ještě

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

KORKA píše:... leda tak náš veterinář-ještě
Ten veterinář není zase tak moc špatný nápad. Pro ně je tasemnice celkem běžná, takže se nijak hloupě nediví - kočkám na to dávají 2 prášky, které se berou v odstupu 2 týdnů. Určitě ho bude zajímat Tvoje váha - že jsi "kočka" je samozřejmé, to konečně uvidí :D

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
KORKA
Stálý člen

Příspěvek od KORKA »

tak mi dnes poprvé přeletěl přes tvář malinký úsměv-jsem kočka.řekla jsem o mém trápení mužovi a na otázku,jestli ještě dostanu pusu,jen něco zamumlal a usnul.můj spánek je v nedohlednu,hlavou se mi honí tisíce myšlenek,co bude dál.je pravda,že veterináře máme fakt super,je to odborník,široko daleko vyhledávaný.nedostane ze mě šok?pokud bych se rozhodla ho poprosit o pomoc?už to někdo vyzkoušel,jít místo k svému dr.na veterinu?nebo mě hned importují do blázince?

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Tisíce myšlenek... Jsou zbytečné ;) Ten Praziquantel jsem schopen zajistit. S tím zvěrolékařem to má jeden problém... Mám pocit, že to tu psal Craft, že zvěrolékaři nesmí zajišťovat léky lidem, tzn. pokud by vědomně napsali nějakému člověku něco, hrozí jim, že přijdou o místo, pokud se to provalí a to si asi zvěrolékař jen tak nelajzne. No takže jestli chceš řešit svůj organizmus u něho, pak budeš muset povídat o svých dvou vlkodavech a nebo o nějakým bizonovi, co chováš doma :D

KORKA
Stálý člen

Příspěvek od KORKA »

palo,dík.asi jsem dnes vypila víc,než je zdrávo.doufám,že se to těm sviním nebude líbit.a pokud ano,tak jsem dožvýkala teď asi 10 hřebíčků.ozvu se zítra,s čistější hlavou.ahoj

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

KORKO, není to tak dávno, co tady řešila svůj problém s tasemnicí Magnea. Nevím, jak to nakonec vyřešila (přes léto jsem tady byla jenom sporadicky), a jak to s Uršulou (tak si ji pojmenovala ;) ) nakonec dopadlo - zkus se podívat v tomto vlákně o něco zpátky na její příspěvky....
Zachovej klid, vždyť ještě nevíš jistě, že to byly články od tasemnice. Metrová a delší tasemnice způsobují hubnutí (kdysi slavné herečky úmyslně polykaly vajíčka tasemnic, aby byly štíhlé :D ).
Já na Tvém místě bych si zašla na diagnostku oberonem nebo salvií, a podle toho bych se zařizovala dále.
Držím Ti palečky. Hanka :lol:

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

hanka píše:...metrová a delší tasemnice způsobují hubnutí...
Řekl bych, že čím delší tasemnice, tím větší hubnutí. Ale nemusí to být nutně pravidlem - co se stane asi s přetloustlu ženou, která si dá ty zmíněné zárodky tasemnice? Neřekl bych, že by pak byla štíhlá tak, že by byla hezká... Podle mě kombinace např. tasemnice a dalšího cizopaníka je u "neforemných" ženských (a i chlapů). To se domnívám, ikdyž asi nebude důvod si myslet něco jiného...

Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Příspěvek od Magnea »

hanka píše:KORKO, není to tak dávno, co tady řešila svůj problém s tasemnicí Magnea. Nevím, jak to nakonec vyřešila (přes léto jsem tady byla jenom sporadicky), a jak to s Uršulou (tak si ji pojmenovala ;) ) nakonec dopadlo - zkus se podívat v tomto vlákně o něco zpátky na její příspěvky....
Zachovej klid, vždyť ještě nevíš jistě, že to byly články od tasemnice. Metrová a delší tasemnice způsobují hubnutí (kdysi slavné herečky úmyslně polykaly vajíčka tasemnic, aby byly štíhlé :D ).
Já na Tvém místě bych si zašla na diagnostku oberonem nebo salvií, a podle toho bych se zařizovala dále.
Držím Ti palečky. Hanka :lol:
Hanka a Korka :)
ano ano, riesila som tu Ursulu pred rokom... pokial si dobre pamatam, skusala som hlavne ananasovu dietu, lebo pasomnica velmi nemusi ten enzym BROMELAIN co ananas obsahuje alebo PAPAIN z papaje. tak som rozmixxovala cely ananas a do toho som este cerstvy cesnak popretlacovala a snazlia somsa tusim 3 dni jest iba to a potom som este robila Shankparsalanu, vyplach creva solou, so vsetkymi cvikmi.
Hulda Clarkova ma speciane parazitalny program na pasomnice sa to vola "MOP up".

Ja napriklad som bola velmi prekvapena ked mi ju namerali aj po "dobrati" praziquantelu. Potom som googlila, a nasla som ze niekedy treba znicit hlavne tu hlavu pasomnice . A to dokaze Niclosamide....komercny nazov: Yomesan.

Tiez som citala, ze niektori ludia z pasomnice nechudnu, doknca nejake dievca pisalo, ze priberalo. Tak neviem.
Neveim do akej miery sa da pasomnica alebo neda opit, ale po predvcerajsej prihode, ako somsa priotravila RICINOVYM Olejom omylom a presedela na zachode 1 apol dna :) asi by som ju opila vodkou a potom si cucla z ricinnu :)- toje uz iba taky polozartovny navrh...ale musim uznat ze Ricinovy olej je poriadne kafe (Vraj Mussoliny s nim trapil svojich zajatcov.)

Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Příspěvek od Magnea »

Gaia píše: Někde jsem četla, že háďátko nasadili u alergiků nebo silných autoimunitních reakcí úmyslně, aby imunitní systém měl práci, konkrétní problém, a neničil tělo. Zamoření háďátky by mělo odeznít, prý je to dočasné a likvidace je snadná..... .
Fuu, tak apson podla zdrojov , ktore o hadatkach (Strongyloidoch) nachadzam tu , je to sialeny risk nasadit neco take na zacvik imunity, ked pisu, ze prave pri hadatkach dochadza k autoinfekcii, tym padom je ich varj neskutocne tazke dostat z tela :
"Because of autoinfection, humans have been known to still be infected up to 65 years after they were first exposed to the parasite (e.g., World War II or Vietnam veterans). Once a host is infected with S. stercoralis, infection is life-long unless effective treatment eliminates all adult parasites and migrating autoinfective larvae."
http://en.wikipedia.org/wiki/Strongyloides_stercoralis
Mne zase vraveli ze vrak Cleopatra si ich zamerne dala infikovat do tela, aby bola stihla (a mozno aj bleda :)...
(Podla mna sa ale musela neskor aj rozculovat na samanov, ktory jej to poradili, ked jej zacalo nafukovat brucho.)

KORKA
Stálý člen

Příspěvek od KORKA »

přežívám,popíjím projímavý čaj(už zase)sbírám informace,pojídám feferonky a česnek,žvýkám hřebíček.uvidím,co se bude dít zítra-foťák mám připravený.pokud se potvrdí,co už jsem viděla dříve,tak potěš koště.všem díky za rady-i v sz

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Mám obavy, že žvýkání hřebíčku moc nepomůže... Chtělo by to namlet a do tobolek a každý den navýšit o jednu... Z jednoho pytlíku se udělá kolem 36 tobolek, tzn. představ si, že bys musela sežvejkat třetinu pytlíku na posezení ;)

Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

Ahojte. Používám na kůži (i jinak)aromatické olejíčky hřebíček, levanduli, teď jsem koupila i teetree a grep. A když zkombinuji umytí himalajským mýdlem a aplikaci těch olejíčků, pak na kůži vidíte divy. Mýdlem tedy i citlivé partie. Je to síla, zvlášt potom opláchnutí teplou vodou, a když to přežijete, mám za to, že to breberky mlátí slušně. Myslím, že to co je pak vidět, jsou i laplé a domlácené breberky. Na trapéz, třeba, je ohromně příjemné a prohřeje to, dobré i kolem páteře a na achilovky.. Zkouším to dát i do zábalů na vlasy. Myslím si, že to pomůže "vyčistit" hlavu. Doufám, že se tím jen neutěšuji.
A asi zkusím i tu chemii. Palo, mohu také poprosit o nějaký przq?
Je rozdíl mezi Zapperem a plazmou?
A přikládám video z operativního odstranění parazitů ze střeva od známého.... Na dost dlouho mě přešla chuť na špagety..... brrr.
ZAtím, GAia

http://www.zvraceny.cz/video/31548-parazit-ve-strevech/

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od dancaa »

KORKA píše:přežívám,popíjím projímavý čaj(už zase)sbírám informace,pojídám feferonky a česnek,žvýkám hřebíček.uvidím,co se bude dít zítra-foťák mám připravený.pokud se potvrdí,co už jsem viděla dříve,tak potěš koště.všem díky za rady-i v sz

Pro začátek je to dost dobrý,
že jste si uvědomili, že MUDŘi nám nepomůžou,
někdo toto nezvládne pochopit ani za celý svůj život

Ale pokud se chcete opravdu zbavit parazitů
a nestřílet jen tak nazdařbůh,
tak doporučuji nechat se vyšetřit - kontakt
na ně vám poskytně ing. Bláhová podle bydliště.

Ještě mám pro vás něco zajímavého v příloze.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od dancaa »

Gaia píše:Ahojte. Používám na kůži (i jinak)aromatické olejíčky hřebíček, levanduli, teď jsem koupila i teetree a grep. ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“