Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Nalezené chyby a jiné nepravosti
- hapalainen
- Starší člen
- Dostal: 1 poděkování
Re: Nalezené chyby a jiné nepravosti
Není to jednoduché "odladit", buďme trpěliví. Nakonec to bude makat ke spokojenosti všem. Držím palce všechny čtyři. Myslel jsem, že se letos dostanu na sraz, ale bobužel musím zase honit ten gumovej vdolek. Za rok se to už podařit musí.
Hlavní je vyhrát zápas
- hapalainen
- Starší člen
- Dostal: 1 poděkování
Uvažuju o tom, že skončím a začnu se živit prací.
Hlavní je vyhrát zápas
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Gratulace ...
Tak jsem hledal HCl - základní fakta a slovo draslík přes vyhledavač. Vyhledavač našel jedinný příspěvek se slovem draslík a vím, že jich je zde alespoň 10. To vlákno jsem nenašel ani při nalistování vláken a nakonec jsem do práce zapřáhl Googla. Asi díky těm svým botům, co tu pořád šmejdí, to zná jak své boty. Zadání čehokoliv s přívěskem "pramene" funguje jak švýcarské hodinky.A(&F) píše:... Rive, gratuluji k redesignu potomka ... ... zítra mu připijeme na zdraví ... ...... rovněž díky za nové moderátorské možnosti ... ...
PeS: ... nevím, zda je to nedokončenou reindexací obsahu, ale fce "Hledání" oproti starému fóru nenajde názvy vláken ... např. při zadání slova "netu" vůbec nenajde vlákno "Co kde na netu", pouze tři příspěvky z MMS tento řetězec v textu obsahující ...
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
zkus gůglit :
hcl - základní fakta site:upramene.cz
"site:upramene.cz" vybere vše z této domény ( je to v nápovědě k použití gůgla )
google bot mám vyzkoušeno , že do dvaceti minut naindexuje příspěvky
hcl - základní fakta site:upramene.cz
"site:upramene.cz" vybere vše z této domény ( je to v nápovědě k použití gůgla )
google bot mám vyzkoušeno , že do dvaceti minut naindexuje příspěvky
Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
S vyhledáváním mám neskutečný problém , to staré VYHLEDAT bylo dokonalé , tohle nové je , vůbec se mi nenajdou staré dobré příspěvky se zadaným výrazem
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Vyhledávání se pokusím zprovoznit dnes v noci. Fórum tedy bude po 20:00 hod. dočasně nedostupné...
rival - živý člověk
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
tož nevimRival píše:Vyhledávání se pokusím zprovoznit dnes v noci. Fórum tedy bude po 20:00 hod. dočasně nedostupné...
pokud dám do rychlého , nebo pokročilého hledání výraz : "gravitační lopatka" , nenajde to nic
pokud dám do gůgly :"gravitační lopatka site:upramene.cz" , trefim se na první nástřel
já si nestěžuju , umím si poradit ..... ber to jako zpětnou vazbu
V.
Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Vyhledávání
Zatím ještě stále probíhá na pozadí skript, který postupně převádí všechny staré příspěvky do nového formátu.Tím se stává funkční bbkód (to jsou ta slova uzavřená v hranatých závorkách) a staré příspěvky se začínají správně zobrazovat. Potom teprve bude možné vytvořit nový vyhledávací index. Bohužel to jde pomaleji než jsem čekal.
rival - živý člověk
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Odoslanie príspevku vytvoreného editorom
Keď napíšem príspevok, upravím svoj príspevok, alebo reakciu na príspevok v editore a dám odoslať, tak mi príspevok neodošle a vypíše chybové hlásenie "diagnose conection problem".
Keď to isté urobím cez rýchlu odpoveď tak to prejde bez problémov. Robím niekde chybu ja, alebo je v tom niečo iné? Mám predvolený IE8, ale to isté mi spravilo aj s Firefoxom.
želám príjemný večer
Keď to isté urobím cez rýchlu odpoveď tak to prejde bez problémov. Robím niekde chybu ja, alebo je v tom niečo iné? Mám predvolený IE8, ale to isté mi spravilo aj s Firefoxom.
želám príjemný večer
Hľadajme možnosti ako sa to dá a nie ako sa to nedá.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Používám Iron (prohlížeč, né ten na okna) nebo Chromium a přes [Citaci], potažmo editor to odesílá bez problémů. Tohle odesílám rovnou přes Editor, takže schválně, co to udělá?!
Zdravím - poota
P.S. Odeslalo bez jakéhokoli náznaku potíží!
Zdravím - poota
P.S. Odeslalo bez jakéhokoli náznaku potíží!
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Vyhledávání
Vždycky všechno jde pomaleji - kdyby náhodou bylo něco rychlejší, než čekáš, tak je to buď nějaké protivenství a nebo je někde chyba, a to nejspíš hrubáRival píše:.. Bohužel to jde pomaleji než jsem čekal.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Rivale, to je schválně, že mě to po pár minutách nečinnosti vykopne?
Příklad: Chci reagovat na nějaký příspěvek. Potřebuju si ověřit nějaké informace, otevřu si Gúgl v jiném okně a když se vrátím, jsem zpátky v úvodní obrazovce. Pak musím znovu hledat přispěvek, na který jsem chtěl reagovat a je to o to těžší, že v tuto chvíli už není mezi nepřečtenýma. Takto přispívat mě opravdu nebaví. Ale třeba je to chyba jen u mě???
Příklad: Chci reagovat na nějaký příspěvek. Potřebuju si ověřit nějaké informace, otevřu si Gúgl v jiném okně a když se vrátím, jsem zpátky v úvodní obrazovce. Pak musím znovu hledat přispěvek, na který jsem chtěl reagovat a je to o to těžší, že v tuto chvíli už není mezi nepřečtenýma. Takto přispívat mě opravdu nebaví. Ale třeba je to chyba jen u mě???
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... fórum mám otevřené mezi několika dalšími záložkami ... k tomu v dalších oknech spuštěno několik dalších prohlížečů (někdy i různých) ... návraty na FuP i po mnoha hodinách ... a tyto problémy jsem nezaregistroval ... ...Ilem píše:... to je schválně, že mě to po pár minutách nečinnosti vykopne?
Příklad: Chci reagovat na nějaký příspěvek. Potřebuju si ověřit nějaké informace, otevřu si Gúgl v jiném okně a když se vrátím, jsem zpátky v úvodní obrazovce.....
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
No, musím se přidat k Anrimu. Podaří se mi při odpovídání i pokouřit venku, uvařit a i nakoupit a nic mne nevykopne. Je mi to líto, vím, že tím asi žeru pásmo, omlouvám se, ale hold nedokážu vždy myslet na vše.A(&F) píše:... fórum mám otevřené mezi několika dalšími záložkami ... k tomu v dalších oknech spuštěno několik dalších prohlížečů (někdy i různých) ... návraty na FuP i po mnoha hodinách ... a tyto problémy jsem nezaregistroval ... ...Ilem píše:... to je schválně, že mě to po pár minutách nečinnosti vykopne?
Příklad: Chci reagovat na nějaký příspěvek. Potřebuju si ověřit nějaké informace, otevřu si Gúgl v jiném okně a když se vrátím, jsem zpátky v úvodní obrazovce.....
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Vyhledávání tlačítkem "google"
Nově lze vyhledávat příspěvky pomocí tlačítka "google" (vpravo nahoře), které zobrazí výsledky přímo na stránce fóra. Do bílého okénka se napíše hledané slovo a následně se klikne na tlačítko "google". Skutečně se využívá vyhledávací služba Google. Na vlastní vyhledávání si musíme ještě pár dní počkat.
Jsi nejspíše zatím jediný, kdo má tento problém. Jaký používáš prohlížeč ?Ilem píše:Rivale, to je schválně, že mě to po pár minutách nečinnosti vykopne?
rival - živý člověk