Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: příprava kys. citronové

Příspěvek od Palo »

zajva píše:Proč míchat čímkoliv, stačí buď počkat a nebo použít teplou vodu, ne z boileru, aby se dříve rozpustila :)
Říkáš nedy protřepat, nemíchat :D Ať to dělá každý jak chce, kovová lžička u kys. citronové nevadí.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

...... anebo vodu z reverzní osmozy, jestli ji máš.
Rychleji se to rozpustí a roztok je prakticky chemicky čistý. :D

zajva
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování

Příspěvek od zajva »

Nemíchat, protřepat, zdraví 007 :D . Palo, odčervení úspěšně provedeno, žádné negativní reakce, jen pár čmouh v odpadu. Děkuji, asi za 14 dnů zopakuji se zbytkem

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

No máš i ten Ivermectin, ne? Kdy máš v plánu ho vyzkoušet? Je to takový druhý level odčervení ;) Nebo jsi ho měl před hřebíčkem?

zajva
Stálý člen

Příspěvek od zajva »

Beru ho jak jsi mi předepsal, na lačno půl hoďky před snídaní odčervovák a v poledne ty 2 pilule. Zatím 3 dny, asi za 14 dnů jak jsi psal repete. Nic se mnou nekroutí, ani jsem nepostřehl. Ale podle černých skvrn kdesi to zřejmě působí :D . Jinak když beru jedno, to je buď hřebíček nebo MMS případně toto neberu nic jiného. Také si dávám mezi tím pauzy a vyzkoušel jsem doplnit skvělé koloidní minerály. Cítím se opravdu super :D

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Tak to je super ;)

zajva
Stálý člen

MMS aplikovat od nohou, ne orálně

Příspěvek od zajva »

Mám zajímavý poznatek. Už 3 měsíce se trápím s vyvrtnutým kotníkem. Stále bolí a otéká. Nedá se nic dělat, pomáhám synovi v expresní balíkové službě a tahám velké množství balíků cca až 50 kg a to na různá místa. Také naložím a složím třeba 3 dodávky á 1500 kg během 3 hodin.

Asi 3 dny si nyní dávám cca 20 kapek - (aktivovaných - neutralizovaných 50 procentní kys.citronovou - 20 vteřin) a to do lavůrku s horkou vodou - 2x denně. Nebudete tomu věřit, otok nemám a prakticky ne ani bolesti. Projevuje se u mě ale účinek MMS jako bych bral orálně. Již dříve jsem pozoroval, že se tělo čistí od vrchu dolů. Možná by toto byla cesta jak zavřít hubu těm co o tom nic nevědí a pořád provokujou, že je to nebezpečné pít. Vyzkoušejte ještě někdo a dejte vědět zda se nemýlím. Díky předem

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS aplikovat od nohou, ne orálně

Příspěvek od huhu »

já bych huby nezavíral
každý je svůj strojvůdce a každý žije ve svém matrixu. já i ty.
pravda je , že koupele nohou , nebo celého těla mají blahodárné účinky na lidi , kterým jsem to aplikoval. Jestli to je vstřebáním pokožkou , nebo současným nadýcháním , nebo kombinací, to nevím.

Pokud chceš zavírat huby, stačí se zeptat : "savo doma máš ? Jo ? a piješ ho z lahve ? Ne ? a že ti ho ve vodárně kapou do vody ti nevadí ? Tak vidíš, je to stejné. Jde o koncentraci."
jen neplést savo s chloritanem! Použil jsem ho jako příklad. Já mám doma třeba ještě hydroxid sodný , ve kterém bych mohl rozpustit mrtvolu krom knoflíků a zubů celou , nebo metyl , po kterém by šlo pár lidí na dialýzu.
Kdo nerozdýchá mediální masáž, tomu stejně nic nevysvětlíš ;)

Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
zajva
Stálý člen

Re: MMS aplikovat od nohou, ne orálně

Příspěvek od zajva »

Dobře, nebudeme navrhovat zavírání toho pod nosem i když to používají proti všem pravidlům slušného chování a vystupování a není to demokratické. Já osobně to inhaluji při každé přípravě, také se v tom koupu a nyní budu asi dávat udržovací dávky z lavůrku. Protože to nebudu užívat orálně, jsem zvědav, s jakou fintou zase vystartují, asi abych šel spát se špinavýma nohama zřejmě, protože se dožiji více let bez zdravotních problémů :D

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

MMS1 jako nosný program

Příspěvek od Batles »

Je tady nějaké ticho, tak to dám i sem, když už jsem to napsal :)
Jak a proč postupuji při léčbě rakovin: 1. MMS1 je nosný program, 2. úprava prostředí acidobazické rovnováhy
K pochopení je dobré vědět z jakých materiálů jsem čerpal během stovek hodin četby a studií, než se mi začal objevovat ucelený obraz:
Lidské tělo přelož. z angl. orig – má sice 350 stran form. A4, je ovšem úžasná, Akupunktura v teorii a praxi od MUDr. Růžičky CSc, Reflexní terapie od Janči, Tajenky života od Jonáše, Orientální diagnostika od Michio Kushi-neuvěřitelná kniha, Co nám chybí od Janči, Stopové prvky a kovy života v přírodě, Léčba ovocem a zeleninou od MUDr. Christiane Lentzová, Léčení a pevence všech druhů rakovin od Ph.D. R. Clark, Léčba rakoviny, která fungovala – je o poznatcích a způsobech Dr.R.R. Rife, Paraziti – nerozpoznané příčiny nemocí od MUDr. Eliseeva, Pryč s kyselostí od prof. Kurta Tepperweina, Několik knih o Homeopatii, Urinoterapii, pročetl jsem 2 knihy o Autopatii a jak tak koukám, asi tak ještě trojnásobné množství dalších souvisejících knih….., stránky Jardy Zajíčka a všechno co psal a dával na net Slávek Křepelka mě vždycky nějak oslovilo v souvislosti s tím, jak Palo znovuobjevil HCl atd.

Všechno mě to směrovalo k jednomu poznatku. Veškeré fyzické a psychické nenormální stavy vznikají kvůli nesprávnému prostředí, ať vnějšímu, nebo vnitřnímu. Při rakovině se nejrychleji dá upravit vnitřní prostředí, vše ostatní má čas.
Rakovinu z daleka nezpůsobje jen přítomnost parazitů, přemnožení nepřátelských bakterií, virů a různých toxinů, ale vnitřní prostředí, které umožňuje tuto přítomnost a hromadění.

Rakovina je nejvyšší stupeň překyselení těla a je to poslední pokus vnitřní inteligence těla o prodloužení života.

Tohle mi dávalo naprostý smysl a logiku. A z toho je jasné, že je v prvé řadě nejdůležitější upravovat vnitřní prostředí, nikoli hubit parazity a doplňovat HCl, to je až za druhé, pokud to bude vůbec potřeba. S HCL je situace taková, že 15 -20% lidí nepotřebuje intenzivně dodávat HCl. Je to dost vysoké číslo, takže tam jsem opatrný a citlivý při mých doporučeních, zvláště u malých dětí.
Proto vždycky navrhnu domácí testy na HCl, jód, candidu, pokud je to možné i krevní testy a pak poradím, jak na to. Ale chci vědět o dotyčném co nejvíce informací. Zvláště mne zajímá způsob řeči, tvar rukou a délky prstů, jak vypadají rty, tvar uší, chůze a pohyby věk, váha, výška, povolání, vše co souvisí se stravou, vztahy v rodině.......z toho se už během pár vteřin rozpozná kondice i konstituce a mnoho mi tím napoví. Cosi se mi při tom objevuje v myšlenkách a sílí. Je to intuice? Nevím.

Pak teprve hledám cesty, jak a proč zrovna tím získat acidobazickou rovnováhu. Není tak důležité jak (např.soda, syr.šťáva z brambor, jablečný ocet – to vše považuji za rychlou záchrannou brzdu), ale čím vším, aby se nastolila acidobazická rovnováha. Napřed je třeba kyselosti rozpustit, pak neutralizovat, nakonec vyloučit a jako poslední to nejdůležitější proti možnosti návratu rakoviny dozásobit tělo desítkami ingrediencí. Takže nezáleží až tak na odkyselení, jako na správném doplnění minerálů, aby si je játra mohla uložit a v případě výpadku dozásobit. To je mimo jiné i úkol jater. Tohle se bohužel nedá udělat jen tak nějakou zásadou. Nejlepší a nejspolehlivější metodou ke zjišťování pH těla je průběžné sledování a vyhodnocování náměrů moči.

Že není zrovna nejlepší aktivovat MMS pouze pomocí HCl je rozhodující ukazatel Kineziologický test provedený s MMS aktivovaný kys. citronovou a pak HCl. Teoreticky by měla vždy vítězit HCL oproti kys. citronové, ale není to tak. Taky bych rád věděl proč. Jenže tělo nelže, znatelně víc síly dodá při klasickém MMS1. Testy jsem dělal na 3 teoreticky zdravých lidech. Rozhodně si to ověřte všichni, kdo tohle čtete.
Ostatně i Slávek Křepelka zjistil, že některé citráty z kys. citronové jsou prospěšné, je to možná odpověď i na KinezTest.

Ing.Bláhová je skvělý odborník, ovšem každý z nás má své slabiny.
MMS1 hubí parazity, ne že nehubí! Byla provedena diag. u Bláhové se všemi jejími obvyklými návrhy na léčbu, pak proveden protokol 1000 pouze s MMS1 a na kontrolním měření byly výsledky o 65% lepší. Měl jsem ještě konkrétně u své ženy podezření na určitého parazita, nebyl jí zjištěn, protože nebyl ani automaticky měřen, až po konkrétní žádosti manželky a byl tam. Takže bohužel Bláhová není schopna zjistit celou možnou škálu parazitů kvůli velkému počtu možností, to by člověka musela měřit neskutečně dlouhou dobu.

Další praktický poznatek je, že pokud je pH krve 7,345 tak už rakovina má dokořán otevřenou cestu.
Dokonce správná hladina jódu v těle, zabrání vzniku určitých druhů rakovin. Není to skvělé?

Dlouhá léta mě přitahovala četba a i praxe všeho možného o alt. medicíně, často jsem přemýšlel proč vlastně? Vždyť já jsem původně elektromechanik, později seřizovač CNC a naposled programátor CNC obráběcích center.
Odpověď přišla v loni-rakovina v rodině.

Vím, že neexistuje žádná náhoda, vše má svůj řád a smysl, jenže k tomuto poznání musí člověk dospět. Nedá se to koupit, ani získat tím největším množstvím informací. Musí se k tomu dospět.
Jéžiši, to je dlouhý, končím, omlouvám se.
Ahoj a veselé dny všem.
Batles

early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od early123 »

Hmmmmmmmmmmmmmmm krásne napísané a pravdivé.

Z mojej skúsenosti:skusal som riedit MMS s HCL, bolo to lepšie chuťovo ale takmer to na mna navykazovalo žiadny účinok, zobral som si aj MMS 2, takisto účinok takmer žiadny alebo boli už všetky svinstvá vonku?

Účinok MMS 1 riedeny s kys.citrónovou bol brutálny.Jeden známy nazval MMS 1 guľometom a všetko ostatné je maximálne pištoľ kal.7.Verte mi nič lepšie som v živote nenašiel a verte mi investoval som veľa peňazí do všetkého možného.Ináč máte pravdu je to hnusné,nechutí mi to,asi som stále zasvinený ,neviem.
Ale zopakujem účinky s MMS 1 riedeneho presne podľa Humbleho,tak som to robil prvý krát:
Negatíva:

1.brutálné hnačky asi 2 týždne asi každý druhý deň
2.neustále škvrkanie v bruchu

Pozitíva:
1.to som nikdy nezažil ,prehlbil sa mi spánok,na vyspatie mi stačí asi 5 hodín a stanem odpčinutý
2.spím super ,predtým som bral chemikálie na spánok
3.každé ráno mi slzily oči takmer som nevidel ,všetko zmizlo
4.som silnejší , mám večšiu výdrž - overil som si to na záhrade pri rýľovaní

Myslím ,že MMS1 s kys.citrńovou aspoň pre mňa bol absolútna bomba,ostatné bolo oveľa slabšie.

Ináč idem do ďaľšej fazy idem skuśiť znova MMS 1 ale miešané v pomere 1 ku 1.Kys.citrónová sa mieša 50 na 50 a potom jedna ku jednej kvapke.

Majte sa ozvem sa Vám určite

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Gratuluji Early k úspěchu a budˇopatrný, "žádné zbytečné hnačky" :D
Zdravím, Batles

Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Příspěvek od Magnea »

Ahojte, dlho som tu nebola , tak mam taky mierny prehlad co je opat nove.... len mi prislo mailom nieco ako toto:

http://genesis2forum.org/index.php?opti ... id=66#8360

"CDS can be made using distilled water, just plain drinking water, or saline solution purchased as an Intravenous solution. I PREFER DISTILLED WATER. If you use ice water with ice on the outside of the CDS container that you are making the temperature of the CDS will be about 40 degree F. At that temperature once that solution (CDS) is saturated then 1 CC or 1 ml will equal a 3 drop dose when added to 4 ounces (1/2 glass) of water.

As far as intravenous use is concerned only one test has been made so far and that was successful, but because only one test so far you must realize that you are on your own as far as intravenous is concerned. Muscle injection has been tried a few times only. It seems to be painful for only a minute or two and then the pain seems to reduce. We did 1 CC inter muscle which equals a 3 drop dose. But we have not finished the research.

Jim Humble "

AlexGuliwer
Nový člen

potřebuju poradit s léčbou(je to kopmlikované )

Příspěvek od AlexGuliwer »

Zdravíčko, chtěl bych zde na fóru poprosit někoho zkušeného s léčbou pomocí MMS...

situace léčby je taková : mé matce zjistili rakovinotvorný vřed v žaludku, který ji po jejich rozhodnutí vyoperovali a s ním i kus dvanácterníku..podle všech výsledku byl nádor negativní, ale je tomu dva měcíce po operaci a zjistili jí další metastáze(plíce, játra) ovšem pooperační rána je do dnes nedoléčená což svědčí o infekci bo co to je za sajrajt....

chci se zde optat jaká metoda léčením MMS je pro mou matku nejlepší...niní kapeme pouze jednu kapku MMS 1 8x denně po jedné hodině, matka má lehký průjem, a je viditelná známka jak pooperační rána začíná reagovat a pomalu se zavírá ale i tak z ní vytéká ten sajrajt :(

budu vděčný za rady od někoho zkušeného kdo doporůčí nejvhodnější alternativu léčení mé matky...děkuji Aleš

Milan_Sk
Starší člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Milan_Sk »

Čítam knihu pána Humble, užastný zážitok :)
Rozhodujem sa, že si kúpim Chloritan Sodný a pustím sa do užívania MMS.
Našiel som na nete, že by sa dal Chloritan Sodný kúpiť na týchto stránkach :
- http://www.skchem.sk/index.php?page=sho ... &Itemid=83
a tu
- http://www.shopwellness.eu/katalog/dezi ... lorit.html
Poprosil by som Vás skúsených na zodpovedanie mojich otázok :
- na ktorej stránke mi odporúčate kúpiť, resp. od ktorého predajcu je to bezbečné ?
- ako dlho môžem skladovať Chloritan Sodný, rep. do kedy je použiteľný penorálne ?
- pri skladovaní v pivnici a tme nehrozí k jeho somovznietenie, prípadne k výbuchu ?
- nieje tu niekto s Košíc, kto užíva MMS a bol by ochotný ma trošku zaučiť a vyškoliť ?
- môže požiť 2 ročné dieťa MMS ?
- skúšal to niekto na tak malom dieťati v našich klimatických podmienkach ?
- ako dostanem do 2 ročného dieťaťa MMS ak bude odmietať piť ?
Veľmi pekne ďakujem za každú odpoveď.

Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“