Pro Jani: Po Rescue remedy - krizové esenci se u nás poohlédnu také, a jestli účinkuje i na zvířata, tak ji budu hledat dvojnásob - to období kolem konce roku je pro ně hotovým peklem (to je zajímavé - lidi nemají peníze, ale na petardách probouchají stovky korun ještě dlouho před Silvestrem)
![Evil :evil:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
.
Mouka u cukrovkářů není dobrá, zvláště v kombinaci s cukrem - špatně se tomu ale odolává (cukroví a vánoce ...). Ti diabetici, co jsou na inzulinu, odolávají ještě hůř, protože dodávaný inzulin jim umožňuje i mlsat a svádí k tomu, aby si dopřávali i sladkostí - mimochodem, není to problém, jenom je třeba cukroví přepočítávat na výměnné jednotky (VJ) a zahrnout je do denního povoleného množství sacharidů. Nejlepší je celozrná strava, to je fakt.
Když jsme u té stravy - nadchlo mě Pránické stravování - to by problém s cukrovkou vyřešilo úplně
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
!!!
Klystýry uznávám, jenom se k nim nemůžu přimět, ještě tak miniklystýrek bych snesla, ale úplný klystýr je pro mě za trest
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
... máš můj obdiv
![Good :good:](./images/smilies/icon_good.gif)
.
Zdá se mi, že orgonity opravdu fungují, pozoruji to nejenom na sobě, ale pohoda zavládla i v rodině (na mém muži je to obzvláť viditelné
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
)... tak jsem orgonity nakoupila pro celou rodinu k dárkům pod stromek a chystám se, že se naučím orgonity vyrábět sama - ale o tom tady myslím už nějaké vlákno je, tak se asi přesunu na chvíli tam
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
.
Pro milnem: Děláš to rozumně, mám radost, že dcerce kapky pomáhají a držím vám palce, aby vám to pomohlo bez negativních zkušeností
![Good :good:](./images/smilies/icon_good.gif)
. Je to dlouhodobá léčba, já ji skončila po 2 letech....bohužel jsem ji pořádně neukončila, tak nevím, nakolik by mi v té mé cukrovce pomohla ...
Mějte se hezky. Hanka
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)